همون طور که از عنوان معلومه... من یه vds دارم ، میخوام بدونم میتونم همزمان هم به عنوان هاست دانلود و انکود فیلم ازش استفاده کنم؟!یا باید سرور اختصاصی بگیرم؟؟!! یعنی هم باهاش فیلم انکود کنم
هم اونو داخل سرور آپ کنم و به صورت لینک مستقیم قرار بدم؟!؟؟ اگه امکانش هست باید چ چیز هایی رو روی سرور کانفینگ کنم؟؟!!
با تشکر.
T.Toosi
July 29th, 2016, 17:44
سلام، پیشنهاد میکنم سرور اختصاصی تهیه کنید به دلیل اینکه انکود کار سنگینی است و منابع را درگیر میکند.
soheil869
July 29th, 2016, 17:44
سلام خدمت دوستان...
همون طور که از عنوان معلومه... من یه vds دارم ، میخوام بدونم میتونم همزمان هم به عنوان هاست دانلود و انکود فیلم ازش استفاده کنم؟!یا باید سرور اختصاصی بگیرم؟؟!! یعنی هم باهاش فیلم انکود کنم
هم اونو داخل سرور آپ کنم و به صورت لینک مستقیم قرار بدم؟!؟؟ اگه امکانش هست باید چ چیز هایی رو روی سرور کانفینگ کنم؟؟!!
با تشکر.
سلام دوست عزیز
فرق VDS و Dedicated Server چیست؟
اگر قدرت VDS شما مناسب باشد مشکلی پیش نمی آید
mizban97
July 29th, 2016, 17:48
سلام خدمت دوستان...
با تشکر.
سلام و عرض ادب
بنده هم پیشنهاد میکنم سرور اختصاصی تهیه کنید.
اگر نیاز به کیفیت و پردازش بالا دارید منابع و سیپیو قدرتمند باید تهیه بشه.
hnajafpoor
July 29th, 2016, 17:49
سلام دوست عزیز
فرق VDS و Dedicated Server چیست؟
اگر قدرت VDS شما مناسب باشد مشکلی پیش نمی آید
VDS سرور اختصاصی مجازی هست اما
Dedicated Server سرور اختصاصی ، یعنی من اینطور میدونم
VDS من
رم : 8 گیگ
سی پی یو : 4 هسته
و 500 گیگ هارد HDD داره ایا بنظر شما کافیه یا پلن بالاتر پیشنهاد میکنید؟!
ممنون
soheil869
July 29th, 2016, 17:53
VDS سرور اختصاصی مجازی هست اما
Dedicated Server سرور اختصاصی ، یعنی من اینطور میدونم
VDS من
رم : 8 گیگ
سی پی یو : 4 هسته
و 500 گیگ هارد HDD داره ایا بنظر شما کافیه یا پلن بالاتر پیشنهاد میکنید؟!
ممنون
دوست عزیز تست کنید به نتیجه برسید
hnajafpoor
July 29th, 2016, 17:55
دوست عزیز تست کنید به نتیجه برسید
ممنون از کمکتون... حتما تست میشه!!!
soheil869
July 29th, 2016, 17:56
ممنون از کمکتون... حتما تست میشه!!!
شما در هنکام تست متوجه می شوید که این منابع کافی می باشد و یا خیر
و یا اینکه مثلا می توانید شب ها اینکد را انجام دهید و روز ها آنجام ندهید و هزینه بیشتری نکنید
nevergotme
July 29th, 2016, 17:59
برای یه انکود با زمان مناسب شما حداقل به 10000 مگاهرتز فرکانس پردازنده احتیاج دارید ، مگر اینکه بخواید هر فیلم 2 روز طول بکشه و به 5000 مگاهرتز راضی باشید ، البته بستگی داره چه تنظماتی اعمال کنید..
emperatoor73
July 29th, 2016, 18:56
به نظر من یه سرور مجازی تهیه کنید و دایرکت ادمین نصب کنید به عنوان هاست دانلود
و یک سرور هم برای انکود خریداری کنید
الان روی سرور من فقط فایل اپلود میشه ولی بعضی مواقع کم میاره چه برسه به انکود
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
kouroshez
July 29th, 2016, 19:04
سلام خدمت دوستان...
با تشکر.
شدنش که میشه !بستگی به قدرت سخت افزاری سرور شما داره و اینکه چقدر دانلود دارید در روز و..
hamedmj
July 29th, 2016, 19:11
انکود فیلم با اضافه کردن واترمارک زیر فیلم فرق داره.
اگر مقصود فقط اضافه کردن واتر مارک هست، یک سرور کفایت میکنه.
msl-ice
July 29th, 2016, 20:13
سلام ... دوست عزیز من سرور مجازی دارم و روزانه سریال و فیلم ریلیز میکنم .... رم 4 گیگ کفایت میکنه ... مهم سی پیو شما هست که تا 6000 هرتز اگه داشته باشی ... هر قسمت سریال 60 دقیقه و هر فیلم 3 ساعت طول میکشه ( البته با کیفیت گانول).... حالا یکی با این منابع اگه کار میکنه و زمان غیر از این شد بدونید کیفیت سرور پایین هست
Dictator_
July 29th, 2016, 20:19
مدل سی پی یو سرور مجازیتون رو قرار بدید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.
اگه میدونید سی پی یو شما چقدر لیمیت شده هم میتونه کمک کنه راه کار بهتری ارائه بشه خدمتتون
ehsan-a
July 29th, 2016, 20:26
از سروری که برای هاست دانلود استفاده میشود پیشنهاد نمیشود که برای انکد فیلم و سریال استفاده کنید .