با توجه به استقبال کاربران از سرورهای آمریکا و همینطور نیاز به لوکیشن جدید با کیفیت و قیمت های مناسب تر، سرورهای مجازی فرانسه نیز به لیست سرویس های قابل ارائه توسط پرتو سرور اضافه شد
لطفا توجه داشته باشید که مجموعه پرتو سرور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.
به جهت رضایت 100 درصدی و حفظ اعتماد مشتریان، مشتریان عزیز هر زمانی و به هر دلیلی که تمایل داشته باشند میتوانند نسبت به فسخ قرارداد و سرویس خود اقدام کنند.
مجازی ساز قدرتمند KVM - VMWARE
تحویل فوری
منابع کاملا اختصاصی
ضمانت عودت وجه
تضمین آپتایم
پشتیبانی در روزهای تعطیل و غیر تعطیل
تضمین عدم اورسل سرور
در صورت نیاز امکان ارائه دایرکت ادمین رایگان برای سرویس ها وجود دارد.
کد 25 درصدی تخفیف ماه اول برای اثبات کیفیت سرویس : new-dc
در صورت داشتن هر نوع سوالی خوش حال میشیم بتونیم کمک کنیم.
ارسال تیکت
(https://partoserver.com/portal/contact.php)هر کدام از عزیزان (مشتری یا همکار) سو تفاهمی با قیمت ها داشتند لطفا از داخل تیکت اعلام بفرمایند و توضیحات لازم ارائه شود تا مشکل ارسال اسپم پیش نیاد. بابت درک موضوع از شما ممنونم.
tarf
July 28th, 2016, 18:37
با سلام
برای ایمیل مارکتینگ هم میشه استفاده کرد؟
بنده یک smtp می خواهم که بشه روزی حدود 15 هزار تا ارسال کرد
امکانش هست؟
-----------------------
پلن 1 آدرس سفارش اشتباه هست
mohammadlover
July 28th, 2016, 18:46
با سلام
برای ایمیل مارکتینگ هم میشه استفاده کرد؟
بنده یک smtp می خواهم که بشه روزی حدود 15 هزار تا ارسال کرد
امکانش هست؟
-----------------------
پلن 1 آدرس سفارش اشتباه هست
سلام دوست عزیز
متاسفانه امکان سرویس دهی برای این سرویس وجود نداره.
ظرفیت پلن 1 فعلا پر هستش و میتونید از پلن های بالاتر استفاده کنید.
موفق باشید
hessamku
July 28th, 2016, 20:28
سلام و خسته نباشید . بنده در حال انجام یک سفارش در سایت شما هستم . ممکنه بنده رو راهتمایی بفرماید در وارد کردن مقادیر در فرم ثبت سفارش مشکل دارم . چطور میتونم در ارتباط انلاین با شما قرار بگیرم ؟
mohammadlover
July 28th, 2016, 20:31
سلام دوست عزیز.
مقادیر مثل نیم سرور ها مهم نیست و هر چیزی میتونه باشه. پسورد هم برای سرور شما ست خواهد شد.
برای ارتباط از طریق تلگرام در خدمت شما هستیم : @partoserver_sup
موفق باشید
Gh-Moradi
July 29th, 2016, 04:25
سلام دایرک ادمین به چه صورت است، نال یا اورژینال؟
mohammadlover
July 29th, 2016, 09:11
ف
سلام دایرک ادمین به چه صورت است، نال یا اورژینال؟
سلام دوست عزیز
لطفا برای این مورد تیکت ارسال کنید تا توضیحات داده بشه.
موفق باشید
dssdd
July 29th, 2016, 10:18
سلام
ممنون از افرتون
لطفا تعداد هسته و فرکانس هر هسته برای پنل ها مشخص کنید
اگر سی پیو اشتراکیه لطفا حداقل مصرف رو بگید، مصرف سی پیو من بالاست
mohammadlover
July 29th, 2016, 10:57
سلام دوست عزیز
برای 2 پلن اول 1 هسته سی پی یو و 2 پلن دوم 2 هسته سی پی یو در نظر گرفته شده.
در صورتی که مصرف شما عادی باشه فرکانس لیمیت نمیشه و از 3.4 گیگاهرتز هر هسته سی پی یو میتونید استفاده کنید. اگر مصرف شما خیلی بالا باشه و دائما در حال استفاده از مقدار تعیین شده باشه، هر هسته محدود میشه به 1.5 گیگاهرتز.
موفق باشید
nimnim68
July 29th, 2016, 11:32
سلام
سایت شما در دسترس نیست .
پیگیری کنید ممنون میشم .
mohammadlover
July 29th, 2016, 11:35
سلام
بله متاسفانه. در حال رفع هستیم.
ممنون از اطلاع شما
Mahdijafarzadeh
July 29th, 2016, 14:15
سلام
مشکل سایتتون بر طرف نشد ؟؟
mohammadlover
July 29th, 2016, 14:20
سلام
مشکل سایتتون بر طرف نشد ؟؟
سلام دوست عزیز.
مشکل رفع شده و سایت لود میشه.
موفق باشید
javadamiri
July 29th, 2016, 16:00
سلام.
هاست دانلودتون با ترافیک نامحدود هستش ؟
و اینکه امکان نصب لیچر هست یا نه ؟>
mohammadlover
July 29th, 2016, 16:20
سلام.
هاست دانلودتون با ترافیک نامحدود هستش ؟
و اینکه امکان نصب لیچر هست یا نه ؟>
سلام دوست عزیز
بله. ترافیک مصرفی نامحدود هستش و امکان نصب لیچر وجود داره.
موفق باشید
Ringmoon
August 1st, 2016, 05:48
سلام
کد تخفیف کار نمیکنه ، مشکل چی هست ؟
mohammadlover
August 1st, 2016, 08:16
سلام
کد تخفیف کار نمیکنه ، مشکل چی هست ؟
سلام دوست عزیز
کد تخفیف فعال هستش و مشکلی نداره. اگر مجددا مشکلی داشتید تیکت بفرمائید تا خودمون براتون ثبت کنیم.
موفق باشید
mehdilord
August 1st, 2016, 12:22
:) دردود در حال سفارش یک سرویس هستیم امید وارم سرعت وی پی اس رضایت بخش باشه
hadi222
August 1st, 2016, 16:26
تخفیف تموم شد؟
i3l4ck
August 1st, 2016, 17:09
پلن دوم رو 5 ماهه میخواستم. البته با تخفیف ولی دکمه اش خاموشه.
mohammadlover
August 1st, 2016, 17:22
تخفیف تموم شد؟
خیر. فعلا موجودی تموم شده ولی تا فردا، سه شنبه، سرور جدید اضافه میشه.
پلن دوم رو 5 ماهه میخواستم. البته با تخفیف ولی دکمه اش خاموشه.
سرور جدید تا فردا اضافه میشه. میتونید تیکت ثبت کنید تا اول وقت براتون ارسال بشه.
!_star_!
August 1st, 2016, 18:56
سلام
قیمت سرور با رم 4 و 500 گیگ هارد رو میشه بدید
تحویل فوری باشه لطفا
mohammadlover
August 1st, 2016, 19:15
سلام
قیمت سرور با رم 4 و 500 گیگ هارد رو میشه بدید
تحویل فوری باشه لطفا
سلام
لطفا برای موارد کستوم تیکت بزنید.
موفق باشید
!_star_!
August 1st, 2016, 19:27
تیکت ارسال شد
teamnet
August 2nd, 2016, 13:03
برادر مورد تخفیف دار چیزی دارید من سفارش بدم
mohammadlover
August 2nd, 2016, 13:10
برادر مورد تخفیف دار چیزی دارید من سفارش بدم
سلام
بله. میتونید ثبت کنید تا براتون رزرو بشه. احتمالا تا بعد از ظهر آماده بشه
رم 2 تعداد محدودی ظرفیتش مونده.
dragonhost
August 3rd, 2016, 19:51
چطور میتونم پلن های یک یا دو شما رو سفارش بدم؟
این دو پلن کی به همراه تخفیف فعالی آزاد میشن؟
heatleap
August 3rd, 2016, 20:32
ما منتظر اضافه شدن سرویس جدید هستیم
یک عدد رم یک برای تست مورد نیاز هست
mohammadlover
August 3rd, 2016, 23:19
چطور میتونم پلن های یک یا دو شما رو سفارش بدم؟
این دو پلن کی به همراه تخفیف فعالی آزاد میشن؟
سلام
پلن رم 2 هم برای سری عادی تکمیل شده و فقط پاور موجوده. پیشنهاد میکنم پاور تهیه کنید. هم سی پی یو بهتری دارید و هم هارد. حدود 6 تومن فرقش هست ولی منابع خیلی بهتر.
ما منتظر اضافه شدن سرویس جدید هستیم
یک عدد رم یک برای تست مورد نیاز هست
سلام
سفارش های جدید انشاالله فردا، پنج شنبه ارسال میشه.
رم 1 و 2 عادی تموم شده متاسفانه.
موفق باشید
heatleap
August 4th, 2016, 14:24
کد تخفیف کار نمیکنه :
کد پیشرفت ورودی منقضی شده است
mohammadlover
August 4th, 2016, 15:47
کد تخفیف کار نمیکنه :
کد پیشرفت ورودی منقضی شده است
صحبت کردیم با هم.
----
سفارش های جدید در حداقل زمان ممکن ارسال خواهد شد.
سلام
تحویل بعد از سفارش هستش ؟؟
الان موجود دارید برای سفارش ؟
mohammadlover
August 8th, 2016, 17:00
سلام. وقت به خیر
تحویل به صورت آنی و خودکار بعد از سفارش انجام میشه.
بله. موجودی داریم و فقط یک سری از پلن ها موجودی نداره که میتونید تیکت بزنید تا بزاریم تو لیست و در صورت موجود شدن بهتون اطلاع داده میشه.
موفق باشید
grayman
August 13th, 2016, 15:04
با سلام
با توجه به استقبال کاربران از سرورهای آمریکا و همینطور نیاز به لوکیشن جدید با کیفیت و قیمت های مناسب تر، سرورهای مجازی فرانسه نیز به لیست سرویس های قابل ارائه توسط پرتو سرور اضافه شد
لطفا توجه داشته باشید که مجموعه پرتو سرور به صورت شرکت ثبت شده می باشد و همینطور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.
به جهت رضایت 100 درصدی و حفظ اعتماد مشتریان، مشتریان عزیز هر زمانی و به هر دلیلی که تمایل داشته باشند میتوانند نسبت به فسخ قرارداد و سرویس خود اقدام کنند.
مجازی ساز قدرتمند KVM - VMWARE
تحویل فوری
منابع کاملا اختصاصی
ضمانت عودت وجه
تضمین آپتایم
پشتیبانی در روزهای تعطیل و غیر تعطیل
تضمین عدم اورسل سرور
در صورت نیاز امکان ارائه دایرکت ادمین رایگان برای سرویس ها وجود دارد.
کد 25 درصدی تخفیف ماه اول برای اثبات کیفیت سرویس : new-dc
پلن های سری پاور با هارد پرسرعت تر و سی پی یو قوی تر
در صورت داشتن هر نوع سوالی خوش حال میشیم بتونیم کمک کنیم.
ارسال تیکت
(https://partoserver.com/portal/contact.php)هر کدام از عزیزان (مشتری یا همکار) سو تفاهمی با قیمت ها داشتند لطفا از داخل تیکت اعلام بفرمایند و توضیحات لازم ارائه شود تا مشکل ارسال اسپم پیش نیاد. بابت درک موضوع از شما ممنونم.
با سلام
برخی از خدماتی که شرکت ثبت شده ایشون ارایه میدن:
خدمات نظافت منازل و ادارات دولتی و شرکتهای خصوصی انجام کلیه امور خدمات نظافتی بهداشتی اعم از رفت و روب طراحی و نگهداری و اجرای فضای سبز شهری و خانگی تهیه و توزیع غذاهای سنتی و ایرانی انجام خدمات طبخ غذا و سلف سرویس ادارات درون شهری دولتی و بخش خصوصی و اشخاص حقیقی نگهداری از بوفه و کافی شاپ مراکز دولتی و خصصی طراحی و فروش و اجرای سیستمهای ایمنی و آتش نشانی صنعتی و خانگی شرکت در مناقصات و مزایده های دولتی و غیردولتی رنگ آمیزی جدول و دیوار و جدول کشی معابر و ...
میتونید برید سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران شماره ثبت ۴۸۹۰۸۷ رو سرچ کنید. البته من لینکش رو براتون میگذارم : http://www.rrk.ir/News/ShowNews.aspx?Code=12713768
در سایتشونم که برید زده زیر مجموعه شرکت دیباگ نت که همچین شرکتی وجود نداره و کلا سایتی که دیباگ نت هست مربوط به تبادل لینک می باشد.
نماد اطمینانشونم به نام شخص گرفته شده و خونه پرش یک مغازه خدمات کامپیوتری توی قرچک ورامین هست.
اگر میخواید از ایشون بخرید به این نکاتی که گفتم دقت کنید.
آی دی ساپورت تلگرامشونم کار نمیکنه...
mohammadlover
August 13th, 2016, 15:40
سلام
خسته نباشید. یوزر اصلی شمارو هم میدونستیم خوب بود.
1-اگر شما از مراحل ثبت شرکت اطلاع داشته باشید میدونید روال کاری چطور هستش و اضافه کردن موضوعات شرکت به چه دلایلی هستش.
2-دیباگنت هم که میفرمودید برای قالب سایت بوده و حذف شده. شما از کجا پیدا کردید رو بنده متوجه نمیشم.
3-نماد اعتماد که هیچ اجباری نیست که حقیقی باشه با حقوقی. صلاح دونستیم که حقیقی باشه که فکر نمیکنمم ایرادی داشته باشه.
4-آی دی تلگرام هم کاملا صحیحح هستش و ایرادی نداره.
شما هم یکم کمتر به خودت سختی بده. آب خنک هم یکم میل کنید برای اعصابتون خوبه.
اگر سوال یا مشکلی بود خوشحال میشم به صورت خصوصی با هم صحبت کنیم که نظم انجمن بهم نریزه.
موفق باشید
ssdweb77
August 13th, 2016, 15:46
سلام
خسته نباشید. یوزر اصلی شمارو هم میدونستیم خوب بود.
1-اگر شما از مراحل ثبت شرکت اطلاع داشته باشید میدونید روال کاری چطور هستش و اضافه کردن موضوعات شرکت به چه دلایلی هستش.
2-دیباگنت هم که میفرمودید برای قالب سایت بوده و حذف شده. شما از کجا پیدا کردید رو بنده متوجه نمیشم.
3-نماد اعتماد که هیچ اجباری نیست که حقیقی باشه با حقوقی. صلاح دونستیم که حقیقی باشه که فکر نمیکنمم ایرادی داشته باشه.
4-آی دی تلگرام هم کاملا صحیحح هستش و ایرادی نداره.
شما هم یکم کمتر به خودت سختی بده. آب خنک هم یکم میل کنید برای اعصابتون خوبه.
اگر سوال یا مشکلی بود خوشحال میشم به صورت خصوصی با هم صحبت کنیم که نظم انجمن بهم نریزه.
موفق باشید
شرکت نام برده از سمت شما چه ربطی به هاستینگ داره؟ چه جوری ثابت میکنید شرکت برای شماست؟ شما که مراحل ثبت رو بلدید به ما هم یاد بدید منتظر پاسخ هستیم
mohammadlover
August 13th, 2016, 15:49
سلام
داخل سایت بنده بفرمائید یا تلگرام پیام بدید تا راهنمایی کنم شما رو.
این تاپیک فروش ما هستش. ممنون میشم اینجور مسائل رو واردش نکنید.
ssdweb77
August 13th, 2016, 15:53
سلام
داخل سایت بنده بفرمائید یا تلگرام پیام بدید تا راهنمایی کنم شما رو.
این تاپیک فروش ما هستش. ممنون میشم اینجور مسائل رو واردش نکنید.
من به عنوان خریدار نیاز دارم ، توضیحات رو در این تاپیک و همین انجمن بشنوم!!! شرکت نظافتی و بهداشتی چه ارتباطی به هاستینگ دارد و شما ثابت بکنید شرکت متعلق به شماست
mohammadlover
August 13th, 2016, 15:56
خب اینجا که نمیتونم مدارک شخصی بزارم عزیز جان. تغییر اساس نامه شرکت و اافه کردن بند هم چیز سختی نیست.
شما اگر واقعا قصدت چیزی که فکر میکنیم نیست میتونی پیام بدی به بنده تا صصحبت کنیم. اگر هم قصدت همون چیزی که مشخصه، هیچ.
امیدوارم موفق باشید
--
ما بدون عنوان شرکت هم میتونیم فعالیت موفق داشته باشیم.
تمامی اطلاعات حقوقی خیلی وقت پیش از سایت حذف شده بود و در صورت سوال کردن کردن یوزرها، نه مثل دوستان فعلی، اعلام شده فعالیت حقیقی هستش. فقط مونده داخل انجمن. اونم قرار بود تاپیک های جدیدی که زده میشه این مورد دیگه ذکر نشه و تاپیک ها هم اصلاح بشه.
فعالیت حقوقی فقط برای موارد خاص خواهد بود و فعالیت عادی به صورت حقیقی.
این هم برای توجیح شما
grayman
August 13th, 2016, 16:32
خب اینجا که نمیتونم مدارک شخصی بزارم عزیز جان.
شما اگر واقعا قصدت چیزی که فکر میکنیم نیست میتونی پیام بدی به بنده تا صصحبت کنیم. اگر هم قصدت همون چیزی که مشخصه، هیچ.
امیدوارم موفق باشید
آقای عزیز، کسی از شما نخواست مدارک شخصی رو اینجا بگذاری. شما روی کلمه شرکت ثبت شده و نماد الکترونیکی داری جوری القا میکنی که ما معتبریم (البته این تشخیض بنده است چون توی هر پست که میخواید سرویس هاتون رو معرفی کنید این مشخصات رو میگید) بنده هم گفتم این هم نماد اعتبار شما. شرکتی با این شماره ثبت شرح وظایفش رو در روزنامه رسمی اینطوری نوشتن. نماد الکترونیکیتونم برای شخص صادر شده نه شرکت و این یعنی شما با یک پروانه کسب خدمات کامپیوتری میتونی بری این نماد رو بگیری. عین عبارت نماد الکترونیکیتونم که آدرس قرچک ورامین هست رو گذاشتم که یه وقت خدایی نکرده کسی فکر نکنه توی جردن یا میرداماد شرکت دارید. بنده جز واقعیت چیزی نگفتم. حالا شما میفرمایید اینطور نیست بفرمایید من اصلاح میکنم و حتی پست رو حذف میکنم و معذرت خواهی میکنم.
پیغام خصوصی من هنوز باز نشده و اینکه حتی در فرم تماس با ما ساییتونم جواب پیغام خصوصیتونم گذاشتم.
شما هم موفق باشید.
ما بدون عنوان شرکت هم میتونیم فعالیت موفق داشته باشیم.
تمامی اطلاعات حقوقی خیلی وقت پیش از سایت حذف شده بود و در صورت سوال کردن کردن یوزرها، نه مثل دوستان فعلی، اعلام شده فعالیت حقیقی هستش. فقط مونده داخل انجمن. اونم قرار بود تاپیک های جدیدی که زده میشه این مورد دیگه ذکر نشه و تاپیک ها هم اصلاح بشه.
فعالیت حقوقی فقط برای موارد خاص خواهد بود و فعالیت عادی به صورت حقیقی.
این هم برای توجیح شما
شما هیچ جای سرویس هاتون اعلام نمیکنید ما فعالیتون حقیقی است و همه جا دارید عبارت شرکت ثبت شده و ... رو میگید. قراربود در تاپیک های جدید دیگه ذکر نشه که ذکر شده و منم دارم توی تاپیک هایی که ذکر کردید میارم و نه جایی که این موضوضع عنوان نشده. منم برای موارد خاص روشنگری کردم که برای فعالیت حقوقی با این شرکت شرح وظایف اون شرکت نظافت منازل و ... است. اونایی که میخوان حقیقی کار کنن که با این مسایل کاری ندارن.
Cr0w
August 15th, 2016, 01:28
دوست عزیز ، راستش من نمیدونم با این وضعیت ارزی مملکت شما 8 گیگ سرور رو میدید 40 هزار تومن ؟
این پلانی که قرار داید !