ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

hpnn.wm
July 28th, 2016, 18:21
سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!

بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!

طبق قراردادی که بین نیرا کلاود و آسیاتک بسته شده، قرار هست که از این به بعد روی سرورهای مجازی‌مون هدیه سرویس‌های ADSL آسیاتک رو بدیم!

بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرا کلاود خریداری می‌کنید، می‌تونید تخفیفی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان بر روی هر کدام ازسرویس‌های ADSL آسیاتک که تمایل دارید دریافت کنید!

میزان تخفیف ارائه شده روی پلن‌های سرورهای مجازی در جدول زیر قابل مشاهده است:

پلن های سرور‌های مجازی:

پلن اقتصادی (http://niracloud.com/panel/cart.php?a=add&pid=2)

پلن پایه (http://niracloud.com/panel/cart.php?a=add&pid=3)

پلن ویژه (http://niracloud.com/panel/cart.php?a=add&pid=4)

پلن حرفه‌ای (http://niracloud.com/panel/cart.php?a=add&pid=5)

[*=center]پردازنده: ۱ هسته 1Ghz

[*=center]رم: ۱ گیگابایت

[*=center]هارد: ۴۰ گیگابایت

[*=center]پهنای باند: نامحدود

[*=center]پورت: 1Gbps

[*=center]نصب و پشتیبانی رایگان
[*=center]۱۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!

[*=center]پردازنده: ۲ هسته 1.5Ghz

[*=center]رم: ۱/۵ گیگابایت

[*=center]هارد: ۵۰ گیگابایت

[*=center]۲۰ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!

[*=center]پردازنده: ۲ هسته 2Ghz

[*=center]رم: ۲ گیگابایت

[*=center]هارد: ۶۰ گیگابایت

[*=center]۲۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!

[*=center]پردازنده: ۳ هسته 3Ghz

[*=center]رم: ۴ گیگابایت

[*=center]هارد: ۸۰ گیگابایت

[*=center]۳۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!

۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه

۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه

۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه

۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه

سفارش (https://niracloud.com/vps)

سرورهای مجازی نیرا کلاود از ۴ لوکیشن آمریکا، هلند‌، آلمان و انگلیس؛ بدون هیچ تفاوتی در هزینه ماهانه به کاربران‌مون ارائه می‌شن و همچنین، تا ۷ روز تضمین بازگشت وجه بدون هیچ شرطی دارند. نصب و پشتیبانی کاملا رایگان هم دارند. قابل ذکر هست که هدیه آسیاتک بر روی تمامی سرور‌های مجازی نیرا کلاود از همه‌ی لوکیشن‌ها ارائه میشود.

http://niracloud.com/img/slider-vps.png

نکته‌ای که شاید تفاوت نیرا کلاود با سایر ارائه‌دهنده‌ها مشخض بشه، دیتا‌سنتر‌های نیرا کلاود هست! بر خلاف خیلی از دوستان که سرور‌های ارزان قیمت رو از دیتا‌سنتر های سطح متوسطی مثل OVH یا Hetzner ارائه میدن، سرور‌های نیرا کلاود در بهترین دیتاسنتر های اروپا و آمریکا قرار دارند که سطح کیفیت کاملا بالایی نسبت به دیتا‌سنتر‌های متداول دارند !

دیتاسنترهای نیرا کلاود :

FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان
Ecatel در هلند
MyLoc در آلمان

نکته قابل توجه این که تخفیف آسیاتک مخصوص کاربران جدید آسیاتک هست

دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت , معدن و تجارت

32891

در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید در همین تاپیک از ما بپرسید، پیغام خصوصی (http://www.webhostingtalk.ir/private.php?do=newpm&u=11235) بزنید، به ما تیکت (http://panel.niracloud.com/submitticket.php) بزنید یا از روش های زیر با ما تماس بگیرید:

http://niracloud.com/img/logo.png
تجربه‌ای متفاوت از سرور و خدمات ابری
NiraCloud.com
(http://niracloud.com)ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن شرکت:33365263(041)
همراه : 09146922765

siavash61
July 28th, 2016, 21:17
درصد تخفیفتون دقیقا چند درصده؟ و آیا فقط برای ماه اول هست یا دائمیه؟ برای پلن حرفه ای میخواستم.
سوال دیگه اینکه Ecatel بدون ابیوز و کپی رایت هست دیگه؟

msl-ice
July 28th, 2016, 21:35
سلام ... مای لوک هاردش ssd هست ؟

hpnn.wm
July 29th, 2016, 01:31
درصد تخفیفتون دقیقا چند درصده؟ و آیا فقط برای ماه اول هست یا دائمیه؟ برای پلن حرفه ای میخواستم.
سوال دیگه اینکه Ecatel بدون ابیوز و کپی رایت هست دیگه؟

سرویس های ما برای خرید هایی که از امروز تا 15 روز دیگه خریداری بشه 10 درصد علاوه بر قیمت های فوق به صورت دائمی تخفیف خواهند داشت
سرور های ایکاتل کاملا بدون مورد با کپی رایت هستند

سلام ... مای لوک هاردش ssd هست ؟

متاسفانه فعلا از مای لاک سرور مجازی نداریم ولی از المان با هارد اس اس دی قابل ارائه هست

siavash61
July 29th, 2016, 07:57
سرور های ایکاتل کاملا بدون مورد با کپی رایت هستند
دقیقا این قسمت رو درست متوجه نشدم. بدون مورد با کپی رایت؟ یعنی کپی رایت دارند؟ چون نوشتین با کپی رایت.
اگر بدون ابیوز و کپی رایت و ... هست من پلن حرفه ای رو میخوام سفارش بدم. بفرمایید تا ثبت نام کنم و سفارش بدم.
البته تا اونجایی که میدونم ایکاتل وارز هست. ولی این جمله ی شما (با کپی رایت) منو به شک انداخت.
راستی پورت رو که در این پلنها محدود نکردین؟ همون یک گیگابیت باز هست؟
تیکت هم زدم براتون تو سایت.

hpnn.wm
July 29th, 2016, 13:58
دقیقا این قسمت رو درست متوجه نشدم. بدون مورد با کپی رایت؟ یعنی کپی رایت دارند؟ چون نوشتین با کپی رایت.
اگر بدون ابیوز و کپی رایت و ... هست من پلن حرفه ای رو میخوام سفارش بدم. بفرمایید تا ثبت نام کنم و سفارش بدم.
البته تا اونجایی که میدونم ایکاتل وارز هست. ولی این جمله ی شما (با کپی رایت) منو به شک انداخت.
راستی پورت رو که در این پلنها محدود نکردین؟ همون یک گیگابیت باز هست؟
تیکت هم زدم براتون تو سایت.

دوست عزیز
پوزش از مبهم بودن پیام قبلی
منظور این بود که تقریبا مشکلی نداره سرورهای ایکاتل به موارد کپی رایت
خیلی از کاربران کنونی ما که از ایکاتل استفاده می‌کنند مشکلی با ابیوز و کپی رایت نداشتن تا حالا چون عملا ایکاتل گیر زیادی نمی‌ده و اگه هم مشکلی بوده با ایکاتل حرف زدیم و برطرف کردیم
پورت ها به هیچ وجه محدود نشدن یک گیگابیت بصورت دیفالت باز هست
ممنون از علاقه‌مندی تون به نیرا کلاود :)

m_dg_farari
July 30th, 2016, 23:01
سلام و وقت بخیر
آرزوی موفقت دارم برای تیم وی پی اس کو (تیرا کلاد)
یک سوال ذهنمو مشغول کرده ، میتونم بپرسم دلیل تغییر برند چی هست؟
چون تا جایی که من اطلاع دارم (و باهاتون همکاری هم داشتم) پیشینه بدی نداره نامتون
تقریبا شناخته شده هم هست در رسته ی کاری خودتون
ممنون میشم اگر ممکنه بفرمایید تغییر برند برای چی هست؟ یعنی قراره زیرساختتون Cloud Base بشه!؟
ممنون

hpnn.wm
July 31st, 2016, 02:33
سلام و وقت بخیر
آرزوی موفقت دارم برای تیم وی پی اس کو (تیرا کلاد)
یک سوال ذهنمو مشغول کرده ، میتونم بپرسم دلیل تغییر برند چی هست؟
چون تا جایی که من اطلاع دارم (و باهاتون همکاری هم داشتم) پیشینه بدی نداره نامتون
تقریبا شناخته شده هم هست در رسته ی کاری خودتون
ممنون میشم اگر ممکنه بفرمایید تغییر برند برای چی هست؟ یعنی قراره زیرساختتون Cloud Base بشه!؟
ممنون

سلام جناب
ممنون از لطف‌تون
دلیل تغییر نام تجاری اجباری نبوده
بلکه دلایلی مثل اضافه شدن افراد حدیدی به تیم‌مون، تغییرات اصولی یا بعبارتی بهبودی بنیادی در نحوه سرویس دهی ( که هنوز بصورت کامل انجام نشده) و سعی در معرفی خدمات جدیدی ( که کلاود و حتی کلاستر می‌تونه مشمول باشه) مارو ترغیب به انتخاب نام بهتری برای ادامه فعالیت‌مون کرد

Ringmoon
July 31st, 2016, 04:54
درود
قبلا ازتون سرویس داشتم لوکیشن هلند بود کیفیت عالی بود حتی یادمه موقعی که سررسید سرویس رسید به من خودشون تو تلگرام پیام دادن و سوال کردند که اگه قصد تمدید ندارم حذف کنن در غیر اینصورت صبر کنن تا فاکتور پرداخت کنم
فقط تنها مشکلی که بود بهم پنل مدیریت سرور مجازی ندادید و گفتید به علت اینکه باگ دارند این پنل ها و امکان هک هست ارائه نمیشه حالا الانو نمیدونم هنوز به همون شکله یا خیر ؟
ضمنا سایتتون هم خیلی زیبا شده انشالله موفق باشید.

UGP.ir
July 31st, 2016, 05:50
سلام
کنترل پنل هم ارائه می دهید؟

hpnn.wm
July 31st, 2016, 12:26
پست اصلاح شد !!

درود
قبلا ازتون سرویس داشتم لوکیشن هلند بود کیفیت عالی بود حتی یادمه موقعی که سررسید سرویس رسید به من خودشون تو تلگرام پیام دادن و سوال کردند که اگه قصد تمدید ندارم حذف کنن در غیر اینصورت صبر کنن تا فاکتور پرداخت کنم
فقط تنها مشکلی که بود بهم پنل مدیریت سرور مجازی ندادید و گفتید به علت اینکه باگ دارند این پنل ها و امکان هک هست ارائه نمیشه حالا الانو نمیدونم هنوز به همون شکله یا خیر ؟
ضمنا سایتتون هم خیلی زیبا شده انشالله موفق باشید.

با سلام خدمت شما !
خیلی ممنون از شما - اگر هم کاری کردیم که مورد رضایت شما بوده , وظیفه بوده
ما اصولا شرایط مشتری رو به دلیل مشغله های کنونی جامعه کاملا درک می کنیم
ممکنه هست که عده ای از دوستان به خاطر مسافرت , عدم دسترسی به اینترنت , عدم وجود موجودی کافی در حساب و .... نتونند سرور خود را تمدید بکنند
در این موارد ما از مشتریان خود در تلگرام یا به صورت تماس تلفنی در مورد تمدید و یا عدم تمدید سوال می پرسیم که احیانا به دلیل مشکلاتشون که ممکنه برای همه پیش بیاد
ما سرور رو ساسپند یا حذف نکنیم که باعث شرمندگی ما پیش مشتری بشه ! که البته همونطور که گفتم چیزی جز وظیفه نیست
-----------------------------------------
در مورد پنل , دوستان همکاری که همچنان از پنل های VMware در سایتشون استفاده می کنند - همه دارای باگ بسیار خطرناکی می باشند که باعث به دست اوردن پسورد روت سرور اصلی می شه
اگر دوستانی که همچنان به عدم وجود این باگ اصرار دارند دو حالت وجود داره 1 - تا کنون این مشکل توسط یک هکر براشون پیش نیومده 2 - از نسخه های جدید خارجی استفاده می کنند (تا جایی که می دونم اینطوری نیست)
ولی تجربه بنده بیشتر از این تلخ تر بوده و همین پلاگین WHMCS باعث هک یکی از سرور های امریکا ما شده بود و باعث از دست رفتن اطلاعات یه عده از مشتریان !!! که باعث شرمندگی ما شد
بنابراین ما بیشتر تمایل داریم که مشتریان ما از عدم وجود پنل ناراحت باشند تا از "از دست رفتن اطلاعاتشون"

--------------------------------------------------------------------------------------

سلام
کنترل پنل هم ارائه می دهید؟

منظور از دسترسی پنل : ارائه دسترسی کنسول می باشد
که بر روی سرور های امریکا - انگلیس و المان قابل ارائه سهت
می توانیم بر روی تمامی سرور های مجازی از لوکیشن های فوق دسترسی VNC و کنسول تقدیم بکنیم

UGP.ir
July 31st, 2016, 13:34
نه منظور من کنترل پنل هاست بود cPanel یا DA ؟؟؟ پیشنهاد خاصی دارید؟

hpnn.wm
July 31st, 2016, 13:53
نه منظور من کنترل پنل هاست بود cPanel یا DA ؟؟؟ پیشنهاد خاصی دارید؟
کنترل پنل به هر شکل قابل ارائه هست و نصب و راه اندازی کنترل پنل ها نیز رایگان می باشد
-----------------------------
لایسنس دایرکت ادمین 14 هزار تومان
و لایسنس سی پنل 54 هزار تومان

در صورتی که برای استفاده شخصی می خوایید استفاده از دایرکت ادمین رو براتون پیشنهاد می کنم

hpnn.wm
July 31st, 2016, 20:56
نماد اعتماد الکترونیکی رو هم برای سایت جدید گرفتیم و در قالب سایت قرار گرفته هست !

navidahanj
August 3rd, 2016, 04:03
درود،
در حال حاضر امکان سفارش از Myloc وجود داره ؟ موقع سفارش مینویسه "سرور مجازی آمریکا"

hpnn.wm
August 3rd, 2016, 11:02
درود،
در حال حاضر امکان سفارش از Myloc وجود داره ؟ موقع سفارش مینویسه "سرور مجازی آمریکا"

قربان بعد از اینکه روی سفارش کلیک می کنید به صفحه
http://niracloud.com/vps
وارد می شوید که با کلیک روی ان نیز دوباره به صفحه دیگری منتقل خواهید شد (صفحه سفارش)
در صفحه سفارش در ستون سمت راست تمامی لوکیشن ها موجود می باشد که شما باید المان را انتخاب بفرمایید
ناگفته نماند که فعلا از دیتاسنتر دیگری در المان (دیتاسنتر Cogent) موجود داریم و از Myloc موجود نداریم

navidahanj
August 3rd, 2016, 14:54
قربان بعد از اینکه روی سفارش کلیک می کنید به صفحه
http://niracloud.com/vps
وارد می شوید که با کلیک روی ان نیز دوباره به صفحه دیگری منتقل خواهید شد (صفحه سفارش)
در صفحه سفارش در ستون سمت راست تمامی لوکیشن ها موجود می باشد که شما باید المان را انتخاب بفرمایید
ناگفته نماند که فعلا از دیتاسنتر دیگری در المان (دیتاسنتر Cogent) موجود داریم و از Myloc موجود نداریم

ممنون بابت راهنمایی،یک سفارش از اکاتل ثبت و پرداخت شد.

emperor3508
August 3rd, 2016, 14:59
درود
نمونه آی پی از لوکیشن آلمان و انگلیس برای بنده بفرستید

hpnn.wm
August 3rd, 2016, 17:52
ممنون بابت راهنمایی،یک سفارش از اکاتل ثبت و پرداخت شد.

با تشکر از خریدتون
سرور شما رو هم بزودی خدمتتون تقدیم خواهیم کرد

درود
نمونه آی پی از لوکیشن آلمان و انگلیس برای بنده بفرستید

براتون پ.خ شد

davoud.maani
August 15th, 2016, 23:29
سلام
سرور مجازی با رم 32 و ssd میتونید بدید؟
قیمت؟

hpnn.wm
August 15th, 2016, 23:44
سلام
سرور مجازی با رم 32 و ssd میتونید بدید؟
قیمت؟
سلام دوست عزیز
با هارد Raid 10 قابل ارائه هست !
در صورتی که مایل بودید میزان هارد و تعداد هسته پردازنده رو هم اعلام کنید تا قیمت دقیق خدمتتون اعلام بشه !

f.roozdar
June 12th, 2018, 11:28
با سلام.
من فکر میکنم چنین شرکتی اصلا وجود نداره و صرفا یک سایت هست.
چون من یک سفارش دادم.
اما تا این لحظه که این پست را مینویسم سرویس من تحویلم داده نشده.
- به تیکتم جواب نمیدن.
- شماره موبایل اعلامیشون خاموشه
- تلفن شرکتشون جواب نمیده.
- یک شماره موبایل ایرانسل در سایر انجمن ها گذاشتن که اشتباه هست.
- به ایمیل جواب نمیدن.
- آی دی تلگرامشون که اعلام کردن اصلا وجود نداره.
------------------
لطفا مواظب باشید و خرید نکنید.

hpnn.wm
June 12th, 2018, 11:58
با سلام.
من فکر میکنم چنین شرکتی اصلا وجود نداره و صرفا یک سایت هست.
چون من یک سفارش دادم.
اما تا این لحظه که این پست را مینویسم سرویس من تحویلم داده نشده.
- به تیکتم جواب نمیدن.
- تلفن شرکتشون جواب نمیده.
- یک شماره موبایل ایرانسل در سایر انجمن ها گذاشتن که اشتباه هست.
- به ایمیل جواب نمیدن.
- آی دی تلگرامشون که اعلام کردن اصلا وجود نداره.
------------------
لطفا مواظب باشید و خرید نکنید.

با سلام
با وجود اینکه خیلی وقته اینجا فعالیت نمی کنیم و همین تایپک هم برای حدود 2.5 سال پیش هست اما باید بعضی موارد شفاف بشه
در حال حاضر تنها راه و تنها راه و تنها راه اقدام به ساپورت و پشتیبانی تیکت هست
هیچ ساپورت تلگرامی فعلا وجود ندارد به دلیل موارد امنیتی که ما درگیرش بودیم و *****ینگ !
ما تحت عنوان شرکت رایان پردازش نیرا (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 43750 فعالیت می کنیم که خودتون می تونید از وب سایت "شرکت ها" بررسی لازم رو انجام بدید
هیچ دلیلی وجود نداره که بنده مثل سابق که به شکل شخصی کار می کردیم و شماره موبایل جزوی از روند کار بود دوباره در این حالت شرکتی نیز به شما بدم
در هیچ کجای وب سایت شماره موبایل گذاشته نشده است
در حال حال حاضر در حال انتقال دفتر شرکت هستیم و عملا اونجا نه دستگاه تلفن و نه فردی هست که پاسخ بده و این مورد رو در قسمت اخبار وب سایت هم گذاشته شده
اما در مورد ایمیل و تیکت : شما هر ایمیل و تیکتی بدید در عرض 5 دقیقه اول دیده می شود نهایتا در طی 2 ساعت پاسخ داده می شه و این رو بنده می تونم براتون با نمودار پاسخ به تیکت برای همه اثبات بکنم
مگر اینکه مشکل خاصی به وجود اومده باشه یا پیگیری درخواستتون به طول انجامیده باشد
----------------------------------------------------
سخن اخر : بنابراین بهترین کار این هست که خودتون مواظب بوده و دفعات بعد از ما خریداری نفرمایید چرا که به نکاتی اشاره می کنید که اصلا وجود خارجی در ما در حال حاضر ندارد !
و برای ما هم چندان خوش ایند نیست با افرادی که با تاپیک 2.5 سال پیش جلو می رند و از جمله دلایل شون برای عدم اعتماد به ما که

- یک شماره موبایل ایرانسل در سایر انجمن ها گذاشتن که اشتباه هست
هست و عملا برای همون 2.5 سال پیش هست استفاده می کنند

دفعه بعد حین خرید به روز تر باشید و صرفا از طریق تیکت اقدام به خرید بفرمایید - در غیر اینصورت چه از ما و چه از دیگران همون بهتر که خریداری نفرمایید !

jalalid
June 12th, 2018, 17:47
همه پنل ها موجود
رم 1 و رم 1/5

Cr0w
June 12th, 2018, 17:51
همه پنها موجود
خدایی فازت چیه ؟

July 28th, 2016, 05:51 PM

jalalid
June 12th, 2018, 18:14
همه پنل ها موجود
رم 1 و رم 1/5

Optimus
June 13th, 2018, 01:25
جناب مددیان از سرویس دهنده های کار درست حال حاضر هستند و شک نکنید در خرید خود
ایشالا فروش بالا باشه
ناگفته نماند پشتیبانی ضعیفی دارند از نظر زمان ، ولی از نظر تخصص و احترام مشتری عالی

jalalid
June 13th, 2018, 02:06
رم 1 گیگ دارید

crackestan
June 13th, 2018, 10:17
با سیستم عامل کالی لینوکس ( جهت تست امنیت سایت های شخصی خودم و نه هک و اتک و ... ) سرویس رم 2 گیگ قابل ارائه ست ؟؟؟؟

mboveiri
June 13th, 2018, 17:28
........

my-host.site
June 13th, 2018, 17:35
سلام.
جناب 1 سرور آلمان خریداری شده هنوز تحویل نداید.
تیکت هم که پاسخ نمی دید،
امکان بازگشت وجه هم که نیست.
اگر امکان ارائه سرویس رو ندارید وجه رو برگشت بزنید لطفاً.

چرا به نظرات قبلی دقت نمیکنید؟ خب کمی نظرات بالایی رو بخونین والا بد نیست آگاهیتون بیشتر میشه اعلام کردن در حال انتقال به دفتر جدید هستن و شاید سرویسی نتونن ارائه بدن

mboveiri
June 13th, 2018, 18:16
......

جناب مددیان به تیکت بنده پاسخ دادن در سایت و فعلاً به نظر میرسه مشکل برطرف شده باشه.

my-host.site
June 13th, 2018, 18:29
بله حرفتون کاملا منطقی هست و صحیح

ولی خب شما از همین تایپیک ایشون رو شناختین و خرید کردید

حالا هم می تونین به شماره تماسی که ذکر کردند در تماس باشید 04133365263

saeed.spore
June 13th, 2018, 18:41
پاسخ دادند

mboveiri
June 13th, 2018, 19:55
اصلا پاسخی داده نمیشه

بندم خریدی کردم بهشون پیامی دادم شاید خوششون نیاد از تماس بعد از تایم اداری

ولی پاسخی داده نشد

این تاپیک رو دنبال کنید ، دوست دیگری 2 روزه هم خرید کردن، همین مشکل رو دارن. http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=199821

mboveiri
June 14th, 2018, 01:11
جناب مددیان به تیکت بنده پاسخ دادن در سایت و فعلاً به نظر میرسه مشکل برطرف شده باشه.

arisu
June 14th, 2018, 08:14
تاریخ تاپیک با قیمتها جور در نمیاد... ساتشون هم مشخصه اپدیت نیستا اگر غیر از اینه من هم سفارش بدم:71:

lotca
June 15th, 2018, 14:28
خریداری کردم ولی هنوز پاسخی داده نشده

mehrzad_1
June 16th, 2018, 17:31
پیشنهاد می کنم خرید نزنید ازشون
به احتمال زیاد واسطه هستند از این بر و اون بر خرید می زنند و به مشتری می دن
چون 4 روزه پاسخ نمی دن، سفارش ها را 6 روز یکبار تحویل می دن
خودتون خسته نکنید و از سرویس دهنده های دیگه خرید بزنید
هر ارزونی بی دلیل نیست
نمونه بارزش همین آدم های این سبکی هستند

mibfa
June 17th, 2018, 11:22
دیروز یک سرورخریداری شده تا حالا تحویل ندادن

8110829
June 17th, 2018, 12:00
دیروز یک سرورخریداری شده تا حالا تحویل ندادن

و.تحویل نخواهند داد

mashhad-shop
June 17th, 2018, 16:47
سلام

منم صبح یکی از دوستانم برام خرید کرده هنوز تحویل ندادن
تلفن هاشون جواب نمیدن
تیکت هم جواب نمیدن

دوستان لطفا خرید نکنید تا اطلاع ثانوی تا روشن شدن ماجرا
:102::102::102::102::102::102::102::102::102::102:

mibfa
June 17th, 2018, 17:11
و.تحویل نخواهند داد

با یک روز تاخیر ملاک نیست . شخصا چندتا سرور گرفتم ازشون و بد نبوده . باید صبر کرد شاید مشکلی باشه. زود قضاوت نکنیم بهتر است

Zimaserver
June 17th, 2018, 18:45
دوستان من باهاشون در تماس بودم
سرورهای جدید رو تحویل ندادن و منتظر هستن.
خود بنده 10 سرویس فعال از ایشون داشتم و راضی هستم.
لطفا صبور باشید

saeed.spore
June 17th, 2018, 21:42
لطفا صبور باشید

یعنی 5 روز باید صبوری کنیم بنده خیلی صبوری کردم اما کارشون بسیار زشته که حتی بهشون گفتم از هر سرور ازاد دارید بهم سرویس بدید

mashhad-shop
June 18th, 2018, 00:49
با یک روز تاخیر ملاک نیست . شخصا چندتا سرور گرفتم ازشون و بد نبوده . باید صبر کرد شاید مشکلی باشه. زود قضاوت نکنیم بهتر است

حداقل تلفن بردارن بگن مشکل داریم صبر کنید

- - - Updated - - -

لطفا صبور باشید

شما که درتماس بودید
بی زحمت بهشون اعلام کنید
این شماره تیکت من هست بگید
571941

من شماره حساب بانک ملت و شماره کارت گذاشتم
مبلغ سرور رو برگردون

باتشکر

mehriz
June 18th, 2018, 09:23
سلام
ما هم اشتباهی سفارش دادیم.
توانایی تحویل ندارید برگشت بزنید !!

denjoores
June 18th, 2018, 19:44
ایشون یه کلاهبردار و *** به تمام معنا هستند،
وب هاستینگ یه ناظم نداره این تاپیک رو پاک کنه

mashhad-shop
June 19th, 2018, 09:32
با سلام

حداقل جواب بدید ببینیم تکلیف خودمون رو

الان از پرداخت 3 روز میگذره ولی نه تیکت جواب میدید نه تلفن جواب میدید نه به این پست ها جواب میدید

جواب بدید لطفا

mboveiri
June 19th, 2018, 22:28
با سلام خدمت عزیزان ، با گذشت نزدیک به 10 روز ایشون پول بنده رو برگشت نزدند و پرونده ایشون از طریق پلیس فتا در حال پیگیری هست،چون مشخص هست عزیزان زیادی درگیر این قضیه هستند ازشون میخوام که رسید پرداختی که واسشون ایمیل شده رو برای بنده بفرستند تا به پلیس فتا تحویل بدم و با توجه به شاکیان زیاد رسیدگی با سرعت بیشتری انجام بپذیره.

ایضاً امکان شکایت در دادگستری تبریز هم وجود داره و هرچی پرونده سنگین تر باشه رسیدگی سریعتره.

پس عزیزان حتمن رسید پرداختی که بهشون ایمیل شده رو برای بنده به ایمیل mehdi.boveiri@gmail.com ارسال یا تصویرشو به بنده پیام خصوصی کنند.

چون میدونم به اینجا سر میزنند،برای روشن شدن ایشون باید بگم که من و چند دوست دیگه محمود خورسند چهارده رو فرستادیم زندان شما که عددی نیستی.

8110829
June 19th, 2018, 23:21
با سلام خدمت عزیزان ، با گذشت نزدیک به 10 روز ایشون پول بنده رو برگشت نزدند و پرونده ایشون از طریق پلیس فتا در حال پیگیری هست،چون مشخص هست عزیزان زیادی درگیر این قضیه هستند ازشون میخوام که رسید پرداختی که واسشون ایمیل شده رو برای بنده بفرستند تا به پلیس فتا تحویل بدم و با توجه به شاکیان زیاد رسیدگی با سرعت بیشتری انجام بپذیره.

ایضاً امکان شکایت در دادگستری تبریز هم وجود داره و هرچی پرونده سنگین تر باشه رسیدگی سریعتره.

پس عزیزان حتمن رسید پرداختی که بهشون ایمیل شده رو برای بنده به ایمیل mehdi.boveiri@gmail.com ارسال یا تصویرشو به بنده پیام خصوصی کنند.

چون میدونم به اینجا سر میزنند،برای روشن شدن ایشون باید بگم که من و چند دوست دیگه محمود خورسند چهارده رو فرستادیم زندان شما که عددی نیستی.

دوست عزیز ایدی تلگرامتون رو بزارید در ازتباط باشیم

mboveiri
June 19th, 2018, 23:26
برا من 20 روزه برگشت نزدند
هیچی هم جواب نمیدن

بله جواب نخواهند داد ، ممنون میشم اگر رسید پرداخت رو برای بنده ایمیل کنید ، حتمن به پولتون میرسید، ایشون نشستند و با پول بنده و شما که مستقیم به حسابش میره واسه خودش مهمونی میگیره، از حقتون نگذرید و اجازه ندید این افراد بیشتر بشن.

- - - Updated - - -

دوست عزیز ایدی تلگرامتون رو بزارید در ازتباط باشیم

سلام عزیز، خدمت شما t.me/mboveiri (http://t.me/mboveiri)

@mboveiri

saleh_gh
June 20th, 2018, 12:03
آقا پول مارو هم خوردن.انشالله خرج دوا و درمان عزیزانش.
مبلغ زیادی نبود ولی حتما پیگیری میکنم باید جلوی این کلاه بردارها رو گرفت.

saleh_gh
June 20th, 2018, 20:57
آیا اینجا یک صاحب نداره تا این تاپیک رو ببنده که این بی صفت پول افراد بیشتری رو نخوره؟

hpnn.wm
June 20th, 2018, 22:09
با سلام خدمت شما دوستان گرامی مخصوصا کسانی که شاکی هستند و فکر می کنند ما *** و کلاه بردار و .... هستیم
خدمت شما دوستان کاملا حق می دم و از همه تون بدون استثنا چه کسانی که توهین کردند و از خدا خواستند که ما به روز سیاه بنشینیم و این پول ها خرج دوا و درمون خودمون وعزیزانمون بشه, چه کسانی که بی دلیل و بدون اینکه بدونند قضیه چیه افترا زدند و چه دیگر دوستان که از ما حمایت کردند
من همین الان کاملا مساله رو توضیح می دم هر کسی هر طوری خواست برداشت بکنه !

1- دوستان این تاپیک مربوط به دو سال پیش هست تاکید می کنم 2 سال پیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما در طی این دو سال هیچ فعالیتی از این انجمن نشون ندادیم چرا که دیگر نیازی نداشتیم
چند روز پیش یک فردی از ما سرویسی صبح درخواست کرده بود و چون تا ظهر تحویل نداده بودیم این تاپیک رو بالا اورده است ! ما هیچ فروشی در این باره در انجمن نداشتیم و نخواهیم داشت !!!
پس بنابراین وقتی یه عده از دوستان می ان اینجا می گن که بیاییم و پاسخ بدیم چون عملا دیگه اینجا هیچ فعالیتی نداشتیم بنده اصلا نمی دونستم اینجا این همه شکایت ثبت شده و بنده قطعا می اومدم و یک به یک پاسخ می دادم ! ولی چون اصلا نمی دونستم و درجریان نبودم بنابراین اصلا امکان پاسخ گویی در اینجا وجود نداشت !
و لطفا اگر در امکانتون باشه اگر نیاز به پیگیری هست لطفا از طریق تیکت اقدام بفرمایید ولی اگر شکایت دارید واقعا ممنون می شم همینجا بفرمایید با دلیل محکمه پسند هر دو طرف یعنی ما و کسی که شاکی هست اقدام به رفع مشکل و قاضی قرار دادن (هر چند اینجای جای قضاوت نیست) کاربران بکنیم

2- در مورد تلفن شرکت , بیش از چندین بار هم بنده و هم دیگر یوزران چه در وب سایت و چه در اینجا گفته شده که دفتر شرکت در حال انتقال هست و عملا اصلا نه تلفن و نه کسی در اونجا هست که پاسخگو باشه یعنی اینطوری نیست که ما عمدا پاسخ ندیم !

** مهم ترین مورد **

3- ببینید دوستان ما نه کلاه برداریم و نه واقعا نیاز داریم که کلاه برداری بکنیم در حال حاضر سود اصلی ما از سرویس ها و سفارشات تحویل داده شده و تمدید شده بیشتر از 30 میلیون تومان هست و ما بیشتر از 3500 یوزر فعال داریم که یه عده از قبل از دو سال پیش از طریق وب هاستینگ تالک با ما اشنا شدند و بعدش که ما کارمون رو گسترش دادیم دیگه از دو سال پیش تا الان حتی یکبار هم اینجا تاپیک یا پست جدید نداشتیم تا چند روز پیش !!!!!!!!!!
ما با دارا بودن بیشتر از 30 سرور کلو شده در هلند - انگلیس - امریکا - المان که در کمترین حالت هر سرور 128 گیگ رم دارد و این حاشیه سود بالا چرا باید به 14.5 الی 31 هزار تومن کسی چشم ببندیم ؟ (تازه اونم با کلی دعا بد و انرژی منفی که پست این پول هست)
ما 6 سال شرافتمندانه بدون مشکل کار کردیم تا به این مرحله برسیم! بعد الان با این شرایط مناسب کاری چرا باید اقدام به گدایی و خوردن پول افرادی که 14.5 تومن الی 31 تومن به ما دادن , بکنیم ؟ واقعا این به نوعی توهین به ماست جدای از افترایی که به ما زده می شه !

اما این حرف دلیل بر این نیست که ما مشکل نداشتیم و نداریم و یا اینکه این مشکلات اخیری که به وجود اومده تقصیر ما نیست ! همه این مشکلات از لحاظ منطقی و انسانی کاملا از سمت ماست و ما هم قبولش داریم ! ما هیچ موقع نگفتیم مشکل از سمت ما نیست !

الف ) مشکل عدم پاسخ گویی به موقع:

در طی این چند روز اخیر اتفاقاتی افتاده به طوری که مایی که تقریبا نمی گذاشتیم بیشتر از 30 تیکت به روز بعد منتقل بشه در طی 4 روز اخیر که مشکل ایجاد شده بود به بیشتر از 500 تیکت رسید
متاسفانه ما تحت اتک خیلی شدیدی قرار گرفتیم و نیاز بود چندین کار انجام بدیم که یکی اش جداسازی قسمت مدیریت و یوزر WHMCS که خود این مورد باعث شد با وجود اینکه قسمت سفارش و تیکت به نحوی فعال بود (که حداقل دوستان نگن خورد یه ابم روش و الان سایتش هم بالا نمی اد و سایتش رو هم بست) ما قادر نبودیم که به هیچ تیکتی پاسخ بدیم ! (به دلیل مشکلات فنی و نرم افزاری)

مورد دوم در این گیری که کرده بودیم اتکی بود که به یکی از سرور های اصلی داشت انجام می شد ! و عملا اتک به قدری سنگین بود که در 2 ساعت تمامی ترافیک ما که 100 ترابایت بود تموم شد ! و داشتیم برای این مورد فایروال و انتی دی داسر خریداری می کردیم ! عملا جوری مشکل داشتیم که واقعا نمی دونستیم چطور خودمون رو جمع و جور بکنیم و نهایتا حل این مشکل با توجه به الویتی که نسبت به اپتایم بودن سرویس ها داشتیم باعث شد که در مورد وب سایت نتونیم تمرکز بیشتری داشته باشیم

ب) مشکل عدم تحویل به موقع:

علاوه بر مشکلات پنل قسمت مدیریت که در طی قسمت قبلی توضیح داده شد , موارد زیر هم بر روی روند کار تاثیر داشت

در طی این 2-3 هفته اخیر ما اقدام به خرید بک لینک جهت بالا بردن سئو و بازدید سایتمون کردیم دقیقا نمی دونم به چه علتی اما فکر می کنم بیشتر به همین علت باشه که میزان سفارشات بسیار بالا رفت به طوری که حاشیه سود ما 50 درصد بیشتر از چیزی شد که قبلا بود ! ما واقعا براورد نمی کردیم که همچین اتفاقی در طی 2 هفته بیافته و این برنامه ریزی رو برای تابستون کرده بودیم چون طبق تجربه های قبلیمون واقعا سئو حداقل 1 الی 2 ماه زمانبر بود و از خود کسی که برای ما این کار سئو رو کرده هم پرسیدیم همینطور به ما پاسخ داد.

در پی این افزایش تعداد سفارش ما که عملا موجودی اضافه از بابت سرور های کلوکیشن نداشتیم مجبور می شدیم که اقدام به خرید سرور های اختصاصی اجاره ای بکنیم - این دقیقا مصادف با زمانی شد که دلار از 6200 تومن به 7400 تومن به یکباره افزایش قیمت داد حتی Payment24 که گرونترین نرخ دلار رو می داد هم فروش دلار نداشت ! و تعطیلی های یک هفته ای هم باعث شد که اصلا همه کار های پرداختی ما بخوابه ! و ما نتونیم سرور های جدید حتی با قیمت بالاتر رو هم تهیه بکنیم ! حتی بعضا که تاریخ تمدید سرویس هامون بود از دیتاسنتر زمان درخواست کردیم که سرور ها ساسپند نشند و به یوزرهامون به مشکل برنخوردند

مورد دیگری که باعث شد در روند تحویل ها تاخیر ایجاد بشه این بود که روند تحویل سرویس های ما دستی هست و عملا همونطور که در وب سایت نوشته شده بود اصولا در طی 2 ساعت به مشتریان تقدیم می شد ولی اینبار علاوه بر عدم موجودی, اگر موجودی هم به خاطر کنسلی تعدادی از کاربران و یا دریافت سرور و منابع جدید داشتیم تعداد سفارشات به قدری زیاد بود که تحویل اون ها به شیوه دستی کمی زمانبر بود !

البته ما هیچ موقع جانماز اب نمی کشیم که این دفعه اول ما بود و ... !! قبلا هم چنین مشکلاتی داشتیم (در مقیاس کوچیک) اما سریع حل می شد و اینکه ما قطعا جبران خسارت می کردیم به طوری که اگر کسی بیشتر از 24 ساعت منتظر می موند ما بهشون 7 الی 14 روز هم علاوه بر اینکه تاریخ سرویسش از روز فردا تحویل محاسبه می شد , اضافه می کردیم ! همین الان هم که تحویل می دیم سفارشات رو بعد از کلی عذرخواهی و ... قطعا براشون جبران خسارت می کنیم !

ج) مشکل برگشت وجه :

این مورد رو نمی شه اسمش رو مشکل گذاشت اما برخی از کاربران ما ظاهرا این رو مشکل تلقی می کنند ! ما برگشت وجهمون بین 7 الی 12 روز کاری زمان بر هست - تعریف روز کاری هم به این شکل هست که : تمامی روز های سال بجز پنجشنبه - جمعه و روز های تعطیل رسمی هستند
اول اینکه وقتی دوستان خرید می کنند تیک قوانین رو پذیرفته ام را می زنند و عملا قوانین رو قبول می کنند و سپس اقدام به خرید می کنند - اما از اونجایی که ما دیکتاتور نیستیم که هر قانون هر دم بیلی رو بزاریم و قانونی که می زاریم برحسب منطق هست مایل هستم مساله رو به شکل کامل توضیح بدم
ما دو نوع برگشت وجه داریم , برگشت وجه به حساب کاربری - برگشت وجه به حساب بانکی
در صورتی که کاربر درخواست برگشت وجه به حساب کاربری در وب سایت رو داشته باشد , در جا سرویسش کنسل می شه و هزینه به حساب کاربری اضافه می شود که از این حساب می تواند در خرید و یا تمدید های اینده استفاده بکند
در صورت درخواست برگشت وجه به حساب بانکی از سمت مشتری, ابتدا سرویس کنسل می شود و بعد 7 الی 12 روز کاری خدمت مشتری مبلغ برگشت داده می شود
دوستان ! ما تحت عنوان شرکت رایان پردازش نیرا (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 43750 فعالیت می کنیم که خودتون می تونید از وب سایت "شرکت ها" بررسی لازم رو انجام بدید و دیگه تحت عنوان شخص حقیقی مانند حامد مددیان و ... که دو سال پیش بود کار نمی کنیم !
برای برگشت وجه باید کسانی که شرکت رو تاسیس کردند اجازه بدند تا برداشت انجام بشه ! دیگه به مانند دو سال پیش به حساب بنده واریز نمی شه ! بنده نمی تونم وجه رو کارت به کارت بکنم چطور که شما وقتی وجه واریز می کنید از طریق درگاههای بانکی واریز می کنید و کارت به کارت نمی کنید!
از اونجایی که هر اجازه منوط به امضا و ثبت دفتری هست هزینه ها و زمان هایی هم گرفته می شه !
بنابراین برای ما به صرفه نیست که برای هر درخواست برگشت وجه (چه کوچیک و چه بزرگ) بیاییم و مراجعه متوالی به دفتر اسناد رسمی بریم و هزینه بکنیم و ....
برای همین همه رو نگه می داریم در حین برداشت کلی (مانند برداشت هزینه برای تمدید سرویس ها و ...) و همچنین دیگر کسانی هم که درخواست برگشت وجه دادند , همه یکجا برداشته بشه.
برای همین این مدت زمان طول می کشه !
به عده اومدند و ادعا کردند که 20 روزه برگشت داده نشده دوست گرامی 20 روز معمولی ممکنه در ایران حتی 10 روز کاری هم نشه ! این دیگه تقصیر بنده نیست !
یه عده اومدند می گن این یه حقه تا یادمون بره ! خوب دوست گرامی اگر واقعا اینطوری فکر می کنید هر چند که ما قصدمون این نیست شما لطف بفرمایید که دقیقا سر روز 12 ام کاری هی یاداوری بکنید و هی تیکت بزنید! من دیگه واقعا نمی دونم این بهانه جویی ها ذیگه چیه !

سخن اخر:

ما خودمون بر این واقف هستیم که مشکل از سمت ما بوده و هیچ موقع هم رد نمی کنیم ! اما من و سایر دوستان اینجا واقعا بیکار ننشتیم مثل بعضی از دوستان شخصی و حقیقی از روی بیکاری فیلم نمی بینیم ! ما اینجا شده تا ساعت 5 صبح هم یکسره کار کریدم ! و حتی اگر فرض کنیم به خاطر مشتری مداری هم نباشه - به خاطر خودمون و به خاطر این حاشیه سود مناسب و بالا و جون به در بردن از این وضعیت اقتصادی دوست نداریم که شهرت خودمون رو خراب کنیم.
ما تمام تلاشمون رو می کنیم که سریعا همه کار ها رو انجام بدیم ولی واقعا بعضا دیگه دست ما نیست و اتفاقاتی که در کشور می افته باعث خارج شدن روال کاری از دست ما می شه ! باور بکنید یا نه ! ما نه در المان و انگلیس و فرانسه و کلا در کشور های اروپایی زندگی می کنیم و نه حتی در کشور های همسایه خودمون ! یعنی نه در ترکیه و اذربایجان ! ما در کشوری به اسم ایران زندگی می کنیم !!! و اگر شما هم در این کشور زندگی می کنید باید در جریان روال کاری و زندگی در ایران باشید !
در تلاش ما برای مشتری مداری همین بس که از دو سال پیش تا الان که دلار از 3200 تومن تا الان که 7200 هست 1 ریال هم افزایش وجه نداشتیم !

پی نوشت : الان مشکلات نسبتا حل شده و داریم کارهای کاربران رو حل می کنیم
از دوستانی که می تونند لطف بکنند کمی صبوری بکنند تا سفارشات باقی مونده رو تحویل بدیم و یا تیکت های پشتیبانی رو پاسخ بدیم و قطعا برای دوستان جبران خسارت خواهد شد
اگر نمی تونند صبر بکنند لطفا در طی تیکت درخواست برگشت وجه بزنند و لطفا در برگشت وجه کمی صبوری بکنند.
و واقعا اگر فکر می کنید با این توضیحات ما کلاه بردار - *** - بی شرف - بی صفت - پول مردم خور و سایر صفاتی که گفتند هستیم لطفا در اولین فرصت تشریف ببرند و به پلیس فتا - ای نماد - جرائم رایانه ای و هر نهاد دیگری که فکر می کنند می تونه کارشون رو راه اندازی بکنه شکایت بکنند , ما هیچ ترسی از این مورد نداریم چرا که همه موارد بدون استثنا با مدرک بوده و دلیل و بهانه واهی نیستند و قابل ارائه هست ! ما اینجا به شکل عمومی به همه مشکلاتمون رو توضیح دادیم و هیچ عبایی از این نداریم که اون رو پیش قاضی یا دیگر موارد قضایی و یا اجرایی بازگویی بکنیم !

با این حال بنده از تمامی یوزر ها عذرخواهی می کنم و هیچ بهانه ای هم برای این مشکلات نداریم ولی از تمامی یوزرها انتظار می ره که با توجه به روندی که بر ما گذشت و توضیحاتی که دادیم ما رو درک بکنند. برای چندمین بار از تمامی دوستان عذرخواهی می کنم و امیدوارم که دوستان و یوزرهامون هم این عذرخواهی ما رو پذیرفته باشند

پی نوشت 2 : اخرین نظری که دوستی دادند و کلی توهین کردند باید بگم که ما اصلا در اینجا فعالیتی نداشتیم و اصلا انتظار نداشتیم که از اینجا برای ما یوزری بیاد ! (لینک پست : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170900&p=1768217&viewfull=1#post1768217)

پی نوشت 3 : بعضی از دوستان که در اینجا شکایت کردند این اولین پست و کلا اولین فعالیتشون هست - برخی (نه همه) از این دوستان مولتی یوزر هستند که صرفا جو بیش از اندازه بدند و اگر دقت بکنید نحوه نگارش و حتی اشتباهات نگارشی شون هم یکی هست ! هر چند ما خیلی وقته که اینجا فعالیت نمی کنیم و دیگه منبع تبلیغ و کلا درامدمون اینجا نیست و مهم نیست که اینجا به چه شکلی تخریب بشیم اما به مشتریان و کسانی که از ما خریداری می کنند کاملا پایبند هستیم و حاضر به پاسخ گویی !

saleh_gh
June 20th, 2018, 22:17
مردک تمام این چرندیاتی که بافتی هیچ دلیلی قانع کننده ای نمیتونه باشه برای اینکه پول مارو ندی
من سفارش سرور دادم شما بعد یک روز تازه تیکت مارو جواب دادی میگی سرور نداریم منم گفتم خوب پول رو پس بده جنابعالی با زبون دراز فرمودی 12 روز دیگه! چه دلیلی میتونه داشته باشه جز اینکه بخوای پول رو ندی از حرفهای شما مرغ پخته خندش میگیره بازم میگم از ته دل مخوام اولا خرج دوا درمون عزیزترین کست بکنی دوما منتظر باش...

hpnn.wm
June 20th, 2018, 22:23
مردک تمام این چرندیاتی که بافتی هیچ دلیلی قانع کننده ای نمیتونه باشه برای اینکه پول مارو ندی
من سفارش سرور دادم شما بعد یک روز تازه تیکت مارو جواب دادی میگی سرور نداریم منم گفتم خوب پول رو پس بده جنابعالی با زبون دراز فرمودی 12 روز دیگه! چه دلیلی میتونه داشته باشه جز اینکه بخوای پول رو ندی از حرفهای شما مرغ پخته خندش میگیره بازم میگم از ته دل مخوام اولا خرج دوا درمون عزیزترین کست بکنی دوما منتظر باش...
عزیز جان خدمتتون عرض کردم توضیحات رو هم دادم و دلیل طولانی شدن روند برگشت رو هم خدمتتون عرض کردم اگر قانع کننده نیست این راه و این شما تشریف ببرید بنده نه از شما می ترسم و نه از موارد اجرائی و ... چون دروغی نگفتم که بخوام ازش بترسم
من کاملا محترمانه دارم حرف می زنم این شما هستید که تربیت خانوادگی تون رو دارید هی مثل یک چاه فاضلاب گندیده پخش می کنید - از اول متن نوشته شده تا اخرش حداقل 6 بار نوشتم از همه عذرخواهی می کنم ! حداقل اگر هم عقیده و نظرتون رو تغییر نمی دید اصولا اگر از تربیت خانوادگی متناسبی برخودار باشید باید به مانند یک انسان حرف بزنید و سپس هر کار قانونی و قضایی می خواهید انجام بدید
و صرفا جهت یاداوری طبق قوانین سایبری باید احترام متقابل باشه ! حالا ببنیم درخواست شما با این لفاظی های بی ادبانه شما به کجا خواهد رسید !

- - - Updated - - -

جالب اینکه یکی از این مولتی یوزر ها کلا یه فانتزی خیلی جالبی داشت !
14.5 - 31 اونا رو می گیریم می ریم پارتی می گریم - پول پارتی و .... به قول این دوستمون مرغ پخته خندش میگیره
عزیزم درسته ما حاشیه سود نسبتا بالایی داریم ! اما واقعا پولمون به این چیزا که گفتی نمی رسه
مخصوصا با 14.5 الی 31 تومن شما !!!

mboveiri
June 20th, 2018, 22:45
با سلام خدمت شما دوستان گرامی مخصوصا کسانی که شاکی هستند و فکر می کنند ما *** و کلاه بردار و .... هستیم
خدمت شما دوستان کاملا حق می دم و از همه تون بدون استثنا چه کسانی که توهین کردند و از خدا خواستند که ما به روز سیاه بنشینیم و این پول ها خرج دوا و درمون خودمون وعزیزانمون بشه, چه کسانی که بی دلیل و بدون اینکه بدونند قضیه چیه افترا زدند و چه دیگر دوستان که از ما حمایت کردند
من همین الان کاملا مساله رو توضیح می دم هر کسی هر طوری خواست برداشت بکنه !

1- دوستان این تاپیک مربوط به دو سال پیش هست تاکید می کنم 2 سال پیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما در طی این دو سال هیچ فعالیتی از این انجمن نشون ندادیم چرا که دیگر نیازی نداشتیم
چند روز پیش یک فردی از ما سرویسی صبح درخواست کرده بود و چون تا ظهر تحویل نداده بودیم این تاپیک رو بالا اورده است ! ما هیچ فروشی در این باره در انجمن نداشتیم و نخواهیم داشت !!!
پس بنابراین وقتی یه عده از دوستان می ان اینجا می گن که بیاییم و پاسخ بدیم چون عملا دیگه اینجا هیچ فعالیتی نداشتیم بنده اصلا نمی دونستم اینجا این همه شکایت ثبت شده و بنده قطعا می اومدم و یک به یک پاسخ می دادم ! ولی چون اصلا نمی دونستم و درجریان نبودم بنابراین اصلا امکان پاسخ گویی در اینجا وجود نداشت !
و لطفا اگر در امکانتون باشه اگر نیاز به پیگیری هست لطفا از طریق تیکت اقدام بفرمایید ولی اگر شکایت دارید واقعا ممنون می شم همینجا بفرمایید با دلیل محکمه پسند هر دو طرف یعنی ما و کسی که شاکی هست اقدام به رفع مشکل و قاضی قرار دادن (هر چند اینجای جای قضاوت نیست) کاربران بکنیم

2- در مورد تلفن شرکت , بیش از چندین بار هم بنده و هم دیگر یوزران چه در وب سایت و چه در اینجا گفته شده که دفتر شرکت در حال انتقال هست و عملا اصلا نه تلفن و نه کسی در اونجا هست که پاسخگو باشه یعنی اینطوری نیست که ما عمدا پاسخ ندیم !

** مهم ترین مورد **

3- ببینید دوستان ما نه کلاه برداریم و نه واقعا نیاز داریم که کلاه برداری بکنیم در حال حاضر سود اصلی ما از سرویس ها و سفارشات تحویل داده شده و تمدید شده بیشتر از 30 میلیون تومان هست و ما بیشتر از 3500 یوزر فعال داریم که یه عده از قبل از دو سال پیش از طریق وب هاستینگ تالک با ما اشنا شدند و بعدش که ما کارمون رو گسترش دادیم دیگه از دو سال پیش تا الان حتی یکبار هم اینجا تاپیک یا پست جدید نداشتیم تا چند روز پیش !!!!!!!!!!
ما با دارا بودن بیشتر از 30 سرور کلو شده در هلند - انگلیس - امریکا - المان که در کمترین حالت هر سرور 128 گیگ رم دارد و این حاشیه سود بالا چرا باید به 14.5 الی 31 هزار تومن کسی چشم ببندیم ؟ (تازه اونم با کلی دعا بد و انرژی منفی که پست این پول هست)
ما 6 سال شرافتمندانه بدون مشکل کار کردیم تا به این مرحله برسیم! بعد الان با این شرایط مناسب کاری چرا باید اقدام به گدایی و خوردن پول افرادی که 14.5 تومن الی 31 تومن به ما دادن , بکنیم ؟ واقعا این به نوعی توهین به ماست جدای از افترایی که به ما زده می شه !

اما این حرف دلیل بر این نیست که ما مشکل نداشتیم و نداریم و یا اینکه این مشکلات اخیری که به وجود اومده تقصیر ما نیست ! همه این مشکلات از لحاظ منطقی و انسانی کاملا از سمت ماست و ما هم قبولش داریم ! ما هیچ موقع نگفتیم مشکل از سمت ما نیست !

الف ) مشکل عدم پاسخ گویی به موقع:

در طی این چند روز اخیر اتفاقاتی افتاده به طوری که مایی که تقریبا نمی گذاشتیم بیشتر از 30 تیکت به روز بعد منتقل بشه در طی 4 روز اخیر که مشکل ایجاد شده بود به بیشتر از 500 تیکت رسید
متاسفانه ما تحت اتک خیلی شدیدی قرار گرفتیم و نیاز بود چندین کار انجام بدیم که یکی اش جداسازی قسمت مدیریت و یوزر whmcs که خود این مورد باعث شد با وجود اینکه قسمت سفارش و تیکت به نحوی فعال بود (که حداقل دوستان نگن خورد یه ابم روش و الان سایتش هم بالا نمی اد و سایتش رو هم بست) ما قادر نبودیم که به هیچ تیکتی پاسخ بدیم ! (به دلیل مشکلات فنی و نرم افزاری)

مورد دوم در این گیری که کرده بودیم اتکی بود که به یکی از سرور های اصلی داشت انجام می شد ! و عملا اتک به قدری سنگین بود که در 2 ساعت تمامی ترافیک ما که 100 ترابایت بود تموم شد ! و داشتیم برای این مورد فایروال و انتی دی داسر خریداری می کردیم ! عملا جوری مشکل داشتیم که واقعا نمی دونستیم چطور خودمون رو جمع و جور بکنیم و نهایتا حل این مشکل با توجه به الویتی که نسبت به اپتایم بودن سرویس ها داشتیم باعث شد که در مورد وب سایت نتونیم تمرکز بیشتری داشته باشیم

ب) مشکل عدم تحویل به موقع:

علاوه بر مشکلات پنل قسمت مدیریت که در طی قسمت قبلی توضیح داده شد , موارد زیر هم بر روی روند کار تاثیر داشت

در طی این 2-3 هفته اخیر ما اقدام به خرید بک لینک جهت بالا بردن سئو و بازدید سایتمون کردیم دقیقا نمی دونم به چه علتی اما فکر می کنم بیشتر به همین علت باشه که میزان سفارشات بسیار بالا رفت به طوری که حاشیه سود ما 50 درصد بیشتر از چیزی شد که قبلا بود ! ما واقعا براورد نمی کردیم که همچین اتفاقی در طی 2 هفته بیافته و این برنامه ریزی رو برای تابستون کرده بودیم چون طبق تجربه های قبلیمون واقعا سئو حداقل 1 الی 2 ماه زمانبر بود و از خود کسی که برای ما این کار سئو رو کرده هم پرسیدیم همینطور به ما پاسخ داد.

در پی این افزایش تعداد سفارش ما که عملا موجودی اضافه از بابت سرور های کلوکیشن نداشتیم مجبور می شدیم که اقدام به خرید سرور های اختصاصی اجاره ای بکنیم - این دقیقا مصادف با زمانی شد که دلار از 6200 تومن به 7400 تومن به یکباره افزایش قیمت داد حتی payment24 که گرونترین نرخ دلار رو می داد هم فروش دلار نداشت ! و تعطیلی های یک هفته ای هم باعث شد که اصلا همه کار های پرداختی ما بخوابه ! و ما نتونیم سرور های جدید حتی با قیمت بالاتر رو هم تهیه بکنیم ! حتی بعضا که تاریخ تمدید سرویس هامون بود از دیتاسنتر زمان درخواست کردیم که سرور ها ساسپند نشند و به یوزرهامون به مشکل برنخوردند

مورد دیگری که باعث شد در روند تحویل ها تاخیر ایجاد بشه این بود که روند تحویل سرویس های ما دستی هست و عملا همونطور که در وب سایت نوشته شده بود اصولا در طی 2 ساعت به مشتریان تقدیم می شد ولی اینبار علاوه بر عدم موجودی, اگر موجودی هم به خاطر کنسلی تعدادی از کاربران و یا دریافت سرور و منابع جدید داشتیم تعداد سفارشات به قدری زیاد بود که تحویل اون ها به شیوه دستی کمی زمانبر بود !

البته ما هیچ موقع جانماز اب نمی کشیم که این دفعه اول ما بود و ... !! قبلا هم چنین مشکلاتی داشتیم (در مقیاس کوچیک) اما سریع حل می شد و اینکه ما قطعا جبران خسارت می کردیم به طوری که اگر کسی بیشتر از 24 ساعت منتظر می موند ما بهشون 7 الی 14 روز هم علاوه بر اینکه تاریخ سرویسش از روز فردا تحویل محاسبه می شد , اضافه می کردیم ! همین الان هم که تحویل می دیم سفارشات رو بعد از کلی عذرخواهی و ... قطعا براشون جبران خسارت می کنیم !

ج) مشکل برگشت وجه :

این مورد رو نمی شه اسمش رو مشکل گذاشت اما برخی از کاربران ما ظاهرا این رو مشکل تلقی می کنند ! ما برگشت وجهمون بین 7 الی 12 روز کاری زمان بر هست - تعریف روز کاری هم به این شکل هست که : تمامی روز های سال بجز پنجشنبه - جمعه و روز های تعطیل رسمی هستند
اول اینکه وقتی دوستان خرید می کنند تیک قوانین رو پذیرفته ام را می زنند و عملا قوانین رو قبول می کنند و سپس اقدام به خرید می کنند - اما از اونجایی که ما دیکتاتور نیستیم که هر قانون هر دم بیلی رو بزاریم و قانونی که می زاریم برحسب منطق هست مایل هستم مساله رو به شکل کامل توضیح بدم
ما دو نوع برگشت وجه داریم , برگشت وجه به حساب کاربری - برگشت وجه به حساب بانکی
در صورتی که کاربر درخواست برگشت وجه به حساب کاربری در وب سایت رو داشته باشد , در جا سرویسش کنسل می شه و هزینه به حساب کاربری اضافه می شود که از این حساب می تواند در خرید و یا تمدید های اینده استفاده بکند
در صورت درخواست برگشت وجه به حساب بانکی از سمت مشتری, ابتدا سرویس کنسل می شود و بعد 7 الی 12 روز کاری خدمت مشتری مبلغ برگشت داده می شود
دوستان ! ما تحت عنوان شرکت رایان پردازش نیرا (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 43750 فعالیت می کنیم که خودتون می تونید از وب سایت "شرکت ها" بررسی لازم رو انجام بدید و دیگه تحت عنوان شخص حقیقی مانند حامد مددیان و ... که دو سال پیش بود کار نمی کنیم !
برای برگشت وجه باید کسانی که شرکت رو تاسیس کردند اجازه بدند تا برداشت انجام بشه ! دیگه به مانند دو سال پیش به حساب بنده واریز نمی شه ! بنده نمی تونم وجه رو کارت به کارت بکنم چطور که شما وقتی وجه واریز می کنید از طریق درگاههای بانکی واریز می کنید و کارت به کارت نمی کنید!
از اونجایی که هر اجازه منوط به امضا و ثبت دفتری هست هزینه ها و زمان هایی هم گرفته می شه !
بنابراین برای ما به صرفه نیست که برای هر درخواست برگشت وجه (چه کوچیک و چه بزرگ) بیاییم و مراجعه متوالی به دفتر اسناد رسمی بریم و هزینه بکنیم و ....
برای همین همه رو نگه می داریم در حین برداشت کلی (مانند برداشت هزینه برای تمدید سرویس ها و ...) و همچنین دیگر کسانی هم که درخواست برگشت وجه دادند , همه یکجا برداشته بشه.
برای همین این مدت زمان طول می کشه !
به عده اومدند و ادعا کردند که 20 روزه برگشت داده نشده دوست گرامی 20 روز معمولی ممکنه در ایران حتی 10 روز کاری هم نشه ! این دیگه تقصیر بنده نیست !
یه عده اومدند می گن این یه حقه تا یادمون بره ! خوب دوست گرامی اگر واقعا اینطوری فکر می کنید هر چند که ما قصدمون این نیست شما لطف بفرمایید که دقیقا سر روز 12 ام کاری هی یاداوری بکنید و هی تیکت بزنید! من دیگه واقعا نمی دونم این بهانه جویی ها ذیگه چیه !

سخن اخر:

ما خودمون بر این واقف هستیم که مشکل از سمت ما بوده و هیچ موقع هم رد نمی کنیم ! اما من و سایر دوستان اینجا واقعا بیکار ننشتیم مثل بعضی از دوستان شخصی و حقیقی از روی بیکاری فیلم نمی بینیم ! ما اینجا شده تا ساعت 5 صبح هم یکسره کار کریدم ! و حتی اگر فرض کنیم به خاطر مشتری مداری هم نباشه - به خاطر خودمون و به خاطر این حاشیه سود مناسب و بالا و جون به در بردن از این وضعیت اقتصادی دوست نداریم که شهرت خودمون رو خراب کنیم.
ما تمام تلاشمون رو می کنیم که سریعا همه کار ها رو انجام بدیم ولی واقعا بعضا دیگه دست ما نیست و اتفاقاتی که در کشور می افته باعث خارج شدن روال کاری از دست ما می شه ! باور بکنید یا نه ! ما نه در المان و انگلیس و فرانسه و کلا در کشور های اروپایی زندگی می کنیم و نه حتی در کشور های همسایه خودمون ! یعنی نه در ترکیه و اذربایجان ! ما در کشوری به اسم ایران زندگی می کنیم !!! و اگر شما هم در این کشور زندگی می کنید باید در جریان روال کاری و زندگی در ایران باشید !
در تلاش ما برای مشتری مداری همین بس که از دو سال پیش تا الان که دلار از 3200 تومن تا الان که 7200 هست 1 ریال هم افزایش وجه نداشتیم !

پی نوشت : الان مشکلات نسبتا حل شده و داریم کارهای کاربران رو حل می کنیم
از دوستانی که می تونند لطف بکنند کمی صبوری بکنند تا سفارشات باقی مونده رو تحویل بدیم و یا تیکت های پشتیبانی رو پاسخ بدیم و قطعا برای دوستان جبران خسارت خواهد شد
اگر نمی تونند صبر بکنند لطفا در طی تیکت درخواست برگشت وجه بزنند و لطفا در برگشت وجه کمی صبوری بکنند.
و واقعا اگر فکر می کنید با این توضیحات ما کلاه بردار - *** - بی شرف - بی صفت - پول مردم خور و سایر صفاتی که گفتند هستیم لطفا در اولین فرصت تشریف ببرند و به پلیس فتا - ای نماد - جرائم رایانه ای و هر نهاد دیگری که فکر می کنند می تونه کارشون رو راه اندازی بکنه شکایت بکنند , ما هیچ ترسی از این مورد نداریم چرا که همه موارد بدون استثنا با مدرک بوده و دلیل و بهانه واهی نیستند و قابل ارائه هست ! ما اینجا به شکل عمومی به همه مشکلاتمون رو توضیح دادیم و هیچ عبایی از این نداریم که اون رو پیش قاضی یا دیگر موارد قضایی و یا اجرایی بازگویی بکنیم !

با این حال بنده از تمامی یوزر ها عذرخواهی می کنم و هیچ بهانه ای هم برای این مشکلات نداریم ولی از تمامی یوزرها انتظار می ره که با توجه به روندی که بر ما گذشت و توضیحاتی که دادیم ما رو درک بکنند. برای چندمین بار از تمامی دوستان عذرخواهی می کنم و امیدوارم که دوستان و یوزرهامون هم این عذرخواهی ما رو پذیرفته باشند

پی نوشت 2 : اخرین نظری که دوستی دادند و کلی توهین کردند باید بگم که ما اصلا در اینجا فعالیتی نداشتیم و اصلا انتظار نداشتیم که از اینجا برای ما یوزری بیاد ! (لینک پست : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170900&p=1768217&viewfull=1#post1768217)

پی نوشت 3 : بعضی از دوستان که در اینجا شکایت کردند این اولین پست و کلا اولین فعالیتشون هست - برخی (نه همه) از این دوستان مولتی یوزر هستند که صرفا جو بیش از اندازه بدند و اگر دقت بکنید نحوه نگارش و حتی اشتباهات نگارشی شون هم یکی هست ! هر چند ما خیلی وقته که اینجا فعالیت نمی کنیم و دیگه منبع تبلیغ و کلا درامدمون اینجا نیست و مهم نیست که اینجا به چه شکلی تخریب بشیم اما به مشتریان و کسانی که از ما خریداری می کنند کاملا پایبند هستیم و حاضر به پاسخ گویی !

اول خدمت شما بگم هیچ " ما " یی وجود نداره ، دوستانی که سرویس گرفتن بهتر میدونن که هم تیکت بخش مالی رو شما با یوزر madadian جواب میدی هم تیکت فنی پس اگر فرد دیگه ای وجود داشت چرا اون پاسخ نمیده، حتی اینماد سایت به نام شماست نه شرکت..

2 میگید که پول به حساب شما نمیره و به حساب شرکت میره ولی در بالای سربرگ فاکتور نوشته شده به حساب شما میره و حتی شماره کارت به اسم شما گذاشته شده.

38154

ما خیلی خوشحال میشم اگر پولی به حسابی در این مدت 12 برگشت داده شده اسنادش رو همینجا منتشر کنید.

شما میگی که در تهیه سرور مشکل داشتید ، ولی همین الان بخش فروش سرور شما بازه و امکان سفارش دادن وجود داره.!

باقی حرفهای شما هم که در تیکت ها گفته بودید شخصی در یک تاپیک دیگه گفته بودند 1 ماه هست از شما سرور گرفتند و تحویل ندادید و از شما در اینماد هم شکایت کردن و به جایی نرسیدن ، ولی اینبار با دفعات قبل فرق میکنه و من شخصا پیگیر پرونده شما تا زمان دستگیری شما خواهم بود.

فعلن پرونده به نام شخص ما "یعنی دارنده ی اینماد" در پلیس فتا مفتوح شده.

نکته آخر به شما اینه که اکثر کاربران اینجا حرفه ای هستند و به روال ریسلری و این مسائل آشنا هستن پس با این حرفا سعی در فریب اونها نکنید.

hpnn.wm
June 21st, 2018, 00:04
اول خدمت شما بگم هیچ " ما " یی وجود نداره ، دوستانی که سرویس گرفتن بهتر میدونن که هم تیکت بخش مالی رو شما با یوزر madadian جواب میدی هم تیکت فنی پس اگر فرد دیگه ای وجود داشت چرا اون پاسخ نمیده
اول اینکه هیچ دلیلی نمی بینم که شما طبق اون دارید ادعا می کنید که هیچ مایی وجود نداره
1- اینکه بله اکثر تیکت ها رو بنده پاسخ می دم اما دلیل بر این نمی شه که کسانی در وب سایت فعالیت نمی کند
الف ) سرمایه گذاران
ب ) پشتیبانان دیگر که در قسمت موارد فنی اولیه و تحویل سرویس کار می کنند مثل اقای امینی و اقای خاک پور
ج ) چطور می تونید این ادعا رو داشته باشید که وقتی بر حسب اتفاق و یا پشت سر هم بودن در یک تایم پشتیبانی بنده پاسخ دادم , کس دیگری در وب سایت ما وجود ندارد !

شما متاسفانه منطقی برخورد نمی کنید ! که البته انتظاری از این مورد رو هم نداریم - اصولا به این دلایل که از سخنان شما بر می اد می گن لازم ولی ناکافی ! چون هیج دلیل و مدرکی برای حرف های شما وجود نداره صرفا حدس و گمان هست !

حتی اینماد سایت به نام شماست نه شرکت..
ای نماد از ابتدا فعالیت ما وجود داشته و به اسم بنده بوده , انتظار دارید کل روند و پروسه 1 ماهه دریافت ای نماد رو دوباره از اول طی بکنیم اونم چیزی که صرفا به خاطر دریافت درگاه بانکی هست و هیچ نقطه قوت دیگری برای ما ندارد ! و خود بانک ها هم هم بدون هیچ مشکلی همون درگاه ها رو به سادگی برای ما تغییر حساب دادند از شخصی به شرکتی , خیلی ساده تشریف ببرید و فرم های تغییر حساب موجود در درگاه بانک ملت ببنید ! مابقی درگاه ها هم بعد از اینکه تبدیل به شرکت شدیم به سیستم اضافه شدند

2 میگید که پول به حساب شما نمیره و به حساب شرکت میره ولی در بالای سربرگ فاکتور نوشته شده به حساب شما میره و حتی شماره کارت به اسم شما گذاشته شده.

38154

شما واقعا بلد نیستید بخونید یا کلا متوجه نشدید که قضیه چیه ؟ در اونجا نوشته شده اگر نمی تونید از طریق درگاه پرداخت واریز بکنید و مشکل دارید و .... از طریق شماره حساب و یا شماره کارت واریز بکنید ! خوب الان مشکل چیه ؟ کسی که نمی تونه واریز بکنه چیکار بکنه ؟ به هر حال باید به کارت کسی کارت به کارت بکنه یا خیر ؟ ظاهرا شما هنوز با حساب های شرکتی سر و کار نداشتید , چیزی به اسم شماره کارت شرکتی اصلا وجود نداره که من اون رو بدم ! و بله اون قسمت به بنده واریز می شد بنده بعد از اینکه به بنده واریزی مشتری به حساب شرکت واریز می کنم .
مورد دوم : عملا کسی از 1 ماه پیش تا الان برای بنده از این طریق واریز نکرده ! و حتی این مورد به قدری قدیمی هست و ما حتی تغییرش هم ندادیم این شماره کارت برای حدود 7 الی 8 ماه پیش هست ! و عملا اگر الان هم سفارش بزنید در فاکتور ها همین شماره کارت می اد و اگر اقدام به پرداخت کارت به کارت بکنید ارور عدم شناسایی کارت می اره !
مورد اخر اینکه شما هزینه رو به شکل کارت به کارت برای بنده واریز نکردید که انتظار دارید کارت به کارت براتون واریز بشه !

ما خیلی خوشحال میشم اگر پولی به حسابی در این مدت 12 برگشت داده شده اسنادش رو همینجا منتشر کنید.

بنده براتون دقیقا چه چیزی رو باید نشون بدم ؟ بفرمایید تا در صورتی که جزو موارد حریم خصوصی کاربر محسوب نمی شه یا کاربر اجازه بده برای شما نشون داده بشه

شما میگی که در تهیه سرور مشکل داشتید ، ولی همین الان بخش فروش سرور شما بازه و امکان سفارش دادن وجود داره.!

شما ظاهرا در خوندن مشکل دارید
1- اصلا پنل اصلی در دسترسی ما به شکل کامل نبوده که بخواهیم روند گرفتن سفارش رو قطع بکنیم
2- همونطور که گفته شد ما یه عده کنسلی هم داشتیم و هیچ موقع نگفتیم که سرور جدید نگرفتیم , سرور جدید می گرفتیم منتها در تحویلشون هم مشکل داشتیم و عملا کمبود منابعی داشتیم بنابراین هیچ دلیلی وجود نداشت که روند گرفتن سفارش مون رو هم بعد از حل این مشکلات ببندیم !

باقی حرفهای شما هم که در تیکت ها گفته بودید شخصی در یک تاپیک دیگه گفته بودند 1 ماه هست از شما سرور گرفتند و تحویل ندادید و از شما در اینماد هم شکایت کردن و به جایی نرسیدن ، ولی اینبار با دفعات قبل فرق میکنه و من شخصا پیگیر پرونده شما تا زمان دستگیری شما خواهم بود.

بنده بسیار ممنون می شم لینک همون تاپیک رو به بنده بدید تا بررسی بکنم

فعلن پرونده به نام شخص ما "یعنی دارنده ی اینماد" در پلیس فتا مفتوح شده.

واقعا مشکلی در شکایت نیست و هر موقع به ما احظاریه اومد حتما و حتما مراجعه خواهیم کرد
جالب اینکه بنده خودم شرکت و وب سایت رو در فتا ثبت کرده ایم و اونها به شکل کامل به حتی شناسنامه و کارت ملی ما دسترسی دارند

نکته آخر به شما اینه که اکثر کاربران اینجا حرفه ای هستند و به روال ریسلری و این مسائل آشنا هستن پس با این حرفا سعی در فریب اونها نکنید.
اصولا کاربران حرفه ای اینجا از قبل بنده رو می شناسند و حداقل 100 پست ناقابل دارند ! و تاریخ ثبت نامشون امروز نیست ! مرتبط به حداقل 6 ماه پیش هست !
بنابراین شما که جزو این دسته نیستید لطفا در مورد سایر کابران و نظرات و تصمیماتشون اظهار نظر نفرمایید
شما فقط می تونید از سمت خودتون حرف بزنید - مابقی کاربران خودشون می دونند که چیکار بکنند!

شبتون خوش امری بود بفرمایید

mboveiri
June 21st, 2018, 01:20
واقعاً جواب هایی که میدید رو یه بار بخونید بعد ارسال کنید ، حتی کودکان هم از این سفسطهها خنده شون میگیره.

1 - نوشتید
اصلا پنل اصلی در دسترسی ما به شکل کامل نبوده که بخواهیم روند گرفتن سفارش رو قطع بکنیم |این قسمت رو میزارم که دیگران بیان و جواب شما رو بدن|

2 - اون تاپیک حذف شد ولی از بداقبالی شما من در ایمیلم آرشیوشو دارم :

38155

3 - شما مگر حسابدار شرکت هستید یا مدیر بخش فروش.؟ که شماره حساب شما باید اعلام بشه.؟

4 - بازم میگم اگر مدرکی از بازگشت پول به حساب کسی دارید که در سیستم حسابداری شرکت به قول شما وجود داره همینجا با سربرگ شرکت بزارید.

5 - شما انگار ظاهرا در خوندن مشکل دارید ، تاریخ عضویت بنده 2013 هست و اصلا ارتباطی به شما نداره که چه کسی کی عضو این سایت شده یا چقدر پست داره ، شما اگر عضوی از اون شرکت ساختگی هم بودی باید میدونستی که طرف حساب شما مشتریه نه کاربر این فروم.

6 - همونطور که گفتم پرونده شما مفتوح شده در پلیس فتا و در اولین فرصت اختاریه برای شما واصل میشه.

7- اون اسمی که نوشتم رو گوگل کنید ، ببینید چه شاه ***ی بوده و بنده و چندتا از دوستان لیون و پی تی گیرش انداختیم و وقتی کت بسته بود با گریه التماس میکرد که پول مارو میده و رضایت میخواست، قطعا شما چه پول بنده رو بدید و چه ندید به همین سرنوشت دچار خواهید شد.

8 - فرمایشی بود به پلیس فتا بگید.

38156

saleh_gh
June 21st, 2018, 01:54
12 روز دیگه وقتی شما مبلغ رو برگشت زدی همینجا سند بزار بقیه ببینن اون وقت صحبت از فاضلاب و محل زندگیت بکن یا درمورد تربیت و خانواده دیگران نظر بده

hpnn.wm
June 21st, 2018, 01:55
واقعاً جواب هایی که میدید رو یه بار بخونید بعد ارسال کنید ، حتی کودکان هم از این سفسطهها خنده شون میگیره.

من واقعا وقت اضافی روی شما می گذارم در حالی که می تونستم خیلی بهتر به بقیه دوستان رسیدگی می کنم ! شما اگر پاسخ دارید بفرمایید اگر نه که این شما هستید که بدون ارائه دلیل دارید سفسطه می کنید نه ما !

1 - نوشتید
اصلا پنل اصلی در دسترسی ما به شکل کامل نبوده که بخواهیم روند گرفتن سفارش رو قطع بکنیم |این قسمت رو میزارم که دیگران بیان و جواب شما رو بدن|

مشکل این قسمت رو متوجه نشدم خدمتتون که توضیحات داده شده در طی پست زیر - شما نخوندید دیگه ارتباطی به ما نداره
ما نمی تونیم مشکل داشته باشیم ؟ یا شما فکر می کنید چون n تومن دادید نباید مشکلی برای ما ایجاد بشه ؟
بهتره شما به جای اینکه سفسطه دیگران رو تشخیص بدید ابتدا متن نوشته شده رو بخونید سپس اقدام به شناسایی بفرمایید و خودتون هم کمتر مغلطه و سفسطه بکنید !

2 - اون تاپیک حذف شد ولی از بداقبالی شما من در ایمیلم آرشیوشو دارم :

38155

بسیار عالی نگه داری بکندی بعدا شاید به درد شما خورد چون بنده هیچ درخواستی رو به ادمین های این وب سایت در مورد این پست ندادم و اصلا امروز بعد از حدود 1-2 هفته اولین بار هست که دارم انلاین می شم
اگر حذف شده تقصیر بنده نیست !

3 - شما مگر حسابدار شرکت هستید یا مدیر بخش فروش.؟ که شماره حساب شما باید اعلام بشه.؟

با حساب دار بودن بنده مشکلی دارید ؟ اصلا نمی دونم این چه ربطی داره که اینجا چه کسی چه کاره هست ! به هر حال یکنفر باید اینکار رو بکنه - چه من چه کس دیگه ای - الان بنده این کار رو می کنم مشکلی دارید ؟

4 - بازم میگم اگر مدرکی از بازگشت پول به حساب کسی دارید که در سیستم حسابداری شرکت به قول شما وجود داره همینجا با سربرگ شرکت بزارید.

نه ظاهرا شما هیچی از روند شرکت نمی دونید اصلا نمی دونید شرکت چیه و اصلا هم به خودتون زحمت ندادید کامل مطالعه بکنید ببینید چی نوشتیم ! اینبار خواهشا بخونید و دیگه بیشتر از این وقت بنده رو نگیرید.

ما تحت عنوان شرکت رایان پردازش نیرا (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 43750 فعالیت می کنیم که خودتون می تونید از وب سایت "شرکت ها" بررسی لازم رو انجام بدید
برای برگشت وجه باید کسانی که شرکت رو تاسیس کردند اجازه بدند تا برداشت انجام بشه !

شما فکر می کنید واقعا 14.5 اینقدر ارزش داره که ما طی یک چک روز به دوستانی که درخواست برگشت وجه دادند با پست + یک نامه برگشت وجه که سربرگ شرکت روش باشه ارسال بکنیم ؟
واقعا زبان قاصره از این همه محمل بافی !

5 - شما انگار ظاهرا در خوندن مشکل دارید ، تاریخ عضویت بنده 2013 هست و اصلا ارتباطی به شما نداره که چه کسی کی عضو این سایت شده یا چقدر پست داره ، شما اگر عضوی از اون شرکت ساختگی هم بودی باید میدونستی که طرف حساب شما مشتریه نه کاربر این فروم.

شما تا الان مشکل خوندن دارید و اینم روش - من گفتم شما جزو دسته حرفه ای محسوب نمی شید ! دسته حرفه ای انجمن افرادی هستند که حداقل 100 پست دارند و اخیرا هم ثبت نام نکردند - شما فقط یکی اش رو دارید پس محسوب نمی شید از این دسته ! حالا لطفا حرف رو از طرف خودت بزن نه از طرف این دسته
این دسته حرفه ای انجمن خودشون زبون دارند و نیازی به شما که پست هات فقط اینجا رویت شده ندارند

ما از اول هم مشتری از هر کجا بیاد احترام می گذاریم و هیچ تفاوتی برای ما نداره این شمایید که همه چیز رو به هم ربط می دید و از سمت دیگران حرف می زنید !

6 - همونطور که گفتم پرونده شما مفتوح شده در پلیس فتا و در اولین فرصت اختاریه برای شما واصل میشه.

این بار چندم هست که می فرمایید و نهایتا هم بنده گفتم بسیار عالی و منتظر شما و احظاریه هستم و خوب شد که شما اسکرین ایمیل رو هم گذاشتید !

7- اون اسمی که نوشتم رو گوگل کنید ، ببینید چه شاه ***ی بوده و بنده و چندتا از دوستان لیون و پی تی گیرش انداختیم و وقتی کت بسته بود با گریه التماس میکرد که پول مارو میده و رضایت میخواست، قطعا شما چه پول بنده رو بدید و چه ندید به همین سرنوشت دچار خواهید شد.

برای بنده هیچ اهمیتی نداره که ایشون چه کسی هستند - شما چیکارش کردید و ... بنده واقعا نیازی به اثبات به شما و یا اثبات خودمون ندارم - این رو هم که اینجا دارم می نویسم و وقت می زارم تا بقیه بدونند وگرنه ظاهرا شما که راه خودتون رو رفتید و بنده هم منتظرم همونجا توضیح بدم - توضیحات اضافه فقط برای سایر دوستان هست که قضیه روشن شود

8 - فرمایشی بود به پلیس فتا بگید.

38156

شما هم همینطور و لطفا دیگه اگر امر دیگه ای ندارید و حرف دیگری نیست لطفا تاپیک رو بیشتر از این به حاشیه نکشید !

- - - Updated - - -

12 روز دیگه وقتی شما مبلغ رو برگشت زدی همینجا سند بزار بقیه ببینن اون وقت صحبت از فاضلاب و محل زندگیت بکن یا درمورد تربیت و خانواده دیگران نظر بده
دوست عزیز بنده معرف شخصیت خودم هستم
با وجود اینکه شما فحش دادید حتی به شما تو هم نگفتم
ازتون عذرخواهی کردم و ....
در عوض شما شبیه کسایی حرف می زدید که انگار تازه از میدون تره بار چکش برگشت خورده ! و این حرف های شما هست که که معرف شخصیت تون هست !
شما به بنده شک دارید من از همون اولش هم خدمتتون عرض کردم بهتون حق می دم - خود بنده اگر جای شما دوست گرامی بودم پیگیری شدیدتری انجام می دادم و شاید جدی تر از شما بودم
اما لزومی بر بی ادبی و بی تربیتی نیست ! نهایتا اگر شما دیدید بعد 7 الی 12 روز کاری (تعریف روز کاری رو هم خدمتتون در طی پست گذاشتم) شما باز پیگیری بکنید اگر برگشت نخورد بیایید اینجا بگید که به حرف خودش که زده بود عمل نکرد
سند و مدرک حرف هایی هم که زده شده موجوده ! همین نوشته های بنده در طی همین تاپیک گویای همه چیز هست - خدا رو شکر نمی شه بعد48 ساعت هم متن رو عوض کرد !

حالا من واقعا نمی دونم مشکل اصلی با برگشت وجه چیه !
من تا جای امکان واضح توضیح دادم

mboveiri
June 21st, 2018, 02:11
1 - بله آسمون باز شده و فقط شما شرکت دارید و ما هم همه بیسواد هستیم.

2 -

همین خط فقط نشون میده که شما احتمالن سنت بین 15 تا 18 سال هست و ادامه صحبت با شما بی فایده ، فقط دلم برای پدر و مادر شما میسوزه که باید ایلون و ویلون دادسراها باشه و رضایت گرفتن از شکات.

این تاپیک اگر باز بمونه مراحل رسیدگی به شکایت از شما تا لحضه ی دستگیری درش درج میشه و به هیچ وجه به بیراهه نمیره.

saleh_gh
June 21st, 2018, 02:17
اولا که من فحشی به کسی ندادم و در شخصیتمم نیست من گفتم بیصفت یعنی صفت خاصی نداری! شما اگه میتونی ثابت کن فحشه! گفتم کلاهبرادی که خوب هستی دیگه! فحش هم نمیتونه باشه
این که کاملا مشخصه پولی برگشت نمیدید و اصلا سرور و شرکت و دم و دستگاه و مزخرفاتی که گفتید توی خوابتون هم وجود نداره اگه مطمعن نبودم علنا اینجا اعلام نمیکردم، من به شما دیگه یادآوری نمیکنم فقط 12روز کاری دیگه وقتی پولم برنگشت میام اینجا به بقیه یادآوری میکنم!
منتهی تا اون موقع هم کارا رو پیش میبرم که شما هم برای آب خنک توی این گمای تابستون معطل نشی!
وقتی برای 14.500 اومدی دادسرا صحنه جالبی باید باشه

hpnn.wm
June 21st, 2018, 02:22
1 - بله آسمون باز شده و فقط شما شرکت دارید و ما هم همه بیسواد هستیم.

متاسفانه ظاهرا اسمون باز شده و شما فکر می کنید که همینطوری بدون هیچ دلیل و مدرکی حرف بزنید و این نشون از بیسوادی هست
همونطور که قبلا گفتم من فقط حرف های شما رو کوت می کردم و پاسخ می دادم در حالی که شما حتی نمی تونی یه مسیر مستقیم گفت و گو رو دنبال بکنی !

2 -

همین خط فقط نشون میده که شما احتمالن سنت بین 15 تا 18 سال هست و ادامه صحبت با شما بی فایده ، فقط دلم برای پدر و مادر شما میسوزه که باید ایلون و ویلون دادسراها باشه و رضایت گرفتن از شکات.

این تاپیک اگر باز بمونه مراحل رسیدگی به شکایت از شما تا لحضه ی دستگیری درش درج میشه و به هیچ وجه به بیراهه نمیره.

همین یک خط شما نشانه های ای از محمل بافی بیش از اندازه شما رو داره - باز هم بدون اینکه اصلا پاسخی داده بشه که چرا این دو خطی که نوشته شده مشکل داره باز هم فرار از مطلب کردید
ولی من برعکس شما برای هر گفته ام دلیل و مدرک دارم الان هم دلیل و مدرکی که گفته شما یک محمل فانتزی است رو می گم

دوست عزیز من از 2010 فعال هستم در اینجا قبلا با نام تجازی vpsco مشغول به فعالیت بودم ! و اگر اینطور باشه که شما می فرمایید بنده از سن 7 تا 10 سالگی داشتم اینجا فعالیت می کردم و سرور می فروختم و چه بچه نابغه ای بودم من !
بهتون توصیخ می کنم قبل از اینکه حرف بزنید حتی اگر نمی خواهید بهش فکر هم بکنید لاقل یه مزمزی بکنید ببنید اخه چی می گید
اگر اینطوری جلو پلیس و دادگاه حرف بزنید شاید روند دادسری کلا به راه دیگری بره و کلا خودتون به مشکل بربخورید
لطفا یا حرف نزنید یا حرف می زنید درست و حسابی حرف بزنید که نه خودتون خراب بشید و نه وقت ما گرفته بشه

saleh_gh
June 21st, 2018, 02:25
در مورد سن ایشون منم مثل شما فکر میکنم ، البته این مساله اهمیتی نداره گاهی بچه 10 ساله تفکر و درکش از یک آدم 50 ساله بیشتره و اصلا دلیلی بر ترحم به خاطر سن پایین وجود نداره
منم موافقم لطفا تاپیک باز باشه تا همه چیز رو اینجا درج کنیم تا ی تجربه ای هم باشه برای دیگران

hpnn.wm
June 21st, 2018, 02:36
اولا که من فحشی به کسی ندادم و در شخصیتمم نیست من گفتم بیصفت یعنی صفت خاصی نداری! شما اگه میتونی ثابت کن فحشه!
این رو من قرار نیست ثابت کنم این رو کسی که ازش قراره برید و از من شکایت بکنید قراره ثبات بکنه و تصمیم بگیره که شکایت هست یا نه !

گفتم کلاهبرادی که خوب هستی دیگه! فحش هم نمیتونه باشه
اگر نمی دونستید بدونید به این می گن افترا ! معنی افترا رو می تونید از لینک زیر به شکل کامل ببینید
http://www.vajehyab.com/dehkhoda/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%B1%D8%A7
که خودش در صورت اثبات قابل پیگری و امکان اعاده حیثت وجود دارد البته اگر ندونید منظور چی هست می تونید خیلی ساده این دو واژه رو از همون لغت نامه بالا چک بکنید !

این که کاملا مشخصه پولی برگشت نمیدید و اصلا سرور و شرکت و دم و دستگاه و مزخرفاتی که گفتید توی خوابتون هم وجود نداره اگه مطمعن نبودم علنا اینجا اعلام نمیکردم
شما با همین اطمینان کاذب می خواهید شکایت بکنید ! اینطوری بره که شما همون دقیقه اول باختید پرونده رو !
من که اول بهتون گفتم می تونید تشریف ببرید از سایت شرکت ها پیگیری کنید - یعنی در اون حد هم سواد نداشتید ؟
http://irsherkat.ssaa.ir/Design/SearchCompanyPublicInfo.aspx
دیگه از این ساده تر نمی شه توضیح داد - تشریف ببرید لینک بالا در قسمت استان "اداره كل ثبت اسناد و املاك استان آذربايجان شرقي" رو انتخاب بکنید
در قسمت واحد ثبتی "اداره ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري تبريز" رو انتخاب بکنید
در قسمت نوع شرکت "شركت با مسئوليت محدود" رو انتخاب کرده و شماره ثبتی رو هم
43750 بزنید

و سپس دیگه دفعه بعد ادعای دروغ نکنید و حرف محمل نزنید

من به شما دیگه یادآوری نمیکنم فقط 12روز کاری دیگه وقتی پولم برنگشت میام اینجا به بقیه یادآوری میکنم!
منتهی تا اون موقع هم کارا رو پیش میبرم که شما هم برای آب خنک توی این گمای تابستون معطل نشی!
وقتی برای 14.500 اومدی دادسرا صحنه جالبی باید باشه
بنده نیازی به یاداوری شما ندارم این پاسخی به اوهامات شماست که اگر فلان طور که فانتزی که شما می فرمایید نشد چیکار باید بکنید !
تا اون موقع چقدر جالب خواهد شد که با این روشی که شما می رید و با این نوع استدلال چقدر شما هزینه خواهید کرد و چقدر ما از شما به خاطر چندین مورد افترا - بازی با حیثیت و دروغ پراکنی و ... جریمه خواهیم گرفت !

- - - Updated - - -

در مورد سن ایشون منم مثل شما فکر میکنم ، البته این مساله اهمیتی نداره گاهی بچه 10 ساله تفکر و درکش از یک آدم 50 ساله بیشتره و اصلا دلیلی بر ترحم به خاطر سن پایین وجود نداره
منم موافقم لطفا تاپیک باز باشه تا همه چیز رو اینجا درج کنیم تا ی تجربه ای هم باشه برای دیگران

بابا شما بزرگ - شما 70 ساله - شما رند روزگار - من پسر 10 ساله - من دروغ گوی عالم - شما یکی یدونه 2 پسته - منم عضو بد های انجمن !
فعلا به جای رجز خوانی اضافه و خراب شدنتون لطفا ادامه اقداماتتون رو از طریق پلیس فتا پیگیر باشید و دیگه وقت بنده رو نگیرید !

saleh_gh
June 21st, 2018, 02:58
اصلا کی گفت شما بیای اینجا رو دم به دقیقه چک بکنی ای کاش انقدر که اینجا آنلاینی و وقتت رو با چرندیات پر میکنی به جاش میرفتی فعلا سرویسهایی که ندارید رو از سایتتون حذف میکردی که مردم الکی پول نریزن حسابت، البته اگه دوست نداشته باشی لقمه حرام بخوری! من دوست دارم اینجا پست بزارم تا به جلوی ضرر هموطنام رو بگیرم هر حرفی هم زدم با سند و مدرک بودش.
منم میتونم مثل شما نقل قول کنم و تیکه به تیکه جوابتو بدم، اما اینکار فقط از یک آدم بیکار بر میاد ، اینکارا نه برای من نون میشه نه برای شما آب خنک
با کمال احترام جنابعالی زیادی رویا پردازی، این ا***یستم خیلی کوچیکه خیلی زود حرفها پخش میشه وقتی هم که اعتبار از بین بره دیگه تمامه

hpnn.wm
June 21st, 2018, 03:11
اصلا کی گفت شما بیای اینجا رو دم به دقیقه چک بکنی ای کاش انقدر که اینجا آنلاینی و وقتت رو با چرندیات پر میکنی به جاش میرفتی فعلا سرویسهایی که ندارید رو از سایتتون حذف میکردی که مردم الکی پول نریزن حسابت، البته اگه دوست نداشته باشی لقمه حرام بخوری! من دوست دارم اینجا پست بزارم تا به جلوی ضرر هموطنام رو بگیرم هر حرفی هم زدم با سند و مدرک بودش.
منم میتونم مثل شما نقل قول کنم و تیکه به تیکه جوابتو بدم، اما اینکار فقط از یک آدم بیکار بر میاد ، اینکارا نه برای من نون میشه نه برای شما آب خنک
با کمال احترام جنابعالی زیادی رویا پردازی، این ا***یستم خیلی کوچیکه خیلی زود حرفها پخش میشه وقتی هم که اعتبار از بین بره دیگه تمامه

قبلا همین کار رو می کردم و اصلا نمی دونستم اصلا همچین حرف هایی هست اما الان که در مورد شرکت و بنده هست وظیفه من هست که بیام و اینجا و در مورد چرندیات و محمل بافی ها افرادی که دارن زور می گن ( نه افرادی که انتقاد دارند و حتی قصد شکایت دارند) بیاستم
همونطور که قبلا گفتم شما فعلا امروز ظهر ثبت نام کردید واقعا فعلا باید جلوی ضرر خودتون رو بگیرید و فکر خودتون باشید تا فکر هموطناتون - اگر تا الان هم در همین فکر بودید حرف های شما مو به مو توی انجمن هست و نیازی به حرف اضافه ای نیست
اصولا کسی که می گه با مدرک باید کوت کنه ! دقیقا حرف بزنه - حداقل اون یکی دوستمون دو تا اسکرین نشون داد شما از وقتی که ثبت نام کردی افترا زدی دریغ از یک جمله منطقی ! دریغ از یک مدرک معتبر و درست!
اگر قراره اعتبار من با حرف های شما از بین بره - همون بهتره که بره ! ولی فکر نکنم دنیا همینطوری بازی بازی باشه که یه یوزر صبح ثبت نامی بتونه 6 سال اعتبار رو از بین ببره !
ولی در مورد رویا پردازی تا حدودی درست گفتی : من رویام اینه که کارهامون رو بزرگتر بکنیم
اما رویا پردازی شما حتی بچه گانه هم نیست ! و برای همین هست که اطمینان دارم که شما فقط حرف بدون سند دارید می زنید و اگر حتی به خودتون این چرئت رو بدید که به دادگاه شکایت بکنید - دلایلتون محکمه پسند نخواهد بود
حالا با این رویاپردازی کودکانه خوش باشید
در ضمن یکم روی انشا و موارد نحویتون هم کار بکنید بد نیست - حداقل یکبار برگردید بخونید ببنید چی نوشتید !

mehriz
June 21st, 2018, 07:29
سلام
دوست عزیز من نه حوصله این توجیح تراشی شما را دارم و نه وقت برای اینکه بخونم.شماره کارت براتون اعلام شده.شما سرویسی تحویل ندادی.سفارش ما هم جمعه هفته پیش بوده.پیش اون چند روز کاری که مد نظرتون است داره طی میشه.لطفا برگشت بزنید تا دردسری برای کسی ایجاد نشود.
من الله توفیق

hpnn.wm
June 21st, 2018, 07:49
ما دقیقا همین رو می گیم لطفا درخواست بدید براتون برگشت می خوره ! نیازی به کار اضافه نیست و نیازی به دردسر اضافه ای نیست !

mehriz
June 21st, 2018, 11:37
ما دقیقا همین رو می گیم لطفا درخواست بدید براتون برگشت می خوره ! نیازی به کار اضافه نیست و نیازی به دردسر اضافه ای نیست !

بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟

hpnn.wm
June 21st, 2018, 12:56
بزرگوار من جمعه هفته پیش سفارش دادم نه امروز و دیروز.پول از حساب شرکت بخواد بیرون بیاد کار دو تا سند حسابداری است البته اگر شرکت وجود خارجی داشته باشد.
بعدشم شما روال چیه که برای خودت چیدی و روال ،روال باز گذاشتید.اگر من خریدارم و شما فروشنده هر کدام به نوبه خودمون وظایفی داریم.
شما میتونید هزینه را بدید یا سرویس با کیفیت عالی.ما هم بشیم جزء اون 3500 مشتری که دارید.چطور میشه یکی دیگه مشتری راضی به جمع شما اضافه شود!؟
دوست عزیز ببینید روال روال که می گم فقط برای بنده نیست - شما خیلی ساده می تونید تشریف ببرید از یک دیتاسنتر ایرانی یک سرویس خریداری بکنید و سپس کنسل بکنید سفارشتون چه قبل از تحویل و چه بعد از تحویل
همونطوری که گفتم شما باید مد نظر داشته باشید که فقط دو تا سند حساب داری نیست و اونطوری که شما فکر می کنید نیست !
ما واقعا خوشحال می شدیم که کار شما رو راه اندازی بکنیم و شما هم جزو همون 3500 کاربر فعال ما باشید - اما شما نمی خواهید !

saleh_gh
June 21st, 2018, 13:22
واقعا سند هم میخوای؟

دوستان این پیمام های رد و بدل شده در تیکت بین من و اینشون هستش که ایشون که اگر بخونید میبینید که ذکر کردن توی قواننینشون اومده که بازگشت وجه 7 تا 12 روز کاری زمان میبره
38157
و تصویر زیر هم مربوط به قوانین سایت خودشون هست که اگر بخونید متوجه میشید که هیچ جایی ذکر نشده 7 تا 12 روز کاری برای برگشت پول باید صبر کرد همین مدرک خودش ثابت میکنه که ایشون داره دروغ میگه و جای هیچ بحثی وجود نداره.
38158

hpnn.wm
June 21st, 2018, 15:25
واقعا سند هم میخوای؟

دوستان این پیمام های رد و بدل شده در تیکت بین من و اینشون هستش که ایشون که اگر بخونید میبینید که ذکر کردن توی قواننینشون اومده که بازگشت وجه 7 تا 12 روز کاری زمان میبره
38157
و تصویر زیر هم مربوط به قوانین سایت خودشون هست که اگر بخونید متوجه میشید که هیچ جایی ذکر نشده 7 تا 12 روز کاری برای برگشت پول باید صبر کرد همین مدرک خودش ثابت میکنه که ایشون داره دروغ میگه و جای هیچ بحثی وجود نداره.
38158

جسارتا این رو شما اسمش رو سند می گذاری ؟ ما در این سند هیچ جایی نگفتیم که مثلا طی 2 ساعت بعد یا 24 ساعت بعد یا n ساعت بعد برگشت می زنیم !
ما طبق قوانین وب سایتمون و با دلیل!!! علت تاخیر 7 الی 12 روزه رو توضیح دادیم و اگر شما قصد متوجه شدن و فهمیدن رو ندارید !هیچ کار دیگه ای هم از دست بنده بر نمی اد!
همینجا هم گفتم که طبق قوانین ما روند برگشت 7 الی 12 روز کاری زمان بر خواهد بود ! نیازی به این اسکرین شات ها نبود !
حال طبق گفته قبلی اگر مشکلی دارید لطفا تشریفتون رو ببرید و از ما به خاطر این قانون که گذاشتیم شکایت بکنید
قضیه خیلی ساده هست ! نمی دونم چرا اینقدر پیچیده اش می کنید !

mehriz
June 21st, 2018, 15:27
دوست عزیز ببینید روال روال که می گم فقط برای بنده نیست - شما خیلی ساده می تونید تشریف ببرید از یک دیتاسنتر ایرانی یک سرویس خریداری بکنید و سپس کنسل بکنید سفارشتون چه قبل از تحویل و چه بعد از تحویل
همونطوری که گفتم شما باید مد نظر داشته باشید که فقط دو تا سند حساب داری نیست و اونطوری که شما فکر می کنید نیست !
ما واقعا خوشحال می شدیم که کار شما رو راه اندازی بکنیم و شما هم جزو همون 3500 کاربر فعال ما باشید - اما شما نمی خواهید !
سرویس و چه زمانی میخواین تحویل بدید ؟
اصلا سرویس دارید که بخواین تحویل بدین @؟

واقعا سند هم میخوای؟

38157
38158

سرویس ارائه نمیدن دوست عزیز >؟؟

hpnn.wm
June 21st, 2018, 15:30
سرویس و چه زمانی میخواین تحویل بدید ؟
اصلا سرویس دارید که بخواین تحویل بدین @؟

من دقیقا نمی دونم که کدوم یوزرمون هستید اما با توجه به هم زمانی که بین ارسال تیکت ها و پست ها اتفاق می افته فکر می کنم بدونم شما کدوم یک از مشتری بنده هستید !
اگر شماره سفارش 1716803101 برای شماست باید بگم خدمتتون در طی تیکت هم عرض شد که در حال نصب و راه اندازی می باشد

در این مورد هم من متوجه نشدم چرا سخنان ایشون رو کوت کردید !

saleh_gh
June 21st, 2018, 15:53
ما طبق قوانین وب سایتمون و با دلیل!!! علت تاخیر 7 الی 12 روزه رو توضیح دادیم

این قوانین شما کو چرا ما نمیبینیم؟ این که نمیشه شما هر چی دوست داری بگی بعد بگی قانون وبسایتمونه درصورتی که حرفی که میزنید توی قوانین وبسایتتون درج نشده

بله قضیه سادست شما پول منو خوردی و پس نمیدی که هیچ مثل چی دروغ هم میگی

- - - Updated - - -

نه عزیز سرویسی در کار نیست پول رو خوردن ی آبم روش

hpnn.wm
June 21st, 2018, 19:24
این قوانین شما کو چرا ما نمیبینیم؟ این که نمیشه شما هر چی دوست داری بگی بعد بگی قانون وبسایتمونه درصورتی که حرفی که میزنید توی قوانین وبسایتتون درج نشده

- - - Updated - - -

عزیز جان ما کجا نوشتیم که کی مبلغ ر و برگشت می زنیم ؟ کجا نوشتیم که مثلا باید در طی 24 ساعت برگشت بزنیم - من هیچی در این مورد نمی بینم صرفا گفتیم افرادی که درخواست برگشت وجه تا 7 روز رو دارند براشون برگشت می زنیم
با بولد نوشتن و افترا زدن شما هیچ چیزی اثبات نمی شه .- مثل اینکه در یک بحثی برای اثبات یکی هی با فریاد زدن دروغ بگه !!! هیچ تفاوتی نداره که شما چطور بنویسی شما همچنان بدون هیچ مدرکی داری افترا می زنی !

تا دیروز حداقل 20 نفر داشتند پست می زدند - الان فقط شما هستی! پس خیلی ساده می شه متوجه شد کی داره دروغ می گه !

mehriz
June 22nd, 2018, 00:20
من دقیقا نمی دونم که کدوم یوزرمون هستید اما با توجه به هم زمانی که بین ارسال تیکت ها و پست ها اتفاق می افته فکر می کنم بدونم شما کدوم یک از مشتری بنده هستید !
اگر شماره سفارش 1716803101 برای شماست باید بگم خدمتتون در طی تیکت هم عرض شد که در حال نصب و راه اندازی می باشد

در این مورد هم من متوجه نشدم چرا سخنان ایشون رو کوت کردید !
اقا ساعت ۲۰۱۸/۰۶/۲۱ (۱۲:۵۷) جواب تیکت ندادی.چی میگید که در حال نصب و راه اندازی است.احیانا حالتون خوب نیست.
شماره تیکت من ۹۴۶۰۲۳ نمیتونی سرویس و تحویل بدی بگو.من الاف شما نیستما.اخر دفعه است که دارم میگم.
در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته

saleh_gh
June 22nd, 2018, 01:10
اقا ساعت ۲۰۱۸/۰۶/۲۱ (۱۲:۵۷) جواب تیکت ندادی.چی میگید که در حال نصب و راه اندازی است.احیانا حالتون خوب نیست.
شماره تیکت من ۹۴۶۰۲۳ نمیتونی سرویس و تحویل بدی بگو.من الاف شما نیستما.اخر دفعه است که دارم میگم.

دوست عزیز انقدر بی انصافی نکن، حیف گربه حیوان به این نازی نیست که با این جانور مقایسه میکنی؟

alirezakaj
June 22nd, 2018, 01:12
تاپیک سال 2016 حق فعالیت رو نداره جزو قوانین سایت هست تعجب میکنم ادمین های وب هاستینگ چرا کاری در جهت حذف این تاپیک نمیکنن !
بنده ریپورت کردم تاپیک رو

saleh_gh
June 22nd, 2018, 01:13
عزیز جان ما کجا نوشتیم که کی مبلغ ر و برگشت می زنیم ؟ کجا نوشتیم که مثلا باید در طی 24 ساعت برگشت بزنیم - من هیچی در این مورد نمی بینم صرفا گفتیم افرادی که درخواست برگشت وجه تا 7 روز رو دارند براشون برگشت می زنیم
با بولد نوشتن و افترا زدن شما هیچ چیزی اثبات نمی شه .- مثل اینکه در یک بحثی برای اثبات یکی هی با فریاد زدن دروغ بگه !!! هیچ تفاوتی نداره که شما چطور بنویسی شما همچنان بدون هیچ مدرکی داری افترا می زنی !

تا دیروز حداقل 20 نفر داشتند پست می زدند - الان فقط شما هستی! پس خیلی ساده می شه متوجه شد کی داره دروغ می گه !

مثل اینکه واقعا حالت خوب نیست یک سره داری حزیون میگی

- - - Updated - - -

تاپیک سال 2016 حق فعالیت رو نداره جزو قوانین سایت هست تعجب میکنم ادمین های وب هاستینگ چرا کاری در جهت حذف این تاپیک نمیکنن !
بنده ریپورت کردم تاپیک رو
خوب میشی

hpnn.wm
June 22nd, 2018, 10:23
دوست عزیز شما واقعا فکر می کنی فقط شما هستی که وقتی می گیم در حال نصب - 10 دقیقه لود تمپلیت ها طول می کشه و بعد ای پی رو ست می کنیم و بعدش تحویل! ولی تنبلی می کنیم یا دروغ می گیم و اینکار رو نمی کنیم
خوبه که حالا توی این تاپیک حجم بالای اعتراضات رو دیدید و دیدید که چقدر توی بحران و مشکل فرو رفتیم
بنده به شخصه که تا الان نخوابیدم که کار های مشتریان رو راه باندازم - شما بینید کی سرور به دستون رسیده ! صبح ساعت 4:40 دقیقه براتون سرویس تحویل داده شده است !
من واقعا نمی دونم چرا ما هر چی خودمون رو جای مشتری می گذاریم و بهشون حق می دیم و بهشون احترام می زاریم بعضی ها با وجود مشاهده حتی همین تاپیک و میزان مشکلات و افراد منتظر برای دریافت سفارش و بررسی تیکت , حتی 1 درصد به خودشون این شک رو ایجاد نمی کنند که واقعا داریم کار می کنیم و به نوبت در حال تحویل هست !
چه چیزی باعث شده که فکر بکنید شما از بقیه سرتر هستید ؟ و باید کارتون زودتر انجام بشه ؟ مابقی افراد مشکل ندارند یا خون شما رنگین تر از بقیه ؟
باز هم می گم , مشکل از سمت ما بوده و کاملا قبول داریم ولی حل هر مشکل زمانبر هست و ما هم بهترین تلاشمون رو می کنیم که سریعا رفع بشه !
پی نوشت : دقیقا متوجه نشدم اینجا چرا از ضرب المثله "در دیزی بازه - حیای گربه کجا رفته" استفاده کردید ؟ اصلا متاسفانه هیچ معنی در این جمله و درخواست شما نمی ده

دوست عزیز انقدر بی انصافی نکن، حیف گربه حیوان به این نازی نیست که با این جانور مقایسه میکنی؟

باشه بابا شما خوبی , شما حیون خوبی هستی - ما حیون بد !
فعلا شما برسید به شکایتتون - رجز اضافی نخونید

مثل اینکه واقعا حالت خوب نیست یک سره داری حزیون میگی
متاسفانه شما وقتی نمی تونی هیچ مدرکی بیاری و هیچ کار دیگه ای نمی تونی بکنی یه سره صورت مساله رو پاک می کنی و شروع به فحاشی
الان حتی اون یکی دوستمون هم که می خواست شکایت بکنه هم رفته و داره عمل می کنه به حرفی که زده ! مابقی دوستان هم که مشکلشون در حال رفع هست یا رفع شده
فقط شما موندید که داری یک سری محمل می بافید

saleh_gh
June 22nd, 2018, 11:48

- - - Updated - - -

الکی جو رو تشویش،نکن من فحشی ندادم
این که من کی میرسم ب شکایتم که به تو ربطی نداره
اینجا هم چاله میدون نیست کسی رجز بخونه
این شما بودی که پول گرفتی و بعد سرویس ندادی و پول رو هم ندادی. هر طور که حساب کنی قانونا شما اگه تا فردا که سه روز کاری به پایان میرسه سرویسی به ما ندی یا وجه رو برنگردونی محکومی.
شما مطمعن باش به خاطر اینکه با پررویی تمام گفتی هر کاری دلت میخواد بکن من این قضیه رو ادامه میدم هم به صورت قانونی هم غیره، در نهایت این تو هستی که هیچ آبرویی برات باقی نمیمونه. ضمنا باید تمام ضرر و زیان منو بپردازی
در مورد سند مدرک من منظورتو متوجه نشدم یعنی شما کلا انکار میکنی که من پول پرداخت کردم؟ اگه اینطوره دیگه واقعا خیلی خیلی رو داری، اسنادش موجوده ها ! رسید پرداخت هست پرینت حساب هست...
اون دوستمون جناب بویری هم مثل تو بیکار نیست بیاد اینجه جواب امثال تو رو بده شکایتش رو کردع منتظر مراحل قانونیش طی بشه

denjoores
June 23rd, 2018, 00:29
جناب شارلاتان لطفا پول ملت رو برگشت بدید.
شما غلط کردی برای سرویسی که نداری موجودی زدی و ملت خرید زدن.

به جای این تیکت حواب دادنا و وقت مارو گرفتن یه روز بشین کارت به کارت کن پفیوز.

38166

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 12:02
الکی جو رو تشویش،نکن من فحشی ندادم
این که من کی میرسم ب شکایتم که به تو ربطی نداره
اینجا هم چاله میدون نیست کسی رجز بخونه
این شما بودی که پول گرفتی و بعد سرویس ندادی و پول رو هم ندادی. هر طور که حساب کنی قانونا شما اگه تا فردا که سه روز کاری به پایان میرسه سرویسی به ما ندی یا وجه رو برنگردونی محکومی.
شما مطمعن باش به خاطر اینکه با پررویی تمام گفتی هر کاری دلت میخواد بکن من این قضیه رو ادامه میدم هم به صورت قانونی هم غیره، در نهایت این تو هستی که هیچ آبرویی برات باقی نمیمونه. ضمنا باید تمام ضرر و زیان منو بپردازی
در مورد سند مدرک من منظورتو متوجه نشدم یعنی شما کلا انکار میکنی که من پول پرداخت کردم؟ اگه اینطوره دیگه واقعا خیلی خیلی رو داری، اسنادش موجوده ها ! رسید پرداخت هست پرینت حساب هست...
اون دوستمون جناب بویری هم مثل تو بیکار نیست بیاد اینجه جواب امثال تو رو بده شکایتش رو کردع منتظر مراحل قانونیش طی بشه
نه مثل اینکه شما کلا کعلوم نیست توی کدوم فازی
اول می ای می گی نمی خوام کنسلش کنید بعدش ما دقیقا سفارشتون رو کنسل می کنیم و بعد در روند بازگشت قرار می دیم بعدش می گی شکایت می کنم
حالا ما باید تا امروز سرور رو تحویل شما بدیم ؟ چرا دقیقا ؟ شما تشریف ببر شکایتت رو بکن هر موقع بنده رو احضار کردند همونجا تکلیف مشخص می شه
شما خیلی وقته که سفارشتون می تونست اماده بشه اما ترجیح دادید کلا همکاری نکنید بنابراین شما مشکل رو ایجاد کردید و نه ما
من هیچ کجا نگفتم شما برو هر کاری می خوای بکن - گفتم هر طور که می خواهید جلو ببرید الان شما این راه رو رفتید و بنده هم صرفا جلودار شما نیستم هر طور که باشه حتی موارد قانونی و ... بنده هم دقیقا از همون راه در خدمت شما هستم
شما نگران ابرو من نباش , قبلا هم گفتم ابرویی که با های و هوی شما بره , همون بهتر که بره ! شما در مورد ضرر و زیان اقدام کنید هر موقع شد و قرار شد که بنده ضرر و زیان رو بپردازم حتما همین کار رو می کنم
ما تابع قانون هستیم اگر قانون بگه پرداخت کن حتما پرداخت می کنیم

در مورد سند و مدرک شما کلا متناقضی : من کی گفتم شما پول پرداخت نکردی اصلا شما می خونی من چی می نویسم ؟ لطفا دقیقا همون قسمتی رو که نوشتم مدرک پرداخت نداری و ... رو برام همینجا کوت کن ! این چیزی که من نوشتم :

این جواب چیزی بود که شما به عنوان مدرک ارائه کردید ! مدرک شما اسکرین شاتی از قوانین ما بود ! که بنده پاسخ اون رو دادم - الان شما اگر واقعا قدرت مخیله تون جای قدرت منطقتون رو نگرفته باشه باید خیلی ساده متوجه حرف هایی که زدم بشید

- - - Updated - - -

جناب شارلاتان لطفا پول ملت رو برگشت بدید.
شما غلط کردی برای سرویسی که نداری موجودی زدی و ملت خرید زدن.

به جای این تیکت حواب دادنا و وقت مارو گرفتن یه روز بشین کارت به کارت کن پفیوز.

38166

شما لطفا دفعه بعد مثل انسان حرف بزن و لجن زار دهنت رو پخش نکن
شما در این حد بی سواد تشریف داری که حتی برای برگشت وجه ثبت تیکت نکردی
حتی یک تیکت هم از جانب شما ثبت نشده که ما مبلغ رو براتون برگشت بزنیم
شما فکر می کنید ما فرشته اسمانی یا خدا هستیم که بدونیم شماره کارت شما چی هست ؟

شما فعلا اول تیکتت رو بزن درخواست کن ! هر موقع دیدی وقتتون خیلی گرفته شد بیا اینجا داد و هوار بزن !
مگر اینکه در این حد تنبل باشید که حتی نتونید شماره کارتتون رو بخونی و تیکت بزنی تا برات برگشت داده بشه

denjoores
June 23rd, 2018, 12:23
مرتیکه تلفن جواب نمیدی ، موبایل جواب نمیدی ( شماره موبایلت 09146922765) ،

توی تلگرام تا قبل از خرید زبونت دراز بود جواب میدادی
بعد سفارش سین می کنی حواب نمیدی
شماره کارت برا برگشت بهت میدن
سریع بلاک می کنی.

38167

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 12:42
مرتیکه تلفن جواب نمیدی ، موبایل جواب نمیدی ( شماره موبایلت 09146922765) ،

توی تلگرام تا قبل از خرید زبونت دراز بود جواب میدادی
بعد سفارش سین می کنی حواب نمیدی
شماره کارت برا برگشت بهت میدن
سریع بلاک می کنی.

38167

متاسفانه حماقت شخص شما حد و مرض نداره ظاهرا

فقط یکبار دیگه مثل انسان حرف نزنید کلا نه پاسخ داده می شه نه مبلغی برگشت می خوره و نه سرویسی تحویل داده می شه !

1- من هیچ شماره تلفنی از 3 روز پیش تا الان ندادم
اون شماره موبایل مربوط به 2 سال پیش هست ! شما اگر از طریق همین تاپیک اقدام کردید باید زمان تاپیک و خود نظرات و پست هاش رو می خوندید که برای n بار نوشته شد
که تلفن شرکت به دلیل انتقال در دسترس نیست - هیچ شماره تماس شخصی هم وجود نداره !!!!

2- شما واقعا از طریق تلگرام اقدام کردید ؟ واقعا ؟
ای دی های تلگرام اصلی ما : @Niracloudcom
@Niracloudcom2 هستند !
هر دو اونها بنا به درخواست پلیس فتا مبنی بر عدم فعالیت در این شبکه اجتماعی از 15 ام ژوئن (دو روز قبل از خرید شما) حذف و تبدیل به یک کانالی شده که صرفا توش نوشته شده :

با سلام خدمت شما دوستان گرامی
متاسفانه با توجه به سخت گیری های اخیر توسط پلیس فتا , امکان سرویس دهی از طریق تلگرام فعلا به صورت موقت از ما سلب شده است
ذر حال حاضر امکان پشتیبانی از طریق تلگرام چه برای فروش و چه برای موارد فنی وجود ندارد - برای پشتیبانی فعلا فقط و فقط از طریق سایت و ایجاد تیکت اقدام بفرمایید
از شما دوستان به این خاطر عذرخواهی می شود !

ظاهرا شما به تور یک شارلاتان دیگری افتادید که از این موقیعت سو استفاده کرده !!! ما کسی که به شما جواب داده و یا بلاک کرده و .... نبودیم و نیستیم هیچ فعالیتی در تلگرام نداریم !!!!
بنابراین لطفا در ابتدا قبل از اینکه فحش بدید و بی منطقی بکنید اول حماقت خودتون رو رفع بکنید چون کسی که باعث این مشکل شده ما نبودیم !!!!
شما خودتون به جای اینکه از طریق رسمی و اولیه یعنی تیکت اقدام بکنید اومدید به یک ای دی ناشناس تلگرام پیغام دادید و دارید با اونا حرف می زنید !!!؟

بعد می ایید اینجا یه سری فحش می دید ؟ جالبه !!!

denjoores
June 23rd, 2018, 13:02
به تور یک شارلاتان دیگه =))

تلگرام میگی فعالیت ندارم !!!!!!!!!!!!!! =))
(از 15 ام ژوئن (دو روز قبل از خرید شما )

تو همین تیکت اولین پست گفتی:

تجربه‌ای متفاوت از سرور و خدمات ابری
NiraCloud.com
ایمیل : Info@NiraCloud.com
تلفن شرکت:33365263(041)

به هیمن همراه پی ام تو تلگرام دادم جواب دادی : =))
( به تاریخا دقت کن)

38168 38169

حاجی کمتر جون ما :77: =))

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 13:22
چون اسم من به شکل پیشفرض در hamed madadian هست در اکانت تلگرام شخصی ام , فکر کردم اکانت فیکی چیزی باشه ! که شما http://niracloud.com رو زدی !
این یک اکانت شخصی هست و اصلا و ابدا در هیچ کجای سایت و ... گفته نشده که باید ما به این تلگرام پاسخ بدیم و جزو وظایفمون هست و ...
اگر شما نمی فهمی بفهم و متوجه باش تنها راه ارتباطی فقط و فقط تیکت هست و از اونجایی که شما ظاهرا فراموشی مزمن داری نمی تونی این موضوع رو به یاد داشته باشی

همونطور که گفتم حماقت شما همچنان بی حد و مرز هست حتی تلاش نمی کنید یکبار بخونی اینجا چی نوشته شده !
این تاپیک مربوط به 2016 هست می فهمید ؟
2016
2016
2016 !!!!!
دو سال پیش و عملا به خاطر یک فرد ناراضی بالا اورده شده !!!!! ما دو سال بود که در این تاپیک هیچ فعالیتی نداشتیم
این تاپیک قدیمی هست ! نمی فهمم چی زدید یا ساقیتون کی بوده ولی این رو لطفا در مغزتون فرو بکنید این تاپیک قدیمی بوده و اطلاعاتش دیگه معتبر نیست چرا که برای دو سال پیش بود !!!!
متوجه هستید این قسمت رو یا خیر ؟ برای دو سال پیش !!!! دو سال پیش !!!!! برای یک الکلی اصولا وقتی 10 بار یک چیزی رو توضیح بدی حداقل یه چیزی یادش می مونه شما نمی دونم الان چی زدید که این یادت نمی مونه !
این تاپیک برای 2 سال پیش هست !
دیگه اینطوری که من نوشتم یک هروئینی تاره زده هم باید بدونه که این تاپیک برای دو سال پیش هست و طی این دو سال که هیچ فعالیتی نداشتیم بنابراین اطلاعاتی که ارائه شده از دو سال پیش تا الان معتبر نیست !!!

تازه اخه جوری اسکرین می گیرید که انگار ما عمدا بلاک کردیم و می خواستیم پولتون رو بخوریم ! شما از اخر چتتون هم اسکرین بزارید بد نیست که چه چیز هایی نوشته بودید و چه فحش هایی داده بودید بنابراین لطفا دفعه بعد قبل از زدن هر چیزی با عقل سالم اقدام به پاسخگویی بکنید !

denjoores
June 23rd, 2018, 13:39
چون اسم من به شکل پیشفرض در hamed madadian هست در اکانت تلگرام شخصی ام , فکر کردم اکانت فیکی چیزی باشه ! که شما http://niracloud.com رو زدی !

حوب اینکه مشخص شد که فعالیت تو تلگرام داری و ایدی خودت بوده و این چرت پرتا تو تلگرام جواب نمیدیم رو برا خودت نگه دار

این یک اکانت شخصی هست و اصلا و ابدا در هیچ کجای سایت و ... گفته نشده که باید ما به این تلگرام پاسخ بدیم و جزو وظایفمون هست و ...

خوب اگه جزو وظایفت نبوده و اکانت شخصیت هست اصلا نباید جواب مربوط به خرید سرویس شرکت رو میدادی ،، که دادی :))

این تاپیک مربوط به 2016 هست می فهمید ؟

ربطی نداره من اصلا تیکت نزدم به جاش بهت پی ام و مراحعه به سایتت و خرید سرویس کردم ( اسم و رسم و مشحصاتت که فرق نکرده ) :))

از اخر چتتون هم اسکرین بزارید بد نیست که چه چیز هایی نوشته بودید و چه فحش هایی داده بودید

جواب ملت رو ندی ، پاسخ ندی، سرویس ندی ، پول ملت رو برای سرویسی که نداری بگیری ، همینه داداش ، قرار نیست ازت تشکر کنن ،

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 14:06
حوب اینکه مشخص شد که فعالیت تو تلگرام داری و ایدی خودت بوده و این چرت پرتا تو تلگرام جواب نمیدیم رو برا خودت نگه دار

این اکانت فعالیت شخصی هست و هیچ ارتباطی به تلگرام اصلی نداره - انگار شما ای دی یکی از کارکنان شاتل رو پیدا کردی داری هی بهش پیغام می دی هیچ ارتباطی نداره که بنده اونجا به شما پاسخ می دم یا خیر
شما زمانی می تونی مدعی باشی که به ای دی اصلی ما پیغام داده باشی و ما جواب نداده باشیم

خوب اگه جزو وظایفت نبوده و اکانت شخصیت هست اصلا نباید جواب مربوط به خرید سرویس شرکت رو میدادی ،، که دادی :))

چشم دفعه بعد یادم می مونه و کلا همه چیز رو عوض می کنم که دیگه اینطوری افرادی مثل شما تشریف نیارند و انتظارات بی خود داشته باشند

ربطی نداره من اصلا تیکت نزدم به جاش بهت پی ام و مراحعه به سایتت و خرید سرویس کردم ( اسم و رسم و مشحصاتت که فرق نکرده ) :))

شما اشتباه کردی که این کار رو کردی , انگار من به جای اینکه به یه isp مثل شاتل (یا هر جای دیگه ) به جای زنگ زدن و درخواست پشتیبانی برم دم در خونه یکی از کارمنداش بگم اقا بیا لطفا مشکل منو حل کن !
هر چیزی یه روندی داره حالا اینکه شما این رو متوجه نمی شی یا نمی خوای متوجه بشی متاسفانه/خوشبختانه تقصیر ما نیست !

جواب ملت رو ندی ، پاسخ ندی، سرویس ندی ، پول ملت رو برای سرویسی که نداری بگیری ، همینه داداش ، قرار نیست ازت تشکر کنن ،
شما از طرف خودت حرف بزن نه ملت
شما اصلا درخواستی ندادی که پاسخ نگرفته باشی ! هر موقع درخواست دادی (از راه و روش خودش) و ما پاسخ گو نبودیم اون موقع تشریف بیار و ادعا داشته باش
شما خودت اشتباه کردی برای اشتباه خودتم داری به ما فحش و بد بیراه می گی , بعد انتظار داری از شما تشکر بشه ؟

denjoores
June 23rd, 2018, 14:32
دوستان دیگه همه چیز رو با سند برای خرید خودم اینجا گفتم ، ایشونم جواب دادن و دیگه خوتون قاضی باشید،

وقتی هم دیگه برای بحث با ایشون نیست،

بحث کردن با نادون،مثل نقاشی روی آبه، هر چقدر هم اثبات و سند بیاری ،بازم نتیجه ای در بر نداره.

توصیه می کنم به ایشون:
0. برن در مورد حلال و حروم یه تحقیق بکنن
1. برن در مورد وجدان و تعهد یه تحقیق بکنن
2. برن در مورد دروغ و هاشا یه تحقیق بکنن
3. یه دکتر اعصاب و روان برن
4. در مورد مشتری مداری و مشتری ناراضی مطالعه کنن

و در آخر:
مده پاسخ به گفتار سفیهان / همان بهتر به خاموشی بکوشی

مگر نشنیده ای این نکته نغز / جواب ابلهان باشد خموشی

1eng.ir
June 23rd, 2018, 14:44
بزرگواران شاکی؛
اگر حق با شما هست چرا شکایت نمیکنید؟
چند نفر هستید دیگه، شکایت کنید و به نتیجه برسونید و نذارید بقیه هم متضرر بشن
یا اینکه صبر کنید طبق صحبتشون که گفتن بعد از ۷ تا ۱۲ روز پول رو برگشت میدن، اگه برگشت ندادن حمله کنید بهش ...

فروشنده محترم؛
واقعاً یه سرویس دهنده باید اینجوری با مشتریش صحبت کنه؟
مشتری هر چقدر هم بد صحبت کنه، شما این حق رو نداری که اینجوری باهاش صحبت کنی (البته اصول حرفه‌ای اینو میگه!)
شما وقتی نمیتونی سرویس بدی چرا از مشتری سفارش میگیری؟ الان هم که نمیتونی سرویس بدی باید تو کمترین زمان ممکن پولشو برگشت بدی نه قانونی که برای خودت گذاشتی و ۲ هفته قراره معطلشون کنی! خوب معلومه که میان بهت فحش میدن و بد و بیراه میگن! کاملاً هم حق دارن!!

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 14:45
دوستان دیگه همه چیز رو با سند برای خرید خودم اینجا گفتم ، ایشونم جواب دادن و دیگه خوتون قاضی باشید،

بسیار عالی که قضاوت رو به عهده دوستان می گذارید ! ما حتی در این حد نتونستید کاری بکنید که از روی تنبلی یا عدم سواد فنی در اون مدتی که بنده به شما در تلگرام شخصی پاسخ نمی دادم یه تیکت بدید!

وقتی هم دیگه برای بحث با ایشون نیست،

در این مورد ازتون تشکر می کنم که وقت ما رو هم بیشتر ازین نمی گیرید و اجازه می دید به دیرگران رسیدگی بشه

توصیه می کنم به ایشون:
0. برن در مورد حلال و حروم یه تحقیق بکنن
1. برن در مورد وجدان و تعهد یه تحقیق بکنن
2. برن در مورد دروغ و هاشا یه تحقیق بکنن
3. یه دکتر اعصاب و روان برن
4. در مورد مشتری مداری و مشتری ناراضی مطالعه کنن

حتما این توصیه ها رو بررسی کرده و در صورت لزوم اقدام می کنم و ازتون به خاطر اینکه عقایدتون رو بدون فحاشی فرمودید ممنونم
توصیه های بنده به شما :
1- حتما در ابتدا قبل از خرید و ... دقت کنید که پست - افر - تاپیک - اطلاعات و ... برای کی هستند
2- قوانین جایی که ازش خریداری می کنید رو بخونید و با روندش اشنا بشید ! چرا که اگر این کار رو نکنید شرکت موظف نیست که با روند شما و راه های شما جلو بره - شما موظف هستید که با روند و راه های شرکت جلو برید چرا که در ابتدا وقتی قصد همکاری با شرکت رو دارید قوانینش رو قبول کردید !
3- کامل و درست بخونید تا بتونید به درستی پاسخ بدید
4- قبل از پاسخ دادن فکر بکنید و بعدش با دلیل لازم و کافی اقدام به پاسخ گویی بکنید
5- اخرین و مهم ترین نکته اینکه : ادب هر انسانی نشون دهنده تربیت خانوادگی اوست و نشون دهنده شخصیتش ! ما اینجا اگر هم کسی ادعای نادرست دارد و یا کلا طلبی ازش داریم و ... بهش فحش نمی دیم !!! فکر نکنید که با فحش دادن کسی حق می شه یا حرفش (چه درست و چه غلط) درست برداشت می شه !

روزتون خوش

- - - Updated - - -

بزرگواران شاکی؛
اگر حق با شما هست چرا شکایت نمیکنید؟
چند نفر هستید دیگه، شکایت کنید و به نتیجه برسونید و نذارید بقیه هم متضرر بشن
یا اینکه صبر کنید طبق صحبتشون که گفتن بعد از ۷ تا ۱۲ روز پول رو برگشت میدن، اگه برگشت ندادن حمله کنید بهش ...

حرف حق

فروشنده محترم؛
واقعاً یه سرویس دهنده باید اینجوری با مشتریش صحبت کنه؟
مشتری هر چقدر هم بد صحبت کنه، شما این حق رو نداری که اینجوری باهاش صحبت کنی (البته اصول حرفه‌ای اینو میگه!)

عزیز جان من واقعا دیگه نمی دونم چطوری صحبت بکنم ؟ از اول این مشکلاتی که برای ما پیش اومده تا همین الان از همه, از شاکی, از حمایت کننده و از هر کسی چه کسی که فحش داده و چه کسی که مثل انسان برخورد کرده عذرخواهی کردم هر طوری بگید! توی پست هام مشخص هست !
کاملا درست می فرمایید رفتار حرفه ای به همون شکلی هست که شما می فرمایید. و سعی هم بر همین منوال بوده ! ما تا الان از کسی که فحاشی کرده تا بقیه افراد که حتی مشتری 5-6 سالمون هستند و عملا به نوعی دوستمون محسوب می شن "تو" نگفتیم

ولی واقعا بعضی مواقع واقعا دیگه با وجود اینکه ما توضیحات رو می دیم دوستان یا نمی خونند یا دلایل و علل کامل بی ربط و یا تاریخ گذشته می دن ! من هر چی توضیح می دم با دلیل و مدرک یا واقعا سواد لازم رو ندارن برای خوندن یا واقعا نمی خوان متوجه بشن ! من دیگه واقعا اخرش کم اوردم !
با وجود اینکه برای بیشتر از حداقل 10 بار طی همین تاپیک گفته شده که تایپک برای 2 سال پیش هست ! و عملا ما اینجا فروشی نداشتیم و الان اومده بالا و دیگه اون اطلاعات معتبر نیست ! باز اومده می گه من خرید کردم شما اول تاپیک خودت نوشتی شماره تماست فلانه !
عزیز جان بالفرض اگر هم از همینجا خرید کردی باید کل تاپیک رو می خوندی و به زمانش هم توجه می کردی ! دیگه اینکه توجه نکردند مشکل بنده نیست ! ایشون حتی به خودشون زحمت ندادند که یک تیکت برای اینکه براشون برگشت وجه زده بشه ایجاد بکنند ! حتی نخواستند در این حد ساده هم پیگیر باشند !
بعد اومدند در اکانت شخصی بنده کلی فحش ناموسی دادند ! مشکلی که مرتبط به ما نیست رو به گردن ما می اندازن ! ما به تمامی مشتریان بدون استثنا توضیح دادیم و قطعا براشون جبران کردیم !

شما وقتی نمیتونی سرویس بدی چرا از مشتری سفارش میگیری؟ الان هم که نمیتونی سرویس بدی باید تو کمترین زمان ممکن پولشو برگشت بدی نه قانونی که برای خودت گذاشتی و ۲ هفته قراره معطلشون کنی! خوب معلومه که میان بهت فحش میدن و بد و بیراه میگن! کاملاً هم حق دارن!!
این رو یکم دارید تندروی می فرمایید . هر طور که باشه همونطور که فروشنده باید رفتار حرفه ای داشته باشه , خریدار هم باید رفتار حرفه ای بکنه ! در متن قوانین سایبری , فحاشی خریداران به هر دلیل و علتی در صورتی که فروشنده اقدام به شکایت بکنه قابل پیگیری هست ! بنده خودم گفتم مشکل از سمت ما بوده و ما برای مدتی و به هر دلیلی موجود نداشتیم و مشکلاتی هم در سیستم مدیریت و نرم افزار هامون به وجود اومده بود و سفارش رو دریافت کردیم (توضیحات رو کامل دادم قبلا می تونید تشریف ببرید و بخونید !) الان سه تا راه دارند یا صبوری بکنند (که برای اکثر افراد تحویل داده شده , این گفته برای زمانی بود که ما مشکل داشتیم) یا درخواست برگشت وجه بدند که یه عده هم همین کار رو کردند و یا اگر فکر می کنند ما دله *د*ز*د و کلاه بردار و .... هستیم و حرف ما رو قبول ندارند تشریف ببرند شکایت بکنند ! که یکی دو نفر هم همین کار رو کردند ! فحاشی در اینجا معنی نداره ! همه چیز کاملا مشخص شده.

اما سرجمع نکته ای که قابل توجه هست پاسخ گویی به این دوستان در اینجاست , در جایی که ما تقریبا هیچ فعالیت تجاری دیگه نداریم نشان از این دارد که این وقت نسبتا بالایی که برای پاسخگویی و تایپ صرف می شه به این خاطر هست که بهشون اهمیت داده می شه و بهشون احترام گذاشته می شه وگرنه خیلی ساده از اونجایی که هیچ وظیفه ای هم نسبت به این دوستان در طی تاپیک و ... نداریم خیلی ساده همه چیز رو اینجا بدون پاسخ می گذاشتیم و مطمئن باشید که برای ما هیچ مشکلی چه از بابت مالی و چه از بابت اعتبار و ... مشکلی به وجود نمی اومد !
پس ما داریم احترام می گذاریم چه در حرف و چه در عمل و به اشتباه خودمون هم اعتراف می کنیم ولی فحاشی کردن به این نوع رفتار بی منطقی و غیر عقلانی بودن فرد رو نشون می ده !

denjoores
June 23rd, 2018, 15:35
به هر حال دوستان هزار جای دیگه در حال فروش همین سرویس هستند
و از خیلی جاها با اینکه قیمت بالاتری دارند به خاطر حرفه ای بودن، برخورد دوستانه و مناسب، پیگیری مشکلات خریداران و مشتری مداری ازشون خرید میشه

علمیش میگه یه مشتری ناراضی که دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی داره حداقل 300 مشتری رو میپرونه.
میگن همیشه حق با مشتریه ، حتی اگه حق هم با مشتری نباشه، اونم به علت بازار رقابتی و فروشندگان فراوان.

من از چند نفر دیگه تو همین انجمن خرید کردم قبلا و چقدر هم راضی بودم مخصوصا ساپورت و پاسخگوییشون،
حالا ایندفعه از ایشون به صورت تست خرید شد که تست هم مشخصه دیگه واسه همین مواقع هست.

ایشون یه سره میگن این تیکت قدیمیه
والا ما به سایتت اومدیم http://NIracloud.com ، اصلا چه ربطی به این تیکت داره
** سایتت که دیگه قدیمی نیست احیانا؟
سرویس رو انتخاب کردیم و خرید کردیم، ( اگه نداشتی باید عدم موجودی میزدی مثل همه فروشندگان دیگه)
بهت پی ام دادیم ، جواب دادی، بعد خرید بلاک کردی
جواب مویایل و تلفن، نمیدی، میگی ما فقط تیکت حواب میدیم
و ...

حداقل کاری که میتونستی بکنی:
تو همون پنلی که داری ازش استفاده می کنی میتونی سریع به تمام کاربران تیکت بزنی و آگاه سازی برای مشکل به وجود آمده انجام بدی .

الان هم یه هفته هست پول رو تو حسابت نگه داشتی به جای این صحبتا پول ملت رو کارت به کارت کن ،
حرف اضافی هم نزن

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 15:45
به هر حال دوستان هزار جای دیگه در حال فروش همین سرویس هستند
و از خیلی جاها با اینکه قیمت بالاتری دارند به خاطر حرفه ای بودن، برخورد دوستانه و مناسب، پیگیری مشکلات خریداران و مشتری مداری ازشون خرید میشه

علمیش میگه یه مشتری ناراضی که دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی داره حداقل 300 مشتری رو میپرونه.
میگن همیشه حق با مشتریه ، حتی اگه حق هم با مشتری نباشه، اونم به علت بازار رقابتی و فروشندگان فراوان.

من از چند نفر دیگه تو همین انجمن خرید کردم قبلا و چقدر هم راضی بودم مخصوصا ساپورت و پاسخگوییشون،
حالا ایندفعه از ایشون به صورت تست خرید شد که تست هم مشخصه دیگه واسه همین مواقع هست.

ایشون یه سره میگن این تیکت قدیمیه
والا ما به سایتت اومدیم http://NIracloud.com ، اصلا چه ربطی به این تیکت داره
** سایتت که دیگه قدیمی نیست احیانا؟
سرویس رو انتخاب کردیم و خرید کردیم، ( اگه نداشتی باید عدم موجودی میزدی مثل همه فروشندگان دیگه)
بهت پی ام دادیم ، جواب دادی، بعد خرید بلاک کردی
جواب مویایل و تلفن، نمیدی، میگی ما فقط تیکت حواب میدیم
و ...

حداقل کاری که میتونستی بکنی:
تو همون پنلی که داری ازش استفاده می کنی میتونی سریع به تمام کاربران تیکت بزنی و آگاه سازی برای مشکل به وجود آمده انجام بدی .

الان هم یه هفته هست پول رو تو حسابت نگه داشتی به جای این صحبتا پول ملت رو کارت به کارت کن ،
حرف اضافی هم نزن

عزیز شما فعلا تشریف ببرید تفاوت تاپیک و تیکت رو متوجه بشید و بعد تشریف بیارید و اقدام نویسندگی بفرمایید
لطفا توصیه های 3-4 بنده رو جدی پیگیری بفرمایید

شما سرویس رو خریداری کردی باید قوانین رو هم می خونید ! وقتی متوجه مشکلی شدید هیچ ارتباطی من جمله ارتباط شخصی و ... ملاک نیست ! من براتون حتی مثال هم زدم ولی اگر شما نمی خواهید متوجه بشید دیگه تقصیر بنده نیست
شما خرید رو از سایت کردی چرا پشتیبانی رو از سایت نمی خواید ؟ اومدید به اکانت شخصی بنده فحش می دید ؟ مگه از اکانت شخصی بنده خریداری کردید ؟

به تمامی کاربران جدید بدون استثنا از طریق میل سرورمون ایمیل عدم موجودی و مشکلات ارسال شده است !

شما فعلا حرف های اضافه و محمل خودتون رو جمع و جور کنید به حرف های اضافه دیگران کاری نداشته باشید ! هر موقع شما به من کارت به کارت می کردید انتظار کارت به کارت داشته باشید ! اگر نمی دونستید بدونید پول های شما در کارت و حساب شخصی بنده نیست که بنده براتون کارت به کارت بکنم
شما می تونید برای توضیحات بیشتر از صفحه 6 - 7 - 8 همین تاپیک مراجعه کرده و کامل در این مورد بخونید !

denjoores
June 23rd, 2018, 15:59
اوکی،
---
کارت درسته شما ، دمتگرم ، شماره یک فروش وی پی اسی شما،

شماره کارت هم یه هفته پیش برات تلگرام شد، تو سایتت هم تیکت شد،

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 16:04
اوکی،
---
کارت درسته شما ، دمتگرم ، شماره یک فروش وی پی اسی شما،

شماره کارت هم یه هفته پیش برات تلگرام شد، تو سایتت هم تیکت شد،

یک هفته پیش رفتار شما باعث شد که بلاک بشید ! و ارسال شماره کارت شما در طی تلگرام حتی اگر هم تلگرام اصلی ما بود این اجازه رو به ما نمی داد که بتونیم کاری بکنیم - درخواست ها باید به شکل کامل و مکتوب در طی تیکت مطرح بشه !
شما امروز تیکت زدید و بهتون در نهایتا در 10 دقیقه ابتدایی پاسخ داده شد و همونطور که گفته شد در روند برگشت قرار گرفته است ! لطفا منتظر بمونید خدمتتون مبلغ برگشت خواهد خورد !

denjoores
June 23rd, 2018, 18:57
اوکی، سریعتر کارت به کارت کن ،
به هر حال خرید اول برا تست بود که خوشبحتانه روش کاریت برای همه مشخص شد.

hpnn.wm
June 23rd, 2018, 18:59
اوکی، سریعتر کارت به کارت کن ،
به هر حال خرید اول برا تست بود که خوشبحتانه روش کاریت برای همه مشخص شد.
عزیز چیزی به اسم کارت به کارت وجود نداره
لطفاتیکتتون رو بخونید و یا همونطور که گفتم صفحات 6-7-8 رو بخونید

denjoores
June 23rd, 2018, 19:03
مورد نداره به هر حال اینم یه روش دیگس از سمته شما که پول ملت رو تو حساب نگه دارید و همه رو ساده فرض کنید.

mibfa
June 24th, 2018, 01:06
الان وضعیت سرور های خزیداری شده ملت چیه

mparvin
June 24th, 2018, 01:16
سلام
من متاسفانه فقط صفحه اول تاپیک رو خوندم
و الان بعد دو روز از سفارش دیدم هیچ خبر نیست و سرویس بصورت معلق هست
بعد که تاپیک رو خوندم متوجه شدم قضیه از چه قرار هست
این هزینه ای که پرداخت کردیم هزینه زیادی نیست، منم برای کار خیلی فورش اومدم خرید کردم که متاسفانه این مشکل پیش اومد.

متاسفانه بعضی افراد مثل ایشون محیط وب هاستینگ تاک رو به گند می کشند و با این کارشون اعتماد رو از بین میبرند

ولی به نظر من هرچند هزینه کمی هست ولی با پیگیری مناسب میتونیم جلوی رشد این افراد رو بگیریم

لطفا این قسمت رو بخونید:

نحوه شکایت به پلیس فتا این گونه است که اگر جرمی علیه شما در فضای مجازی اتفاق افتاد می‌توانید به سایت اینترنتی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) به نشانی www.cyberpolice.ir (http://www.cyberpolice.ir/) مراجعه و روی آیکون ارتباطات مردمی کلیک کنید. در این بخش، مشخصات، نشانی و شماره تلفن به همراه موضوع شکایت شما به ثبت می‌رسد و پلیس فتا در کمترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و موضوع را پیگیری خواهد کرد.

لطفا تا فردا ساعت ۱۲ به ایشون مهلت بدید، یا سرویس ها فعال بشوند یا هزینه ها به کارت بازگشت داده بشوند.
اگر این موارد انجام نشد، همگی با هم درخواست رو ثبت کنیم و مورد رو پیگیری کنیم.

وقتی سرویسی وجود ندارده نباید برای فروش بذاری، برای فروش گذاشتی پول رو گرفتی برای جبران اشتباهت و جلب رضایت مشتری توی اولین فرصت (نه زمان های کذایی ۲۱ روزه) باید هزینه رو برگردونید

من آمار ایشون رو در آوردم، شرکت یا سازمانی نیستند که بازگشت وجه بخواد بیشتر از یک روز زمان ببره

ایشون شخصی هستند به اسم حامد مددیان در شهر تبریز سکونت دارند و مثل سایر دوستان یک سایت راه انداختن و میخوان ازش کسب در آمد کنند.
اینم شماره تلفن ایشون: 04133365263
تنها کسی هم که پشت این سایت هست خودشون هستند، نه سیستم حسابداری داره نه درگیری های نامه بازی که دیتاسنترهای ایرانی دارند.

آخرین نکته رو بگم، دوستان پیگیری با پلیس فتا نه هزینه ای داره نه دردسری
همونطور که نوشتم یک فرم ثبت گزارش هست که لینکش اینجاست:
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
پس بهتره بیشتر از فردا ساعت ۱۲ ظهر بهشون وقت ندیم و اقدام کنیم.

ممنونم

hpnn.wm
June 24th, 2018, 01:55
الان وضعیت سرور های خزیداری شده ملت چیه
دوست من وضعیت کاملا ساده هست !
اگر موجودی داشتیم خدمتتون تحویل می دیم + جبران خسارت و اگر نه که براتون برگشت می دیم

- - - Updated - - -

سلام
من متاسفانه فقط صفحه اول تاپیک رو خوندم
و الان بعد دو روز از سفارش دیدم هیچ خبر نیست و سرویس بصورت معلق هست
بعد که تاپیک رو خوندم متوجه شدم قضیه از چه قرار هست
این هزینه ای که پرداخت کردیم هزینه زیادی نیست، منم برای کار خیلی فورش اومدم خرید کردم که متاسفانه این مشکل پیش اومد.

متاسفانه بعضی افراد مثل ایشون محیط وب هاستینگ تاک رو به گند می کشند و با این کارشون اعتماد رو از بین میبرند

ولی به نظر من هرچند هزینه کمی هست ولی با پیگیری مناسب میتونیم جلوی رشد این افراد رو بگیریم

لطفا این قسمت رو بخونید:

لطفا تا فردا ساعت ۱۲ به ایشون مهلت بدید، یا سرویس ها فعال بشوند یا هزینه ها به کارت بازگشت داده بشوند.
اگر این موارد انجام نشد، همگی با هم درخواست رو ثبت کنیم و مورد رو پیگیری کنیم.

وقتی سرویسی وجود ندارده نباید برای فروش بذاری، برای فروش گذاشتی پول رو گرفتی برای جبران اشتباهت و جلب رضایت مشتری توی اولین فرصت (نه زمان های کذایی ۲۱ روزه) باید هزینه رو برگردونید

من آمار ایشون رو در آوردم، شرکت یا سازمانی نیستند که بازگشت وجه بخواد بیشتر از یک روز زمان ببره

ایشون شخصی هستند به اسم حامد مددیان در شهر تبریز سکونت دارند و مثل سایر دوستان یک سایت راه انداختن و میخوان ازش کسب در آمد کنند.
اینم شماره تلفن ایشون: 04133365263
تنها کسی هم که پشت این سایت هست خودشون هستند، نه سیستم حسابداری داره نه درگیری های نامه بازی که دیتاسنترهای ایرانی دارند.

آخرین نکته رو بگم، دوستان پیگیری با پلیس فتا نه هزینه ای داره نه دردسری
همونطور که نوشتم یک فرم ثبت گزارش هست که لینکش اینجاست:
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
پس بهتره بیشتر از فردا ساعت ۱۲ ظهر بهشون وقت ندیم و اقدام کنیم.

ممنونم

من واقعا شرمنده ام که اینو می گن واقعا اطلاعات توی enamad رو اینجا بیان کردن رو نمی گن امار در اوردن ! شما کلا هر چی توی enamad بوده رو در اوردید بعد می فرمایید اصلا شرکت نیستیم
شما که ادعا دارید کل تاپیک رو خوندید باید خدمتتون عرض کنم اصولا باید به این قسمت در صفحه 7 در پست شماره 69

نقل و قول می شه که قشنگ بخونید و ادعای دروغین نکنید (به اصطلاح امار اشنباه در نیارید !)

http://irsherkat.ssaa.ir/Design/SearchCompanyPublicInfo.aspx

تشریف ببرید لینک بالا در قسمت استان "اداره كل ثبت اسناد و املاك استان آذربايجان شرقي" رو انتخاب بکنید
در قسمت واحد ثبتی "اداره ثبت شركت ها و موسسات غيرتجاري تبريز" رو انتخاب بکنید
در قسمت نوع شرکت "شركت با مسئوليت محدود" رو انتخاب کرده و شماره ثبتی رو هم43750 بزنید

حرف های گذایی رو بقیه دوستان و شاید شما که خوب متن رو نمی خونید دارید می فرمایید
کجا دقیقا نوشته شده 21 روز روند برگشت طول میکشه ؟ کجا گفته شده این قضیه ؟

saleh_gh
June 24th, 2018, 03:05
خیر چیزی ارائه نمیشه عزیز فقط شما مبلغی رو میریزی توی سطل آشغال

hpnn.wm
June 24th, 2018, 03:07
خیر چیزی ارائه نمیشه عزیز فقط شما مبلغی رو میریزی توی سطل آشغال
باز ظاهرا شب کاری و فعالیت شبانه شما شروع شد !!
شما هر طور که مایلید کار بکنید کسانی که واقعا دارن تاپیک رو می خونند در جریان حرف های شما هستند !

saleh_gh
June 24th, 2018, 03:08
بازی بوی گند همه جا رو برداشت

hpnn.wm
June 24th, 2018, 03:10
بازی بوی گند همه جا رو برداشت
شعر سپبد بود ؟

saleh_gh
June 24th, 2018, 03:15
خیر قطعه ای بود برای یافتن منبع بوی گند!

hpnn.wm
June 24th, 2018, 03:18
خیر قطعه ای بود برای یافتن منبع بوی گند!
قطعتون بی معنی هست (از بابت دستوری و مفهومی خدمتتون عرض می کنم)
همونطور که کلا حرف های شما بی ربط و بی مفهوم هست - شما هیچی دیگه نمی تونی بگید هیچ مدرکی متاسفانه ندارید / ارائه نمی دید ! و فقط صرفا اومدید و اینجا دیگه دارید شروع به اسپم زدن می کنید !

saleh_gh
June 24th, 2018, 03:38
نیرنگ کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ هیچی تحویل نگیرید |‌ سرور با رم ۱ فقط در خواب

بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!

طبق قراردادی که بین نیرنگ کلاود و خودمان بسته شده از این پس با خرید از ما هیچی بهتون تحویل نمیدیم

بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرنگ کلاود خریداری می‌کنید کلاه سرتون میزاریم

۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه پشمی ساده
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه لبه داره
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه ایمنی
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه کاسکت

سرورهای مجازی نیرنگ کلاود وجود خارجی ندارند و صرفا جهت کلاه گذاشتن سر شما میباشد

نکته‌ای که شاید تفاوت نیرنگ کلاود با سایر ارائه‌دهنده‌ها مشخص بشه، اینه که کلاهبرداره

دیتاسنترهای نیرنگ کلاود :

FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان پول هایی که از شما به جیب زدیم رو صرف عیش و نوش میکنیم
Ecatel در هلند با پول های شما خوش میگزرانیم
MyLoc در آلمان با پول های شما عشق میکنیم

نکته قابل توجه این که ما پول از شما میگیریم و هیچ سرویسی هم ارائه نمیدیم پولتون رو هم پس نمیدیم و شما میتونی بری از طریق مراجع قانونی شکایت کنی، ما پررو تر و مال مردم خورتر از این حرفا هستیم که بخوایم پول کسی رو پس بدیم

دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت , معدن و تجارت هستیم و هر غلطی میخوایم میکنیم

فایل پیوست نپیوست

در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید در همین تاپیک از ما بپرسید، پیغام خصوصی بزنید، به ما تیکت بزنید تا چرت و پرت بهتون تحویل بدم

تجربه‌ای متفاوت از کلاهبرداری اینترنتی
NiraCloud.com
تلفن مثلا شرکت:33365263(041)

- - - Updated - - -

مدارک به اندازه کافی اینجا ارائه کردم کسی جز شما حرفی برای گفتن نداشت، کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی،که خودشو زده به خواب رو نمیشه این مثل در مورد جنابعالی صدق میکنه، جنابعالی،کاملا محکوم هستی هر چیزی،که من اینجا گفتم جهت اطلاع رسانی به دیگران بوده و هدف انجمن هم همینه من گفتم شما کلاه منو برداشتی و مدرک ارائه کردم ولی،جنابعالی نتونستی ثابت کنی که من چیزی جز حقیقت گفتم چون واقعا شدنی نیست حالا هرچقدر میخوای اینجا یا توی دادگاه زور بزن تا بتونی حرفهای منو رد کنی

hpnn.wm
June 24th, 2018, 09:29
نیرنگ کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ هیچی تحویل نگیرید |‌ سرور با رم ۱ فقط در خواب

طبق قراردادی که بین نیرنگ کلاود و خودمان بسته شده از این پس با خرید از ما هیچی بهتون تحویل نمیدیم

بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرنگ کلاود خریداری می‌کنید کلاه سرتون میزاریم

۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه پشمی ساده
۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه کلاه لبه داره
۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه ایمنی
۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه کلاه کاسکت

سرورهای مجازی نیرنگ کلاود وجود خارجی ندارند و صرفا جهت کلاه گذاشتن سر شما میباشد

نکته‌ای که شاید تفاوت نیرنگ کلاود با سایر ارائه‌دهنده‌ها مشخص بشه، اینه که کلاهبرداره

دیتاسنترهای نیرنگ کلاود :

FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان پول هایی که از شما به جیب زدیم رو صرف عیش و نوش میکنیم
Ecatel در هلند با پول های شما خوش میگزرانیم
MyLoc در آلمان با پول های شما عشق میکنیم

نکته قابل توجه این که ما پول از شما میگیریم و هیچ سرویسی هم ارائه نمیدیم پولتون رو هم پس نمیدیم و شما میتونی بری از طریق مراجع قانونی شکایت کنی، ما پررو تر و مال مردم خورتر از این حرفا هستیم که بخوایم پول کسی رو پس بدیم

دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت , معدن و تجارت هستیم و هر غلطی میخوایم میکنیم

فایل پیوست نپیوست

در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید در همین تاپیک از ما بپرسید، پیغام خصوصی بزنید، به ما تیکت بزنید تا چرت و پرت بهتون تحویل بدم

تجربه‌ای متفاوت از کلاهبرداری اینترنتی
NiraCloud.com
تلفن مثلا شرکت:33365263(041)

- - - Updated - - -

مدارک به اندازه کافی اینجا ارائه کردم کسی جز شما حرفی برای گفتن نداشت، کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی،که خودشو زده به خواب رو نمیشه این مثل در مورد جنابعالی صدق میکنه، جنابعالی،کاملا محکوم هستی هر چیزی،که من اینجا گفتم جهت اطلاع رسانی به دیگران بوده و هدف انجمن هم همینه من گفتم شما کلاه منو برداشتی و مدرک ارائه کردم ولی،جنابعالی نتونستی ثابت کنی که من چیزی جز حقیقت گفتم چون واقعا شدنی نیست حالا هرچقدر میخوای اینجا یا توی دادگاه زور بزن تا بتونی حرفهای منو رد کنی

ببین عزیز شما با این کار نه چیزی رو اثبات می کنید نه با توجه قوانین انجمن انتقاد می کنید و نه ...
شما تا صبح اینطوری بنویس هی بگو با این طور نوشتن من دارم اثبات می کنم و ....
این فقط لودگی شما رو نشون می ده و بس !
و من واقعا نیازیز نمی بینم که به شما بیشتر از این وقت بگذارم - چون دیگه قبلا که داشتید فحش می نوشتید الان هم که دارید لوذگی و دلقک بازی در می ارید !
و ما هم واقعا نیازی به همچین افرادی اصولا بها نمی دیم

1eng.ir
June 24th, 2018, 09:57
hpnn.wm (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=11235) عزیز؛
همیشه همینجور بوده که مشتری تا پول میده دنبال سرویسه، اگه به هر دلیلی به سرویسش نرسه عصبانی میشه و ممکنه فحاشی کنه ...
قوانین جرایم رایانه‌ای هم تو ایران بی‌معنیه! مخصوصاً که الان رسماً جنگ داخلی داریم و ثانیه‌ای همه چی داره بالا و بالاتر میره! ونزوئلا میشیم به زودی ایشالا!!

من جای شما باشم، اگه بتونم سرویس بدم به مشتری سرویس میدم.
یا سرور خالی ندارم، یا IP خالی ندارم ...
تهیه میکنم و سریع به مشتری سرویس میدم
اگه هم در حال حاضر شرایط سرویس‌دهی مهیا نیست و مشتری نمیتونه صبر کنه یه کم قوانین خودم رو دور میزنم و سریع پولش رو برگشت میدم.
مشتری پولش رو سریع پس بگیره، نه میاد اینجا اعتراض کنه، نه توهین میکنه، نه فحاشی میکنه، و نه وقت شما گرفته میشه.

برگشت بده بره، قال قضیه رو بکن

mparvin
June 24th, 2018, 11:46
دوستان من درخواست رو توی سایت پلیس فتا ثبت کردم:
https://www.cyberpolice.ir/node/1391/done?sid=2072061
شما هم ثبت کنید پیگیری کنیم

hpnn.wm
June 24th, 2018, 12:18

دوست من وقتی تا 12 فرصت می دید لطفا در طی تیکت ابتدا در جریان بگذارید چه در مورد روند برگشت و چه در مورد تحویل
شما وقتی حتی به خودتون زحمت ندادید که قبل از شکایت یک تیکت ثبت شماره کارت جهت برگشت بدید! واقعا انتظار دارید از هوا ما شماره کارت / حساب شما رو بدونیم ؟
بعد تازه تشریف بردید در فتا هم شکایت کردید !

saleh_gh
June 24th, 2018, 12:31
hpnn.wm (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=11235) عزیز؛
همیشه همینجور بوده که مشتری تا پول میده دنبال سرویسه، اگه به هر دلیلی به سرویسش نرسه عصبانی میشه و ممکنه فحاشی کنه ...
قوانین جرایم رایانه‌ای هم تو ایران بی‌معنیه! مخصوصاً که الان رسماً جنگ داخلی داریم و ثانیه‌ای همه چی داره بالا و بالاتر میره! ونزوئلا میشیم به زودی ایشالا!!

من جای شما باشم، اگه بتونم سرویس بدم به مشتری سرویس میدم.
یا سرور خالی ندارم، یا IP خالی ندارم ...
تهیه میکنم و سریع به مشتری سرویس میدم
اگه هم در حال حاضر شرایط سرویس‌دهی مهیا نیست و مشتری نمیتونه صبر کنه یه کم قوانین خودم رو دور میزنم و سریع پولش رو برگشت میدم.
مشتری پولش رو سریع پس بگیره، نه میاد اینجا اعتراض کنه، نه توهین میکنه، نه فحاشی میکنه، و نه وقت شما گرفته میشه.

برگشت بده بره، قال قضیه رو بکن

برادر ایشون حالا به هر دلیلی که ارائه سرویس براش محیا نیست مهم نیست اما همچنان داره اقدام به فروش میکنه با اینکه خودش میدونه نمیتونه الآن سرویس ارائه بده پس چرا داره اقدام به فروش میکنه؟ از همه اینا بگذریم پول رو گرفته سرویس هم نمیده پول رو هم پس نمیده و میگه هر کار میخواید بکنید دیگه دلیلی از این واضح تر وجود نداره که بگیم ایشون کلاهبرداره. ایشون گفته 12 روز طول میکشه پول به رو برگشت بزنه چون شرکته و از این حرفا در صورتی که پول مستقیما به حساب ایشون واریز شده و برگشت پول کمتر از یک دقیقه براش زمان میبره اما ساعت ها اینجا تایپ کرده و جواب ما رو داده
از همه مسخره تر ایشون میگه توی قوانین سایتشون امده که برگشت پول 12 روز طول میکشه درصورتی که اصلا توی قوانینشون همچین چیزی ذکر نشده (ضمن اینکه از پست های قبلی میتونید پی ببرید یکی از دوستان 1 ماه هست منتظر برگشت پولشه و ایشون هنوز پس نداده)!
مبلغ واریزی من چیزی نبود منو گدا یا ایشون رو سرمایه دار بکنه اگه نیت بدی نداشت و واقعا مشکل مالی براش پیش اومده توی تیکت میتونست بگه برادر من فعلا پول ندارم مبلغ شما رو برگشت بدم یا گذشت کن یا صبر کن وقتی تونستم برمیگردونم مبلغ هم مبلغی نبود که نشه گذشت کرد. نه اینکه با قوانین من در آوردی و دروغ مارو بپیچونه و با کمال پررویی بگه برو هر کار میخوای بکن.
بقیه رو نمیدونم من به شخصه این قضیه رو تا تهش پیگیری میکنم.
ضمنا 4 روز از قوانین من درآوردی ایشون گذشته 8 روزه کاری دیگه زمان باقی مونده بعد از پایان این 12 روز کذایی اگر رسیده برگشت وجه رو اینجا مستند نکرد اونوقت همه چیز برای همه روش میشه

منم دیشب ثبت کردم منتهی دسترسی به پیام خصوصیم محدود بود نتونستم جوابتون رو بدم

hpnn.wm
June 24th, 2018, 12:41
برادر ایشون حالا به هر دلیلی که ارائه سرویس براش محیا نیست مهم نیست اما همچنان داره اقدام به فروش میکنه با اینکه خودش میدونه نمیتونه الآن سرویس ارائه بده پس چرا داره اقدام به فروش میکنه؟ از همه اینا بگذریم پول رو گرفته سرویس هم نمیده پول رو هم پس نمیده و میگه هر کار میخواید بکنید دیگه دلیلی از این واضح تر وجود نداره که بگیم ایشون کلاهبرداره. ایشون گفته 12 روز طول میکشه پول به رو برگشت بزنه چون شرکته و از این حرفا در صورتی که پول مستقیما به حساب ایشون واریز شده و برگشت پول کمتر از یک دقیقه براش زمان میبره اما ساعت ها اینجا تایپ کرده و جواب ما رو داده
از همه مسخره تر ایشون میگه توی قوانین سایتشون امده که برگشت پول 12 روز طول میکشه درصورتی که اصلا توی قوانینشون همچین چیزی ذکر نشده (ضمن اینکه از پست های قبلی میتونید پی ببرید یکی از دوستان 1 ماه هست منتظر برگشت پولشه و ایشون هنوز پس نداده)!
مبلغ واریزی من چیزی نبود منو گدا یا ایشون رو سرمایه دار بکنه اگه نیت بدی نداشت و واقعا مشکل مالی براش پیش اومده توی تیکت میتونست بگه برادر من فعلا پول ندارم مبلغ شما رو برگشت بدم یا گذشت کن یا صبر کن وقتی تونستم برمیگردونم مبلغ هم مبلغی نبود که نشه گذشت کرد. نه اینکه با قوانین من در آوردی و دروغ مارو بپیچونه و با کمال پررویی بگه برو هر کار میخوای بکن.
بقیه رو نمیدونم من به شخصه این قضیه رو تا تهش پیگیری میکنم.
ضمنا 4 روز از قوانین من درآوردی ایشون گذشته 8 روزه کاری دیگه زمان باقی مونده بعد از پایان این 12 روز کذایی اگر رسیده برگشت وجه رو اینجا مستند نکرد اونوقت همه چیز برای همه روش میشه

منم دیشب ثبت کردم منتهی دسترسی به پیام خصوصیم محدود بود نتونستم جوابتون رو بدم

دوست عزیز
1- ما مثل انسان باهاتون حرف زدیم گفتیم مشکل به وجود اومده یا صبر بکن یا درخواست برگشت وجه بکن
شما اون موقع صبر نکردی تقصیر ما نیست !
2- در حال حاضر ما از لوکیشن های خاص موجود داریم و از اون ها داریم فروش می کنیم - شما از کجا می گی که ما نداریم ؟
3- پول رو به این خاطر پس نمی دیم که شما کلا خواستی گولاخ بازی دربیارید ما گفتیم سر 12 روز کاری نهایتا برگشت می خوره ! شما توی تیکت گفتی من فلان کار می کنم , من بیسار می کنم و .... !
ما هم گفتیم اگر شما می خواهید این کار رو بکنید پس خودتون مختارید و از این راه ساده یعنی 12 روز نمی خواهید صبر بکنید - پس از همون راهی که دوست دارید و اقدام کردید پیگیر باشید !
4- باز هم حرف مفت : شما از کجا استعلام کردی که پول به حساب بنده واریز می شه - وقتی من می گم کل حرفاتون صرفا پوچ و تو خالی بدون سند و مدرک هست باز بدون سند و مدرک ادعا دارید که حرف درست می زنید !
5- هر طور راحتی اقدام کن - همه در اینجا هم حرف های من رو دیدند هم حرف های شما رو
اگر اینجا می نویسی که دیگران در جریان باشند و قاضی که خودشون الان دارند قضاوت می کنند
مابقی موارد هم می مونه برای پیش مراجع اجرائی و قضایی

saleh_gh
June 24th, 2018, 12:45
ای *** کثیف دروغگوی پست
شماره کارت 6104337861681938 بانک ملت به نام
حامد مددیان

- - - Updated - - -

1 - من نباید هم صب کنم دلیلی وجود نداره و این حق رو ندارید لازم بدونید من صبر کنم
2 - پس غلط کردی از لوکیشن هایی که نداری فروش انجام میدی
3 - گولاخ خودتی و هفت جد و آباد ***ت
4 - توی رسید پرداخت و فاکتور نام نیک شما درج شده
5 - :113: