توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سیستم ارسال پیامک بعد از خرید
tojihi.com
July 27th, 2016, 22:48
سلام و عرض ادب
من از طریق جستجوی گوگل و این سایت یه سری خدمات پنل پیامک پیدا کردم اما فکر نکنم بتونم ازشون استفاده کنم.منظورم اینه قصد تبلیغ یا ارسال انبوه ندارم. می خوام اطلاعات عضویت برای کاربران پیامک بشه و سیستم سایت هم وردپرس هست.
دوستان در این زمینه راهنمایی کنن باید چیکار کنم ؟ آیا نوع خاصی و یا از شرکت خاصی باید سرویس بگیرم.در این زمینه صفر کیلومتر هستم.
armin.rf
July 27th, 2016, 22:51
درود بر شما
بخش ماژول ها و یا افزونه هاشون رو چک کنید ببینید همچین ماژولی برای وردپرس قرار داده اند یا نه
در صورت امکان موضوع سایت رو بیان کنید
J0k3R
July 27th, 2016, 23:00
این مطلب شاید بتونه کمکتون کنه
http://hamyarwp.com/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF/
payamkutah.com
July 27th, 2016, 23:23
سلام
اگر به برنامه نویسی و کد نویسی آنایی دارید میتونید از وب سرویس سامانه ما استفاده نمائید و سرویس مورد نظرتون رو پیاده کنید.
البته افزونه وردپرس رو هم داریم ، میتونید اون رو هم استفاده کنید.
www.payamkutah.com
www.ippanel.net
saeedj
July 27th, 2016, 23:38
سلام و عرض ادب
من از طریق جستجوی گوگل و این سایت یه سری خدمات پنل پیامک پیدا کردم اما فکر نکنم بتونم ازشون استفاده کنم.منظورم اینه قصد تبلیغ یا ارسال انبوه ندارم. می خوام اطلاعات عضویت برای کاربران پیامک بشه و سیستم سایت هم وردپرس هست.
دوستان در این زمینه راهنمایی کنن باید چیکار کنم ؟ آیا نوع خاصی و یا از شرکت خاصی باید سرویس بگیرم.در این زمینه صفر کیلومتر هستم.
سلام.
اگر بخواهيد بخش فروشگاه سايت رو با افزونه ووكامرس (رايگان)راه اندازي كنيد و براي ارسال پيامك هم از افزونه مخصوص پيامك ووكامرس مكث اس ام اس استفاده كنيد.
ولي اگر صرفا فرم پراخت است و فروشگاه نداريد از افزونه فرم ساز گرويتي فرم براي وردپرس استفاده كنيد. كه بازهم افزونه پيامك گرويتي براي وبسرويس مكث اس ام اس موجود است. ولي افزونه پيامك گرويتي تجاري است.
masterphp
July 27th, 2016, 23:56
سلام و عرض ادب
با سلام
قابل ارائه است
لطفا در تماس باشید
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634521407
Telegram : m_kamangari
Yahoo ID : masterphp_com