PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن منبع سایت بازدید های آی فریم

tojihi.com
July 27th, 2016, 22:25
من کل فروم رو گشتم و فکر کنم جای این سوال اینجا باشه... پس اگر سوالم رو دارم جای اشتباهی می پرسم همین اول کار معذرت می خوام ....

من از یه سایتی تعداد ی بازدید روزانه خریدم برای بالا بردن رتبه آلکسا حدود 3000 بازدید... که طی دو روز به سایت من میاد.

اول می خواستم بپرسم آیا تاثیری داره ؟

و سوالی که ذهن من رو مشغول کرده خود سایت فروشنده هم بازدیدش رو از آی فریم توی سایت های دیگه تامین می کنه. حالا راهی هست که فهمید بازدید اصلی از چه سایت هایی میاد؟

armin.rf
July 27th, 2016, 22:27
درود بر شما

به وبسایت بازدید فروش برید با زدن کلید ترکیبی CTRL+u سورس براتون باز میشه

تگ اخر body رو چک کنید بیشتر ایفریم ها اونجاست

از اون طریق میتونید متوجه بشید

T.Toosi
July 27th, 2016, 22:30
باسلام، ای فریم خیلی وقت هست که دیگر در alexa تاثیری ندارد و نمیگذارد، یک تکه کد جاوا میتوانید قرار دهید که هرکی ای فریمی به سایت شما زده است ریدایرکت شود به سایت شما.

tojihi.com
July 27th, 2016, 23:27
درود بر شما

به وبسایت بازدید فروش برید با زدن کلید ترکیبی CTRL+u سورس براتون باز میشه

تگ اخر body رو چک کنید بیشتر ایفریم ها اونجاست

از اون طریق میتونید متوجه بشید

با تشکر از پاسخگویی شما ؛ فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم، من طبق فرمایش شما رفتم و خوب توی سورس صفحه یکی از آدرس ها آدرس وب سایت من بود که استایل آی فریم border:1px بود که مخفی باشه و چند تا آدرس دیگه هم بود.منسوالم این هست که طبق گفته مدیر خود سایت بازدید این سایت هم با آی فریم تامین میشه که مقابلا برای من می فرسته .من می خوام بدونم این وب سایت فروش یازدید ، این بازدیدها رو از چه سایتی تامین می کنه .

باسلام، ای فریم خیلی وقت هست که دیگر در alexa تاثیری ندارد و نمیگذارد، یک تکه کد جاوا میتوانید قرار دهید که هرکی ای فریمی به سایت شما زده است ریدایرکت شود به سایت شما.

با تشکر؛ ارگ اینجور باشه که خیلی بده؛ اون کد جاوا رو هم قبلا گذاشم داخل سایت که بعضی وقتا کار می کنه بعضی وقتا هم نه. به هر حال ممنونم