سلام خدمت دوستان اگه بخوام مطلبی منتشر کنم که محتوای اونو مثلا 2 خطشو از یه مطلب سایت دیگه ای کپی کرده باشم و باز 2 خطه دیگش از یه جا دیگه کپی شده باشه.یعنی کل متن تیکه تیکه از جاهای دیگه کپی شده ولی منظور و مفهوم اون مطلب با مطالب سایت های دیگه که از اونا کپی شده فرق داره گوگل این کار رو کپی میدونه؟واسه سئو نمره منفیه؟
WAREZZ
July 27th, 2016, 15:42
سلام خدمت دوستان اگه بخوام مطلبی منتشر کنم که محتوای اونو مثلا 2 خطشو از یه مطلب سایت دیگه ای کپی کرده باشم و باز 2 خطه دیگش از یه جا دیگه کپی شده باشه.یعنی کل متن تیکه تیکه از جاهای دیگه کپی شده ولی منظور و مفهوم اون مطلب با مطالب سایت های دیگه که از اونا کپی شده فرق داره گوگل این کار رو کپی میدونه؟واسه سئو نمره منفیه؟
بهتر اینه که مطلب رو بخونید و با توجه به اون یک متن جدید بسازید برای خودتون
لطفا در تاپیک امضای بنده هم نظر بدید
alirad
July 27th, 2016, 16:00
بهتر اینه که مطلب رو بخونید و با توجه به اون یک متن جدید بسازید برای خودتون
لطفا در تاپیک امضای بنده هم نظر بدید
ممنون دوست عزیز میدونی چیه من بعضا می خوام تو سایت مقالات انگلیسی منتشر کنم.چون انگلیسیم زیاد خوب نیست بخوام برداشتمو از مطالبه دیگه تو سایته خودم بنویسم از لحاظ گرامرو اینا درست درنمیاد ازاونور گوگل به جمله بندیو گرامر سایت گیر میده به این خاطر هست که میخوام تیکه تیکه کپی کنم از جاهای مختلف.حالا به نظرت در کل این جوری کپی کنم؟
shahpar
July 31st, 2016, 12:15
می توانی تریکیبی از چند مطلب رو روی سایتت قرار بدی و حتما پارگراف اول و تیتر مطلب رو عوض کن
toltek
July 31st, 2016, 15:01
با سلام
پیشنهاد می کنم شباهت متن بیشتر از 40% نباشه
چون در طولانی مدت ممکنه کار دستت بده و بلاک بشی
در ضمن میتونید از گوگل ترنسلیت استفاده کنی و گرامرشو مطابق با زبان فارسی تغییر بدی و یا بدی برات آنلاین ترجمه کنن که اینهمه مشکل هم نداشته باشی
همیشه خندان باشید
SirMoein
July 31st, 2016, 15:23
اگر چند دقیقه وقت بزارید برای خوندن مطلب و در نهایت برداشت خودتون از مطلب رو تایپ کنید بهترین روش هست
upnull50
July 31st, 2016, 18:40
با سلام
پیشنهاد می کنم شباهت متن بیشتر از 40% نباشه
چون در طولانی مدت ممکنه کار دستت بده و بلاک بشی
در ضمن میتونید از گوگل ترنسلیت استفاده کنی و گرامرشو مطابق با زبان فارسی تغییر بدی و یا بدی برات آنلاین ترجمه کنن که اینهمه مشکل هم نداشته باشی
همیشه خندان باشید
دوست عزیز شما نوشتی در طولانی مدت کار دستش بده و بلاک بشه
این همه سایت وارز و تورنت قدیمی که سال هاست دارن کار می کنن و مطالبشون را هم عینا" کپی می کنن کدومشون تا الان بلاک شده که این یکی بخواد بشه.؟... والا ما هر چی چک کردیم اینها سال به سال داره ترافیکشون می ره بالاتر
alirad
August 1st, 2016, 00:08
اگر چند دقیقه وقت بزارید برای خوندن مطلب و در نهایت برداشت خودتون از مطلب رو تایپ کنید بهترین روش هست
ممنون از راهنمایی دوستان
ali-rezam
August 1st, 2016, 01:23
میتونید مطالب جمع آوری شده رو در کنار هم قرار بدید و در خط چند کلمه رو با یک جایگزین تغییر بدید ( خدارو شکر در زبان فارسی بسیار دست آدم باز هست)
اینطوری با توجه به این که مطلب از چند سایت مختلف جمع شده و حتی در هر خط هم ویرایش انجام شده قطعا مشکلی پیش نمیاد
البته با وقتی که برای این کار صرف میکنید میشه یک مطلب اختصاصی نوشت d: ولی باز بهتر از هیچیه