ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا تبادل لینک اتوماتیک بر سئو و بک لینک تاثیر دارد ؟!!

behtash007
July 26th, 2016, 13:25
با درود
آیا سایت های تبادل لینک اتوماتیک بر سئو تاثیر دارد ؟
چون من میبینم سایت های که در آن لینک ثبت میکنیم چندان رنگ بالای ندارند اما لینکی که در سایت خود قرار میدهیم جزو چند سایت برتر هستش ؟! بنظر من این یک جور فریب هستش :62:

WAREZZ
July 26th, 2016, 13:33
قبلا فکر کنم تاثیر داشت ولی الان تاثیر نداره مخصوصا اونایی که در یک روز مثلا در چندصد سایت ثبت میشه

hegza
July 26th, 2016, 13:37
با درود
چون من میبینم سایت های که در آن لینک ثبت میکنیم چندان رنگ بالای ندارند اما لینکی که در سایت خود قرار میدهیم جزو چند سایت برتر هستش ؟! بنظر من این یک جور فریب هستش :62:

در قسمت قرمز رنگ خودتون پاسخ سوالتون رو دادین. دقیقا به همین شکله و بهش میگن تبادل 3 جانبه. الان راه فریبکاریشون کمتر شده قدیما دامنه رنکدار باطل شده رو ثبت میکردن و ملتم فوری میرفتم تبادل میکردن.

mr.jabbari
July 27th, 2016, 02:35
با درود

با سلام خدمت شما
بک لینک همه جورش تاثیر گذاره حالا بعضی مواقع کم تاثیر میذاره بعضی مواقع زیاد .
اگر شما سایتی از این سایت ها دیدین که رتبه الکسای خوب پیج اتوریتی خوب دامین اتوریتی خوب و قدمت و قدرت داره بک لینکش تاثیر گذاره
این سایت ها رو معمولا اشخاصی توشون لینک میذارن که توان خریدن بک لینک ندارن و دست به تبادل لینک میزنن ! که مشخصا باز هم تاثیر خودشو میذاره ولی کم !

ali-rezam
July 27th, 2016, 03:46
با درود
بی تاثیر نیست ولی این نوع تبادلی که انجام میشه 3 جانبست و بیشتر سایتی که لینکش رو در سایتتون قرار میدید سود میکند و سایتی هم که درش لینکتون ثبت میشه پر از لینک سایت های مختلف هست که میبینید
به نظر من اگه توان خرید بک لینک ندارید از همین سیستم استفاده کنید