توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن url های فارسی
jahromy
July 26th, 2016, 01:21
با سلام
بنده در حال تنظیم سئو url فارسی هر کالا در فروشگاه ساز پرستاشاپ خودم بودم تا ادرس هر صفحه فارسی عنوان همان کالا نمایش داده شود.
اما با یک مشکل مواجه شدم اینکه مرورگر چه فایرفاکس یا کروم در باز کردن صفحه با url فارسی پیغام service not avalaibel می دهد البته لحظاتی قبل لینک های تنظیم شده باز می شدند که بیکباره دچار این اشکال شد
ممکن است بفرمایید علت چیست؟
hegza
July 26th, 2016, 01:24
با سلام
بنده در حال تنظیم سئو url فارسی هر کالا در فروشگاه ساز پرستاشاپ خودم بودم تا ادرس هر صفحه فارسی عنوان همان کالا نمایش داده شود.
اما با یک مشکل مواجه شدم اینکه مرورگر چه فایرفاکس یا کروم در باز کردن صفحه با url فارسی پیغام service not avalaibel می دهد البته لحظاتی قبل لینک های تنظیم شده باز می شدند که بیکباره دچار این اشکال شد
ممکن است بفرمایید علت چیست؟
لطفا لینکو قرار بدین یا پ.خ کنید
ممکنه اشتباه در نحوه لینکدهی یا دستکاری نامناسب .htaccess باشه
jahromy
July 26th, 2016, 01:55
نه مشکل از سایت تنها من نبود بلکه سایت دیگری هم که با url فارسی زدم باز شود همین خطا را داد ولی وب هاستسنگ تالک و گوگل راحت باز می شدند
بدون تغییر در چیزی الان مجدد url های فارسی باز شدند فکر کنم شاید مشکلی از مرورگر یا اینترنت باشه!!
hegza
July 26th, 2016, 02:09
نه مشکل از سایت تنها من نبود بلکه سایت دیگری هم که با url فارسی زدم باز شود همین خطا را داد ولی وب هاستسنگ تالک و گوگل راحت باز می شدند
بدون تغییر در چیزی الان مجدد url های فارسی باز شدند فکر کنم شاید مشکلی از مرورگر یا اینترنت باشه!!
نه دوست عزیز مرورگرها نزدیک به یک دهه بیشتره از اینکدینگ فارسی پشتیبانی میکنند + اینترنت هم کاری به نوع لینک شما نداره جز .ف.یلتر باشه
بهرحال بهتره ببینید در سرور mod_rewrite فعاله اگر نیست باید فعال بشه