PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست انتقال سایت از هاست دایرکت ادمین به سی پنل

jox
July 26th, 2016, 00:47
سلام

یک هاست دایرکت ادمین داریم که دو سایت روی آن میزبانی میشود (حجم هر دو سایت کمتر از 1گیگ می باشد) الآن یک هاست جدید تهیه کرده ام که سی پنل می باشد و میخواهم که تمام اطلاعات هاست قبلی را به هاست جدید منتقل کنید.
همچنین یک ssl خریداری شده که در یک هاست دیگه است و الآن غیر فعال است آنهم باید روی هاست جدید بر روی دامنه مورد نظر نصب شود

لطفا کسانی که میتوانند این کار را انجام دهند، پیشنهاد و قیمت خود را به پی وی ارسال کنند.

negarnovin
July 26th, 2016, 00:55
سلام بهترین کار دستی انتقال دادن می باشد
سیستم مدیریت محتوا سایت شما چه می باشد
اعلام کنید با هزینه برای شما انجام می دهیم

jox
July 26th, 2016, 00:58
دوتا سایت وردپرسی و دو تا پوشه هم هست که توی هر کدام یک اسکریپت اختصاصیphp هست
حجم کل سایتها 729 مگابایت است

masterphp
July 26th, 2016, 01:00
با سلام
پیام خصوصی ارسال شد
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634521407
Telegram : m_kamangari
Yahoo ID : masterphp_com

gharibion
July 26th, 2016, 01:39
مگر میزبان جدید تون به رایگان براتون انجام نمیده ؟

jox
July 26th, 2016, 01:40
خیر اونا گفتن اگه هاست قبلی سی پنل باشه رایگانه

hegza
July 26th, 2016, 01:41
بهتره بدین مدیر سرور انجام بده هم مطئن تر هم امن تره و اگر هم نیست خوب بدین دوستان بهرحال اونجا حداکثر تو 2-3 دقیقه منتقل میشه. اما غیره مدیر سرور مقصد هرکسی بخواد انجام بده کلی باید لقمه رو دور گردنش بچرخونه

jox
July 26th, 2016, 01:45
بهتره بدین مدیر سرور انجام بده هم مطئن تر هم امن تره و اگر هم نیست خوب بدین دوستان بهرحال اونجا حداکثر تو 2-3 دقیقه منتقل میشه. اما غیره مدیر سرور مقصد هرکسی بخواد انجام بده کلی باید لقمه رو دور گردنش بچرخونه

اونا گفتن باید هاست قبلی هم سی پنل باشه و در غیر اینصورت با هزینه انجام میشه
منم چون از اول اینو نگفته بودن گفتم نمیخواد اصلا شما انجام بدید خودم میدم کسی برام انجام بده یا خودم انجام میدم

peym@n
July 26th, 2016, 02:44
اونا گفتن باید هاست قبلی هم سی پنل باشه و در غیر اینصورت با هزینه انجام میشه
منم چون از اول اینو نگفته بودن گفتم نمیخواد اصلا شما انجام بدید خودم میدم کسی برام انجام بده یا خودم انجام میدم

درود
در تماس باشید
https://my.parswebhost.net

jox
July 26th, 2016, 02:47
دوستان
کار انجام شد...
با تشکر