ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ انتی شلر cxs (رانمایی کنید)

net5
July 25th, 2016, 15:36
سلام دوستان یک انتی شلر cxs خریداری شده الان میخوام روی سرور به صورت ریل تایم شل ها رو حذف کنه و بده تو قرنظینه به چه صورتی هست
یک اموزش تو انجمن دیدم ولی کارنکرد
با تشکر

2JZ
July 25th, 2016, 15:45
سلام
اگه لایسنس رو به تازگی خرید کردید. خودشون بصورت رایگان براتون نصب و کانفیگ می کنن

net5
July 25th, 2016, 15:52
سلام
اگه لایسنس رو به تازگی خرید کردید. خودشون بصورت رایگان براتون نصب و کانفیگ می کنن
نه متاسفانه مال چند وقت پیش بوده که اون موقع به کار نیومد الان میخوایم ازش استفاده کنم فک کنم بیشتر از یک سال باید بشه

2JZ
July 25th, 2016, 15:58
نه متاسفانه مال چند وقت پیش بوده که اون موقع به کار نیومد الان میخوایم ازش استفاده کنم فک کنم بیشتر از یک سال باید بشه
اگر قبلا درخواست نصب نداده باشید میتونید درخواست ارسال کنید بصورت رایگان نصب کنند.

alivw71
July 25th, 2016, 16:11
سلام دوستان یک انتی شلر cxs خریداری شده الان میخوام روی سرور به صورت ریل تایم شل ها رو حذف کنه و بده تو قرنظینه به چه صورتی هست
یک اموزش تو انجمن دیدم ولی کارنکرد
با تشکر
سلام دوست عزیز:53:
ابتدا از کنترل پنل خود ، cxs را در حالت Unrestricted قرار دهید و سپس اموزشی که در لینک زیر هست را انجام دهید .
http://www.betweendots.com/topic/9-configserver-exploit-scanner-cxs-installation-on-centos-and-directadmin/

net5
July 25th, 2016, 17:19
سلام دوست عزیز:53:
ابتدا از کنترل پنل خود ، cxs را در حالت Unrestricted قرار دهید و سپس اموزشی که در لینک زیر هست را انجام دهید .
http://www.betweendots.com/topic/9-configserver-exploit-scanner-cxs-installation-on-centos-and-directadmin/
ممنون بابت پاسخ همه دوستان
ولی این مال نصبش بودش چیزی خواسی ندیدم گفته باشه

alivw71
July 26th, 2016, 02:42
ممنون بابت پاسخ همه دوستان
ولی این مال نصبش بودش چیزی خواسی ندیدم گفته باشه
برای ساخت قرنطینه:

nano /etc/cxs/cxscgi.sh

ودر خط اخر کد زیر را اضافه کنید:

/usr/sbin/cxs --quiet --cgi --qoptions Mv --mail root \
--quarantine /home/quarantine/ "$1"
بعد این باید برید مسیر زیر:

nano /etc/cxs/cxswatch.sh

وکد زیر را اضافه نماید:

/usr/sbin/cxs --Wstart -Wmaxchild 3 --Wloglevel 0 --Wsleep 3 --report /var/log/cxs.scan --logfile /var/log/cxs.log --mail admin@roothelp.net --exploitscan --virusscan --nosversionscan -I /etc/cxs/cxs.ignore -Q /home/quarantine --options mMOfSGchdnwZRD --qoptions Mhv --summary -C /tmp/clamd.socket -T 5 --allusers
و در اخرهم دستور زیر:

service cxswatch start
حتما برای قرنطینه یک فولدر ایجاد کن در سرور.
و برای ساخت قرنطینه هم میتونی ازپنل تحت وب cxs در دایرکت ادمین یا سی پنل استفاده کنی.

قبلش حتما mod_security رو نصب کن. ورژن Comodo