توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تحویل ندادن سرویس بعد از پرداخت !
DEFALT
July 24th, 2016, 22:32
درود ،
دوستان عزیز ما در محصولات باید برای اینکه بعد از پرداخت به صورت خودکار سرویس رو بسازه ، مثل هاست که تمامی پکیج ها ساخته شده است و نام پکیج نیز قرار داده شده است !
راه اندازی فوری سفارش پس از ارسال سفارش
بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود
بعد از قبول کردن یک سفارش معلق به صورت دستی، محصول خودکار راه اندازی شود
محصول به صورت اتوماتیک راه اندازی نشود
بر روی کدام باید قرار بدم ؟
OxinOnline
July 25th, 2016, 12:46
مشخصه دیگه برای راه اندازی خود کار بعد از پرداخت باید گذینه بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود را انتخاب کنید
اگر محصول به صورت رایگان هست هم میتونید از راه اندازی فوری سفارش پس از ارسال سفارش استفاده کنید
DEFALT
July 25th, 2016, 22:46
مشخصه دیگه برای راه اندازی خود کار بعد از پرداخت باید گذینه بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود را انتخاب کنید
اگر محصول به صورت رایگان هست هم میتونید از راه اندازی فوری سفارش پس از ارسال سفارش استفاده کنید
درود ، خوب دوست عزیز ما روی "بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود" قرار دادیم مشتری از ما سرویس خریداری کرد ولی به صورت خودکار راه اندازی نشد ؟!
farssub
July 25th, 2016, 22:47
درود ، خوب دوست عزیز ما روی "بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود" قرار دادیم مشتری از ما سرویس خریداری کرد ولی به صورت خودکار راه اندازی نشد ؟!
رو بقیه گزینه ها هم کار نمیکنه؟
shetabanhost
July 25th, 2016, 22:48
سلام
بر روی "
بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود" قرار دهید
اگر مشکل دارد و بعد از پرداخت سرویس ایجاد نمی شود دسترسی ارسال کنید تا بررسی کنم و نتیجه و مورد رو اطلاع بدم بهتون.
DEFALT
July 25th, 2016, 22:51
رو بقیه گزینه ها هم کار نمیکنه؟
منظورتون رو متوجه نشدم ؟ ما گزینه ای دیگه ای در نظر نداریم و اصلاً برامون مهم نیست ..
پ.ن » فقط میخوایم سرویس که مدنظر داریم بعد از پرداخت به صورت خودکار سرویس رو فعال و ایجاد کند ..
موفق باشید .
- - - Updated - - -
سلام
بر روی "
بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود" قرار دهید
اگر مشکل دارد و بعد از پرداخت سرویس ایجاد نمی شود دسترسی ارسال کنید تا بررسی کنم و نتیجه و مورد رو اطلاع بدم بهتون.
درود ، دوست عزیز امکان دسترسی وجود ندارد ، اگر موردی هست که میتونه مشکل از اون باشد بفرمایید چک میکنم .
موفق باشید .
shetabanhost
July 25th, 2016, 22:54
درود ، دوست عزیز امکان دسترسی وجود ندارد ، اگر موردی هست که میتونه مشکل از اون باشد بفرمایید چک میکنم .
موفق باشید .
شاید نام پکیج را بصورت کامل و صحیح وارد نکردید
اگر دسترسی ارسال میکردید مشکل رو پیدا میکردم و بهتون اطلاع میدادم
DEFALT
July 25th, 2016, 23:00
شاید نام پکیج را بصورت کامل و صحیح وارد نکردید
اگر دسترسی ارسال میکردید مشکل رو پیدا میکردم و بهتون اطلاع میدادم
اگر نام پکیج به صورت صحیح نیست ، خوب چرا بعد از اینکه خود بنده به صورت دستی فعال میکنم درست و بدون مشکل فعال میشه و اون مقدار فضا که ایجاد شده درست هست ؟
shetabanhost
July 25th, 2016, 23:06
اگر نام پکیج به صورت صحیح نیست ، خوب چرا بعد از اینکه خود بنده به صورت دستی فعال میکنم درست و بدون مشکل فعال میشه و اون مقدار فضا که ایجاد شده درست هست ؟
متاسفانه به این نحو نمیشه نظری داد...
حتما باید ببینیمش تا مشخص بشه
DEFALT
July 25th, 2016, 23:10
دوست عزیز تو Edit پکیج ها در WHM به اینصورت زده شده است :
yourname_1gb
پ.ن » باید در قسمت " محصولات و خدمات / ویرایش / تنظیمات ماژول " بنده نام پکیج رو به چه صورت بزنم ؟
shetabanhost
July 25th, 2016, 23:15
دوست عزیز تو Edit پکیج ها در WHM به اینصورت زده شده است :
yourname_1gb
پ.ن » باید در قسمت " محصولات و خدمات / ویرایش / تنظیمات ماژول " بنده نام پکیج رو به چه صورت بزنم ؟
بصورت کامل وارد کنید
به این صورت:
یوزر نیم + _ + نام پکیج
yourname_1gb
tak--host
July 25th, 2016, 23:31
نام پکیج و یوزر رو یکی وارد کنید
DEFALT
July 25th, 2016, 23:34
بصورت کامل وارد کنید
به این صورت:
یوزر نیم + _ + نام پکیج
yourname_1gb
دوست عزیز کامل به اینصورت وارد شده است !
yourhosting
July 25th, 2016, 23:54
باید ماژول تهیه کنید.نمونه ماژول ها:
http://www.whmcs.com/appstore/1006/WHMCS-Order-Assistant.html
http://www.whmcs.com/appstore/2530/Auto-Accept-Orders.html
DEFALT
July 26th, 2016, 00:10
باید ماژول تهیه کنید.نمونه ماژول ها:
http://www.whmcs.com/appstore/1006/WHMCS-Order-Assistant.html
http://www.whmcs.com/appstore/2530/Auto-Accept-Orders.html
درود ، دوست عزیز یعنی همه دوستان از این ماژول ها استفاده میکنند ؟
پ.ن » از دوستان کسی لینک دانلود این ماژول ها رو ندارد ؟ رایگان