توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ساخت اپ اندروید و ios
ldda company
July 24th, 2016, 19:58
به نام خداوند بخشده مهربان
با سلام خدمت همه دوستان عزیز در انجمن ...
برای یک سری پروژه ، در خدود 1 ماه آینده چندین به چندین اپلیکیشن اندروید و ios نیاز هست که نوشته بشه . از دوستانی که توانایی انجام این کار رو دارن ، خواهش میشه ، مشخصات + شرایط خودشون رو برای من ارسال کنن و یا در همین پست اعلام کنن . همچنین لطفا قیمت های خودتون رو به تفکیک هر سیستم عامل و انواع مختلف وب سایت ( خبری ، وبلاگ ، سرویس هایی مثل آپلود سنتر ) اعلام کنن ...
با تشکر ...
ldda company
July 24th, 2016, 21:42
بالا باش تاپیک ، بالا باش ...
دوستان ، سایت هایی که قرار هست واسشون اپ تهیه بشه ، یه سرویس آپلود سنتر هست و چند سایت خبری که باید اخبار در اپلیکیشن به کاربران نمایش داده بشه . فعلا در همین حد اما اگر قرار داد بسته بشه و همکاری شروع بشه ، پروژه های زیادی مد نظر دارم شخصا که میخوام اجراشون کنم . لذا از عزیزانی که میتونن انجام بدن ، درخواست میشه اعلام کنن . قیمت مناسب در مقابل کیفیت بالا مد نظر هست . در مورد زمان هم که ذکر شده 1 ماه ، به این دلیل هست که شخصا مسافرت هایی رو در برنامه خودم دارم که باید برم و همچنین صحبت و مذاکره با دوستان واجد شرایط هست که در نهایت شهریور ماه اگر وارد همکاری با کسی شدیم ، کار رو شروع کنن و استارت انجام پروژه ها رو بزنن ...
vahid13713
July 25th, 2016, 00:01
سلام به این لینک مراجعه کنید ایجاد نرم افزار اندروید
http://toopweb.ir/android/31-build-a-software-android-site.html
نمونه نرم افزار هست بعلاوه توضیحاتش دانلود کنید و نصب روی گوشی و امکاناتش رو ببینید
طبق فرمی که تو همون صفحه هست امکان شخصی سازیش وجود داره فرم روببینید + امکانات پیشفرضی که با نصب نرم افزار میبینید...
50 تومن...
سوالی دارید با ایمیل toopwebmail@gmail.com مکاتبه کنید.... پیغام خصوصی من غیر فعاله
blackz
July 25th, 2016, 00:54
سلام
تیم پلاس کد آماده پذیرش سفارشات شما میباشد .
میتونیم براتون انجام بدید
تو تلگرام پی ام بدید
آیدی تلگرام bbyha
ldda company
July 25th, 2016, 12:16
بالا باش تاپیک ...
همچنان در حال گرفتن آفر و پیشنهادات و قیمت های دوستان ...