PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده موزیک خارجی با مزایا خوب

mehrania
July 24th, 2016, 13:00
سلام
دوستان به دنبال نویسنده با تجربه برای قسمت موزیک خارجی هستیم ( موزیک ، موزیک ویدئو ، آلبوم )
سایت که قراره توش کار کنید بزرگترین سایت و ارشیو موزیک خارجی در ایرانه اینو گفتم که بدونید حساسیت کار بالا هست
چند روز اول به عنوان تستی کار میکنید اگر از کار راضی بودیم رسمی میشید و حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
پست دادن هم خیلی اسونه باید عنوان وارد کنید و در فیلد ها اسم خواننده و لینک دانلود رو اضافه کنید + آپلود تصویر موزیک در تصویر شاخص
فقط عزیزان این نکته در نظر داشته باشید که ما یک نفر میخوایم با سرعت عمل بالا و همیشگی یعنی اگر قراره دو ماه دیگ برید سربازی یا درستون شروع بشه و .... لطفا درخواست ندید
منبع با کیفیت بعد از رسمی شدنتون در اختیارتون قرار میگیره و وی پی اس باید از طرف خودتون باشه ( هزینه وی پی اس روی حقوقتون پرداخت میشه )
دوستانی که سابقه کار دارند تو اولویت هستند
جهت هماهنگی به ای دی تلگرام من mehran_mv پی ام یا همینجا اطلاعات تماس بدید

tak--host
July 24th, 2016, 13:17
سلام خدمت شما دوست عزیز ، سابقه کافی موجود هست ، مشکلی با سرعت عمل نیست ، پست ها در کم ترین زمان درج خواهد شد ، در صورت نیاز به تکمیل آرشیو ها در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170535

devilboy09
July 24th, 2016, 13:22
سلام
دوستان به دنبال نویسنده با تجربه برای قسمت موزیک خارجی هستیم ( موزیک ، موزیک ویدئو ، آلبوم )
سایت که قراره توش کار کنید بزرگترین سایت و ارشیو موزیک خارجی در ایرانه اینو گفتم که بدونید حساسیت کار بالا هست
چند روز اول به عنوان تستی کار میکنید اگر از کار راضی بودیم رسمی میشید و حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
فقط عزیزان این نکته در نظر داشته باشید که ما یک نفر میخوایم با سرعت عمل بالا و همیشگی یعنی اگر قراره دو ماه دیگ برید سربازی یا درستون شروع بشه و .... لطفا درخواست ندید
منبع و وی پی اس با کیفیت بعد از رسمی شدنتون در اختیارتون قرار میگیره
دوستانی که سابقه کار دارند تو اولویت هستند
جهت هماهنگی به ای دی تلگرام من mehran_mv پی ام یا همینجا اطلاعات تماس بدید

"حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
!!!! یعنی چی این حرف ؟؟؟1

mehrania
July 24th, 2016, 13:43
"حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
!!!! یعنی چی این حرف ؟؟؟1

یعنی ما ماکزیمم تعداد پست های شمارو در طول ماه درنظر گرفتیم و بیشتر از اون مقدار بهتون حقوق داده میشه درصورتی ممکنه در طول روز یک موزیک بیشتر رلیز نشه

Jolge
July 24th, 2016, 15:28
لطفا شرایط حقوقی رو واضح تر بفرمایید چون فرمودید سایت حرفه ای هستید پس نیاز به نویسنده حرفه ای دارید
تمام موزیک ، موزیک ویدئو ها و همین طور آلبوم ها رو به محض انتشار یا حتی pre-release از منابع p2p در سایت قرار می دم

mehrania
July 24th, 2016, 20:38
لطفا شرایط حقوقی رو واضح تر بفرمایید چون فرمودید سایت حرفه ای هستید پس نیاز به نویسنده حرفه ای دارید
تمام موزیک ، موزیک ویدئو ها و همین طور آلبوم ها رو به محض انتشار یا حتی pre-release از منابع p2p در سایت قرار می دم

به تلگرام پی ام بدید

sakora
July 25th, 2016, 08:04
سلام اگر هنوز نویسنده می خواهید من می تونم. لطفا با این تلگرام تماس بگیرید: https://telegram.me/natsu2731

mehrania
September 1st, 2016, 14:25
هنوز هم به دنبال نویسنده هستم
کسی بود اطلاع بده

Farid Saadat
September 1st, 2016, 14:31
درود. تيم نويسندگى داريم ، نظارت بر پست ها هم انجام ميشه هر شب. با قيمت مناسب. از طريق تلگرام در تماس باشيد