ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سول در مورد دامنه ملی

linuxx2011
July 22nd, 2016, 16:41
سلام میخواستم بدونم اگه وقتی در نیک میخوام ثبت نام کنم اطلاعات جعلی بدم و اشتباه آیا بعدا اگه نیک بفهمه مشکل ساز میشه؟
میخوام دامنه ای رو ثبت کنم اما اطلاعات واقعیم نباشه.
ممنون میشم پاسخ بدین.

hegza
July 22nd, 2016, 16:47
سلام میخواستم بدونم اگه وقتی در نیک میخوام ثبت نام کنم اطلاعات جعلی بدم و اشتباه آیا بعدا اگه نیک بفهمه مشکل ساز میشه؟
میخوام دامنه ای رو ثبت کنم اما اطلاعات واقعیم نباشه.
ممنون میشم پاسخ بدین.
شانسیه ممکنه یکدفعه دامنه رو فعال نکنن و بگن اطلاعات رو بفرست. اما الان خیلی از دامنه ها اطلاعات هویزشون فیکه و تابلو الکیه.

allbert
July 22nd, 2016, 16:55
اطلاعات بر اساس الگوریتم شناسایی ثبت احوال احراز حویت خواهد شد هرچند تا حدودی میتوان اطلاعات را بصورت جعلی ارسال کرد اما ممکن است پس از ثبت دامنه از کارت ملی و شناسنامه عکس درخواست شود.

Farid Saadat
July 22nd, 2016, 17:07
درود. اگر شانس داشته باشين ميشه ولي در بسياري از موارد از شما مدرك براي احراز هويت ميخوان كه بايد ارسال كنين و در غير اين صورت دامين فعال نميشه. موفق باشيد

DEFALT
July 22nd, 2016, 17:11
درود ، دوست عزیز بله دوستانی که هستند که از اطلاعات فیک و جعلی استفاده میکنند .

برای برخی دامنه ها که ثبت میکنید از شما میخواهد تا مدارک ارسال کنید ، اگر مدارک مطابق با نام و نام خانوادگی و کدملی و ... نباشد ، دامنه شما فعال نخواهد شد و بعد از چند روز حذف خواهد شد !

پ.ن » البته اگر مدارک ارسال نکنید یا مدارک رو اونا قبول نکنند ، شما هر چقدر دامنه ثبت کنید مدارک ازتون درخواست میکنند .

موفق باشید .

linuxx2011
July 22nd, 2016, 21:04
میخوام بدونم بعدا اگه مثلا دامنه رو بخوام واگذار کنم که دیگه نمیتونم واگذارش کنم؟واگه مثلا نیک بخواد زنگ بزنه و من شماره جعلی داده باشم و بفهمه ممکنه دامنه رو کلا حذف کنه؟

hegza
July 22nd, 2016, 21:18
میخوام بدونم بعدا اگه مثلا دامنه رو بخوام واگذار کنم که دیگه نمیتونم واگذارش کنم؟واگه مثلا نیک بخواد زنگ بزنه و من شماره جعلی داده باشم و بفهمه ممکنه دامنه رو کلا حذف کنه؟

طبیعتا دامنه شما هویت نداره.
کار که نشد نداره باید به جد پیگیر باشید تا بهتون اجازه انتقال بدن(البته دردسرهای بسیاری داره + باید دروغ بگید که محاکمه نشید مثلا بگید فکر کردم یک سایت الکیه بعد ثبت فهمیدم نمیتونم تغییر بدم)
تماس هم نمیگرند. جز پلیس فتا و یا ارگان خاصی کارت داشته باشه که اونا هم با آی پی رجیسترال و یا آی پی سرور و یا روش پرداخت و... اطلاعاتتون رو میتونن تا حدودی در بیارند.