توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: باز کردن پورت دایرکت ادمین
Ricardo
July 22nd, 2016, 06:43
سلام دوستان
قبلا یه بار سوال توی همین انجمن پرسیده بودم در مورد باز کردن پورت دایرکت ادمین در iptables ، یکی از دوستان هم راهنمایی کرد اما الان با همون دستور پورت 2222 باز نمیشه !!!
iptables -A INPUT -m state --state NEW -p tcp --dport 222 -j ACCEPT
service iptables save
service iptables restart
هر وقت دایرکت ادمین نصب میکنم با باز کردن پورتش گرفتار میشم ، هر چی دستور توی سایت ویکی centos و دایرکت ادمین بود تست کردم خواب نداد !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
hegza
July 22nd, 2016, 13:02
سلام دوستان
قبلا یه بار سوال توی همین انجمن پرسیده بودم در مورد باز کردن پورت دایرکت ادمین در iptables ، یکی از دوستان هم راهنمایی کرد اما الان با همون دستور پورت 2222 باز نمیشه !!!
iptables -A INPUT -m state --state NEW -p tcp --dport 222 -j ACCEPT
service iptables save
service iptables restart
هر وقت دایرکت ادمین نصب میکنم با باز کردن پورتش گرفتار میشم ، هر چی دستور توی سایت ویکی centos و دایرکت ادمین بود تست کردم خواب نداد !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
از دستور زیر استفاده کنید.
iptables -A INPUT -p tcp --dport 2222 -m state --state NEW,ESTABLISHED -j ACCEPT
iptables -A OUTPUT -p tcp --sport 2222 -m state --state ESTABLISHED -j ACCEPT
Ricardo
July 22nd, 2016, 13:06
از دستور زیر استفاده کنید.
iptables -A INPUT -p tcp --dport 2222-m state --state NEW,ESTABLISHED -j ACCEPT
iptables -A OUTPUT -p tcp --sport 2222-m state --state ESTABLISHED -j ACCEPT
اینم تست کردم جواب نداد !!!
hegza
July 22nd, 2016, 14:49
خوب ایتدا کد زیرا تست کنید
iptables -I INPUT -p tcp –dport 2222 -j ACCEPT
اگر مشکلتون حل نشد
خوب از روش زیر بازش کنید. و دستی پورتها رو وارد کنید و لازم بذکر است حتما بعدش ری استارتش کنید.
nano /etc/sysconfig/iptables
OR
vi /etc/sysconfig/iptables
پ.ن:شاید پورت دایرکت ادمین شما اصلا این نباشه به آدرس زیر برید و ببینید پورت همینه
nano /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
Ricardo
July 22nd, 2016, 15:09
خوب ایتدا کد زیرا تست کنید
iptables -I INPUT -p tcp –dport 2222 -j ACCEPT
اگر مشکلتون حل نشد
خوب از روش زیر بازش کنید. و دستی پورتها رو وارد کنید و لازم بذکر است حتما بعدش ری استارتش کنید.
nano /etc/sysconfig/iptables
OR
vi /etc/sysconfig/iptables
پ.ن:شاید پورت دایرکت ادمین شما اصلا این نباشه به آدرس زیر برید و ببینید پورت همینه
nano /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
کد مشکل داشت: Bad argument `–dport'
دستی هم وارد کردم جواب نداد، شما دقیقا چه دستوری رو بصورت دستی وارد میکنید ؟
- - - Updated - - -
چرا پورت همینه دارم با همین وارد میشم، اما iptables رو استاپ کردم !
Z.eus
July 22nd, 2016, 15:11
درود.
لطفا مشخصات سرور را ارسال کنید تا بررسی شود.
ثبت نام و ارسال تیکت (https://my.serversaz.com/clientarea.php)
hegza
July 22nd, 2016, 16:13
کد مشکل داشت: Bad argument `–dport'
دستی هم وارد کردم جواب نداد، شما دقیقا چه دستوری رو بصورت دستی وارد میکنید ؟
- - - Updated - - -
چرا پورت همینه دارم با همین وارد میشم، اما iptables رو استاپ کردم !
چی بگم ولا اگر تمایل داشتید دسترسی بدین اوکی کنم. یا حداقل محتویات TCP_OUT and in رو قرار بدین + بررسی کنید شاید برای آی پی شما اون پورتها محدود شده.
Ricardo
July 22nd, 2016, 16:20
فکر کنم اگر IP محدود بشه بدون iptables هم باز نمیشه !! باشه ممنونم چندتا کد دیگه رو تست میکنم اگر برطرف نشد ، دسترسی میدم ، تشکر از هر دو عزیز Z.eus (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=37583) و hegza (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=110797)
hegza
July 22nd, 2016, 16:24
کد دستوری رو مجدد بزنید
iptables -A INPUT -p tcp --dport 2222 -m state --state NEW,ESTABLISHED -j ACCEPT
تو کد یک اسپیس رو کم گذاشته بود ببخشید دیگه دی:
- - - Updated - - -
فکر کنم اگر IP محدود بشه بدون iptables هم باز نمیشه !! باشه ممنونم چندتا کد دیگه رو تست میکنم اگر برطرف نشد ، دسترسی میدم ، تشکر از هر دو عزیز Z.eus (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=37583) و hegza (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=110797)
محدودیت رو iptables میزاره. پس مشخصا وقتی اون غیر فعال کنید. فایروال دیگری نیست که شما رو محدود کنه
Ricardo
July 22nd, 2016, 16:36
نه متاسفانه جواب نمیده !!
allbert
July 22nd, 2016, 16:53
سلام;
در ابتدا خروجی دستور زیر را قرار دهید :
service directadmin status
service directadmin restart
Iptables رول ها رو بصورت پشت هم ذخیره و اجرا میکند. لطفا خروجی دستور زیر را قرار بدید تا توسط حقیر و یا همکاران برسی شود:
iptables -L
Ricardo
July 22nd, 2016, 17:30
سلام;
در ابتدا خروجی دستور زیر را قرار دهید :
Iptables رول ها رو بصورت پشت هم ذخیره و اجرا میکند. لطفا خروجی دستور زیر را قرار بدید تا توسط حقیر و یا همکاران برسی شود:
سلام ، خدمت شما:
directadmin (pid 2842) is running...
-----------------------------
Stopping DirectAdmin: [ OK ]
Starting DirectAdmin: [ OK ]
-----------------------------
تو کد یک اسپیس رو کم گذاشته بود ببخشید دیگه دی:
- - - Updated - - -
محدودیت رو iptables میزاره. پس مشخصا وقتی اون غیر فعال کنید. فایروال دیگری نیست که شما رو محدود کنه
تیکت زدم به هتزنر ، جواب دادن گفتن که ما هیچ پورتی رو نه بستیم و نه بلاک کردیم !
Z.eus
July 22nd, 2016, 17:32
وقتی میفرمایید با stop کردن فایروال میتونید به سرور دسترسی پیدا کنید، مشخص است مشکل هر چه که است از کانفیگ سرور است و به بیرون ربطی ندارد.
در صورت تمایل مشخصات را ارسال کنید تا بررسی شود.
kouroshez
July 22nd, 2016, 19:42
عزیز باید ای پی تیبل رو استاپ* کنید و بعد از اون روی دایرکت ادمین csf رو نصب کنید این مشکلی که فرمودید فقط با استاپ کردن ای پی تیبل و نصب csf مشکل حل میگردد.
Ricardo
July 23rd, 2016, 07:42
وقتی میفرمایید با stop کردن فایروال میتونید به سرور دسترسی پیدا کنید، مشخص است مشکل هر چه که است از کانفیگ سرور است و به بیرون ربطی ندارد.
در صورت تمایل مشخصات را ارسال کنید تا بررسی شود.
ممنون بزارید اول allbert (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=20784) بیاد جواب بده شاید راه حلی داشت
عزیز باید ای پی تیبل رو استاپ* کنید و بعد از اون روی دایرکت ادمین csf رو نصب کنید این مشکلی که فرمودید فقط با استاپ کردن ای پی تیبل و نصب csf مشکل حل میگردد.