PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه "های دیتا" | سرورمجازی آلمان | kvm - منابع اختصاصی | 30 درصد تخفیف | شروع از 15 هزار تومان

Hi Data
July 22nd, 2016, 00:17
به نام خدا

32581

گروه فناوری اطلاعات "های دیتا" تصمیم به ارائه سرورمجازی آلمان (HETZNER) با منابع اختصاصی و تخفیف 30 درصدی ماه اول گرفته است.

برخی ویژگی های سرورمجازی و پنل مدیریت آن:

مجازی سازی KVM – ارائه منابع اختصاصی
استفاده از هارد Enterprise جهت پایداری بیشتر اطلاعات
ارائه پنل مدیریت Virtualizor + مدیریت از پنل ناحیه کاربری "های دیتا"
امکان نصب سیستم عامل، نصب کنترل پنل، نظارت بر منابع مصرفی، تغییر ip سرور در پنل مدیریت
ارائه دسترسی VNC
ممنوعیت استفاده جهت کرک، حمله (دیداس و ...)، تورنت، اسپم ایمیل، محتوای غیراخلاقی
گارانتی بازگشت وجه بصورت کامل تا 3 روز درصورت وجود مشکل و ارائه آن با مدرک

+ همچنین کانفیگ اولیه سرور رایگان می باشد.

نمونه تست سرعت شبکه سرور:

32573
32574

+===============================================+

کد تخفیف 30 درصدی ماه اول: vps30off

+===============================================+

قیمت ها بدون در نظر گرفتن تخفیف به شرح زیر است:

32575 (http://client.hidata.org/cart.php?gid=14)
(http://client.hidata.org/cart.php?gid=14)32576 (http://client.hidata.org/cart.php?gid=14)32577
325783257932580 (http://client.hidata.org/cart.php?gid=14)

(http://client.hidata.org/cart.php?gid=14)افزودنی ها :

هر هسته پردازنده اضافه: 10 هزار تومان
هر گیگ رم اضافه : 10 هزار تومان

100 گیگ هارد اضافه: 8 هزار تومان

هر عدد ip اضافه: 5 هزار تومان

باتشکر

گروه فناوری اطلاعات "های دیتا"

hostorder
July 22nd, 2016, 15:50
مشخصات سرور اصلی چی هست

Hi Data
July 22nd, 2016, 15:52
مشخصات سرور اصلی چی هست

جناب رحیمی مشخصات سرور بصورت زیر است:

intel core-i7 3770
4x8gb ram ddr3
2x3tb hdd enterprise

IrIsT
July 28th, 2016, 21:32
سلام.ممنون از ارجاع من به پستتون.
هارد 300 با رم 4 و کانفیگ دایرکت ادمینکنال و اپاچی انجنیکس برای فقط املودر،که دوتا اپلودره.اورسلم که نداره.کنسول هم که هست.
ماه اول چقدر و ماه بعد 30ت؟
یک تخفیف خوب بدین و یک سرور خوب و مایدار که مجبور نشم ماه اول برم رو سرور خودم.خوب باشه رو همونجا هستم و چونوباک اپ ندارم،پایداریش و سرعتش و کیفیت و پشتیبانی واسمکمهمه و قیمت مایین
یک آفر خوب برام بفرستین.تاحالا باوشما کار نکردم.امنیت اطلاعات و سرعت املودسنترم کهوالان رو سرورمه و باید اتقال بدم واسمکمهم
دایرکت نال هک نصب میشه،کلا با فایروال میندمش که مشکل نخوره.
کانفیگشم خوب باشه
منتظر پ.خ و افرتون هستم.ماه اولم بگین چقدر.مرسی

Hi Data
July 28th, 2016, 21:48
سلام.ممنون از ارجاع من به پستتون.
هارد 300 با رم 4 و کانفیگ دایرکت ادمینکنال و اپاچی انجنیکس برای فقط املودر،که دوتا اپلودره.اورسلم که نداره.کنسول هم که هست.
ماه اول چقدر و ماه بعد 30ت؟
یک تخفیف خوب بدین و یک سرور خوب و مایدار که مجبور نشم ماه اول برم رو سرور خودم.خوب باشه رو همونجا هستم و چونوباک اپ ندارم،پایداریش و سرعتش و کیفیت و پشتیبانی واسمکمهمه و قیمت مایین
یک آفر خوب برام بفرستین.تاحالا باوشما کار نکردم.امنیت اطلاعات و سرعت املودسنترم کهوالان رو سرورمه و باید اتقال بدم واسمکمهم
دایرکت نال هک نصب میشه،کلا با فایروال میندمش که مشکل نخوره.
کانفیگشم خوب باشه
منتظر پ.خ و افرتون هستم.ماه اولم بگین چقدر.مرسی

سلام.

عزیز سرورها منابع اختصاصی هستن پس از بابت کیفیت مشکلی نیست.
آپتایم 99.9 درصد تضمین میشه.
CentOS هم براتون نصب میشه که دسترسی SSH هم دارید.
پنل مدیریت هم خدمتتون ارائه میشه جهت مدیریت منابع و ...

رم 4 هارد 300 همونطور که قیمت خورده 33 تومن هست که با 30 درصد تخفیف میشه 23.100 تومان.

nevergotme
July 31st, 2016, 00:27
اقا جدا قیمتاتون خوبه ، حیف الان لازم ندارم راستش ، ولی چند ماه دیگه احتمال داره سرور مجازی بگیرم در سطح 500 گیگ هارد ، این تخفیف دائمی هستش ؟

Hi Data
July 31st, 2016, 00:40
اقا جدا قیمتاتون خوبه ، حیف الان لازم ندارم راستش ، ولی چند ماه دیگه احتمال داره سرور مجازی بگیرم در سطح 500 گیگ هارد ، این تخفیف دائمی هستش ؟

سلام،

این آفر تقریبا تا سر ماه هستش، اما قیمت اصلی تفاوت خاصی نمیکنه و در حد 3 الی 4 هزار تومان هست.

nevergotme
July 31st, 2016, 01:13
ممنون ، یه سوال بخوایم بگیریم ، 500 گیگ هارد با رم 2 گیگ یا 3 ، چند میزنی واسه ما ..

- - - Updated - - -

اوه راستی ندیدم ببخشید ، که زدید "استفاده از تورنت ممنوع هستش" پس هیچی ، ساری..

Hi Data
July 31st, 2016, 01:36
ممنون ، یه سوال بخوایم بگیریم ، 500 گیگ هارد با رم 2 گیگ یا 3 ، چند میزنی واسه ما ..

- - - Updated - - -

اوه راستی ندیدم ببخشید ، که زدید "استفاده از تورنت ممنوع هستش" پس هیچی ، ساری..

درصورتی که آپلود (Send) نداشته باشید توسط تورنت، معمولا ایبوز نمیاد.

nevergotme
July 31st, 2016, 02:00
این آخرین پسته من هست داخل تاپیکه شما ، چون احساس میکنم اسپم میشه ...

راستش تورنت رو دی ال میکنن ، که سید بدن باهاش ! یعنی شما یه تورنت رو دی ال میکنی که بزاری داخل کلاینت که سید بخوره اپلود بشه ... اگه دانلود بکنیم ، و سری از کلاینت حذف کنیم اخطار میگیرم داخل ترکرها ...

و من فکر نکنم داخل هتزنر استفاده از تورنت ممنوع باشه ، یعنی واقعا که چه عرض کنم ، مطمئنم که گیر نمیدن ، در ضمن اگه تورنت خصوصی باشه که دیگه اصلا موردی پیش نمیاد .. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ممنون.

Hi Data
July 31st, 2016, 02:41
این آخرین پسته من هست داخل تاپیکه شما ، چون احساس میکنم اسپم میشه ...

راستش تورنت رو دی ال میکنن ، که سید بدن باهاش ! یعنی شما یه تورنت رو دی ال میکنی که بزاری داخل کلاینت که سید بخوره اپلود بشه ... اگه دانلود بکنیم ، و سری از کلاینت حذف کنیم اخطار میگیرم داخل ترکرها ...

و من فکر نکنم داخل هتزنر استفاده از تورنت ممنوع باشه ، یعنی واقعا که چه عرض کنم ، مطمئنم که گیر نمیدن ، در ضمن اگه تورنت خصوصی باشه که دیگه اصلا موردی پیش نمیاد .. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم ممنون.

درسته بنده هم از همین سرور برای تورنت استفاده کردم هیچ ایبوزی دریافت نشده.
معمولا کاربران از تورنت برای دانلود فایل و آپلود اون توی هاست و یا ... استفاده میکنن. جز انکدر های فیلم و ... که Seed میکنن. ترکر خصوصی هم بله مشکلی نداره. این مطلب رو هم بصورت کلی نوشتیم توی آفر...

تا ایبوزی از دیتاسنتر دریافت نکنیم کاری نداریم.

heatleap
August 2nd, 2016, 14:59
قیمت دو کور پردازنده + 4 گیگ رم؟

Hi Data
August 4th, 2016, 14:13
قیمت دو کور پردازنده + 4 گیگ رم؟

با سلام،

قیمت هایی که مشاهده میکنید بصورت آفر زده شده، همچنین 4 گیگ رم همراه با 3 کور سی پی یو زده میشه که مبلغ ماهیانه 33 تومان هست.