توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور روی فایل رمز بزارم؟
mohammad933
July 21st, 2016, 16:43
سلام
دوستان من میخواهم که توی سی پنل کاری کنم که موقع ورود یوزر و پسورد بخواهد و بعد بتونه بره به صفحه لوگین به وردپرس
اما وقتی روی wp-admin رمز میزارم کل سایت(مطالب،صفحات،ادرس اصلی سایت و...)کلا همشون رمز میخواهد
چی کار کنم؟
T.Toosi
July 21st, 2016, 16:49
سلام، احتمالا قالبتون از admin-ajax.php داخل wp-admin استفاده میکنه.
داخل فولدر wp-admin یک .htacces ایجاد کنید و قرار دهید :
<Files admin-ajax.php>
Order allow,deny
Allow from all
Satisfy any
</Files>
mohammad933
July 21st, 2016, 18:02
سلام
انجام دادم اما دیگه وقتی روش رمز میزارم لود نمیشه ادرس
http://www.tajdownload.ir/wp-admin/
+ادرس
http://www.tajdownload.ir/wp-login.php
رمز نداره
- - - Updated - - -
ببخشید مشکل لود نشدن صفحه wp-admin از من بود
+هنوزم روی wp-admin رمز نیست
- - - Updated - - -
up---
mohammad933
July 21st, 2016, 21:02
اپپپپپ
mohammad933
July 22nd, 2016, 00:12
کسی نیست؟
vahid13713
July 22nd, 2016, 01:41
سلام
دوستان من میخواهم که توی سی پنل کاری کنم که موقع ورود یوزر و پسورد بخواهد و بعد بتونه بره به صفحه لوگین به وردپرس
اما وقتی روی wp-admin رمز میزارم کل سایت(مطالب،صفحات،ادرس اصلی سایت و...)کلا همشون رمز میخواهد
چی کار کنم؟
چرا رو فایل؟ معمولا رو فولدر رمز میزارنا ... مثلا من روی فولدر این سایت رمز گذاشتم موقع ورود هر کاربری رمز میخواد تستش کن irgarage.ir البته روی فولد publictml شما به عکسش رو امتحان کن ینی رو فولدر مدیریت ببین چه شود
mohammad933
July 22nd, 2016, 12:53
عریز همین الانم رو فولدره مدیریت رمز گزاشتم اما موقع ورود رمز نمیخواهد
vahid13713
July 22nd, 2016, 23:02
عریز همین الانم رو فولدره مدیریت رمز گزاشتم اما موقع ورود رمز نمیخواهد
منم موقع رمز گذاشتن روی فولدر همین اشتباهو میکردم... ینی رمز میزاشتم ولی درست انجامش نمیدادم و موقع ورود رمز نمیخواست اخرش مشکل از اشتباه من تو رمز گذاشتن رو فولدر بود.....بنظرم اول یه فولدر خالی بساز و روش رمز بزار ببین درست انجام میدی... بعد اگه درست انجام دادی برو سراغ بقیه راهها...مشکلت به احتمال زیاد همینه
allbert
July 24th, 2016, 03:45
سلام;
برای این مورد میتوانید از فایل htaccess استفاده کنید. اموزش های موجود در اینترنت را مطالعه نمایید.
موفق باشید.
mohammad933
August 2nd, 2016, 19:45
سلام
رمز گزاشتم و برای صفحه tajdownload.ir/wp-admin خوب بود اما صفحه tajdownload.ir/wp-login.php لود میشه و بعد رم میخواهد ک طرف میتونه کنسل بزنه و شروع کنه به تست رمز و یوزر
لطفا دوساان راه حل بگید