توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال مهم در زمینه php دارم ؟
DEFALT
July 21st, 2016, 15:51
سلام
دوستان عزیز والا بنده تا حدودی با کدها و توابع php آشنا هستم ، ولی متاسفانه نمیدونم php رو از کجا شروع کنم ؟
پ.ن » به نظرتون php رو به چه شکل و از کجا به صورت حرفه ای کار کنم تا تجربیات خودم در زمینه php رو بیشتر کنم و php رو بیشتر یاد بگیرم .
پ.ن » کدنویسی html , css , js رو هم میتونم بگم در حد متوسط به بالا بلد هستم .
موفق باشید .
hegza
July 21st, 2016, 15:56
سلام
دوستان عزیز والا بنده تا حدودی با کدها و توابع php آشنا هستم ، ولی متاسفانه نمیدونم php رو از کجا شروع کنم ؟
پ.ن » به نظرتون php رو به چه شکل و از کجا به صورت حرفه ای کار کنم تا تجربیات خودم در زمینه php رو بیشتر کنم و php رو بیشتر یاد بگیرم .
موفق باشید .
http://webgoo.ir/
- - - Updated - - -
http://php.net/manual/en/
DEFALT
July 21st, 2016, 16:00
http://webgoo.ir/
- - - updated - - -
http://php.net/manual/en/
دوست عزیز تشکر ، بنده میخوام از یه پروژه کوچک شروع کنم تا با تمامی متد ها و توابع کامل آشنا بشم ، به نظرتون باید چیکار کنم ؟
پ.ن » بنده html , css , js رو هم به شکل بالا یاد گرفتم !
hegza
July 21st, 2016, 16:02
دوست عزیز تشکر ، بنده میخوام از یه پروژه کوچک شروع کنم تا با تمامی متد ها و توابع کامل آشنا بشم ، به نظرتون باید چیکار کنم ؟
پ.ن » بنده html , css , js رو هم به شکل بالا یاد گرفتم !
بر اساس نیازتون یک پروژه برای خودتون تعریف کنید و گزینه هائی که دوست دارید در اون باشه رو مدنظر بگریدمثل کوکی curl سشن ها و...
DEFALT
July 21st, 2016, 16:07
بر اساس نیازتون یک پروژه برای خودتون تعریف کنید و گزینه هائی که دوست دارید در اون باشه رو مدنظر بگریدمثل کوکی curl سشن ها و...
دوست عزیز خوب اگر شما لطف کنید یک پروژه کوچک در نظر بگیرید ، بنده اونو شروع میکنم !
July 21st, 2016, 16:10
دوست عزیز خوب اگر شما لطف کنید یک پروژه کوچک در نظر بگیرید ، بنده اونو شروع میکنم !
ببینید برای یادگیری برنامه نویسی باید خودتون رو به چالش بکشید. بنده نمیدونم سطح شما الان چیه.
اما اصولا بهترین مینی پروژه برای این زبان سایت فروشگاه هست. چون شما با مبحث عضویت/لاگین/مطلب/کتوگری/پیج بندی/امنیت سفارش/کوکی و سشن و .... میتونید توسعه بدین و روز به روز بر دانش خود اضافه کنید.
DEFALT
July 21st, 2016, 16:13
به نظرتون بنده پروژه هایی که از اینترنت دانلود کنم و سپس ویرایش کنم بهتر هست ؟ یا از 0 تا 100 خودم به صورت اختصاصی بنویسم بهتر هست ؟
hegza
July 21st, 2016, 16:18
به نظرتون بنده پروژه هایی که از اینترنت دانلود کنم و سپس ویرایش کنم بهتر هست ؟ یا از 0 تا 100 خودم به صورت اختصاصی بنویسم بهتر هست ؟
اصلا برای شروع سمت پروژه های دیگران نرید. بهترین راه حلی که حداقل تاکنون برای خودم و چند تن از دوستام جواب داده رو خدمتتون عرض کردم.
ویرایش کد دیگران ذهن شما رو تنبل خواهد کرد و همیشه سطح کاریتون در حد معمولی خواهد بود. البته بعدا خواستید بعنوان توسعه دهنده میتونید روی اپن سورس ها کار کنید. ولی نه برای شروع
viasky
July 21st, 2016, 16:21
شما اگرمی خوای قوی شروعکنی یکم ++c کارکن بعد HTML و PHP
البته HTML چون آسون هست با سرعت بیشتری جلو برید
موفق باشید
T.Toosi
July 21st, 2016, 16:27
سلام، شما کارتون هاستینگ هست میتونید با یک پروژه کنترل پنل تحت وب برای vmware شروع کنید، api و پروژه های آماده هم زیاد هست. در حد نیازتون هم php را یاد نگیرید، از پایه شروع کنید، شیوه برنامه نویسی شی گرا خیلی مهم و کاربردی هست در این مبحث تمرکز و زیاد تمرین کنید.
viasky
July 21st, 2016, 16:49
در ارتباط با پروژه فرمودید
به نظر بنده
اگر شما
یک صفحه html درست کنید ( ساده)
یک PHP بنویسید برای مثال طبق موارد زیر:
1. یک فایل و دریافت کنه از کاربر و در مسیر دلخواه شما قرار بده ( همون حالت آپلود)
2. یک فرم ساده باشه که اطلاعات کاربر و دریافت کنه و در فایل txt در مسیر دلخواه شما ذخیر کنه
وقتی این موارد تکمیل شد حالا شرط و امکانات بزارید
برای مورد یک : حجم فایل - فرمت فایل - تعداد دفعات مجاز ارسال فایل - اگر فابل مورد قبلا موجود باشد و...
برای مورد دوم: پیش نمایش پس از تکمیل فرم - ایجاد شرط بر روی برخی فیلد ها - نمایش مرحله پایانی و..
از نظر بنده اگر از همین موارد ساده شما شروع کنید خیلی بهتر است که کدهای یک نفر دیگه و ویرایش کنید یا تغییر بدید
چون اصولا هر کسی که با کد سر و کار داره به شیوه مورد علاقه خودش می نویسه و پیش میره
شما هم اجازه بدید استایل کاری خودتون و بگیرید و از صفر شروع کنید واقعا
تمرین ها و پروژه های کوچیک خیلی به شما کمک می کنه
++C هم لطفا رها نکنید چون به درک و تحلیل شما خیلی کمک میکنه
موفق باشید
hossein535
July 21st, 2016, 17:23
سلام
موفق باشید .
سلام
از کتاب ها و فیلم ها می توانید در اینترنت استفاده کنید که ماشالله در نت بصورت pdf و ویدیو رایگان موجود است .
بنظر بنده 30% دانش ( از راه خواندن و ... ) 70% تمرین نیاز دارید . ( این توصیه را با توجه به تجربه چندیدن ساله عرض کردم بنده در کلاس هام بیشتر روی تمرین تاکید میکنم تا کتاب ...)
rezaonline.net
August 7th, 2016, 12:56
شما اگرمی خوای قوی شروعکنی یکم ++c کارکن بعد HTML و PHP
البته HTML چون آسون هست با سرعت بیشتری جلو برید
موفق باشید
با این حرفتون مخالفم !!!
بره یه زبان دیگه کار کنه که بتونه پی اچ پی کار کنه !؟
خب چه کاریه همون اول راهی میره سراغ اصل مطلب !!
c++ زبان سالهای گزشته است و تقریبا زبان سطح پایینی حساب میشه و دیگه توی این دور و زمون ابدا نیازی نیست برنامه نویس وقتشو تلف کنه سر مسائلی چون دیتاتایپ و سرریزحافظه و ...
الان باید فقط زبانهای سطح بالا کار کرد مثل پایتون !!!
دیگه دوره زبانهای سطح پایین گذشته مگر اینکه بخواید توی لایه های پایین کار کنید در سطح سیستم عامل و ...
- - - Updated - - -
یه وبلاگ / سایت شخصی بسازید برای خودتون :)
هم نیاز به تحلیل نداره (چون دیگه همه میدونن وبلاگ چیه و چه امکانات و مواردی داره)
هم اینکه ما حصل کارتون رو خودتون استفاده میکنید حس خوبی داره و هر چند وقت یکبار یه سری امکانات اضافه میکنید بهش
xwoman2
August 7th, 2016, 18:07
با این حرفتون مخالفم !!!
c++ زبان سالهای گزشته است و تقریبا زبان سطح پایینی حساب میشه و دیگه توی این دور و زمون ابدا نیازی نیست برنامه نویس وقتشو تلف کنه سر مسائلی چون دیتاتایپ و سرریزحافظه و ...
دیگه دوره زبانهای سطح پایین گذشته مگر اینکه بخواید توی لایه های پایین کار کنید در سطح سیستم عامل و ...
- - - Updated - - -
دوست عزیز نه تنها دورش نگذشته بلکه بیشترین درآمد سالیانه ی برنامه نویس ها در سال از همین زبان برنامه نویسی هست.
وگرنه زبان های جدید خیلی به زبان انسان نزدیک شدن و یادگیریش سادست.
miladtnt
August 7th, 2016, 22:21
سلام
موفق باشید .
اسکریپت یه وبلاگدهی رو باز کنید ! ببینین چی زده ، تا جایی که میتونید باگ هاش رو برطرف کنید و از اول خودتون هرچی برداشت کردید بنویسید ! یه وبلاگ دهی تقریبا همه چی داره
- - - Updated - - -
با این حرفتون مخالفم !!!
- - - Updated - - -
یه وبلاگ / سایت شخصی بسازید برای خودتون :)
هم نیاز به تحلیل نداره (چون دیگه همه میدونن وبلاگ چیه و چه امکانات و مواردی داره)
هم اینکه ما حصل کارتون رو خودتون استفاده میکنید حس خوبی داره و هر چند وقت یکبار یه سری امکانات اضافه میکنید بهش
با نتیجه تون موافقم اما نظرتون نه ! c++ هیچوقت قدیمی نمیشه ! نمونه خیلی مشهورش همین بازی کلش اف کلنز !