توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواهست خبر خوان حرفه ای وردپرس
omidmusic
July 20th, 2016, 12:43
با سلام دنبال یک خبر خوان اتوماتیک و حرفه ای با قیمت متوسط میگردمبازدیدکننده ایندکس بالا با لود وسئو تضمینی باشه فضا کاملا پایین و دیتا بیس هم بهینه سازی باشه از اراس اس وبلاگ ها هم بگیره مطالب رو فقط سئوو ایندکس بالا باشه ایندکس خیلی مهم برام مثل اسکربیت های این شرکت باشه
یا مثل این
newsdownloaphoto.xyz
یا مثل این هر کدوم شد
www.mahandownload.com (http://www.mahandownload.com)
tarf
July 20th, 2016, 12:48
با سلام
در تلگرام بامن در ارتباط باشید
@hamedkhani1
omidmusic
July 20th, 2016, 13:34
با سلام
در تلگرام بامن در ارتباط باشید
@hamedkhani1
براتون پیغام فرستادم
T.Toosi
July 20th, 2016, 14:20
سلام، برای اینکه مطالب فید ها را کامل بگیرد برای هر سایتی که ادد میکنید باید مشخص کنید مطلب های آن سایت در چه المنتی قرار گرفته در این صورت میشود یک پست را تمیز گرفت که بیشتر این سایت ها هم به این صورت کار میکنند، اگر خواستید پلاگین اختصاصی براتون بروی وردپرس پیاده سازی میکنیم، حداکثر زمان تحویل: یک روز.
omidmusic
July 21st, 2016, 17:49
سلام، برای اینکه مطالب فید ها را کامل بگیرد برای هر سایتی که ادد میکنید باید مشخص کنید مطلب های آن سایت در چه المنتی قرار گرفته در این صورت میشود یک پست را تمیز گرفت که بیشتر این سایت ها هم به این صورت کار میکنند، اگر خواستید پلاگین اختصاصی براتون بروی وردپرس پیاده سازی میکنیم، حداکثر زمان تحویل: یک روز.
قیمتش چقدر میوفته ؟؟
شبیه بالا ها باشه البته بدون قالب خودم قالب دارم
omidmusic
July 22nd, 2016, 19:18
دوستان که پیشنهاد می دن لطفا با قیمت هم درج کنن که بدونم چقدر هزینه بره
T.Toosi
July 22nd, 2016, 19:23
قیمتش چقدر میوفته ؟؟
شبیه بالا ها باشه البته بدون قالب خودم قالب دارم