PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مصرف بالای Memory Usage

fariborz007
July 20th, 2016, 10:23
با سلام خدمت همه عزیزان ،
طی چند روز اخیر مشکلی برای ایجاد شده ، Memory Usage و CPU Usage به شدت بالا رفتن ، حدود 4 روز این مشکل ایجاد شده و قبلا" چنین موردی وجود نداشت ، که باعث کاهش سرعت لود سایت و مواجه شدن با ارور 504 تایم آت هم میشه
افزونه های وردپرس رو هم اسکن کردم و اونایی که مصرف بالاتری نسبت به بقیه داشتم در حال حاضر غیر فعال کردم ، اما همچنان فایده ای نداشته
دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمایید در این مورد
با تشکر

32536

demonvictor
July 20th, 2016, 10:30
طی چند روز اخیر مشکلی برای ایجاد شده ، Memory Usage و CPU Usage به شدت بالا رفتن ، حدود 4 روز این مشکل ایجاد شده و قبلا" چنین موردی وجود نداشت ، که باعث کاهش سرعت لود سایت و مواجه شدن با ارور 504 تایم آت هم میشه
افزونه های وردپرس رو هم اسکن کردم و اونایی که مصرف بالاتری نسبت به بقیه داشتم در حال حاضر غیر فعال کردم ، اما همچنان فایده ای نداشته
با تشکر

32536

احیانا دسترسی به سرور اختصاصی رو دارین؟

fariborz007
July 20th, 2016, 10:34
احیانا دسترسی به سرور اختصاصی رو دارین؟
با سلام ، خیر متاسفانه
هاست ابری انگلیس هست

demonvictor
July 20th, 2016, 10:47
با سلام ، خیر متاسفانه
هاست ابری انگلیس هست
خب پس تنها کاری که میتونی بکنی اینه که افزونه هایی که نیاز نداری رو حذفش کن.
دیتابیس ات رو میتونی بهینه تر کنی با یه سری افزونه هایی که وجود دارن.اگه افزونه های متعددی رو برای سعو ی سایتت نصب کردی بیخیالشون شو..چون زیادتاثیری برات نداره.
از افزونه های جزیره ای برای سعوت استفاده نکن.

افزونه ی زیرو از لینک زیر نصب کن کمک زیادی به پایین اوردن مصرف رم و سی پی یوت میکنه:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/

مورد بعدیی هم که وجود داره مقدار مموری تو افزایش بده:
فایل کانفیگ وردپرست رو باز کن و کد زیرو به آخرش اضافه کن و ذخیره اش کن.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '512M');

fariborz007
July 20th, 2016, 11:09
خب پس تنها کاری که میتونی بکنی اینه که افزونه هایی که نیاز نداری رو حذفش کن.
دیتابیس ات رو میتونی بهینه تر کنی با یه سری افزونه هایی که وجود دارن.اگه افزونه های متعددی رو برای سعو ی سایتت نصب کردی بیخیالشون شو..چون زیادتاثیری برات نداره.
از افزونه های جزیره ای برای سعوت استفاده نکن.

افزونه ی زیرو از لینک زیر نصب کن کمک زیادی به پایین اوردن مصرف رم و سی پی یوت میکنه:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/

مورد بعدیی هم که وجود داره مقدار مموری تو افزایش بده:
فایل کانفیگ وردپرست رو باز کن و کد زیرو به آخرش اضافه کن و ذخیره اش کن.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '512M');
تشکر ، افزونه های اضافه رو همرو پاک کردم ، الان حدود 22 تا افزونه فقط فعال هست
در مورد افزونه کش ، افزونه wp-rocket نصب هست همون کار وی پی سوپر کش رو انجام میده ، این موردی نداره ؟
برای سعو هم فقط افزونه Yoast SEO Premium نصب هست ، چیز دیگه ای نصب نیست
کدی هم که ذکر کردید قرار دادم ، اما تا الان سی پی یو همچنان مشغوله

32537

T.Toosi
July 20th, 2016, 12:20
سلام، روی آلما هاست میزبانی میشوید ؟ روزانه چقدر آیپی دارید ؟ فایل index.php اسمش را برای 10 دقیقه عوض کنید ببینید مموری و cpu آزاد میشود یا خیر

fariborz007
July 20th, 2016, 12:22
سلام، روی آلما هاست میزبانی میشوید ؟ روزانه چقدر آیپی دارید ؟ فایل index.php اسمش را برای 10 دقیقه عوض کنید ببینید مموری و cpu آزاد میشود یا خیر
با سلام ، بله
حدود 8-10 هزار تا ای پی فکر میکنم ، چشم الان تست میکنم
با تشکر

T.Toosi
July 20th, 2016, 12:25
با سلام ، بله
حدود 8-10 هزار تا ای پی فکر میکنم ، چشم الان تست میکنم
با تشکر

index.php قالب نه ها، index.php در public_html

fariborz007
July 20th, 2016, 12:40
index.php قالب نه ها، index.php در public_html
همونی که عرض کردید انجام دادم
در چهار مرحله عکس گرفتم ازش
32540325413254232543

- - - Updated - - -

الان به محض اینکه اسم فایل index.php رو به حالت اولش برگردوندم ، وحشتناک دوباره سی پی یو و رم به حالت قبل برگشت

32544

T.Toosi
July 20th, 2016, 12:46
بنده بروی آلماهاست یک وردپرس دیفالت داشتم که 50 تا بازدید داشت همش خودم بودم، به طرز عجیب از 2 روز پیش مشکل مموری خوردم، مانیتور کردیم دیدیم به admin-ajax.php داره اتک میخوره، رفتیم روی cloudflare بازم مشکل پابرجا بود، حالا این مشکل مصرف مموری و cpu علت های خیلی زیادی دارد و نمیتونم پاسخ صد در صد به شما بدم باید مانیتور شود و جایی که مموری use میشود پیدا شود، اما اگر تا چندروز پیش این مشکل را با منابع فعلی نداشتید به آلما تیکت بزنید بگید یکی از دوستان من هم مشکل داشته روی سرور میزبانی شما.

fariborz007
July 20th, 2016, 12:53
بنده بروی آلماهاست یک وردپرس دیفالت داشتم که 50 تا بازدید داشت همش خودم بودم، به طرز عجیب از 2 روز پیش مشکل مموری خوردم، مانیتور کردیم دیدیم به admin-ajax.php داره اتک میخوره، رفتیم روی cloudflare بازم مشکل پابرجا بود، حالا این مشکل مصرف مموری و cpu علت های خیلی زیادی دارد و نمیتونم پاسخ صد در صد به شما بدم باید مانیتور شود و جایی که مموری use میشود پیدا شود، اما اگر تا چندروز پیش این مشکل را با منابع فعلی نداشتید به آلما تیکت بزنید بگید یکی از دوستان من هم مشکل داشته روی سرور میزبانی شما.
الان دقیقا" با امروز ، سه روزی هست که این مشکل ایجاد شده ، حالا این مورد هم بهشون اطلاع میدم ممکنه همین مورد باشه
چون تمامی کار هایی که به ذهنم می رسید انجام دادم ، اما بازم تاثیری نداشت ، مشکل از جای دیگری هست
با تشکر از شما

toltek
July 25th, 2016, 16:12
با سلام
ممکنه وب سایتتون آلوده باشه و یا مشکل از قالب باشه یا عموماً مشکل از افزونه ی خاصی هست که رم مصرف داره
پیشنهاد می کنم روی سرورهای ابری میزبانی بشید
به نظرم یکی دو روز روی یک سرور ابری باشید تا ببینید مشکلتون برطرف میشه یا نه
با MiCloud در ارتباط باشید : http://www.micloud.ir/my (http://www.micloud.ir/my)
هم یک روز تست داره و هم یک هاست رایگان داره

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

sazsaz
July 25th, 2016, 17:02
این وضعیت ممکنه چند علت داشته باشه
1- سرور تغیر کانفیگ خورده
2- افزونه آمارگیر را غیر فعال کنید
3- فانکشن قالب دارای مشکل هست
بدون شک یکی از این هاست که باید به طور دقیق بررسی بشه
لطف کنید فایل ارور لاگ را برای ررسی قرار دهید

ehsan322
October 15th, 2016, 09:32
تشکر ، افزونه های اضافه رو همرو پاک کردم ، الان حدود 22 تا افزونه فقط فعال هست
در مورد افزونه کش ، افزونه wp-rocket نصب هست همون کار وی پی سوپر کش رو انجام میده ، این موردی نداره ؟
برای سعو هم فقط افزونه Yoast SEO Premium نصب هست ، چیز دیگه ای نصب نیست
کدی هم که ذکر کردید قرار دادم ، اما تا الان سی پی یو همچنان مشغوله

32537

علی بود مرسی

binabrand
October 23rd, 2016, 16:00
سلام دوستان، ما یک سایت قدیمی ورزشی بنام پارس فوتبال با وردپرس داریم که بازدیدکننده بالایی داره. کسانیکه تبحر دارند در اینکه بتونیم سرعت سایت رو بهبود بدیم لطفا با من تماس بگیرند.

samihost
October 23rd, 2016, 17:02
با تشکر

32536

درود
شاید لینک زیر بهتون کمک کنید.
http://samihost.com/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-cpu-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-wordpress/