این سری بنا به نظرات دوستان ایجاد شده و اگر کاربران استقبال کردند در سایت هم قرار می گیره.
سعی بر این بوده که در این سری پهنای باند بالا باشه , قیمت پایین باشه , پایداری بالا , ساپورت هم در سطح قابل قبول باشه .
امیدوارم که اینبار دیگه اون چیزی باشه که مورد نیاز دوستان باشه .
دوستان عزیز فقط برای سفارش با پشتیبان آنلاین هماهنگ کنید چون این پلن ها هنوز تو سایت قرار نگرفتن
Windows / Linux / Mikrotic
دیتاسنتر :
WORLD Stream
پورت آپ لینک :
1 Gbps
Server:
Core i7 940
DDR3
این سری به علت نزدیک بودن به ایران , دارای پینگ 190 ~ 250 ms هست نسبت به ایران , سرعت دانلود و آپلود بسیار بالا , سرعت بالای انتقال اطلاعات تا ایران و ضمنا Server هم DDR3 و Hard Disk Sata 7200 RPM می باشد.
پلن نقره ای :
حافظه رم :1024 مگا بایت DDR3
فضای دیسک : 100 گیگابایت
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت بر ثانیه
پهنای باند : 2 ترابایت
قیمت ماهانه : - ندارد
قیمت سه ماهه : 60 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 120 هزار تومان
قیمت یکساله : 220 هزار تومان
پلن طلایی :
حافظه رم : 2048 مگا بایت DDR3
فضای دیسک : 160 گیگابایت
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت بر ثانیه
پهنای باند : 3 ترابایت
قیمت ماهانه : 45 هزار تومان
قیمت سه ماهه : 115 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 210 هزار تومان
قیمت یکساله : 400 هزار تومان
:58::58:چطور هستند ؟ لطفا ما رو از نظرات خودتون محروم نسازید :58::58:
سعی شده در این سری هم قیمت ها مطابق نظر دوستان پایین بیاد و هم اینکه میزان پهنای باند زیاد بشه و هم اینکه دیتاسنتر همون دیتا سنتر World Stream هلند هست و ....
:58:در کل از بینندگان گرامی تقاضا میکنیم به این سری از 20 یه نمره بدن و ایراداتو بنویسن تا رفع بشه:58:
Delivery Time:1Work Day
CYB3R
November 15th, 2010, 18:21
پهنای باند باز کمه ، اما قیمت ها خوبه.
یا علی.
bestvps
November 15th, 2010, 18:27
پهنای باند باز کمه ، اما قیمت ها خوبه.
یا علی.
ممنون از نظر شما دوست گرامی . الان چطوره ؟
agarb98
November 15th, 2010, 18:29
همه چيز نرماله خوب هست
GOD
November 15th, 2010, 18:35
خیلی وسوسه کننده هست
هزینه لایسنس؟
تا چه حد مدیریت و کانفیگ شده؟
behrooz_iri
November 15th, 2010, 18:38
10 دقیقه تست هم میدید در حد تست سرعت
bestvps
November 15th, 2010, 18:40
هزینه لایسنس Cpanel :
16000 تومان ماهانه
Direct Admin
7500 تومان
در کل هر لایسنس و ... که بخواین به قیمت نرخ حواله دلار خریداری میشه واستون
کانفیگ هم بستگی به سرویس داره
اگه درخواست بدید اونچیزایی که میخواین نصب میکنیم و تنظیمات رو انجام میدیم.
HyperServer
November 15th, 2010, 18:42
قیمت ماهانه اگر تقریبا بدید میشه 17000....امکانش هست قیمت ماهانه رو هم آفر بدین؟...قطعا از 17000 بیشتر میشه.
ممنون
bestvps
November 15th, 2010, 18:58
در حال حاضر تست موجود نیست , از شنبه انشاالله . تست سرعت شبکه WorldStream این هست http://93.190.137.7/1000mb.bin
تعداد VPS هایی هم که رو هر دستگاه قرارداده میشه معلوم هست و اینطور نیست که جا باز کنه :D
قیمت ماهانه کودوم پلن ها ؟ اونایی که قیمت ماهانه داشته رو زدیم اونایی که اعلام نشده فعلا به این علت هست که ممکنه باعث افزایش تعداد مشتری ها به صورت برنامه ریزی نشده بشه و پشتیبانی همین یه ذره پیشرفتی هم که داشته از دست بده :D فعلا تا یه مدت هدف ما اینه که قرارداد های چند ماهه داشته باشیم که هم بتونیم با دریافت پول یکجا برنامه ریزی های بهتری انجام بدیم و هم اینکه کیفیت ساپورت رو بالا ببریم و هم هزینه سرور های جدید رو راحت تر بتونیم تامین کنیم و نیازی به قراردادن تعداد بالایی VPS رو یک دستگاه نباشه
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
ضمنا اگر استقبال مناسب باشه , برنامه های دیگری هم برای سوپراز کردن کاربران خواهیم داشت :d سوپرایز واقعی !:109:
behrooz_iri
November 15th, 2010, 19:04
بالاخره پورت یک گیگ هست یا دو گیگ (تو تایتل زدید 1 داخل تاپیک 2 هست ؟؟)؟
bestvps
November 15th, 2010, 19:07
حق با شماست . پورت 1 گیگابیت هست , اصلاح شد
armin321
November 15th, 2010, 19:37
سلام
قیمتهاتون خوبه نمره هم من 19 میدم)
فقط کاش یکذره ظرفیت هارد هم بیشتر میکردید(البته من فقط نظرمو گفتم چون من خودم الان سرویسی که دارم 100 گیگ هست که باز هم برام کمه ) . مثلا برای پلان 512 مگ رم هارد 60 گیگ هارد اگر بزارید خیلی خوبه
یا پلان 1 مگ رم رو 100 گیگ کنید عالیه
البته ببخشید چون گفتید منتظر نظر هستید منم نظر دادم
bestvps
November 15th, 2010, 20:39
ممنون از ابراز نظرتون چشم حجم رو هم افزایش خواهم داد
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
حجم پلن 512 و 1 گیگ افزوده شد
asrhosting
November 15th, 2010, 21:03
شدیدا احساس می کنم الانس که انفجار بشه
امید وارم انفجارتون کاربرا رو نگیره !
دلار هم اعتباری بهش نیست !
armin321
November 15th, 2010, 21:35
ممنون از ابراز نظرتون چشم حجم رو هم افزایش خواهم داد
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
حجم پلن 512 و 1 گیگ افزوده شد
واقعا از اینکه اینقدر با احترام برخورد میکنید ، خیلی خوشم اومد
سپاسگزارم که به نظرم احترام گذاشتید
bestvps
November 15th, 2010, 21:50
شدیدا احساس می کنم الانس که انفجار بشه
امید وارم انفجارتون کاربرا رو نگیره !
دلار هم اعتباری بهش نیست !
اون که بله :d مگه کی بهش اعتبار بوده که حالا نیست ؟ :d دیگه عادت کردیم :d
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
واقعا از اینکه اینقدر با احترام برخورد میکنید ، خیلی خوشم اومد
سپاسگزارم که به نظرم احترام گذاشتید
خواهش میکنم , انجام وظیفه ای بیش نکردم , من از شما متشکرم که وقت گذاشتید و نظر تون رو اعلام کردید ممنونم از شما و از کل کسایی که لطف کردند و نظرشنو اعلام کردند
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
سلام یه سوال دارم اگه پلن برنزی :رو خریداری کنیم ولی با هارد 10 گیگ او موقع رو قیمت تاثیر داره ؟
3 ماهه مورد نظرمه
بله , شما همچنین میتونید پلن 1 رو رمشو افزایش بدید
---
-1 آپتایم 99/9 درصد
2- 2 هسته برای زیر یک گیگ رم و 3 هسته برای 1 و 2 گیگ رم
3- بله این امکان هست
GOD
November 17th, 2010, 09:29
پخ رو جواب بدید
Sir.DarKNesS
November 19th, 2010, 12:54
اقا هنورم میفروشی یا منتفی شده ؟
یه شماره تماس بدی ممنون میشم
Sir.DarKNesS
November 20th, 2010, 16:43
کجا رفته این ؟
GOD
November 20th, 2010, 16:51
bestvps
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت:
10-11-18
پشتیبانی 24 ساعته تلفنی : +1-4089079137 و +98-9179991006
bestvps
November 20th, 2010, 18:13
سلام , بر همه دوستان عزیز
آقا ضمن عرض پوزش به علت این مدتی که بنده نتونستم در خدمتتون باشم.
- علت عدم حضور بنده : اتمام قرارداد اینترنت در روز سه شنبه عصر , بعد از اون هم تلاش کردم با اینترنت همراه اول متصل بشم و کار رو از سر بگیرم که متاسفانه به علت سرعت بالا !!!! موفق به انجام کار خاصی نشدم !
در حال حاضرم هم مانند سابق در خدمتتون هستیم ! سرویس های هلند هم متاسفانه استقبال خوبی نشد , اما هنوز هم حاضریم این سری سرویس ها رو از سر بگیریم و اگر تعداد کسانی که درخواست دارند به 4-5 نفر برسه که فقط اعلام کنند سرویس رو میخوان ما سرویس رو تهیه کنیم . لطفا هر کسی که میخواد اعلام کنه تا سخت افزار مورد نیاز تهیه بشه ! نیازی به پرداخت هزینه هم نیست به دلایلی اگر تعداد از 5 تجاوز کرد پس از تحویل سرویس بهشون و تست هزینه دریافت میشه
MagicVps.Com
November 20th, 2010, 19:59
دوست عزیز یعنی شما منتظری که تعداد سفارشها تعدادشون به یک حدی برسه بعد سفارش بدین اگر اینطور هست که فکرنمیکنم وجهه خوبی داشته باشه نه برای شما نه دیگر همکارانی که از این روش میخوان استفاده کنند که هزینه بگیرن بعداز اینکه به یه حدی رسید سرور اصلی را سفارش بدن حالا این وسط اگر استفبال نشه سرور خریدش کنسل میشه این چند روز که مشتری وقتش تلف شده هم هیچی
سعی کنید با این کارها نه اعتبار خودتون خراب کنید نه اینکه اعتبار این کار
تاپیکهای مشابه چه عناوینی هم انتخاب شده
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15551/
bestvps عزیز ما همچنان منتظر سرور هستیم بعد از 11 روز!
یکی دیگراز اعضا هم درخواست داده بوده که شما سوریستون معرفی کردین ولی ظاهرا این بنده خدا ا هم پرداخت کرده و دستش توی حنا موند این دفعه تاپیک فروش سرور هلند بود
http://www.webhostingtalk.ir/f15/17028/
4 روزه سرویس تحویل داده نشده، تیکت و تلفن هم جواب داده نمیشه!! پولی که بهت دادم به درک، وقتی که از من تلف کردی رو میخوای چیکار کنی؟!
سری قبل داغ داغ بود سرور این سری مثل اینکه منفجر قرار بوده بشه خدا رحم کنه دفعه بعد چی قرار بشه
این روش مثل اینکه دار ه مد میشه چون یکی دیگه هم بود این کار انجام داده بود توی همین فورم که بعدا گندش در امد
bestvps
November 20th, 2010, 20:44
بنده حرفی از پرداخت هزینه نزدم ! گفتم هم که هزینه ای نمیخواد پرداخت کنید !
پست قبلی "در حال حاضرم هم مانند سابق در خدمتتون هستیم ! سرویس های هلند هم متاسفانه استقبال خوبی نشد , اما هنوز هم حاضریم این سری سرویس ها رو از سر بگیریم و اگر تعداد کسانی که درخواست دارند به 4-5 نفر برسه که فقط اعلام کنند سرویس رو میخوان ما سرویس رو تهیه کنیم . لطفا هر کسی که میخواد اعلام کنه تا سخت افزار مورد نیاز تهیه بشه ! نیازی به پرداخت هزینه هم نیست به دلایلی اگر تعداد از 5 تجاوز کرد پس از تحویل سرویس بهشون و تست هزینه دریافت میشه "
اون دوستان قبلی هم که فرمودید سرور هاشون تحویل داده شد ! مشکلی هم که پیش اومده بود اول توقیف پول بود بعد هم پرداخت دوباره رو دیتا سنتر گیر داد و مشکلاتی از این دست که حل شد به لطف خدا ! خسارت دوستان هم محاسبه شد !
این دوستی هم که جدیدا فرمودید از این سری خرید نداشتند که تو این تاپیک معرفی شده ! قبل از این تاپیک از سری cs سفارش دادند و متاسفانه در هلند اون سرویس به همون علتی که گفتم حاضر نشد.
و لطفا اینطوری یه دفعه ای اعتبار کسی رو زیر سوال نبرید ! اگر هم یوزر ها اقعا بخوان بنده دیگه تو ایران اصلا کار نمیکنم ! بنده زیاد وابستگی خاصی به بازار ایران ندارم و نظر مشتریام هم واسم خیلی خیلی خیلی مهمه ! اگه بگن به درد نمیخوره باور کنید تعطیل میکنم !
اما به هر حال مشکلات همواره هست اما بهتره که قبل از نوشتن نیمه پر و خالی لیوان رو با هم ببینید ! با زیر سوال بردن همدیگه کار خاصی انجام نمیدیم !
ممنون ار توجهتون
MagicVps.Com
November 20th, 2010, 21:35
هر جور میدونید برداشت کنید دوست عزیز منظور خاصی نبوده ولی برای بهبود و بالابرن کیفت کارهاتون این چیزها گفته شده از اونجای که دیدیم مثل خیلها نیستید که انتقاد پذیر نیستند و همیشه خودتون خواستید توی تاپیکاهاتون نظر دیگران را بدونید و نظر دوستان خواستید اگر میدوند این حرفها اشتباه هست که من پستم ادیت میکنم دوست عزیز
Sir.DarKNesS
November 21st, 2010, 17:35
بنده که 100% خریدارم یکی از دوستان بنده هم خریداره هارد 100 گیگ بره سایتش
bestvps
November 21st, 2010, 20:47
هر جور میدونید برداشت کنید دوست عزیز منظور خاصی نبوده ولی برای بهبود و بالابرن کیفت کارهاتون این چیزها گفته شده از اونجای که دیدیم مثل خیلها نیستید که انتقاد پذیر نیستند و همیشه خودتون خواستید توی تاپیکاهاتون نظر دیگران را بدونید و نظر دوستان خواستید اگر میدوند این حرفها اشتباه هست که من پستم ادیت میکنم دوست عزیز
ممنونم از لطفتون و عذر میخوام اگر سود تفاهمی ایجاد شده . اون موارد رو که فرمودید هم حتما درست میکنیم بازم ممنون که لطف کردید و نظرتون رو گفتید. ایرادات هم بزودی برطرف خواهد شد. تیم کاری بخش VPS و Dedicated هم بزودی چند نفر رو استخدام میکنیم تا کارها سریع تر انجام بشه و سرور هلند هم 99% بزودی حاضر میشه
P.I.T.A
November 25th, 2010, 15:14
فروش ادامه داره؟
تست هم میدید؟ یا مثلا اگر ناراضی بودیم وجه برگشت داده بشه؟
PoshtibanCo
November 25th, 2010, 16:51
وورد استریم هنوز زندست مگه !!!
ااااااا. بابا ماشائلله !
حاجی . سوال من رو بی زحمت جواب بدید که این دیتا سنتر با port Scan مشکلی داره یا نه؟
bestvps
November 25th, 2010, 23:51
فروش ادامه داره؟
تست هم میدید؟ یا مثلا اگر ناراضی بودیم وجه برگشت داده بشه؟
فروش همچنان ادامه داره !
تاپیک جدید : http://www.webhostingtalk.ir/f15/17417/
تست هم میدیم . سرویس ها برگشت پذیر نیستند به صورت عادی اما اگر واقعا دلیل موجهی ارائه بشه 99% وجه برگشت داده خواهد شد .
برای دریافت تست هم با پشتیبانی آنلاین سایت و یا یاهو تماس بگیرید
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
ااااااا. بابا ماشائلله !
حاجی . سوال من رو بی زحمت جواب بدید که این دیتا سنتر با port Scan مشکلی داره یا نه؟
در این مورد اطلاعی ندارم هنوز. ولی از دیتا سنتر کسب اطلاع میکنم و به اطلاعتون خواهم رسوند
تاپیک جدید : http://www.webhostingtalk.ir/f15/17417/
ضمنا یه سری سرور ایران هم هست با پورت 2 مگابیت نامحدود بزودی برای فروش قرارداده میشن . آپ تایم 90 درصد . اگر کسی خواست میتونه همین الان هم با پشتیبانی تماس بگیره
bestvps
December 4th, 2010, 22:41
ااااااا. بابا ماشائلله !
بله با پورت اسکن مشکل دارند