PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تنظیمات نیم سرور

Reza G
July 18th, 2016, 10:32
سلام عزیزان

وقت بخیر

من دیروز یه سرویس نمایندگی گرفتم و آیپی معرفی شده به من 1.1.1.1 بود. قصد دارم که با DNS اختصاصی ns1.domain.com و ns2.domain.com تنظیمات رو انجام بدم.

برای همین به پنل دامنه رفتم و تغییرات رو مشابه تصاویر اعمال کردم. علیرغم گذشت 12 ساعت، اما گویا مفید نبوده.

تصویر 1

32505

تصویر 2

32506

تصویر 3

32507

تصویر 4

32508

یعنی در واقع توی تستهای مختلف با سرور مجازی و ... از قرار معلوم هاست منتقل شده اما روی کامپیوتر خودم همچنان از هاست قبلی بارگذاری میشه و پینگ سایت هم با آیپی قبلی هست.

علاوه بر این کران جاب whmcs هم از سوی سرور قبلی برام ایمیل شد و سرور جدید حتی کران جابش ران نشد. ممنون میشم دوستان کمک کنند که مشکل از کجاست.

tegra
July 18th, 2016, 11:27
سلام

برای تست اینکه متوجه بشی دی ان اس های شما کاملا ست شده است یا نه از این سایت استفاده کنید

http://www.host-tracker.com/

موفق باشید

Mr.Te0
July 18th, 2016, 12:00
گاهی اوقات کش شدن با توجه به isp سرویس دهنده ، ممکن است طول بکشد.
در cmd دستور زیر را وارد کنید.

ipconfig /flushdns

Reza G
July 18th, 2016, 12:05
گاهی اوقات کش شدن با توجه به isp سرویس دهنده ، ممکن است طول بکشد.
در cmd دستور زیر را وارد کنید.

ipconfig /flushdns

بله دقیقاً خودمم حدس زدم که مشکل از کش شدن توسط isp باشه. اما خب الان مساله ای که هست اینه سه تا سایت روی هاست جدید منتقل کردم. یکی شون بالا میاد، دو تای دیگه خطا میدن.

Mr.Te0
July 18th, 2016, 12:15
بله دقیقاً خودمم حدس زدم که مشکل از کش شدن توسط isp باشه. اما خب الان مساله ای که هست اینه سه تا سایت روی هاست جدید منتقل کردم. یکی شون بالا میاد، دو تای دیگه خطا میدن.

Debug کردن DNS Zone ها گاهی اوقات بسیار ممکن است پیچیده شود.
دامنه ها را از طریق intodns.com چک کنید.
اگر خطایی در DNS ها باشد ، در سایت فوق نشان داده خواهد شد.

Reza G
July 18th, 2016, 12:18
Debug کردن DNS Zone ها گاهی اوقات بسیار ممکن است پیچیده شود.
دامنه ها را از طریق intodns.com چک کنید.
اگر خطایی در DNS ها باشد ، در سایت فوق نشان داده خواهد شد.

ضمن تشکر از پیگیری شما، با این سایت هم چک کردم اتفاقاً.

تنها خطاهایی که داره (پس زمینه زرد) این موارد هستند:

WARNING: Not all of your nameservers are in different subnets

WARNING: Single point of failure

Mr.Te0
July 18th, 2016, 12:25
DNS zone ها به درستی تعریف شده اند.
اگر از کانفیگ dns و کنترل پنل استفاده شده مطمئن هستید ، باید منتظر بمانید تا موارد برای سرویس شما کش شوند.