توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ایجاد ایمیل در ایران نیک
SajjadM2
July 18th, 2016, 02:42
سلام یه دامین آی آر دارم که رو یک سیستم همکاری در فروش محصولات مجازی پارکه خب 100% به هاست اون سیستم دسترسی که ندارم حالا من چجوری میتونم یک ایمیل با این دامین ایجاد کنم ایران نیک این امکانو داره؟! راه حلش چیه
menalgeya
July 18th, 2016, 02:43
سلام یه دامین آی آر دارم که رو یک سیستم همکاری در فروش محصولات مجازی پارکه خب 100% به هاست اون سیستم دسترسی که ندارم حالا من چجوری میتونم یک ایمیل با این دامین ایجاد کنم ایران نیک این امکانو داره؟! راه حلش چیه
سلام دوست عزیز
تا جایی که بنده اطلاع دارم راهی نداره و ساخت ایمیل فقط از طریق هاست امکان پذیره
SajjadM2
July 18th, 2016, 02:47
خب نمیشه دامین رو پارک کنم رو cpanel خودم؟! بعد آی پی رو تغیر بدم رویه اون یکی هاست که از اونجا ادد بشه؟!
menalgeya
July 18th, 2016, 02:58
خب نمیشه دامین رو پارک کنم رو cpanel خودم؟! بعد آی پی رو تغیر بدم رویه اون یکی هاست که از اونجا ادد بشه؟!
خب این ایمیل تا وقتی روی هاست شما باشه کار میکنه و لاگین میشه وقتی دامنه بره روی هاست دیگه ایمیل با هاست قبلی وارد نمیشه
SajjadM2
July 18th, 2016, 03:00
خب این ایمیل تا وقتی روی هاست شما باشه کار میکنه و لاگین میشه وقتی دامنه بره روی هاست دیگه ایمیل با هاست قبلی وارد نمیشه
نه منظورم اینه A Record رو از سیپنل تغیر بدم واسه دامنه اصلی نمیشه نه؟!
a.e
July 18th, 2016, 03:20
با سلام و عرض ادب
در صورتی که هیچگونه دسترسی به هاست ندارید متأسفانه امکان ساخت ایمیل با آدرس دامنه مورد نظر را نیز ندارید.
پیشنهاد میشود دامنه مورد نظر را بر روی یک هاست کم حجم پارک نمایید و سپس از طریق آن هاست اقدام به ایجاد ایمیل کرده و برای ریدایرکت دامنه مورد نظر به آدرس سیستم همکاری در فروش از طریق فایل htaccess در هاست اقدام نمایید.