ضمن سلام و عرض ادب
تیم مدیریت رسانه سانگ دانلود و سانگ دی ال،تصمیم گرقته جایگاه تبلیغات پاپ آپ دوتا از سایت هارو به صودت همزمان به فروش برساند.
قیمت هر سایت در دو سایت به صورت همزمان و ماهیانه : 220 ت
http://www.song-dl.ir
http://www.songdownload.ir
رسانه سانگ دانلود سه هفته میوباشد که ف×ی×لتر است.بدون هیچگونه مشکل و همچنین اطلاع رسانی و حتی عدم اجرای دستور.
اما در هر صورت طبق مکاتبات،با رفع آن موافقت شده و له حالت اول باز خواهد گشت.
اما سایت اصلی سانگ دی ال،خداروشکر بدون مشکل پا برجاست.
حالا تصمیم گرفتیم فقط به صورت محدود،یعنی فقط دو سایت،پاپ آپ آپ این دو سایت رو همزمان به صورت ماهیانه 220ت واگذار کند.
220ت برای تبلیغ در دو سایت آهنگ.
در صورت درخواست سه ماه به بالا،قیمت هر ماه 200ت محاسبه خواهد شد.
یعنی قیمت پاپ آپ یک سایت،در دو سایت آهنگ.
در صورت پاپ آپ ماهیانه؛احتمال افزایش قیمت وجود دارد.اما از سه ماه به بالا تا 6 ماه خیر.
در صودت تمایل در تماس باشید.
بدرود و سر شب همگی بخیر و شبک.
IrIsT
July 24th, 2016, 18:06
با سلام
با بک لینک های بسیار زیادی و خوبی که خورده،طی مدت زمان کوتاه داره ایندکس ها و کلمات کلیدی و بازدید به روزهای خوب بر میگرده انشالله.
یک پاپ آپ دیشب فروخته شد.
یک دونه دیگه جا هستوبه قیمتو240ت در دو سایت به صورت ماهسانه
یک بک لینک یککماهه رایگان در تیم امنیتی iedb.ir/acc/ هم هدیه با پیچ توریتی 37 که اینم انشالله روزهای خوبی رو داره طی میکنه
فقط یک سایت دیگه جا داره
@AmirAm67
iedb.team@gmail.com
این پست جهت اطلاع بود.
فقط یک سایت دیگه جا داره.
برای قرارداد سه ماهه با تخفیف و هدیه و همچنین قیمت ثابت برای این دوسایت برای همیشه هم در نظر گرقتیم
موفق باشید.
viasky
July 24th, 2016, 18:09
جهت پاپ آپ دو وب سایت موزیک با هم بنده 165 تومان می تونم پرداخت کنم
در صورتی که ممکن بود مایل بودید لطفا بفرمایید
July 24th, 2016, 19:55
جهت پاپ آپ دو وب سایت موزیک با هم بنده 165 تومان می تونم پرداخت کنم
در صورتی که ممکن بود مایل بودید لطفا بفرمایید
چطوری داوود جان.داوود جان شما رفیقمی.به گردن ماهم حق داری.اولا قابلو نداره.شما ارزشت بیشتر از این چیزاست که بخوام واست پولی حساب کنم.
ولی خدایی ارزش داره یک سایت دوتا پاپ اپ بذاره کاربر که میپره هیچ.بک لینک تا حدودی حساب میشه و کاربر سایتتون هم زیاد میشه,افت توی گوگل هم داریم و مشکلات دیگه.
آیا صرف داره؟هم پول سرورم در نمیاد که هی ضرر بسیاری هم میخوره.
180 واست حساب میکنم و افزایش ممبر تلگرام تضمینی هم بتون بزنی حله.دائمی و تضمینی خودت.
دیگه یکم سمت ماهم حق بده.
خدای خودت جای من.یکی بگه سرورتو انقدر بده.زیر قیمتی که واست ضرر هم داره.میدی؟
180 میزنم.ممبر هم واسه ک دوتا از کانال ها.
در تماس باش داوود جان.
viasky
July 24th, 2016, 19:58
تشکر حق با شماست ، امکان کسب اطلاعات در مورد وب سایت ها وجود داره؟ الکسا و بازدید و عمر و...
سپاس
IrIsT
July 24th, 2016, 20:25
تشکر حق با شماست ، امکان کسب اطلاعات در مورد وب سایت ها وجود داره؟ الکسا و بازدید و عمر و...
سپاس
عمر که که حدودا سانگ دی ال 3 سال و سانگ دانلود 1 سال و نیم.اولین سایتمون سانگ دی ال بود که طی سه ما رتبه زیر 500 هزار بود و تا 6 ماه زیر 200 هزار شد و با زحمت عزیزان شیلتر.
بازدید سرجمع بالای 7 هزارتاست.از پنل نگاه میکنم.چون قالب های خیل خاص هستند و نمخوام خطا داشته باشه و کمتر بودن خطا باعث ایندکس و پیشرفت بهتر میشه.از آمار گیرها چیزی نمیذاریم.
این عکس فقط از سانگ دی ال هستش که همین الان گرفتم.
از وقتی کلا شیلتر کردن کلا آمار سانگ دانلود افتاضاح شد.اما طی 3 ا 2 هفته سانگ دی ال با لف خدا ترکوند.
http://up.iedb.ir/uploads/song-dl-ir.jpg
دیگه منو میشناسی.اطمینان داری بهم.الته اگه هنوز داشته باشی.دگه ادم ها وقت کم دور میشن تغر میکنن.امیدوارم همون داش داوود خودمون باشی.
به قیمت خوب دارم میدم داوود جان.شک نکن.مخصوصا دوستانی مثل تو و دیگران دارم میگم,اگه مشکل خورد یا از سمت ما اون زی نبود که باشه,بازم بدون هزینه چند روزی اضافه تر مذارم.طبق تمامی پاپ آپ هایی که تا الان گذاشتم.
در خدمتتم و دیگر دوستان.
IrIsT
July 24th, 2016, 22:28
دوستان من تخفیف دادم و گفتم ممبر بزنید برای یکی دوتا کانال،180 بدین یا 200 ت با ممبر.
دیگه 100ت چه قیمیتیه؟
دوستان هرکی میخواد زود بهم ایمیل بده یا پ.خ بفرسته
iedb.team@gmail.com
تلگرام
@AmirAm67
امشب کلکشو بکنیم.اگه ممبر ندارید 240ت دوتا سایت
یکیش دیدین و عکس گذاشتم که یکیش 5 هزار بازدید داره.
یکی دیگم هست.
فقط زود
داوود جان پ.خ میدم.خواستی و میتونیکممبر بزنی بریز.
هرموقع پاپ اپ اضافه شد از اون شاعتوحساب میشه حتی شاید اضافه ترم نگه داشتم
iroo
July 25th, 2016, 13:44
سلام
آمار دقیق دقیق سایت رو برای من ارسال بفرمائید
سپاس
IrIsT
July 25th, 2016, 14:48
سلام
آمار دقیق دقیق سایت رو برای من ارسال بفرمائید
سپاس
با سلام
سانگ دی ال توی عکس مشخصه که بالا گذاشتم
بین 4 تا 5 هزارتا
شانگ دانلود 2 تا 3.5 هطارتا
البته درحال رفع شیلتره انشالله که امار دوبله یا بسشتر میشه.چون موافقت کردم
به درد کشانی میخوره که بالای دوماه یا سه ماه میخوان.چون صددرصد امارها با این حجم وسیع آهنگ و بروزرشانس مرتب و خیلی خوب و اینکه روی کلمات کلیدی بسیاری رتبه دار هستند،
امار به شدت انشالله درحال افزایش است.
آدم بی راهی نیستم.همچنین پاپ اپی که 8 ماه با این ماه که گرفتن حساب کنیم،براشون با همین قیمت،بیشتر از 8 ماه گذاشتیم و به جدیت میشه گفت 10 ماه بوده
که دوماهم رایگان گذاشتیم.
چون هدف ما رضایت هستش.راضی باشند.مشتری خودش میاد.مشتری مشتری میاره.واسهوهمینه چندین ماه با سایت های زیادی کار میکنیم.
حتما با نماد دو ستاره توی این چند ماه رضات داشتیند که از سوئیس اومون دوباره تمدید کردند و پریشب مول و واریز کردند و دیروز فعال شد
امروز انشالله اخرینشو میگیریم.یا همون تک پاپ اپ.یا دوستان دیگه که فقط یک پاپ دیگه جا موجوده
دو تا سایت مرجع،لا قیمت 240ت که تضمین ویودودی و همچنین بالای دو سه ماه تخفیف هم هدیهوهم گذاشتیم و احتمال اضافه نگه داشتن رایگانم هست.
در خدمت دوستانیم.
IrIsT
July 27th, 2016, 19:42
سلام و درود.
آمار گوگل برای Song-dl.ir
32691
بازدید 4.500 متوس و هرروز بالاتر
هرروز در حال افزایش بسیار زیاد و بازگشت به حالت اولیه
اینم طی یک هفته و رنکینگ اکسا یک دامنه :
Global Rank http://pcache.alexa.com/images/icons/icon_tip.4f0ae04e390da581fff1a3fa62e96860.png
بهترین موقعیت برای افرادی که بازدید بالا و برای سه ماه با قیمت بسیار پایین
نکته مهم :
---------------------------------------
مبلغ 160 ت,برای سایت ها + ممبر تلگرام یا یک vps کوچیک یا چیزی که مفید باشه.
یا اینکه کلا هزینه پاپ آپ رو با یک سرور اختصاصی تعویض میکنیم.یعنی هزینشو سرور اختصاصی بگیرند.با مشخصاتی که توی پ.خ یا تلگرام صحبت میکنیم.
و یا کلا مبلغ اصلی شد 200 ت
اینهم کلا تخفیف ویژه ما برای دوستان.و یا کسانی که سرور اختصاصی و سرور مجازی و ممبر تلگرام و .... دارن.
برای سرور اختصاصی کلا برای قرارداد بالای 3 ماه هستش.
یک سرور اختصاصی = قرار دادن پاپ آپ در دو سایت.قرار داد 3 ماهه.یا 6 ماهه یا 1 ساله.
تا فردا شب.و گرنه قیمت از فردا شب میشه 250 ت
-----------------------------------
@AmirAm67 یوزر تلگرام.
موفق و بدرود.
hamed7157
August 6th, 2016, 00:52
با عرض سلام.جناب بک لینک یککماهه رایگان در تیم امنیتی iedb.ir/acc/ وجود نداشت. میشهلینک دقیق را لطف کنید
IrIsT
August 6th, 2016, 14:03
با عرض سلام.جناب بک لینک یککماهه رایگان در تیم امنیتی iedb.ir/acc/ وجود نداشت. میشهلینک دقیق را لطف کنید
سلام و درود
برای کسایی بود که در موقع ااپیکی که زدم و مهلتی که دادم خرید کنن
بعدش خریدی از تاپیک نشده که بک لینک رایگان بخواد بخوره
بعدش متوجه نشدم.منظورتون پست مربوط به بک لینک رایگانه
یا اینکه چرا بک لینک رایگان نیست؟کامل توضیح بدین
از امروز تا فردا هرکی پاپ آپ دوتا سایت رو 240 بخره یک بک لینک رایگان توی iedb زده میشه
از الان تا فردا همین موقع.
با اینکه هزینه دوتا رو کردیم 300ت.چون افزایش رتبه و بازدید داشتیم
اما بازم 240ت تا فردا ظهر و یک بک لینک رایگان در تیم iedb.ir
موفق باشید