توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی با سخت افزار جدید
iHSG
July 17th, 2016, 17:35
سلام دوستان
فعلا قصد خرید ندارم به همین دلیل بودجه ای اعلام نمیکنم اما خواستم بدونم سرور مجازی یا اختصاصی با قطعات زیر رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ اصلا مهم نیست که جزو بچه های این انجمن باشن یا نه.
CPU: Intel i7 Skylake Series
Ram: DDR4 3000Mhz
Hard: SSD Pro MLC SATA III
اصلا تعداد هسته سی پی یو، میزان حجم رم و هارد و کشور میزبان مهم نیست فقط می خوام قطعات این باشه :)
البته صرفا نیاز نیست سری i7 باشه سری Xeon هم نسل 6 اینتل قابل قبوله.
دوستان سرور اختصاصی هم با این مشخصات قبوله.
فعلا فقط می خوام قیمت دستم بیاد و بدونم کجا ها این سرویس رو ارائه میدن.
mizban97
July 17th, 2016, 18:45
سلام دوستان
فعلا قصد خرید ندارم به همین دلیل بودجه ای اعلام نمیکنم اما خواستم بدونم سرور مجازی با قطعات زیر رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ اصلا مهم نیست که جزو بچه های این انجمن باشن یا نه.
اصلا تعداد هسته سی پی یو، میزان حجم رم و هارد و کشور میزبان مهم نیست فقط می خوام قطعات این باشه :)
سلام
سرور مجازی با سخت افزار جدید در تاپیک فروش ما میتونید پلان ها رو مشاهده کنید
کد تخفیف : WHT
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169409
سوالی بود در خدمتم
تلگرام 09039126726
با تشکر
mizban97
July 17th, 2016, 19:16
آفر های هلند شما که اصلا از سی پی یو های End of Life شرکت Intel استفاده میکنه و بدرد من نمی خوره.
آفر آلمان هم طوری که نوشتید از سی پی یو Skylake مدل i7-6700 استفاده میکنه اما ظاهرا سی پی یو اشتراکی هستش چون کلا این سی پی یو 4 هسته بیشتر نداره و شما در هر پلن تون 2 هسته میدید پس اصولا باید اشتراکی باشه.اگه اختصاصی خصوصا با مجازی ساز KVM پیدا بشه خیلی به نظرم بهتره.
بعد ظاهرا رم DDR4 فقط در سری های آلمان خودتون دارید که متاسفانه فرکانس سرعت رم رو مشخص نکردید و نکته دیگه اینکه هارد SSD ظاهرا اصلا تو آفر ها نیستش.
به هر حال خیلی ممنون منتظر معرفی سایر دوستان هم هستم :)
- - - Updated - - -
باتشکر از فیدبک شما
بنده منظورم دقیقا با آفر آلمان بود با هلند کاری ندارم.
شما سرور های ما رو تست کردید که میگید اشتراکی هستند؟
ما اصولا سرور اشتراکی به مشتری نمیدیم و منابع نیمه اختصاصی VDS هستند
چون داریم هزینه دریافت میکنیم سعی میکنیم سرویس با کیفیت به مشتری ارائه بدیم.
فرکانس رم unlmited هست محدودیتی روی vds مشتری اعمال نمیشه .
همچنین فرکانس پردازنده هم بصورت unlimited هست. البته در این مورد تا زمانی که مصرفتون بالا نره محدودیتی اعمال نمیشه.
معمولا کسانی که سرور مجازی ارائه میکنند هارد معمولی با فضای بیشتر خریداری میکنند هارد های این سری از نوع اینترپرایز هستند کیفیتشون بالا هست.
در ضمن سرور های ما مجهز به پنل وی سنتر هستند که میتونید دسترسی کامل بگیرید.
در هر صورت اگر بازم راضی کننده نیست میتونید با هزینه بیشتر سرور اختصاصی از سری Skylake تهیه کنید.
در خدمت شما هستیم.
mizban97
July 17th, 2016, 19:41
والا تا اون جایی که من فهمیدم اکثر جا هایی که از واژه VDS استفاده میکنن منظورشون اینه که فقط Ram اختصاصی هستش وگرنه CPU اشتراکیه.الان برای شما علاوه بر رم CPU هم اختصاصیه؟ یعنی چندین و چند تا از این سرور اختصاصی 4 هسته ای خریداری کردید و اصولا روی هر سرور اختصاصی فقط 2 سرور مجازی 2 هسته ای قرار میگیره؟ خودتون فکر کنید این کار اصلا ضرفه اقتصادی داره؟ به همین دلیل من پیش داوری کردم و گفتم CPU اشتراکی هستش.
منظور من از سرعت فرکانس رم محدودیتی که شما تعیین کردید نیست منظور من سرعت ماژول های فزیکی رم هستش که شرکت سازنده Ram روی اونا تعبیه کرده.همچنین خیلی دوست دارم زمان پاسخگویی رم ها هم بدونم اصلا شما مدل شرکت و سخت افزاری رم سرور رو بگو خودم همه این اطلاعات رو به دست میارم :)
بعدش همانطور که در پست اول هم گفتم فعلا قصد خرید ندارم و بیشتر درحال تحقیق در این زمینه هستم بازم خیلی خیلی ممنون ;)
هدف بنده هم راهنمایی کاربران عزیز هست.
همانطور که خودتون گفتید بله سیپیو در نهایت اشتراکی خواهد شد ولی بازم به بازه ای که مشتری مصرف میکند داره.
شما خودتون اگر فکر کنید متوجه میشید ما هیچ سروری نداریم که نامحدود باشه پس باید این فکر از سرتون بیرون کنید که میتونید از جایی تهیه کنید همه چیز نامحدود تحویل شما بده...
شما اگر تمایل دارید همه موارد بصورت اختصاصی ارائه بشه بهتره از سرور اختصاصی استفاده کنید.
با این حساب سرور مجازی برای شما جوابگو نیست و معنی ندارد دنبال سرور مجازی باشید.
با تهیه سرور اختصاصی فکر میکنم 90% نیاز های شما برآورده بشه.
mizban97
July 17th, 2016, 19:54
بیشتر دوست داشتم سر یه پروژه تحقیقاتی بهترین سخت افزار ممکن که میشه برای یه vps پیدا کرد رو بشناسم و به بعضی دوستان معرفی کنم.به همین دلیل از اول گفتم سرور مجازی اما خب می دونم با این سخت افزار رسما هزینه یه سرور اختصاصی کامل رو خواهد داشت به همین دلیل دوستان اگه سرور اختصاصی هم با این مشخصات می شناسن خب معرفی کنن.
ممنون.
آفر زیر به سروری که مدنظر شماست شبیه هست فکر کنم همونی هست که میخواید :
RAM 64 GB DDR4 RAM
Hard Drive 2 x 250 GB SATA 6 Gb/s SSD
(Software-RAID 1)
Connection 1 Gbit/s-Port
Guaranteed Bandwidth 1 Gbit/s
Backup Space 100 GB
Inclusive Traffic 30 TB*
kool
July 17th, 2016, 20:03
اما ظاهرا سی پی یو اشتراکی هستش چون کلا این سی پی یو 4 هسته بیشتر نداره و شما در هر پلن تون 2 هسته میدید پس اصولا باید اشتراکی باشه. اگه اختصاصی خصوصا با مجازی ساز kvm پیدا بشه خیلی به نظرم بهتره.
درود
شما که فهمیده هستید چرا؟
سرور مجازی یک سرویس اشتراکی است چرا انتظار دارید که سرویس دهنده باید با هزینه بالا سرور اختصاصی خریداری کند و با زیان به شما تحویل دهد؟ تمام سرور مجازی ها پردازنده اشتراکی دارند!
مثلا یک سرور 250 هزار تومان هزینه خرید داشته باشد با حد اقل 10-15 سرور مجازی روی آن ارائه شود؟ (البته در حالت خوب) حال چطور با 4 هسته به همه آنها هسته اختصاصی تقسیم شود؟ مگر اینکه سرور مجازی 150 هزار تومانی سفارش دهید.
Kvm نیز به همین صورت است و این مجازی ساز پردازنده را جادو نمیکنه که هسته و قدرتش بیشتر بشه. از طرفی نیز امکانات محدود سازی این مجازی ساز بالا هست و دست برخی مدیرها شاید باعث محدودیت بیشتر و اذیت شما و عدم کیفیت مناسب بشه.
iHSG
July 17th, 2016, 20:06
درود
شما که فهمیده هستید چرا؟
سرور مجازی یک سرویس اشتراکی است چرا انتظار دارید که سرویس دهنده باید با هزینه بالا سرور اختصاصی خریداری کند و با زیان به شما تحویل دهد؟ تمام سرور مجازی ها پردازنده اشتراکی دارند!
مثلا یک سرور 250000 هزار تومان هزینه خرید داشته باشد با حد اقل 10-15 سرور مجازی روی آن ارائه شود؟ (البته در حالت خوب) حال چطور با 4 هسته به همه آنها هسته اختصاصی تقسیم شود؟ مگر اینکه سرور مجازی 150 هزار تومانی سفارش دهید.
Kvm نیز به همین صورت است و این مجازی ساز پردازنده را جادو نمیکنه که هسته و قدرتش بیشتر بشه. از طرفی نیز امکانات محدود سازی این مجازی ساز بالا هست و دست برخی مدیرها شاید باعث محدودیت بیشتر و اذیت شما و عدم کیفیت مناسب بشه.
بله حق با شماست همانطور که گفتم بیشتر هدفم پیدا کردن بهترین سخت افزار برای vps بود یعنی می خواستم بدونم کجا بهترین سخت افزار ممکن برای یه سرورمجازی رو ارائه میده :)
mizban97
July 17th, 2016, 20:15
هر یورو رو چند حساب میکنید؟ در صورت خرید 6 ماهه چقدر تخفیف قائل میشید و آیا هزینه ستاپ حذف میشه؟
بعدش دیتاسنتری بهتر از Hetzner با این مشخصات سراغ ندارید؟ آخه درباره هتزنر دیگه همه دارن بد میگن :)
هر یورو 4100 تومان برای شما محاسبه میکنیم.
سرور بدون مالیات و بدون کارمزد ارائه میشه.
چون بدون کارمزد و بدون مالیات ارائه میشه باید ستاپ کامل پرداخت کنید. میتونید بصورت دو قسط ستاپ به ما پرداخت کنید.
سرور های رده بالای هتزنر دارای کیفیت بی نظیری هست.
اگر دیتاسنتر اروپایی با کیفیت میخواید و قصد دارید هزینه ماهانه 500 هزار تومان به بالا بدید رداستیشن انگلستان بنده پیشنهاد میدم.
سرور های خوب رداستیشن از 500 تومان به بالا هست.
negarnovin
July 17th, 2016, 20:28
سلام دوستان
فعلا قصد خرید ندارم به همین دلیل بودجه ای اعلام نمیکنم اما خواستم بدونم سرور مجازی یا اختصاصی با قطعات زیر رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ اصلا مهم نیست که جزو بچه های این انجمن باشن یا نه.
دوستان سرور اختصاصی هم با این مشخصات قبوله.
فعلا فقط می خوام قیمت دستم بیاد و بدونم کجا ها این سرویس رو ارائه میدن.
سلام به بخش فروش تیکت ارسال کنید دقیقا کانفیگی که می خواهید اعلام کنید آفر خیلی خوب هم مجازی و هم اختصاصی می توانیم به شما بدهیم:
هر یورو 4100 تومان برای شما محاسبه میکنیم.
سرور بدون مالیات و بدون کارمزد ارائه میشه.
چون بدون کارمزد و بدون مالیات ارائه میشه باید ستاپ کامل پرداخت کنید. میتونید بصورت دو قسط ستاپ به ما پرداخت کنید.
سرور های رده بالای هتزنر دارای کیفیت بی نظیری هست.
اگر دیتاسنتر اروپایی با کیفیت میخواید و قصد دارید هزینه ماهانه 500 هزار تومان به بالا بدید رداستیشن انگلستان بنده پیشنهاد میدم.
سرور های خوب رداستیشن از 500 تومان به بالا هست.
یعنی این سرور اولیه 49 یورویی برای من در میاد ماهانه 200900 تومان؟
99 یورو هم ظاهرا ستاپ داره که میشه 405900 تومان درسته که در 2 قسط میشه دو ماه اول 202950 به علاوه هزینه سرور درسته؟
هیچ راهی نداره بدون ستاپ بشه؟ دیتاسنتر های دیگه چطور تو همین محدوده قیمت 200 تومان بدون ستاپ دارن؟
- - - Updated - - -
سلام به بخش فروش تیکت ارسال کنید دقیقا کانفیگی که می خواهید اعلام کنید آفر خیلی خوب هم مجازی و هم اختصاصی می توانیم به شما بدهیم:
یعنی این سرور اولیه 49 یورویی برای من در میاد ماهانه 200900 تومان؟
99 یورو هم ظاهرا ستاپ داره که میشه 405900 تومان درسته که در 2 قسط میشه دو ماه اول 202950 به علاوه هزینه سرور درسته؟
هیچ راهی نداره بدون ستاپ بشه؟ دیتاسنتر های دیگه چطور تو همین محدوده قیمت 200 تومان بدون ستاپ دارن؟
بله هزینه ماهانه 201 تومان هست.
هزینه ستاپ 406 تومان یکبار پرداخت.
هر قسط 203 تومان براتون در میاد.
نه متاسفانه دیتاسنتر هتزنر راهی نداره باید ستاپ کامل پرداخت بشه اگر سرور تقریبا نو و با کیفیتی بخواید.
چون کسی که با ستاپ خریداری میکنه دیگه تمایل به کنسل نداره و انتظار داره از سرورش به مدت چندین ماه شایدم یکسال استفاده کنه.
همچین کانفیگی بنده تو دیتاسنتر های مشابه ندیدم اگر هم باشه مطابق با نیاز شما نیست.
هتزنر آلمان بهترین سخت افزار در اختیار شما گذاشته اونم با هزینه ماهانه پایین...
شما اگر هارد SSD کمتری بخواید مدل 500 گیگی یعنی EX41S-SSD قیمتش ماهانه 39 یورو و 79 یورو می باشد براتون کمتر در میاد!
https://www.hetzner.de/ot/hosting/produkte_rootserver/ex41sssd
mizban97
July 17th, 2016, 20:44
آقا این یکی عالیه یعنی ماهانه 160 تومان؟ فقط مشکل این 324 هزار تومانی که هزینه ستاپ هستش مشکله.
سرور های کنسلی معمولا چقدر کار کردن؟ یعنی دیگه قدرت و کارایی اصل اون قطعات رو ندارن؟ در کل چطوریاس به نظرتون ارزش داره یکم دیر تر بخرم اما نو بخرم؟
بله ماهانه 160 تومان و ستاپ 324 تومان
هزینه ستاپ در دو قسط 162 تومان میشه.
این نوع سرور ها معمولا 6 ماهه یا یکساله مورد استفاده قرار میگیرند.
طبق تجربه سرور کنسلی کیفیت و قدرت اولیه رو دیگه ندارند.
پیشنهاد بنده این هست صبر کنید هزینه ستاپ جور کنید با ستاپ بخرید مطمئن تر هست سرور خوبی گیرتون میاد.
novin-web
July 17th, 2016, 22:30
سلام
سرورهای سری جدید هتزنر مناسب شما هستند با کانفیگ درخواستی
سرور ex41 بدون ستاپ قابل ارایه میباشد
کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان
افرهای پیشین ما:
فروش یهاری سرورهای اختصاصی + 70 درصد تخفیف (((نوین هاست))) (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139269)
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)
و 15 درصد از رداستیشن
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
farssub
July 17th, 2016, 23:03
با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
ex41-ssd در صورت پرداخت هزینه سرور به صورت 6 ماهه بدون ست آپ قابل ارائه هست
در صورت نیاز به اقساط هزینه سرور + ست آپ در 2 قسط قابل ارائه هست
هزینه سرور ماهانه 164 هزار تومان + 333 هزار تومان یکبار پرداخت