ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره پینگ و آن بودن سرور مجازی

dollar
July 17th, 2016, 10:44
با سلام خدمت دوستان
من حدود 25 تا سرور مجازی دارم که اکثرا میکروتیک با ورژن های مختلف هست و تعدادی هم ویندوز 2003 هست
یه مشکلی که دارم اینه که برام سخت و وقت گیر هست بخوام هر روز تک تک اینها را باز کنم که ببینم آیا آپ هستند یا داون. و هر چند روز یکبار این ویندوز 2003 گاها نمیتونم لوگین کنم و مجبور میشم ریستارت کنم از پنل تا دوباره بالا بیاد.
خواستم بدونم آیا کد یا اگاه سازی چیزی هست برای میکروتیک ها و ویندوز 2003 که اگر یه زمان داون بودند متوجه بشم؟ و هر روز مجبور نباشم تک تک انها را لوگین کنم...
بعضی سایتها توی صفحاتشون نشون میدن کدام سرورها آن هست و کدام از دسترس خارج شده از چی استفاده میکنن؟
ممنون میشم کمکی کنید...

با تشکر

amirjalili72
July 17th, 2016, 11:52
با سلام خدمت دوستان
من حدود 25 تا سرور مجازی دارم که اکثرا میکروتیک با ورژن های مختلف هست و تعدادی هم ویندوز 2003 هست
یه مشکلی که دارم اینه که برام سخت و وقت گیر هست بخوام هر روز تک تک اینها را باز کنم که ببینم آیا آپ هستند یا داون. و هر چند روز یکبار این ویندوز 2003 گاها نمیتونم لوگین کنم و مجبور میشم ریستارت کنم از پنل تا دوباره بالا بیاد.
خواستم بدونم آیا کد یا اگاه سازی چیزی هست برای میکروتیک ها و ویندوز 2003 که اگر یه زمان داون بودند متوجه بشم؟ و هر روز مجبور نباشم تک تک انها را لوگین کنم...
بعضی سایتها توی صفحاتشون نشون میدن کدام سرورها آن هست و کدام از دسترس خارج شده از چی استفاده میکنن؟
ممنون میشم کمکی کنید...

با تشکر

سلام

از نرم افزار مانیتورینگ SolarWinds میتونید استفاده کنید و تک تک پوینت ها رو بهش اضافه کنید و تنظیماتی برای هشدار دادن روش قرار بدید .

موفق باشید

kandohost.com
July 17th, 2016, 12:59
با سلام

نرم افزار مانیتورینگ cacti هم نرم افزار خوبی هست که می تونید برای سرورهای خودتون تنظیم و استفاده کنید ،و داون بودن سرور رو از طریق ایمیل و پیامک به شما اطلاع خواهد داد و گزینه های دیگری هم داره که اگه باز فشار روی منابع سرور باشه و از یک مقدار و درصدی که خودتون تنظیم می کنید بالاتر بره باز از طریق ایمیل به شما اطلاع خواهد داد و مهمترین ویژگی که داره اینه که می تونه در مواقع لازم در صورت بروز مشکل خودش به سرور ریستارت بده و مشکل رو حل بکنه و بعد پیغام عملیات موفق آمیز حل مشکل رو به شما اطلاع خواهد داد.

dollar
July 17th, 2016, 13:32
با تشکر از دوستان عزیز
خوب این نرم افزار مانیتورنیگ را از کجا گیر بیارم؟ کجا ارائه میده ؟ و کجا باید نصب کنم؟ روی سرور یا کامپیوتر خودم..؟ رایگان هست یا پولی...؟

Hologram
July 17th, 2016, 13:37
سلام
بله دوستان نرم افزار خوبی پیشنهاد دادن cacti نرم افزار جالبیه با پاور شل یا çmd سیستم عاملتون هم میتونید سرورا رو پینگ کنید و آن بودنشون رو چک کنید.

- - - Updated - - -

با تشکر از دوستان عزیز
خوب این نرم افزار مانیتورنیگ را از کجا گیر بیارم؟ کجا ارائه میده ؟ و کجا باید نصب کنم؟ روی سرور یا کامپیوتر خودم..؟ رایگان هست یا پولی...؟

این بدرتون میخوره
http://greenapple.samenblog.com/204.html
آموزش نصب هم توی گوگل سرچ کنید هست.

tegra
July 18th, 2016, 11:51
درود

از نرم افزار prtg استفاده کنید

موفق باشید

taghikhani
July 18th, 2016, 12:22
با توجه به اینکه فکر میکنم راه اندازی نرم افزارهایی که دوستان فرمودند براتون سخت باشه پیشنهاد میکنم از یه سرویس مانیتورینگ آنلاین استفاده کنید.
چون کاربرد شما هم فقط اینه که آپ یا داون بودن سرور رو بررسی کنید. نیازی به اینهمه دردسر ندارید

tegra
July 18th, 2016, 12:39
البته شما میتوانید با یک تیکه کد پی اچ پی خودتون روی پورت ها مانیتورینگ کنید

<?php

function ping($host,$port=80,$timeout=6)
{
$fsock = fsockopen($host, $port, $errno, $errstr, $timeout);
if ( ! $fsock )
{
return FALSE;
}
else
{
return TRUE;
}
}

?>

dollar
July 18th, 2016, 13:17
با توجه به اینکه فکر میکنم راه اندازی نرم افزارهایی که دوستان فرمودند براتون سخت باشه پیشنهاد میکنم از یه سرویس مانیتورینگ آنلاین استفاده کنید.
چون کاربرد شما هم فقط اینه که آپ یا داون بودن سرور رو بررسی کنید. نیازی به اینهمه دردسر ندارید
با تشکر
میشه لینک بدین اگر میشناسین...

- - - Updated - - -

البته شما میتوانید با یک تیکه کد پی اچ پی خودتون روی پورت ها مانیتورینگ کنید
از کدها سر در نمیارم که کجا باید گذاشت و استفاده کرد..

dollar
July 19th, 2016, 00:55
با تشکر از همه دوستان
از سایت زیر استفاده کردم . انلاین هست . اگر سروری داون بشه بلافاصله بهم ایمیل میده
https://uptimerobot.com/
خیالم راحت شد...
بازم ممنون