PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی میتونه در مورد خرید لپ تاب راهنماییم کنه؟

emperatoor73
July 17th, 2016, 01:29
سلام. قصد خرید لپ تاب دارم
بودجه ای که در نظر گرفتم بین دو تا دو و سیصد هست
از دوستانی که تو این مورد حرفه دارن لطفا راهنمایی کنن
ممنون

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

Farid Saadat
July 17th, 2016, 01:54
درود. پيشنهاد ميكنم مدل هاي زير رو يك نگاهي بكنين :
Hp probook 450 g3 -A
Asus x555Lj -B
Hp pavilion 15-ac183nia
البته lenovo هم لپ تاپ هاي بدي نيستن ولي به شخصه خوشم نمياد ازشون. پيشنهاد ميكنم لپ تاپ خواستين بخرين از ٤ برند زير باشه (نظر و تجربه شخصي بنده هست و هركسي يك نظري داره ):
Apple-asus-hp-acer
كه اپل به بودجتون نميخوره و ايسوس و اچ پي پيشنهاد ميشه. موفق باشيد

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:11
درود. پيشنهاد ميكنم مدل هاي زير رو يك نگاهي بكنين :
Hp probook 450 g3 -A
Asus x555Lj -B
Hp pavilion 15-ac183nia
البته lenovo هم لپ تاپ هاي بدي نيستن ولي به شخصه خوشم نمياد ازشون. پيشنهاد ميكنم لپ تاپ خواستين بخرين از ٤ برند زير باشه (نظر و تجربه شخصي بنده هست و هركسي يك نظري داره ):
Apple-asus-hp-acer
كه اپل به بودجتون نميخوره و ايسوس و اچ پي پيشنهاد ميشه. موفق باشيد
ممنونم
اگر اپل تا قیمت دو و هشت باشه میتونم بخرم
اینکه میگن لپ تاب های hp حرارت زیاد تولید میکنن درسته؟

Farid Saadat
July 17th, 2016, 02:22
اپل مدل هاي جديد و بهترش رو بالاي ٤ تومن حساب كنين.
اچ پي هم بي راه نميگن اما واسه رفع مشكلش هر ٨-٩ ماه بايد لپتاپ رو باز كنين و تميز كنين فنش رو چون زياد اشغال ميكشه + بايد روي سي پي يو و گرافيك هم خمير سيليكون بزنين كه مشكل داغ كردن و شديد كار كردن فن كاملا حل ميشه. يك راه راحت تر هم ايت هست كه از كول پد استفاده كنين :) خيلي با خوشحالي و دل خوش ميشه راحت و بدون دردسر استفاده كرد از تمام سخت افزار. در مورد فن ، ايسوس از بين اين ٤ تا از همه قوي تر هستش اما ( بازم به نظر من )
موفق باشيد

DANG3R
July 17th, 2016, 02:25
عزیز لپتاپ asus
چندین مورد داریم
کلا آخ نمیگه نیاز به کول پد نیست
و واقعا طراحی و سخت افزار و اسمبل عالیه

اما لنوو ارزانت تر و به صرفه تر هست

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:26
این مدل اچ پی که معرفی کردید سخت افزار خوبی داره
Hp pavilion 15-ac183nia
اما نگرانی من فقط مشکل حرارتش هست

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:29
عزیز لپتاپ asus
چندین مورد داریم
کلا آخ نمیگه نیاز به کول پد نیست
و واقعا طراحی و سخت افزار و اسمبل عالیه

اما لنوو ارزانت تر و به صرفه تر هست
لب تاب های acer چطور هستند؟
یک مدل e5 دیدم به نظر خوب میرسید
رم 6
هارد 1 ترا
پردازنده i5 6500u

Farid Saadat
July 17th, 2016, 02:31
این مدل اچ پی که معرفی کردید سخت افزار خوبی داره
Hp pavilion 15-ac183nia
اما نگرانی من فقط مشکل حرارتش هست

براي اچ پي معمولا بعد از ٥-٦ ماه نياز به كول پد دارين. نگراني زيادي نداشته باشين در اين مورد چون موضوع خاصي نيست و با يك كول پد مشكل حل ميشه ( بدون كول پد فقط بازي نكنين كه مشكل ساز نشه ، البته تو هيچ لپتاپي بدون كول پد نبايد بازي كرد) اچ پي و ايسوس پرفورمنس خيلي عالي دارن و اچ پي بيشترين فروش در امريكا رو داشته تو ٢٠١٥ ، پس از اين بابت ها مشكل خاصي وجود نداره
موفق باشيد

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:33
براي اچ پي معمولا بعد از ٥-٦ ماه نياز به كول پد دارين. نگراني زيادي نداشته باشين در اين مورد چون موضوع خاصي نيست و با يك كول پد مشكل حل ميشه ( بدون كول پد فقط بازي نكنين كه مشكل ساز نشه ، البته تو هيچ لپتاپي بدون كول پد نبايد بازي كرد) اچ پي و ايسوس پرفورمنس خيلي عالي دارن و اچ پي بيشترين فروش در امريكا رو داشته تو ٢٠١٥ ، پس از اين بابت ها مشكل خاصي وجود نداره
موفق باشيد
ممنون از راهنمایی که کردید
اون مدل asus که معرفی کردید سخت افزاره جالبی نداشت...

Farid Saadat
July 17th, 2016, 02:35
ممنون از راهنمایی که کردید
اون مدل asus که معرفی کردید سخت افزاره جالبی نداشت...

اگر تا ٢.٥٥٠ واستون مقدور هستش بفرمايين كه يك مدل قوي تر و بهتر معرفي كنم از ايسوز

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:37
اگر تا ٢.٥٥٠ واستون مقدور هستش بفرمايين كه يك مدل قوي تر و بهتر معرفي كنم از ايسوز
بله مقدور هست
من میخوام لپ تابی خریداری کنم که چند سالی کار بده بهم
خودمم تو خرید لپ تاب سررشته ندارم

Farid Saadat
July 17th, 2016, 02:39
بله مقدور هست
من میخوام لپ تابی خریداری کنم که چند سالی کار بده بهم
خودمم تو خرید لپ تاب سررشته ندارم

Asus asuspro p2530uj -F
با رم ddr4 كه خيلي ناب حساب ميشه در حال حاظر. البته ظاهرش به خوبي اچ پي نيست

ldda company
July 17th, 2016, 02:40
درود ...
شما اول از همه باید بیای ببینی از سیستمت چی میخوای و چه نوع رده کاربری مد نظرت هست . رده کاربری عمومی ، رده کاربری مالتی مدیا ، حرفه ای یا ... . همینطوری نمیشه بر اساس بودجه پیشنهاد داد . شما اول اگر میشه به من و بقیه دوستانی که در این پست شرکت کردن بفرما بگو چه انتظاراتی از لپ تاپی که میخوای خریداری کنی ، داری ؟

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:45
Asus asuspro p2530uj -F
با رم ddr4 كه خيلي ناب حساب ميشه در حال حاظر. البته ظاهرش به خوبي اچ پي نيست
مدل خوبی بود... سخت افزار بالایی داشت
این مدل به نظر شما چطوره؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-131924

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:48
درود ...
شما اول از همه باید بیای ببینی از سیستمت چی میخوای و چه نوع رده کاربری مد نظرت هست . رده کاربری عمومی ، رده کاربری مالتی مدیا ، حرفه ای یا ... . همینطوری نمیشه بر اساس بودجه پیشنهاد داد . شما اول اگر میشه به من و بقیه دوستانی که در این پست شرکت کردن بفرما بگو چه انتظاراتی از لپ تاپی که میخوای خریداری کنی ، داری ؟
والله من وب مستر هستم
فیلم و سریال کم میبینم

اکثرا وبگردی و بروزرسانی سایت انجام میدم
خیلی کم فتوشاب و phpstorm کار میکنم
و دانلود هم زیاد انجام میدم

Farid Saadat
July 17th, 2016, 02:49
مدل خوبی بود... سخت افزار بالایی داشت
این مدل به نظر شما چطوره؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-131924

از من به شما نصيحت ، سي پي يو كور اي ٥ نگير. ممكنه الان تفاوت نداشته باشه واست اما ١ سال ديگه تفاوت اي ٧ و اي ٥ ميشه مثل تفاوت دوال كور و كور اي ٥ !

emperatoor73
July 17th, 2016, 02:50
از من به شما نصيحت ، سي پي يو كور اي ٥ نگير. ممكنه الان تفاوت نداشته باشه واست اما ١ سال ديگه تفاوت اي ٧ و اي ٥ ميشه مثل تفاوت دوال كور و كور اي ٥ !
پس پیشنهاد شما اینه که همه انتخاب ها از i7 باشه؟

Farid Saadat
July 17th, 2016, 02:54
پس پیشنهاد شما اینه که همه انتخاب ها از i7 باشه؟

اره و ببينين با چجور صفحه اي راحتين. اگر مات دوست دارين كه اخرين مدلي كه معرفي كردم. اگر هم براق دوست دارين همون اچ پي كه عرض كردم در اول رو بهتون پيشنهاد ميكنم. بازم دوستان ديگه اي اينجا هستن كه جا داره از اون ها هم نظر بپرسين و تصميم نهايي رو بگيرين

ldda company
July 17th, 2016, 02:58
والله من وب مستر هستم
فیلم و سریال کم میبینم

اکثرا وبگردی و بروزرسانی سایت انجام میدم
خیلی کم فتوشاب و phpstorm کار میکنم
و دانلود هم زیاد انجام میدم

خیلی ممنون از شما بابت توضیحات ...
خب با این تفاسیر ، شما به سیستم قوی نیاز نداری . الان لپ تاپ من سی پی یوش از سری اینتل اتم نسل سوم هست اما فوتوشاپ رو راحت اجرا میکنه . این سی پی یو های قوی به درد کاربری شما نمیخوره و فقط یه قولی جیب شما رو خالی میکنه ...

ببینید اگر ادیت فیلم با رزولوشن بالا داشتید ، که هیچ اما با توضیحات شما ، یه سی پی یو اینتل اتم نسل اسکای لیک هم کفایت میکنه . حالا اگر میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، نهایتا سی پی یو Core i3 کافی هست برای شما . الان سیستم کامپیوتر من ، یه سی پی یو Core i3 نسل دوم پردازنده های اینتل هست . الان 4 ساله این سیستم رو دارم . 8 گیگ رم DDR3 هم همراهی میکنه سیستم من رو + 4 گیگ گرافیک GeForce 430 مجزا . الان فیلم های 4K رو بعد از 4 سال راحت ادیت میکنم با این سیستم و با رندر های سه بعدی هم مشکلی نداره .

شما اگر کار گرافیکی هم داری ، نهایتا سری 800 یا 900 خوب هست برات که تا چند سال آینده هم نخوای ارتقا بدی سیستمت رو ...

اما در هر صورت اینا تنها پیشنهاد و تجربه کاربری من هست و تصمیم نهایی با توجه به وضعیت خودتون از هر نظر ( مالی و کاربری و ... ) به خودتون ربط داره و بر عهده شما هست ...

emperatoor73
July 17th, 2016, 03:03
خیلی ممنون از شما بابت توضیحات ...
خب با این تفاسیر ، شما به سیستم قوی نیاز نداری . الان لپ تاپ من سی پی یوش از سری اینتل اتم نسل سوم هست اما فوتوشاپ رو راحت اجرا میکنه . این سی پی یو های قوی به درد کاربری شما نمیخوره و فقط یه قولی جیب شما رو خالی میکنه ...

ببینید اگر ادیت فیلم با رزولوشن بالا داشتید ، که هیچ اما با توضیحات شما ، یه سی پی یو اینتل اتم نسل اسکای لیک هم کفایت میکنه . حالا اگر میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، نهایتا سی پی یو Core i3 کافی هست برای شما . الان سیستم کامپیوتر من ، یه سی پی یو Core i3 نسل دوم پردازنده های اینتل هست . الان 4 ساله این سیستم رو دارم . 8 گیگ رم DDR3 هم همراهی میکنه سیستم من رو + 4 گیگ گرافیک GeForce 430 مجزا . الان فیلم های 4K رو بعد از 4 سال راحت ادیت میکنم با این سیستم و با رندر های سه بعدی هم مشکلی نداره .

شما اگر کار گرافیکی هم داری ، نهایتا سری 800 یا 900 خوب هست برات که تا چند سال آینده هم نخوای ارتقا بدی سیستمت رو ...

اما در هر صورت اینا تنها پیشنهاد و تجربه کاربری من هست و تصمیم نهایی با توجه به وضعیت خودتون از هر نظر ( مالی و کاربری و ... ) به خودتون ربط داره و بر عهده شما هست ...
خیلی ممنون
توضیحات کاملی بود
شما خودتون چه مدلی را پیشنهاد میکنید؟
من چند روزه در دیجی کالا جستجو میکنم
تو این انجمن هم دوستان لطف کردن راهنمایی کردن ولی هنوز یه مدل خوب پیدا نکردم

ldda company
July 17th, 2016, 03:12
خیلی ممنون
توضیحات کاملی بود
شما خودتون چه مدلی را پیشنهاد میکنید؟
من چند روزه در دیجی کالا جستجو میکنم
تو این انجمن هم دوستان لطف کردن راهنمایی کردن ولی هنوز یه مدل خوب پیدا نکردم

فرستاده شده از chm-u01ِ من با tapatalk

والا یک مدل خاص رو مد نمیتونم پیشنهاد بدم به شما ...
شما خودت باید انتخاب نهایی رو با توجه به توضیحات و نیاز خودت بگیری . این مورد هم خودش جای بحث زیادی داره . چون علاقه شخصی هم مطرح هست . به طور مثال یه نفر خوره تکنولوژی هست . خب یه همچین فردی در حال حاضر اصلا نمیتونه لپ تاپ هایی رو که فاقد usb 3.1 از نوع c هستن رو قبول کنه . نمونش هم خود من . شخصا چند وقت دیگه میخوام لپ تاپ خودم رو بفروشم چون خیلی از ویژگی های جدید رو نداره . یا اینکه من سر و کارم با اینترنت اشیاء هست و نیاز به لپ تاپی دارم که فناوری بلوتوثش در آخرین ورژن ممکن یعنی ورژن 5 باشه . از نظر شخص بنده usb2 و حتی usb3 دیگه منسوخ شده هستن . همین الان پورت های تاندربولت اینتل با فناوری سر سام آور خودشون در انتقال اطلاعات در محصولات لوکس خودنمایی میکنن . اگر شما هم عین من هستی پس باید حداقل چیز یعنی usb 3.1 نوع c رو در لپ تاپت داشته باشی که در آینده به مشکل بر نخوری ...
یه عده هم زیاد به این موارد توجه نمیکنن و کاربری معمولی در طول سالهای مختلف براشون مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه . مورد بعد هم سلیقه هست . اینکه شما از چه سایز صفحه نمایشی خوشت میاد یا اینکه لپ تاپت رو در طول روز مجبور هستی حمل کنی یا خیر . یا میزان مسافرت و جا به جایی در طول هفته و روز های هفته ، همه و همه از ویژگی های ریز و درشتی هستن که شما باید حداقل برای خودت شفاف سازی بکنی تا در نهایت بتونی بهترین مدل رو انتخاب بکنی ...

emperatoor73
July 17th, 2016, 03:14
والا یک مدل خاص رو مد نمیتونم پیشنهاد بدم به شما ...
شما خودت باید انتخاب نهایی رو با توجه به توضیحات و نیاز خودت بگیری . این مورد هم خودش جای بحث زیادی داره . چون علاقه شخصی هم مطرح هست . به طور مثال یه نفر خوره تکنولوژی هست . خب یه همچین فردی در حال حاضر اصلا نمیتونه لپ تاپ هایی رو که فاقد usb 3.1 از نوع c هستن رو قبول کنه . نمونش هم خود من . شخصا چند وقت دیگه میخوام لپ تاپ خودم رو بفروشم چون خیلی از ویژگی های جدید رو نداره . یا اینکه من سر و کارم با اینترنت اشیاء هست و نیاز به لپ تاپی دارم که فناوری بلوتوثش در آخرین ورژن ممکن یعنی ورژن 5 باشه . از نظر شخص بنده usb2 و حتی usb3 دیگه منسوخ شده هستن . همین الان پورت های تاندربولت اینتل با فناوری سر سام آور خودشون در انتقال اطلاعات در محصولات لوکس خودنمایی میکنن . اگر شما هم عین من هستی پس باید حداقل چیز یعنی usb 3.1 نوع c رو در لپ تاپت داشته باشی که در آینده به مشکل بر نخوری ...
یه عده هم زیاد به این موارد توجه نمیکنن و کاربری معمولی در طول سالهای مختلف براشون مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه . مورد بعد هم سلیقه هست . اینکه شما از چه سایز صفحه نمایشی خوشت میاد یا اینکه لپ تاپت رو در طول روز مجبور هستی حمل کنی یا خیر . یا میزان مسافرت و جا به جایی در طول هفته و روز های هفته ، همه و همه از ویژگی های ریز و درشتی هستن که شما باید حداقل برای خودت شفاف سازی بکنی تا در نهایت بتونی بهترین مدل رو انتخاب بکنی ...
خیلی ممنونم
واقعا راهنمایی مناسبی بود

miladtnt
July 17th, 2016, 03:58
خیلی ممنونم
واقعا راهنمایی مناسبی بود

سلام

چنتا توصیه : از مدلای اخر vaio ب هیچ وجه خرید نکنین حتی اگه مفتم بدن نخرین ! کلا مشکل دارن ! همین مشکلا باعث شد تعطیل بشه
HP زیاد دیدم استفاده کردن اما اکثرا ندیدم کسی راضی باشه
ASUS لپتاپ های بالای 2.5 اش خوبن..
LENOVO سینک پد یه سری صنعتی هست اگه به ظاهر اهمیت نمیدین لپتاپ های خوبین... اگه به ظاهر اهمیت میدین سری Z خوبه مشکلات باتریش از Z5170 حل شده
من خودم Z4170استفاده میکنم تنها فرقش با Z5170اینه که این 14 اینچی هست و برای حمل مناسب تره
DELL هم شنیدم تو سری های جدیدش خراب کرده
چنتا هم توصیه ریز اما بدردبخور:

تجربه ای که با سی پی یو AMD داشتم : هم تو کامپیوتر استفاده کردمش هم تو لپاپ VAIO ... توصیه میکنم دورش نرید.. عمرش کوتاهه ( البته نظر منه و حاهایی هم هست که AMD از INTEL سر تر باشه )

صفحه نمایش مات بهتره ! اگر و تنها اگر تو پوزیشن ثابتی با لپتاپ کار نمیکنین ! یعنی قراره یه گوشه اتاقتون باشه و هی اینور اونور نبرید و صفحه مات واقعا لازمتون نیست الکی خرجش نکنین! صفحه مات تا حدی کیفیت و وضوع تصویرو پایین میاره

سعی کنین لپتاپی رو بخرید که زیاد جدید نباشه و حداقل 6 ماه باشه که اومده! این تحقیقتونو بهتر میکنه میتونین از تغمیر کارا تحقیق کنین درصد خرابیش چقد بوده و یا از گوگل سرچ کنین بگردید ببینین کسی با این لپتاپ مشکلی داشته

مواظب باشید کارت گرافیک گولتون نزنه ! مقدار رم کارت گرافیک هیچ ملاکی برای بهتر بودنش نیست ! ممکنه کارت گرافیک 4 گیگی از یه کارت گرافیکی 1 گیگی دیگه بدتر باشه ! بهتره امارشونو از بنچمارک ها بگیرین

amirhasan
July 17th, 2016, 09:20
به این لینک هم یک نگاهی بندازین
http://www.zoomit.ir/2016/7/2/132733/best-2-to-4-million-laptops-tir95/
بهترین لب تاب های بازار از 2 تا 4 میلیون تومان

emperatoor73
July 17th, 2016, 09:54
سلام
من مدل خاصی معرفی نمیکنم اما درباره دمای HP ها راست میگن دایی بنده هم یه HP داره که خیلی بدنه اش داغ (گرم نه داغ) میکنه این درحالیه که اصلا کار خاصی انجام نمیده و فقط با فایرفاکس وب گردی میکنه.
خودم هم تا حالا از دو برند Dell و Acer لپ تاپ داشتم لپ تام Dell که داشتم خدایی عمری بود بیشتر از 6 سال برای من کار کرد اما دیگه قطعاتش خیلی قدیمی شد خودم ارزون فروختمش و Acer جدید از سری 2015 ها گرفتم.
بزرگترین فرقی که تو مدل های جدید لپ تاپ ها نسبت به اون Dell که من 6 سال پیش داشتم میشد دید این بود که با سخت افزار بالاتر لپ تاپ وزن خیلی کمتری داشت اون موقع Dell که داشتم تقریبا 2 کیلو بود اما الان این Acer که دارم با اینکه قطعاتش بالاتره اما فقط 1 کیلو هستش و با یه دست هم می تونم حملش کنم.به نظر من به وزن لپ تاپ خیلی اهمیت بده شاید اولش تو دیجی کالا ببینی مثلا زده 2/5 کیلو و بگی چیزی نیست من تو باشگاه دو تا دمبل 5 کیلویی میزنم و از این حرفا اما مطمئن باش همین 2 کیلو در مسافرت ها شما رو بلانسبت به غلط کردن میندازه.من سر حمل و نقل این لپ تاپ Dell تو مسافرت هایی که پیاده روی طولانی داشت دیگه بعضی اوقات کار به جایی میرسید که نزدیک بود گریه ام هم در بیاد و دوست داشتم همون جا لپ تاپ پرت کنم رو زمین :)
خیلی ممنون
راهنمایی هیلی خوبی بود
کم کم داشتم وسوسه میشدم برم سراغ hp که با توضیحاتی که دادین منصرف شدم
البته خودم یک مدل acer انتخاب کردم که تو چند تا پاسخ قبل تر مدلش را گفتم
اما هنوز تو انتخوابم شک دارم

emperatoor73
July 17th, 2016, 09:58
سلام

چنتا توصیه : از مدلای اخر vaio ب هیچ وجه خرید نکنین حتی اگه مفتم بدن نخرین ! کلا مشکل دارن ! همین مشکلا باعث شد تعطیل بشه
HP زیاد دیدم استفاده کردن اما اکثرا ندیدم کسی راضی باشه
ASUS لپتاپ های بالای 2.5 اش خوبن..
LENOVO سینک پد یه سری صنعتی هست اگه به ظاهر اهمیت نمیدین لپتاپ های خوبین... اگه به ظاهر اهمیت میدین سری Z خوبه مشکلات باتریش از Z5170 حل شده
من خودم Z4170استفاده میکنم تنها فرقش با Z5170اینه که این 14 اینچی هست و برای حمل مناسب تره
DELL هم شنیدم تو سری های جدیدش خراب کرده
چنتا هم توصیه ریز اما بدردبخور:

تجربه ای که با سی پی یو AMD داشتم : هم تو کامپیوتر استفاده کردمش هم تو لپاپ VAIO ... توصیه میکنم دورش نرید.. عمرش کوتاهه ( البته نظر منه و حاهایی هم هست که AMD از INTEL سر تر باشه )

صفحه نمایش مات بهتره ! اگر و تنها اگر تو پوزیشن ثابتی با لپتاپ کار نمیکنین ! یعنی قراره یه گوشه اتاقتون باشه و هی اینور اونور نبرید و صفحه مات واقعا لازمتون نیست الکی خرجش نکنین! صفحه مات تا حدی کیفیت و وضوع تصویرو پایین میاره

سعی کنین لپتاپی رو بخرید که زیاد جدید نباشه و حداقل 6 ماه باشه که اومده! این تحقیقتونو بهتر میکنه میتونین از تغمیر کارا تحقیق کنین درصد خرابیش چقد بوده و یا از گوگل سرچ کنین بگردید ببینین کسی با این لپتاپ مشکلی داشته

مواظب باشید کارت گرافیک گولتون نزنه ! مقدار رم کارت گرافیک هیچ ملاکی برای بهتر بودنش نیست ! ممکنه کارت گرافیک 4 گیگی از یه کارت گرافیکی 1 گیگی دیگه بدتر باشه ! بهتره امارشونو از بنچمارک ها بگیرین
از توضیحات کاملی که دادید ممنونم
لپ تابهای lenovo کیفیت خوبی دارن؟
عمرشون چطوره؟

emperatoor73
July 17th, 2016, 10:01
به این لینک هم یک نگاهی بندازین
http://www.zoomit.ir/2016/7/2/132733/best-2-to-4-million-laptops-tir95/
بهترین لب تاب های بازار از 2 تا 4 میلیون تومان
دوست عزیز راهنمایی خیلی خوبی بود
خیلی کمکم کرد
ممنون

Geravand79
July 17th, 2016, 12:39
ممنونم
اگر اپل تا قیمت دو و هشت باشه میتونم بخرم
اینکه میگن لپ تاب های hp حرارت زیاد تولید میکنن درسته؟

فرستاده شده از chm-u01ِ من با tapatalk

خیر .
با وجو سنگین ترین بازی ها تست شده که حرارتش کم بوده !
اما همون بازی در لنوو گرما تولید میکنه در حد خورشید d:

iHSG
July 17th, 2016, 13:08
عمرشون چطوره؟

من لپ تاپ Lenovo نداشتم اما تبلت 10 اینچی از Lenovo خریدم 500 هزار تومان (از بازار موبایل ایران هم خریدم نه از الاءدین تازه اونم با گارانتی اصل) اما به یک سال هم نکشید و تا حالا 3 بار رفته زیر دست تعمیر.
فقط هم برای اینکه شارژ نمیشه دیگه که خود تعمیرکاره میگه Lenovo ها خیلی حساسن باید باهاشون خیلی حساس برخورد کنی مثلا میگفت موقعی که تو شارژه اصلا باهاش کار نکن بذار 100 درصد بشه بعدش از شارژ بکن و کار کن یا میگفت هرگز با شارژر دیگه ای غیر از شارژر خودش (در صورتی که از همین شارژر معمولی های گوشی های اندرویدی داره) شارژ نکن چون ممکنه فقط سر همین قضیه خراب بشه.
تا اینکه الان بعد از سه بار گذر از تعمیر الان طوری شده که تعمیرکاره میگفت یه آیسی بخش شارژش سوخته و جایگزین هم نیست تو بازار اما هنوز کار میکنه ولی اگه این بار مشکل نوسان برقی چیزی براش پیش بیاد با توجه به نداشتن اون آیسی (که حالا من زیاد سر در نمیارم) می سوزه !!!

از تعمیرکاره درباره لپ تاپ های Lenovo و قیمت های خیلی پایینش هم نسبت به سایر برند ها پرسیدم گفت بالاخره هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری دیگه و میگفت Lenovo نمیگم بده ها نه بد نیست فقط برند متوسط رو به پایینی حساب میشه نه که خودش هم در اصل چینی هستش مسلما کیفیت قطعاتش نسبت به برند هایی مثل Asus پایین تره.بعد به من میگفت اگه لپ تاپ عمری می خوای هرگز سمت Lenovo نرو.

ldda company
July 17th, 2016, 13:46
درود مجدد خدمت همه دوستان ...
ببینید ، در مورد داغ کردن دستگاه ، این مورد به نوع و نسل cpu و همچنین نوع سیستم سرمایشی استفاده شده در اون لپ تاپ بر میگرده . اگر دنبال لپ تاپ هایی هستید که در بیشتر اوقات بدنه خنک و طبعا سرد داشته باشن ، پیشنهاد من به شما لپ تاپ هایی هستن که از نسل ششم پردازنده های اینتل یعنی Skylake و سیستم سرمایشی هیدرولیک استفاده میکنن . سیستم هایخنک کننده آبی هم عالی هستن . مورد بعد هم اینکه الان به غیر از لپ تاپ ها ، تبلت های هیبریدی هم به بازار اومدن . شما اونا رو هم یه نیم نگاهی بهشون بنداز ، الان هیبریدی هایی که سیستم سرمایشی مایع دارن ، فوق العاده پیشنهاد میشن . بدون شک صدای فن لپ تاپ در طول مدت زمان میتونه آزار دهنده باشه مگر اینکه بهش عادت داشته باشید . به طور مثال لپ تاپ خود من فن نداره و طبیعتا صدایی هم ازش شنیده نمیشه ...

مورد بعدی هم ورن لپ تاپ هست . شما باید خیلی به این مورد توجه داشته باشید . شاید در وهله اول به چشم نیاد ، ولی این مورد مهم هست . به طور مثال وزن لپ تاپ بنده زیر 1 کیلو هست . من پیشنهاد میدم بهتون لپ تاپ های زیر 1 و نیم کیلو گرم رو انتخاب کنید . اما اگر در طول روز یا هفته یا ماه ، مسافرت خاصی نمیرید و در اکثر اوقات در یک محل مستقر هستید ، بدون شک حساسیت روی وزن لپ تاپ عملا برای شما معنایی نداره . تا اینجا همه چیز به نوع کاربرد و نوع کاربری شما بستگی داره ...

در مورد برند هم ، این صرفا یه پیشنهاد دوستانه از طرف من هست ، هیچوقت از روی برند چیزی رو انتخاب نکنید . من نمیگم برند ها خوب هستن اما منظور من به اون دسته از اشخاصی هست که کور کورانه تصمیم میگیرن . بدون شک لپ تاپ های اپل روان و عالی هستن ، یا لپ تاپ های دل و ایسوس میتونن سالهای سال شما رو همراهی کنن بدون اینکه مشکل خاصی رو احساس کنید . اما خب در نهایت همه چیز به خود شما بستگی داره . یه مورد هم این هست که فکر کنم گفتید میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، بنابراین بین سخت افزار ها ، پیشنهاد من به شما ، انتخاب پردازنده های نسل ششم اینتل هست . رم هم LPDDR3 یا DDR4 بسار عالی هست . در مورد GPU یا گرافیک هم ، توی سایت شرکت سازنده یا توی نت ، حتما در مورد اون کارت گرافیک مطالعه کنید قبلش ...

اگر چیز دیگه ای به ذهنم بیاد دریغ نمیکتم . فعلا همینقدر کافی باشه فکر کنم ، اگر چیزی یادم اومد ، میام میگم ... :d

miladtnt
July 17th, 2016, 14:10
عمرشون چطوره؟

از فامیل ها خیلی asus داشتن و راضی بودن ! من خودم asus رو ترجیه میدم به لنوو اما نه همه asus ها ! گفتم خدمتتون ایسوس خوب بالای 2.5 هست ایسوس های ارزون خیلی گزارش خرابی و مشکل شنیدم ازشون

ولی اگه بودجتون 3 تومن به بالا باشه ایسوس فوق العادس

اما لنوو بگم که این محصول امریکا هست نه چینو ژاپن و کره!

همچنین بنظر شخصی من اینکه گوشی لنوو مشکل داشته دلیل بر لپتاپش نیست ! انگار دارید میگید سامسونگ خوبه چون یخچالش خوبه سامسونگ بده چون لپتاپش بده! یخچال چه ربطی به لپتاپ داره؟هر لطفا مقایسه رو برندی نکنین هر برندی سرمایه کرده ... ممکنه یه محصولش خوب از آب دربیاد یکی نه !

بله منم تایید میکنم لپتاپ های لنوو تو سری های پایین مخصوصا Z500 مشکلات باتری داشتن اما الان این مشکلات برطرف شده ! و لپتاپ های جدید ازمایششونو پس دادن

چنماه پیش برای یکی از فامیلامون لپتاپ میکشتیم اخرش یکی خریدیم... تو این تحقیق ها به یه سری نتایجی رسیدم بهتره نظر خودمو درمورد برند ها بگم(البته گفتم مقایسه برند ها درست نیست ولی ما یه نگرش کلی نسبت به برند ها داریم)

مقایسه از نظر من:

HP : لپتاپ 5 میلیونی هم داره ! اما بیشترین فروشی که ازش دیدم تو قیمتای زیر 2.3 تومن (حدودا) هست و امکانات خوبی نسبت به قیمتش میده ! مثلا همچین چیزی تو لنوو حداقل 300 تا 500 گرونتره
ASUS : بیشتر لپتای های بالای 2.5 تومنش خرید داشتن و خیلی شنیدم از نظر آپتایم خوبه
LENOVO : یه میانگین بین HP و ASUS بگیر ! یعنی کیفیت خوب همراه با قیمت خوب ! درصورتی که میشه به اچ پی گفت کیفیت نسبتا خوب نسبت به قیمت توپ و به ایسوس گفت قیمت زیاد نیست به کیفیت توپ

تو چنتا مقاله هم خونده بودم درصد خرابی HP تو سال 2015 از همه بیشتر و APPLE ASUS از همه کمتر بوده

emperatoor73
July 17th, 2016, 14:34
با سلام
از همه دوستانی که در تاپیک شرکت کردند و نظرشون را گفتند خیلی خیلی ممنونم
امروز یک لپ تاب با مشخصات زیر خریدم
لطفا نظرتون را در مورد قیمت و سخت افزار بگید
Asus k556
مدل کامل یادم نیست چون هنوز به دستم نرسیده
Cpu i7 6200 u
G forc 930m
Hdd 1 tra
Ram 8 ddr4
2300000 toman
کیف و موس و ویندوز 10 اورجینال هم داره

ldda company
July 17th, 2016, 14:40
با سلام
Asus k556
Cpu i7 6200 u
G forc 930m
Hdd 1 tra
Ram 8 ddr4
2300000 toman

اول از همه اینکه ، مبارکتون باشه ...
مورد بعد هم اینکه شخصا تا وقتی که مدل کامل رو بهم نگید ، نمیتونم نظر خاصی بدم ...

emperatoor73
July 17th, 2016, 14:43
اول از همه اینکه ، مبارکتون باشه ...
مورد بعد هم اینکه شخصا تا وقتی که مدل کامل رو بهم نگید ، نمیتونم نظر خاصی بدم ...
خیلی ممنون دوست عزیز
یادم رفت بگم صفحه نمایش ال ای دی فول اچ دی هست
قرار شده تا شب تحویل بدن
به محض اینکه تحویل گرفتم مدل و مشخصات کامل را براتون ارسال میکنم

T.Toosi
July 17th, 2016, 14:55

z51 lenovo دارم کیفیت ساخت خیلی خیلی پایینه، از یک فاصله خیلی کم افتاد قاب پشتش تیکه تیکه شد:( چندسال dell 5110 داشتم از چه فاصله هایی این لپ تاپ افتاده روی زمین یک خش برنداشته.

کلا از خرید lenovo پشیمونم.

emperatoor73
July 17th, 2016, 15:00
z51 lenovo دارم کیفیت ساخت خیلی خیلی پایینه، از یک فاصله خیلی کم افتاد قاب پشتش تیکه تیکه شد:( چندسال dell 5110 داشتم از چه فاصله هایی این لپ تاپ افتاده روی زمین یک خش برنداشته.

درسته... فروشنده هم به این موضوع اشاره کرد

miladtnt
July 17th, 2016, 15:07

ولی یه چیزیم بگما خدایی اینجوری قضاوت نکنین

موقع خرید لپتاپم دو دل بودم z41 بگیرم یا z51

آخرش فروشنده خودش اومد راهنماییم کرد

گفت یه چیزایی میگم که اینارو همه نمیدونن!

دوتا لپتاپو گذاشت کنار هم گفت کیفیت ساختو ببین

وقتی دقت کردم بهشون نشونم داد از نظر رنگ بدنه 41 بهتر بود... البته از دور اصلا معلوم نبود ولی دقت میکردی اون رنگش یجور بود انگار کنار این مثلا داغون نشون میداد

بعد اومد کناره های لپتاپو پیش هم گذاشت گفت ببین41 صاف رفته ولی 51 کج و کوله ای داره! البته اگه به تنهایی نگاه میکردی اصلا معلوم نبود و پیش هم معلوم میشد

بم توضیح داد تو اروپا لپتاپ 15 اینجی خیلی کمه همه 14 13 اینچی استفاده میکنن برا همین z41 رو با کیفیت بالا برای اروپا زده و z51 رو با کیفیت پایین و اندازه 15 اینچی برا خاور میانه

اینا ی سری چیزایین که واقعا یکی نگه نمیشه فهمید÷ ! برا همین اینهمه گفتم با برند مقایسه نکنین سفارش ساخت ها و نوع محصولا تو هر برندی متفاوته...

- - - Updated - - -

با سلام
Asus k556
Cpu i7 6200 u
G forc 930m
Hdd 1 tra
Ram 8 ddr4
2300000 toman

مبارکتون باشه اره اینم بم معرفی کرده بودن وقتی لپتاپ میخریدم... محصول خوبیه ...فک کنم k556jx بود همچین چیزی بود ...

emperatoor73
July 17th, 2016, 15:46
ولی یه چیزیم بگما خدایی اینجوری قضاوت نکنین

موقع خرید لپتاپم دو دل بودم z41 بگیرم یا z51

آخرش فروشنده خودش اومد راهنماییم کرد

گفت یه چیزایی میگم که اینارو همه نمیدونن!

دوتا لپتاپو گذاشت کنار هم گفت کیفیت ساختو ببین

وقتی دقت کردم بهشون نشونم داد از نظر رنگ بدنه 41 بهتر بود... البته از دور اصلا معلوم نبود ولی دقت میکردی اون رنگش یجور بود انگار کنار این مثلا داغون نشون میداد

بعد اومد کناره های لپتاپو پیش هم گذاشت گفت ببین41 صاف رفته ولی 51 کج و کوله ای داره! البته اگه به تنهایی نگاه میکردی اصلا معلوم نبود و پیش هم معلوم میشد

بم توضیح داد تو اروپا لپتاپ 15 اینجی خیلی کمه همه 14 13 اینچی استفاده میکنن برا همین z41 رو با کیفیت بالا برای اروپا زده و z51 رو با کیفیت پایین و اندازه 15 اینچی برا خاور میانه

اینا ی سری چیزایین که واقعا یکی نگه نمیشه فهمید÷ ! برا همین اینهمه گفتم با برند مقایسه نکنین سفارش ساخت ها و نوع محصولا تو هر برندی متفاوته...

- - - Updated - - -

مبارکتون باشه اره اینم بم معرفی کرده بودن وقتی لپتاپ میخریدم... محصول خوبیه ...فک کنم k556jx بود همچین چیزی بود ...
خیلی ممنون
البته k555 بود
Cori5
Hdd 1tra
G force 920m
Ram 8 ddr3
صفحه نماش معمولی
قیمتش صد تومن ارزون تر بود
ولی من این مدل را انتخاب کردم
به نظرم صد تومن ارزش امکانات بیشتر را داره

emperatoor73
July 17th, 2016, 20:59
ببخشید ولی ظاهرا ما اصلا 6200U از سری i7 ها نداریم فقط یه مدل Intel i5-6200U هستش پس احتمالا سری CPU رو به اشتباه به شما i7 گفتن در صورتی که i5 هستش.
منبع: http://reto.ir/wDZ/
والا دقیقا اطلاعات را ندارم
انشالله برسه دستم اطلاعات دقیق را براتون ارسال میکنم

emperatoor73
July 22nd, 2016, 10:36
دوستان دو روز پیش لو تاب به دستم رسید
پردازنده همونطور که دوستمون گفتند intel i5-6200u هست

ولی به نظر میاد مشکل داشته باشه
روز اول کلا هنگ بود و کار نمیکرد
بردم نمایندگی گفت مشکل از ویندوز هست و ویندوز را عوض کردند
الان مشکل هنگ کردن حل شده ولی هارد لپ تاب خیلی صدا میده و بعضی وقت ها صدای تک و تک میده

به نظر شما چی کار کنم؟ لپ تاب را پس میگیرن ببرم پس بدم؟ من فکر میکنم مشکل داره

CaeZer
July 22nd, 2016, 11:27
دوستان دو روز پیش لو تاب به دستم رسید
پردازنده همونطور که دوستمون گفتند intel i5-6200u هست

ولی به نظر میاد مشکل داشته باشه
روز اول کلا هنگ بود و کار نمیکرد
بردم نمایندگی گفت مشکل از ویندوز هست و ویندوز را عوض کردند
الان مشکل هنگ کردن حل شده ولی هارد لپ تاب خیلی صدا میده و بعضی وقت ها صدای تک و تک میده

به نظر شما چی کار کنم؟ لپ تاب را پس میگیرن ببرم پس بدم؟ من فکر میکنم مشکل داره

سلام ببخشید

کدوم مدل رو بلاخره خریداری کردید ؟ تا بشه راهنمایی تون کنم

emperatoor73
July 22nd, 2016, 11:47
سلام ببخشید

کدوم مدل رو بلاخره خریداری کردید ؟ تا بشه راهنمایی تون کنم
سلام
K556u
8 gig ram ddr4
Graphic 930m