PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی ایمیل whmcs نسخه 6.3.1

OxinOnline
July 17th, 2016, 01:16
سلام دوستان عزیز
من خودم خیلی گشتم به دنبال فارسی ساز قالب های ایمیل برای نسخه 6.3.1 که متاسفانه همه مشکل داشتن
و مجبور به خریداری شدم پیش خودم گفتم شاید همه قدرت خرید نداشته باشن که تصمیم گرفتم به رایگان برای شما قرار بدم این فایل رو . تمام هزینه ای که شما پرداخت میکنید یه صلوات برای شادی روح پدرم هست

با تشکر

http://oxinonline.com/tblemailtemplates.zip

acc1374
July 17th, 2016, 01:35
خدابیامرزتش داداش
اقا بعد از ایمپورت توی مای اسکیوال ال توی درسته اما توی whmcs و ایمیل های ارسال
????/???? {$client_name},?? ???? ?? ????? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? ??? ?? ??? ??? ?? ???? :

??? ??????: {$client_email}
??????? : {$client_password}

???? ????? ???? : {$whmcs_url}

{$signature}

هست چه کنیم ؟

OxinOnline
July 17th, 2016, 01:42
زمان ایمورت حتما باید روی utf-8 باشه اگر روی utf-8 بود از اموزش زیر استفاده کنید

وارد فایل منیجر شده و فایل configuration.php که در پوشه اصلی whmcs هست آن را انتخاب و ویرایش کنید.
در خط یکی مانده به آخر نوشته شده است: $mysql_charset=‘utf8′;
که باید آن را حذف کنید و یا بصورت utf-8 اصلاحش کنید

Reza G
July 17th, 2016, 01:48
سلام دوستان عزیز
من خودم خیلی گشتم به دنبال فارسی ساز قالب های ایمیل برای نسخه 6.3.1 که متاسفانه همه مشکل داشتن
و مجبور به خریداری شدم پیش خودم گفتم شاید همه قدرت خرید نداشته باشن که تصمیم گرفتم به رایگان برای شما قرار بدم این فایل رو . تمام هزینه ای که شما پرداخت میکنید یه صلوات برای شادی روح پدرم هست
با تشکر

ان شاء اله قرین رحمت باشند اما جسارت نشه دوست عزیز. کار شما اصلاً کار حلالی نیست که باهاش برای پدر مرحومتون طلب مغفرت می کنید.

شما از فروشنده فارسی ساز، اجازه گرفتید برای انتشارش به صورت صلواتی؟

OxinOnline
July 17th, 2016, 01:52
ان شاء اله قرین رحمت باشند اما جسارت نشه دوست عزیز. کار شما اصلاً کار حلالی نیست که باهاش برای پدر مرحومتون طلب مغفرت می کنید.

شما از فروشنده فارسی ساز، اجازه گرفتید برای انتشارش به صورت صلواتی؟

سلام و عرض ادب
از سایت رسمی خریداری نکردم و اینکه بله اجازشو هم گرفتم و فرمودند که مشکلی نیست

taghikhani
July 17th, 2016, 11:47
سلام دوستان عزیز

با تشکر

http://oxinonline.com/tblemailtemplates.zip

خدا رحمتشون کنه

مطمئنید فروشنده ای که ازشون خریدید راضی ان؟

OxinOnline
July 17th, 2016, 13:45
خدا رحمتشون کنه

مطمئنید فروشنده ای که ازشون خریدید راضی ان؟

بله راضی هستند
شما اگر راضی نیستی اسفاده نکن و اینکه دوست عزیزمون همین سوال رو کردند و جواب گرفتن چرا باز هم سوال میفرمایید
ایا دوست دارین به دروغ یا بدون توضیح قرار بدم این فایل رو؟ خب بنده راستو حسینی گفتم جریان فایل چیه و در اختیار دوستان گذاشت
اگر راضی نیستید فایل رو حذف کنم

taghikhani
July 17th, 2016, 13:53
بله راضی هستند
شما اگر راضی نیستی اسفاده نکن و اینکه دست عزیزمون همین سول رو کردند و جواب گرفتن چرا باز هم سوال میفرمایید
ایا دوست دارین به دروغ یا بدون توضیح قرار بدم این فایل رو؟ خب بنده راستو حسینی گفتم جریان فایل چیه

آقا بنده جسارت نکردم. محض اطمینان سوال پرسیدم

acc1374
July 18th, 2016, 00:17
زمان ایمورت حتما باید روی utf-8 باشه اگر روی utf-8 بود از اموزش زیر استفاده کنید

وارد فایل منیجر شده و فایل configuration.php که در پوشه اصلی whmcs هست آن را انتخاب و ویرایش کنید.
در خط یکی مانده به آخر نوشته شده است: $mysql_charset=‘utf8′;
که باید آن را حذف کنید و یا بصورت utf-8 اصلاحش کنید

نمشیه اگر به صورت utf-8 بذار که ارور میده کل سایت
Critical Error
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1115 Unknown character set: 'utf-8'
اگر هم utf8 باشه کل سایت مطالب و محصولات بهم میریزه
روش بهتری پیشنهاد بدید

Mr.Te0
July 18th, 2016, 06:55
نمشیه اگر به صورت utf-8 بذار که ارور میده کل سایت
Critical Error
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1115 Unknown character set: 'utf-8'
اگر هم utf8 باشه کل سایت مطالب و محصولات بهم میریزه
روش بهتری پیشنهاد بدید

شما میبایست بعد از نصب WHMCS قبل از وارد کردن هرگونه دیتا ،
در فایل configuration.php، خط mysql_charset=utf8 را حذف میکردید تا مشکلی بابت فارسی سازی نداشته باشید.
حال در مورد علامت سوال ، پایگاه داده رویه utf8_general تغییر دهید و مجددا تست کنید.

acc1374
July 19th, 2016, 17:14
شما میبایست بعد از نصب WHMCS قبل از وارد کردن هرگونه دیتا ،
در فایل configuration.php، خط mysql_charset=utf8 را حذف میکردید تا مشکلی بابت فارسی سازی نداشته باشید.
حال در مورد علامت سوال ، پایگاه داده رویه utf8_general تغییر دهید و مجددا تست کنید.

ما در ابتدای نصب برداشتیم utf8 رو بحث اون نیست اصلا
من هر چقدر ریستور میکنم خرابه

پایگاه داده رویه utf8_general تغییر دهید یعنی چی؟! خودش به همین صورته ! همه تیبل هام داخل دیتابیس به صورت یونیکه و علامت سواله و توی whmcs درسته ولی این تیبل ایمیل توی دیتابیسم فارسیه :| ولی توی whmcs خرابه

amir.sadeghi
August 3rd, 2016, 15:25
خدا رحمت کنه همه اموات شما رو . روحشون شاد

والی من هم دقیقا همین مشکل را دارم ر دیتابیس متون فارسی هستن و خط mysql_charset=utf8 را حذف کرده بودم در ابتدا و مشکل در ارسال ایمیل دارم . به صورتی که همه ؟؟؟ نشاند میدهد . تصاویر را ببینید

مشکل از کجاست ؟؟3284432845

OxinOnline
August 14th, 2016, 05:40
خدا رحمت کنه همه اموات شما رو . روحشون شاد

والی من هم دقیقا همین مشکل را دارم ر دیتابیس متون فارسی هستن و خط mysql_charset=utf8 را حذف کرده بودم در ابتدا و مشکل در ارسال ایمیل دارم . به صورتی که همه ؟؟؟ نشاند میدهد . تصاویر را ببینید

مشکل از کجاست ؟؟3284432845

سلام اگر مشکل حل نشده mysql_charset=utf8 را در فایل configuration.php اضافه کنید ببینید مشکل

sor
August 14th, 2016, 15:25
سلام دوستان

اول تشکر از استارتر عزیز به خاطر اشتراک مطلب

دوم ، دوستانی که براشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میاد در فایل configuration.php در خط اخر عبارت $mysql_charset=utf8; رو بنویسند ، مشکلشون حل خواهد شد .

negarnovin
November 20th, 2016, 10:32
حل مشکل علامت سوال whmcs

1- فایل زیر رو از سایت WHMCS بگیرید
http://www.whmcs.com/members/dl.php?type=d&id=106

2- فایل بالا رو unzip کنید و محتویات اون رو تو پوشه /includes/fonts/ آپلود کنید.

3- وارد مدیریت WHMCS خودتون بشین

4- از منوی setp وارد General Settings بشین سپس وارد تب Invoices بشین سپس تنظیمات TCPDF Font Family روی Custom بزارید و در فیلد text جلوی custom عبارت dejavusans وارد کنید و Save Changes رو بزنید

relaxhost
November 25th, 2016, 17:39
ابتدا محتوا جدول tblemailtemplates.sql حذفش کنید . سپس فایل رو ایمپورتش کنید. مشکلتون حل میشه.

فارسی ساز ایمیل whmcs (http://relaxhost.ir/downloads.php?action=displaycat&catid=7)