توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش Freer به شکل باکس داخل یک صفحه دیگه
pedrammasoumi
July 16th, 2016, 16:01
سلام دوستان
آیا راهی هست که بتونیم قالب Freer رو داخل یک صفحه دیگه که تحت WordPress هست به شکل External url نمایش بدیم ؟
با Responsive lightBox و iFrame تلاش کردم اما کار نکرد (شاید من راه رو اشتباه رفتم) چون صفخه سوئیچ میشه به Freer
اما من میخوام داخل قالب سایت خودم یه باکس باشه که freer رو نمایش بده
میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
infernal79
July 16th, 2016, 16:35
سلام بله میشود میتونید از قالب های اماده استفاده کنید تو گوگل سرچ کنید قالب های زیادی رایگان هستتد
Reza G
July 16th, 2016, 16:58
سلام دوستان
آیا راهی هست که بتونیم قالب Freer رو داخل یک صفحه دیگه که تحت WordPress هست به شکل External url نمایش بدیم ؟
با Responsive lightBox و iFrame تلاش کردم اما کار نکرد (شاید من راه رو اشتباه رفتم) چون صفخه سوئیچ میشه به Freer
میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
برای فروش محصولات مجازی میخواید؟ خب وردپرس خودش پلاگین های خوبی برای این کار داره. به عنوان یه پیشنهاد روی این پلاگینها هم یه سرچی بکنید.
negarnovin
July 16th, 2016, 17:07
سلام دوستان
میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام براحتی با کد ifream می توانید صفحه فریر freer را در سایت وردپرسی خودتون فراخوانی کنید و به این صورت که یک صفحه تو برگه ها باز کنید و این کد را قرار بدید توش
که بجای /order/ آدرس صفحه فریر حود و 600 هم ارتفاع صفحه ای که می خواهید تو وردپرس لود شود را قرار دهید.
- - - Updated - - -
اگر نتونستی پیام خصوصی بده بیشتر توضیح بدم بهت دقیقا برای یکی از مشتری ها همین کارو کردیم با این کار وردپرس با فریر ست میشه و هیدر و فوتر فریر رو پاک کنی بزنی تو وردپرس قشنگ ست میشه خیلی شکیل و خوب میشه
pedrammasoumi
July 16th, 2016, 19:44
سلام براحتی با کد ifream می توانید صفحه فریر freer را در سایت وردپرسی خودتون فراخوانی کنید و به این صورت که یک صفحه تو برگه ها باز کنید و این کد را قرار بدید توش
که بجای /order/ آدرس صفحه فریر حود و 600 هم ارتفاع صفحه ای که می خواهید تو وردپرس لود شود را قرار دهید.
- - - Updated - - -
اگر نتونستی پیام خصوصی بده بیشتر توضیح بدم بهت دقیقا برای یکی از مشتری ها همین کارو کردیم با این کار وردپرس با فریر ست میشه و هیدر و فوتر فریر رو پاک کنی بزنی تو وردپرس قشنگ ست میشه خیلی شکیل و خوب میشه
مرسی از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادین
مشکل اولی حل شد، اما مشکل جدید اینه که وقتی سایت ها دیگه رو میزنم خوبه
اما وقتی میخوام یه آدرس از دامنه خودم رو بزنم کلا میره به اون صفحه
مثال:
آدرس محل Freer :
mydomain.us/shop
آدرس صفحه ای که میخوام توش Freer نمایش داده بشه :
mydomain.us/main
اما تا صفحه لود میشه از Main میره به shop و هیدر و فوتر از بین میره
میشه کاریش کرد ؟
negarnovin
July 17th, 2016, 00:12
این بخاطره این می باشد که قالب فریر شما جی کوئری ریدایت داره منم این مشکل رو داشتم و یه قالب دیگه نصب کردم مشکل حل شدش به صورت دیفالت خود قالب اصلی فریر ریدایت می کنه یه قالبی که تو گوگل زیاد هستش استفاده کنید مشکل حل میشه