ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال ساب دامین از هاست به سرور اختصاصی

fadakweb
July 16th, 2016, 13:09
با سلام و عرض خسته نباشید

میخواستم یک ساب دامین از cpanel رو به سرور اختصاصی با پنل دایرکت ادمین متصل کنم ، از قسمت advance dns zone اومدم و با توجه به آی پی برای ساب دامین به سرور اختصاصی متصلش کردم و تنظیمات توی سرور اختصاصی رو هم انجام دادم یعنی الان سرور اختصاصی به آدرس http://doman.com:2222 قابل دسترسی هست و باز میشه ولی وقتی ادرس دامنه رو میزنم مجددا همون صفحه هاست cpanel رو نمایش میده ، برای اینکه بتونم ساب دامین رو روی سرور اختصاصی داشته باشم باید چیکار کنم؟

T.Toosi
July 16th, 2016, 13:27
ولی وقتی ادرس دامنه رو میزنم مجددا همون صفحه هاست cpanel رو نمایش میده

منظرتون ساب دامین هست ؟

اگر ساب رکورد زدید و 2222 بالا میاد احتمالا cache دارید روی ساب دامنه والی باید دایرکتوری دایرکت ادمین نمایش دهد.

fadakweb
July 16th, 2016, 13:32
منظرتون ساب دامین هست ؟

اگر ساب رکورد زدید و 2222 بالا میاد احتمالا cache دارید روی ساب دامنه والی باید دایرکتوری دایرکت ادمین نمایش دهد.

بله ساب دامین منظورم هست ، الان دایرکتوری ساب دامین نمایش داده میشه ولی کماکان روی هاست اشتراکی بالا میاد سایت

taghikhani
July 16th, 2016, 13:34
با سلام و عرض خسته نباشید

میخواستم یک ساب دامین از cpanel رو به سرور اختصاصی با پنل دایرکت ادمین متصل کنم ، از قسمت advance dns zone اومدم و با توجه به آی پی برای ساب دامین به سرور اختصاصی متصلش کردم و تنظیمات توی سرور اختصاصی رو هم انجام دادم یعنی الان سرور اختصاصی به آدرس http://doman.com:2222 قابل دسترسی هست و باز میشه ولی وقتی ادرس دامنه رو میزنم مجددا همون صفحه هاست cpanel رو نمایش میده ، برای اینکه بتونم ساب دامین رو روی سرور اختصاصی داشته باشم باید چیکار کنم؟

چون خیلی متوجه نشدم تا الان چیکار کردید روند رو به طور کلی توضیح میدم
1- یک وب سایت با اون ساب دومینی که مد نظر دارید روی دایرکت ادمین یعنی سرور اختصاصیتون میسازید
2- توی سی پنلتون یک رکورد a ایجاد میکنید و آی پی سرور اختصاصی رو بهش میدین
3- صبر میکنید دی ان اس آپدیت بشه و تمام!

iran20host
July 17th, 2016, 02:43
لطفا مراحلی که انجام دادید و کاری رو که می خواهید انجام بدید به صورت شفاف بیان کنید تا بتوانیم راهنمایی کنیم