PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود ایران برای اپلود سنتر (با دیتابیس)

30SecondToMars
July 15th, 2016, 13:57
سلام
به هاست دانلود با شرایط زیر نیاز داریم ؛ و ممنون میشم سرویس هاتون که این شرایط رو دارند رو معرفی کنید تا بررسی کنیم:

* برای اپلودسنتر میخوام، اسکرپیت YetiShare
* از این سایت فقط برای اپلود سنتر موزیک خارجی (ویدیو نداریم)استفاده خواهد شد و بازدیدکنندگان خارجی خواهند بود و به ایرانی ها سرویسی ارائه نخواهد شد.
* دیتابیس داشته باشه
*هاست دانلود ایران بدون کپی رایت باشه یعنی الزاما شکایات بین المللی و DMCA رو نادیده بگیره ، چون ما شدیدا درگیر همین مساله هستیم.
* اگر بکاپ هفتگی داشته باشه بهتره
* از اینها که مینویسند: "پهنای باند نامحدود"، نباشه. چون میخوام بدونم مشخصا هزینه های پهنای باندم از چه قرار هست.

* پرداخت ماهیانه داشته باشه؛ برای ماه اول، در حد یکی دو گیگ کافی هست. چون ماه اول باید یکم ریز کاری طراحیش رو انجام بدم؛ و از ماه دوم پله پله افزایش بدم تا فایلهایی که دارم رو داخلش اپلود کنم.

با تشکر

pardishosting
July 16th, 2016, 01:16
سلام

سرور ایران ترافیک خوبی روی اینترنت نداره. به مشکل می خورید.

iHSG
July 16th, 2016, 03:16
سلام

علاوه بر این چون طبق گفته خودتون مخاطب سایتتون هم خارجی ها هستن تو سرور ایران خیلی سرعت برای اونا میاد پایین.
باور کنید من یه صفحه HTML ساده که هیچ عناصر گرافیکی یا جاوا اسکریپت هم نداره در سرور ایران که توسط gtmetrix.com تست میکنم 2 ثانیه طول میکشه که وقتی بخش زمانش رو می بینم 1 ثانیه و خورده ایش فقط صرف درخواست اولیه GET از کانادا (مکان سرور gtmetrix.com) به ایران میشه و بعدش المان های سایت براحتی در حد چند میلی ثانیه پشت سر هم بارگذاری میشن.

30SecondToMars
July 17th, 2016, 10:30
سلام

آخه جز ایران هم مساله dmca هست...!
واقعا سرورهای ایران اینقدر ضعیف هستند؟!

navid2zp
July 17th, 2016, 13:02
اگر از سرور خارج استفاده می کنید فایل ها رو روی یک سرور میزبانی کنید و به وسیله یک سرور دیگه فایل رو استریم کنید و در اختیار کاربران قرار بدید
به این صورت اگر اخطاری هم بیاد کافیه فقط سروری رو عوض کنید که فایلی روش نیست و مشکل انتقال نخواهید داشت
البته خسته کننده میشه ولی خوب کاریش نمیشه کرد
بهترین انتخاب تهیه از کشور هایی هست که کمترین سخت گیری رو دارند

pardishosting
July 19th, 2016, 12:41
آخه جز ایران هم مساله dmca هست...!
واقعا سرورهای ایران اینقدر ضعیف هستند؟!

ایسلند گزینه خوبی است.
یک سرور مجازی جمع جور می تونیم براتون اماده کنیم.