ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سایت ایرانیک

chaishpish
July 15th, 2016, 02:24
سلام دوستان عزیز از چهارشنبه شب سایت نیک به مشکلی برخورد کرده که هنوز پاسخگو نیستن این مشکل همچنان پا برجاست و سایت ایرانیک در حالت تعمیر رفته و دامین ها یی که 48 ساعت از ثبت اونها گذشته هنوز تایید نشده
الان ساعت 2:20 جمعه هست، سایت هنوز دامین های ثبت شده رو چهر شنبه همچنان در حالت تایید در دست تعمیر
32433

chaishpish
July 15th, 2016, 02:59
ممنون ولی همین الان سایتشون درست شد با 3 مرورگر تست میگردیم 7 دامین غیر فعال داریم منتظر تاییئد

Reza G
July 15th, 2016, 03:02
سایتشون مشکلی نداشت. این صفحه که هر شب میاد رأس اون ساعت. من دیروز dns عوض کردم، مشکلی نبود

chaishpish
July 15th, 2016, 03:04
دوست عزیز یا من بد نوشتم یا شما بد میخونید الان درست شده سایتشون اسکرین شات گرفته شده ساعت 2:20 بود نزدیک یک ساعت قبل

Reza G
July 15th, 2016, 03:13
دوست عزیز یا من بد نوشتم یا شما بد میخونید الان درست شده سایتشون اسکرین شات گرفته شده ساعت 2:20 بود نزدیک یک ساعت قبل

شما نوشتید از چهارشنبه به مشکل برخورده. عرض کردم دیروز (پنج شنبه) استفاده کردم و سایت باز میشده. به احتمال زیاد مشکل همون کش هست

chaishpish
July 15th, 2016, 03:18
شما نوشتید از چهارشنبه به مشکل برخورده. عرض کردم دیروز (پنج شنبه) استفاده کردم و سایت باز میشده. به احتمال زیاد مشکل همون کش هست
بازم متوجه نشدید میگم چهار شنبه دامین ثبت کردیم هنوز منتظر تایید هستیم.