ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی اسکریپتی مشابه علی بابا داره

mhd24
July 14th, 2016, 17:36
با سلام به همه

دنبال یه اسکریپت رایگان مشابه علی بابا هستم البته فارسی شده و راست چین - یا حداقل یه سیستم همکاری در فروش هم خوبه

با تشکر

البته دنبال حراجی نیستم

negarnovin
July 14th, 2016, 18:30
سلام رایگان نیستش اگر بخواهید با قیمت خوب براتون طراحی می کنیم.

mhd24
July 14th, 2016, 18:59
سلام رایگان نیستش اگر بخواهید با قیمت خوب براتون طراحی می کنیم.

hi
سیستم مشابه در حد این اسکریپت ندارید تا فعلا برای شروع با روال کار این سیستم ها آشنا بشیم

negarnovin
July 14th, 2016, 19:31
hi
سیستم مشابه در حد این اسکریپت ندارید تا فعلا برای شروع با روال کار این سیستم ها آشنا بشیم

خیر ولی می توانیم با قیمت خوب برای شما طراحی کنیم.

Reza G
July 14th, 2016, 19:34
با سلام به همه
دنبال یه اسکریپت رایگان مشابه علی بابا هستم البته فارسی شده و راست چین - یا حداقل یه سیستم همکاری در فروش هم خوبه
با تشکر
البته دنبال حراجی نیستم

من با این سایتی که میگید آشنایی ندارم. در صورت تمایل ویژگیهای کلیدی اسکریپت موردنیاز رو بگید تا من و سایر عزیزان بهتر بتونند شما رو راهنمایی کنند.

نیازمندیهای شما از این اسکریپت چی هست؟

mhd24
July 16th, 2016, 19:25
من با این سایتی که میگید آشنایی ندارم. در صورت تمایل ویژگیهای کلیدی اسکریپت موردنیاز رو بگید تا من و سایر عزیزان بهتر بتونند شما رو راهنمایی کنند.

نیازمندیهای شما از این اسکریپت چی هست؟

با سلام مجدد
اون چیزی که من می خوام باید حدود 20 تومن اخ کنم تا بنویسن و امکانات زیادی داره
اما اسکریپت علی بابا امکانات خوبی داره که میشه باهاش محصولات خودمونو برای فروش معرفی کنیم بیشتر دنبال همین امکانات هستم اما اگه اسکریپت حراجی هم باشه کمک کنید.