ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن ip در سی پنل (کمک کنید)

net5
July 14th, 2016, 17:07
سلام توی دیتاسنتر سویو استارت یک مجازی ساز
kvm با virtualizor نصب کردیم حالا بنده میخوام برای یک ماشین مجازی که سی پنل نصب هست ایپی اد کنم تمامی موارد رو انجام میدم ولی ایپی از بیرون شبکه پینگ نمیگیره
الان توی پنل دیتاسنتر باید مک کارت شبکه ایپی اولی و دومی رو یکی کنم؟ این کار رو هم انجام دادم ولی بازم پینگ نگرفت
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

OmidX
July 14th, 2016, 18:36
سلام توی دیتاسنتر سویو استارت یک مجازی ساز
kvm با virtualizor نصب کردیم حالا بنده میخوام برای یک ماشین مجازی که سی پنل نصب هست ایپی اد کنم تمامی موارد رو انجام میدم ولی ایپی از بیرون شبکه پینگ نمیگیره
الان توی پنل دیتاسنتر باید مک کارت شبکه ایپی اولی و دومی رو یکی کنم؟ این کار رو هم انجام دادم ولی بازم پینگ نگرفت
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

بله باید برای هر دو آي پی از یک مک استفاده کنید.

net5
July 14th, 2016, 21:00
بله باید برای هر دو آي پی از یک مک استفاده کنید.
iهمین کار رو هم کردم ولی متاسفانه بازم پینگ نگرفت کلا ایپی دوم به هیچ سیستم عاملی پینگ نمیگیره
موقع مک دادن دو حالت داره زده وی ام ویر و ovh این دو چه تفاوتی داره و باید کدوم رو انتخاب کنم
با تشکر

OmidX
July 15th, 2016, 02:25
iهمین کار رو هم کردم ولی متاسفانه بازم پینگ نگرفت کلا ایپی دوم به هیچ سیستم عاملی پینگ نمیگیره
موقع مک دادن دو حالت داره زده وی ام ویر و ovh این دو چه تفاوتی داره و باید کدوم رو انتخاب کنم
با تشکر

بستگی ب سیستم عامل داره ، اگه esxi نصب هست ، vmware رو انتخاب کنید.

خروجی ifconfig -a رو قرار بدید.

net5
July 15th, 2016, 11:09
بستگی ب سیستم عامل داره ، اگه esxi نصب هست ، vmware رو انتخاب کنید.

خروجی ifconfig -a رو قرار بدید.
سلام
سیستم عامل اصلی سرور سنتوس هست
دستور فوق رو از vps بذارم؟

OmidX
July 15th, 2016, 15:32
سلام
سیستم عامل اصلی سرور سنتوس هست
دستور فوق رو از vps بذارم؟

بله .

a.e
July 15th, 2016, 15:40
با سلام و عرض ادب

در زمانی که آی پی دوم را ست میکنید آیا در خود سرور پینگ دارید؟ در صورتی که جواب مثبت است پیشنهاد میشود از طریق سایت http://host-tracker.com از آی پی مورد نظر تست پینگ بگیرید چرا که ممکن است آی پی شما در ایران ***** و مسدود باشد و با تست پینگ گرفتن متوجه این موضوع خواهید شد.