توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در هاست
mehd737
July 14th, 2016, 15:53
سلام من هاستی تهیه کردم، متاسفانه هر کاری میکنم کدهای کوکی و سشن و دستورات header تو اون عمل نمیکنه
از ob_start گرفته تا چک کردن یونیدکد بدون bom ، همرو تست کردم ولی باز کار نمیکنن
مشکل از هاسته ؟
نباید چیزی فعال بشه تو هاست ؟
مشکل از چیه راهنمایی کنید منو لطفا
negarnovin
July 14th, 2016, 15:54
سلام به هاستینگتون بگید باید یچیزایی رو فعال کنند
mehd737
July 14th, 2016, 15:56
سلام
مطمئن هستید ؟
yastheme
July 14th, 2016, 16:14
سلام من هاستی تهیه کردم، متاسفانه هر کاری میکنم کدهای کوکی و سشن و دستورات header تو اون عمل نمیکنه
از ob_start گرفته تا چک کردن یونیدکد بدون bom ، همرو تست کردم ولی باز کار نمیکنن
مشکل از هاسته ؟
بعید هست مشکل از هاست باشه، همه cms ها و اسکریپتها به این این مواردی که گفتید نیاز دارند،
اگر یه درصد مشکل از هاستینگ باشه هیچ سایتی روی اون هاست نباید کار کنه،
یونیکد فایل هاتون رو بررسی کنید. یا به هاستینگ بگید اسکریپتتون رو چک کنند.
aligoli
July 15th, 2016, 10:18
مشکل از هاسته ؟
شما دارید از چه cms استفاده می کنید ؟
upweb
July 19th, 2016, 20:19
سلام
این دستور رو بزنید تو htaccess ببینید مشکل رفع میشه
php_flag output_buffering on
Christena421
August 3rd, 2016, 15:50
Hi tell me more detail :)
ali-rezam
August 3rd, 2016, 23:44
فکر نکنم مشکل از هاست باشه چون در این صورت تمام سایت هایی که بر روی این سرور هستند باید با مشکل مشابه مواجه شوند !
از اسکریپتتون مطمئن هستید ؟ سیستم دیگه نصب کردید که همین مشکل رو داشته باشه ؟
اگه با اسکریپت و cms های مختلف هم همین مشکل رو داشتید با پشتیبانی هاستتون در ارتباط باشید ببنید مشکل مشابه گزارش شده یا نه