توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخطار حقوقی PayPal برای دامین ثبت شده من!!!!
mehdisoheili
July 14th, 2016, 11:54
سلام دوستان
من یه دامین به اسم paypalpay.xyz ثبت کردم.
چند روز پیش پی پال مستقیم این ایمیل رو بهم داده
It has recently come to our attention that you have registered the domain name paypalpay.xyz (http://paypalpay.xyz/), which contains the famous PayPal name and trademark, but are not currently operating a web site under that domain name. We are concerned that you may intend to use this domain name to violate PayPal’s trademark rights, and warn you not to do so.
As you must know, PayPal, is the world’s leading provider of online payment services. PayPal has used the name and trademark "PayPal" since 1999 and it is now one of the most famous brands in the world. PayPal enjoys broad trademark rights, which are protected in many countries around the world.
Use of your domain name may infringe and/or dilute the famous PayPal trademark. Infringement occurs when a third party’s use of a company’s trademark (or a similar variation) is likely to confuse consumers as to the affiliation, sponsorship or endorsement of the third party’s services. Trademark dilution occurs when a third party’s use of a variation of a company’s trademark is likely to lessen the distinctiveness of the company’s famous trademark.
U.S. federal and state laws, including the Anticybersquatting Consumer Protection Act provides for serious penalties (up to $100,000) against persons who, without authorization, use, sell, or offer for sale a domain name that infringes or dilutes another's trademark. Infringers who have been notified that their use is infringing, but do not cease, may also be considered “willful” and could be subject to additional money damages and liability for attorney’s fees. Having received this email, you are on such notice.
While PayPal respects your right of expression and your desire to conduct business online, PayPal must enforce its own rights in order to protect its valuable and famous name. We appreciate that you may have registered paypalpay.xyz (http://paypalpay.xyz/) without full knowledge of the law in this area. However, any use of the domain name (or attempt to transfer the domain name to a third party) in the online commerce field would likely infringe the PAYPAL trademark and would cause PayPal to pursue all available remedies against you. Under the circumstances, we must insist that you immediately stop using the domain name, not sell, transfer, or offer to sell the domain name to any other person, and simply let the domain name registration expire. In the meantime, the domain name should remain inactive and should not point to any content.
Just to be clear, PayPal does not desire to interfere with any legitimate business you may be conducting. We are simply asking that you offer those legitimate services under a name, mark and domain name that is not likely to confuse consumers to believe that your company on one hand and PayPal on the other hand are related and/or affiliated.
Please reply to this email and confirm that you will comply as requested. If we do not hear from you, we will have to take whatever action necessary to protect PayPal's rights.
Thank you for your anticipated cooperation.
Sincerely,
Tom
PayPal Legal Department
با این آدرس ایمیل ip@paypalenforcement.com
اولش که آروم صحبت کردن ،بعدش که گفته قوانین رو نقض کردی میتونیم بدیم حالت رو بگیرن :دی بعد هم گفته بهت توصیه میکنیم استفاده نکنی بزاری تا تاریخش تمام شه!!!!
به نظرتون چیکارشون کنم!!!
گفته باید جواب بدی اگه جواب ندی ما هرکاری که بتونیم میکنیم!!!:-&
چی جواب بدم؟:104:
almandata
July 14th, 2016, 12:01
اگه از اسم اونا سو استفاده نکنی فک نکنم مشکلی پیش بیاد !
mehdisoheili
July 14th, 2016, 12:04
اگه از اسم اونا سو استفاده نکنی فک نکنم مشکلی پیش بیاد !
آخه گفته هیچ فعالیتی حق نداری با این دامین انجام بدی،باید بزاری همینجور بمونه،تا منقضی بشه؛میتونن کاری کنند حق امتیاز دامین رو از من بگیرن؟
من این دامین رو واسه پرداخت های پیپال و حواله ارزی میخوام استفاده کنم.
Majiiid
July 14th, 2016, 12:53
سلام
اولا که از این دامین که از ابتدا شاکی داره استفاده نکن چون دردسر میشه
بعدش بگو مثلا من نزدیک 50 دلار تا حالا روی این دامین سرمایه گذاری کردم اونو بدین تا من استفاده نکنم از خدا چی دیدی شاید دادن چون از لحاظ حقوقی بخوان خودشون رو درگیر این مسئله کنن هزینش خیلی بیشتر از این مبلغ هست!
iHSG
July 14th, 2016, 12:57
سلام
اگه از آفر 2 قرونی دامنه xyz خریدیش که بی خیالش بشید بهتره.
می تونید از اسمی بی ربط که اصولا واژه paypal هم توش نباشه برای فعالیتتون استفاده کنید.
Reza G
July 14th, 2016, 13:12
باهاشون مکاتبه کردید؟ با این ایمیل منظورم نیست ها! به پشتیبانی فنی پیپال مراجعه کنید و با اونا مکاتبه کنید. ممکنه اصلاً اینا کلاهبردار باشند.
mehdisoheili
July 14th, 2016, 16:34
سلام
اولا که از این دامین که از ابتدا شاکی داره استفاده نکن چون دردسر میشه
بعدش بگو مثلا من نزدیک 50 دلار تا حالا روی این دامین سرمایه گذاری کردم اونو بدین تا من استفاده نکنم از خدا چی دیدی شاید دادن چون از لحاظ حقوقی بخوان خودشون رو درگیر این مسئله کنن هزینش خیلی بیشتر از این مبلغ هست!
سلام
ممنون،فکر میکنید میتونن حق امتیازشو بگیرن ازم؟
بعد 50دلار هم شد سرمایگذاری :دی
- - - Updated - - -
سلام
اگه از آفر 2 قرونی دامنه xyz خریدیش که بی خیالش بشید بهتره.
می تونید از اسمی بی ربط که اصولا واژه paypal هم توش نباشه برای فعالیتتون استفاده کنید.
سلام
نه از این افرهای دوقرونی نبوده.
بعد بخاطر اسم و نوع فعالیتم میخوام باشه این کلمات توش.
تو نتایج جستجو تاثیر گذار هست؟
دقیقا معادل خدمات مد نظرم هست
- - - Updated - - -
باهاشون مکاتبه کردید؟ با این ایمیل منظورم نیست ها! به پشتیبانی فنی پیپال مراجعه کنید و با اونا مکاتبه کنید. ممکنه اصلاً اینا کلاهبردار باشند.
سلام
با خود پی پال نه هنوز
ولی این ایمیل از دامینی ارسال شده که اطلاعات whois این دومین و پی پال مشابهت کامل داره.
بعد خود این سایت مستقیم به paypal.com ریدایرکت میشه حالا این زیاد ملاک نیست,
هر دو این دامین ها رو شرکتی به نام markmonitor inc. رجیستر کرده.فکر نمیکنم کلاهبرداری باشه.
Ahmad110
July 14th, 2016, 17:01
از طریق مشاهده سورس ایمیل و هویز آی پی میشه فهمید که ایمیل واقعی هست یا نه .
به نظر من حرف زور معنی نداره ، شما مالک دامنه هستی و اگه کاری غیر نوع بزینس پی پال انجام بدید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد اما از اونجایی که دقیقا میخواید با پی پال کار کنید براتون دردسر ایجاد میشه .
به نظرم شما باید از کلمات اکسچنج استفاده کنید نه اسم یه درگاه .
hegza
July 14th, 2016, 17:06
قانونا نمیتونه جز شما فیشینگ کنی با این نام یا موارد اینچنینی . اگر میتونست بهت ایمیل نمیزد. میبستش. اصولا دست پیش میگیرن که بگن حواسمون بهت هست شیطنتی نکنی
DANG3R
July 14th, 2016, 17:12
عزیز
شما هرکار میخواید بکنید
..
در ضمن یک درخواست بده و بگو به این شرط قبول میکنم
(پولی ، گیفتی . چیزی)
در غیر این صورت خودشونم بکشن و ثابت کنن شما داری فیشینگ یا کلاه برداری میکنی ته تهش
که خداد تومن باید خرج کنن
دامنه رو ازت میگیرن
و پیپال هیچ غلطی نمیتواندبکند اگر داخل ایران هستید
Reza G
July 14th, 2016, 18:40
سلام
با خود پی پال نه هنوز
ولی این ایمیل از دامینی ارسال شده که اطلاعات whois این دومین و پی پال مشابهت کامل داره.
بعد خود این سایت مستقیم به paypal.com ریدایرکت میشه حالا این زیاد ملاک نیست,
هر دو این دامین ها رو شرکتی به نام markmonitor inc. رجیستر کرده.فکر نمیکنم کلاهبرداری باشه.
هیچ کدوم اینا ملاک نیست. شما هدر این ایمیل رو بررسی کنید. ببینید از کجا ارسال شده.
به سایت پی پال هم مراجعه کنید و ببینید ایمیل پشتیبانی یا فنی شون چی هست و با اون مکاتبه کنید.
من مورد مشابه این رو به نحوه دیگه دیدم و بعد از بررسی دیدیم از یه هاست رایگان توی هلند ارسال شده بود.
navid2zp
July 14th, 2016, 18:47
به صورت قانونی بدون شک میتونن پیگیری کنند و بعید میدونم شانسی داشته باشید ولی خوب مراحل قانونی مشکلات خودش رو داره در نتیجه شرکت ها سعی می کنند با پرداخت هزینه ای دامین ها رو خریداری کنند که معمولا مشکلی هم پیش نمیاد و هر 2 طرف راضی خواهند بود.
ولی خوب اگر تمایلی به خرید ندارند باید مراقب فعالیتتون باشید
hegza
July 14th, 2016, 19:10
به صورت قانونی بدون شک میتونن پیگیری کنند و بعید میدونم شانسی داشته باشید ولی خوب مراحل قانونی مشکلات خودش رو داره در نتیجه شرکت ها سعی می کنند با پرداخت هزینه ای دامین ها رو خریداری کنند که معمولا مشکلی هم پیش نمیاد و هر 2 طرف راضی خواهند بود.
ولی خوب اگر تمایلی به خرید ندارند باید مراقب فعالیتتون باشید
sony.net ابتدا توسط یک پسری ثبت شد و روش پ.رون بارگذاری کرد حدود 3 سال هم دستش بود و بعد سونی مجبور شد ازش بخرتش 1 میلیون دلار حود 13 سال پیش خریدش
m_dg_farari
July 14th, 2016, 21:31
سلام.
دوست من کاری که شما میخوای بکنی از لحاظ قوانین بین الملل ، غیر قانونی هست. صفحه قوانین icann رو بخونید...
منتها چه اتفاقی میفته؟
ترجیحا هویز دامین رو تغییر بدید به نامی که اصلا ارتباطی به شما پیدا نکنه. به هیچ نحو.
سپس کارتون رو شروع کنید
حدود 2 الی 3 سال ، اگه پیپال بخواد و صلاح بدونه ، شکایت میشه ازتون و دامین مصادره میشه.
برای شما جریمه صادر میشه و شما بدهکار خواهید شد. (برای همین میگم دامین به نام خودتون نباشه)
در کل اتفاقی برای شما نمیفته! ولی بهتره از یه دامین دیگه استفاده کنید... قانونی نیست و اخرش هم دامنه از دستتون در میاد...
این خبرام نیست که بیان 1 میلیون دلار و این چیزا به شما بدن! ته تهش شکایت میکنن ازتون و رایگان دامین رو میگیرن. فکر اینکه پول گنده از پیپال بگیرید واسه این نباشید
اما خوب پیشنهاد بدید یه رقم معقول 500-1000 دلار ، شاید (بعیده البته) پرداخت کنن بهتون
بعد یه مسئله ، پولو چطوری بهتون میدن؟ با پیپال؟ خخخ خوب میبندن اکانتتون اینقدر اذیتت میکنن تا هرچی گرفتی پس بدی
fasterhost
July 14th, 2016, 21:35
سلام
بگو بخریدش یا اینکه دامین مال منه و حق استفاده ازش رو دارم
در صورتی ک وارد کارای قضایی بشن کلی پول وکیل رو باید بدن و تازه حداقل یکسال طول میکشه اونم اگه بتونن دامین رو ضبط کنن
به هر حال پولشو دادید استفاده کنید هر چی شد شد
موفق باشید
Rezash
July 14th, 2016, 21:50
شاید اگه خود paypal خالی بود حاضر بودن بخرن ولی اگه انجور دامنه ها رو قرار بود بخرن هر روز دومین ثبت میکردن paypal + یک پسوند یا پیشوند.
شما ابتدا از هویت ارسال کننده ایمیل مطمین بشید ( ارتباط مستقیم با خود paypal و پرسش در مورد دومین و آدرس ایمیل + بررسی هدر ها جهت اطمینان از جعلی نبودن فرستنده )
karwan125
July 14th, 2016, 22:52
این لینک (http://pl.email-fake.com/deleted/?d=poh.pp.ua&m=166c44b14dce649aed6af06caa9cfdd5) رو بخونید ! ایمیلی که ارسال شده از طریق سایت های فیک میل بوده .
m_dg_farari
July 14th, 2016, 23:39
سلام
1- اگر توجه کنید استارتر گفتن هویت رو چک کردن صحیح هست
2- ازشون که نخواستن دامین رو بگیرن!! یا چیزی از ایشون نخواستن کلا
گفتن استفاده نکنید قانونا مشکل داره... همین
فکر نمیکنم جاعل چنین کاری بکنه عمدتا.... چه سودی واسش داره!؟
hegza
July 15th, 2016, 00:02
سلام
1- اگر توجه کنید استارتر گفتن هویت رو چک کردن صحیح هست
2- ازشون که نخواستن دامین رو بگیرن!! یا چیزی از ایشون نخواستن کلا
گفتن استفاده نکنید قانونا مشکل داره... همین
فکر نمیکنم جاعل چنین کاری بکنه عمدتا.... چه سودی واسش داره!؟
منم میتونم الان هویزم رو بزنم اطلاعات پی پال!!!!
a970
July 15th, 2016, 00:13
دوست عزیز markmonitor یک copyright holder هست و طی ایمیل فقط به شما هشدار داده شده که دارید از اسم paypal استفاده می کنید
در ضمن این ایمیل ها اتوماتیک ارسال می شوند !
فکر فروش دامین هم از سرتون بیرون کنید ؛ اگر دامنه شما مرتبط با فعالیت ها paypal نباشه و یا fishing نباشه مشکلی پیش نمیاد
mehdisoheili
July 22nd, 2016, 04:06
سلام
ممنونم از دوستان که جواب دادن
من یه یک هفته ای نبودم امروز اومدم چک کردم ایمیلم رو دوباره دیدم ایمیل زدم.
ایمیل بعید میدونم فیک باشه.به ساپورت پیپال ایمیل دادم،منتظر جواب هستم،ولی تو گوگل چند تا لینک دیدم که میگفتم مربوط به Paypal Inc. است.
بعد حدود 7 روز مجدد به من ایمیل زدن:
Your Unauthorized and Infringing Domain Name Registration - paypalpay.xyz [Case #440573]
We are writing to follow up on our previous email to you concerning your registration of the domain name paypalpay.xyz (http://paypalpay.xyz/), which contains the famous PayPal trademark.
We had previously explained to you in full detail the nature of PayPal's business activities and the strong protection that the PayPal name and trademark receives in connection with online commerce, financial services and related services. The coined term PayPal is one of the most famous trademarks on the Internet and in the world and our company owns the exclusive trademark rights to the PayPal name in the United States and internationally, including related common law rights.
We remain highly concerned and disappointed by the fact that despite our good faith effort to advise you of our rights and seek to amicably resolve this situation, you have simply ignored our effort and continued your problematic activities relating to the paypalpay.xyz (http://paypalpay.xyz/) domain name. Any inappropriate and unapproved use of paypalpay.xyz (http://paypalpay.xyz/) would violate the Lanham Act (15 U.S.C. 1051 et seq.) because it infringes and dilutes the famous PayPal trademark. Should you choose to operate an infringing site with full knowledge of our rights, you would be considered a willful infringer and, as such, could be liable for greater damages.
PayPal takes the infringement of its brands very seriously and takes aggressive steps to protect its brands and, more importantly, guard consumers that will be damaged as a result of the confusion caused by infringement of our brands. While we would still prefer to resolve this matter amicably, if you continue to ignore our attempts to resolve this matter promptly, we will have no choice but to take whatever action we deem necessary to protect our rights. For these reasons, and to avoid consumer confusion, PayPal must insist that you do not usepaypalpay.xyz (http://paypalpay.xyz/) for any reason. You should not sell, offer to sell, or transfer the domain name to a third party and should let the domain registration expire.
Please confirm in writing that you will agree to take the necessary steps to resolve this matter amicably. If we do not receive confirmation from you that you will comply with our request, we will have no choice but to consider escalating this further to protect our rights.
Sincerely,
Tom
PayPal Legal Department
نمیدونم جواب بشون چی بدم با توجه به گفته دوستان
بحث پولیش که فکر نمیکنم بخوان بخرن،
فقط یه چیز که برام جالبه اصرارشون روی عدم فعالیت تحت هر عنوانی هست و اینکه بگذارم دومین اکسپایر بشه!!! یعنی وقتی اکسپایر شد قراره دیگه ثبت نشه!!!؟؟؟!!!! خوب یکم بوداریش از همیجاست!!! یعنی اینا تا الان من اولین نفرری بودم که ثبت کردم این دامین رو!؟!!؟ یا به افراد قبلی هم هی اخطار دادن اونا هم مثل بچه آدم گوش کردن!!؟؟!! بعد واقعا خرید یه دامین مثل این برای جلوگیری از سو فعالیت مهمه واسشون واسه یه غولی مثل پی پال کاری داشت؟؟!!؟؟
کلا اینگار اصرار داره یه چیزی مکتوب از من بگیره!!!
چیکارش کنم؟
میگه یه چیزی مکتوب به ما بده تا ببینیم چیکارت میتونیم کنیم :دی
آخرش هم که میگه جواب دادی دادی ندادی دیگه ما خودمون میدونیم:دی
ممنونم از همه دوستان
hegza
July 22nd, 2016, 04:26
سلام
ممنونم از دوستان که جواب دادن
من یه یک هفته ای نبودم امروز اومدم چک کردم ایمیلم رو دوباره دیدم ایمیل زدم.
ایمیل بعید میدونم فیک باشه.به ساپورت پیپال ایمیل دادم،منتظر جواب هستم،ولی تو گوگل چند تا لینک دیدم که میگفتم مربوط به Paypal Inc. است.
بعد حدود 7 روز مجدد به من ایمیل زدن:
Your Unauthorized and Infringing Domain Name Registration - paypalpay.xyz [Case #440573]
نمیدونم جواب بشون چی بدم با توجه به گفته دوستان
بحث پولیش که فکر نمیکنم بخوان بخرن،
فقط یه چیز که برام جالبه اصرارشون روی عدم فعالیت تحت هر عنوانی هست و اینکه بگذارم دومین اکسپایر بشه!!! یعنی وقتی اکسپایر شد قراره دیگه ثبت نشه!!!؟؟؟!!!! خوب یکم بوداریش از همیجاست!!! یعنی اینا تا الان من اولین نفرری بودم که ثبت کردم این دامین رو!؟!!؟ یا به افراد قبلی هم هی اخطار دادن اونا هم مثل بچه آدم گوش کردن!!؟؟!! بعد واقعا خرید یه دامین مثل این برای جلوگیری از سو فعالیت مهمه واسشون واسه یه غولی مثل پی پال کاری داشت؟؟!!؟؟
کلا اینگار اصرار داره یه چیزی مکتوب از من بگیره!!!
چیکارش کنم؟
میگه یه چیزی مکتوب به ما بده تا ببینیم چیکارت میتونیم کنیم :دی
آخرش هم که میگه جواب دادی دادی ندادی دیگه ما خودمون میدونیم:دی
ممنونم از همه دوستان
بگو از ایمیل رسمی پی پال درخواست رو ارسال کنید. و در غیره اینصورت پاسخگو نخواهم بود. + بگید من فقط حضوری تعهد میدم :)) تهش دامنه رو برمیدارند ولی بزار دلت خنک شه که اونا نمیتونن بیان ایران.
vahid13713
July 22nd, 2016, 05:55
به نظرم وقتشه که حالشونو بگیری چقدر این نامردا حال ما رو گرفتن حتی حالا که اول تحریمی که رفع شده در حوزه فناوری بود ولی تحریمشو رفع نکرد
hadi2002
July 22nd, 2016, 07:00
در صورتیکه فعالیت شما مرتبط به خدماتی که از طرف پی پال ارائه می شود نباشد نمی توانند به صرف اینکه از کلمه PayPal در دامنه خود استفاده کردید مشکلی برای شما ایجاد کنند. برای نمونه چند تا دامین که از نام پی پال استفاده شده و برای فروش هم گذاشته شدند در زیر می بینید و بعضی هاشون هم زمان زیادی هست که ثبت شدند:
ServicePaypal.com ($599)
PaypalWeb.com ($600)
YPaypal.com ($1,088)
SupportPaypal.com
($498) PaypalSecurity.com ($3,083)
PaypalForum.com ($2,200)
filasufya
July 22nd, 2016, 10:10
سلام دوستان
من یه دامین به اسم paypalpay.xyz ثبت کردم.
چند روز پیش پی پال مستقیم این ایمیل رو بهم داده
با این آدرس ایمیل ip@paypalenforcement.com
اولش که آروم صحبت کردن ،بعدش که گفته قوانین رو نقض کردی میتونیم بدیم حالت رو بگیرن :دی بعد هم گفته بهت توصیه میکنیم استفاده نکنی بزاری تا تاریخش تمام شه!!!!
به نظرتون چیکارشون کنم!!!
گفته باید جواب بدی اگه جواب ندی ما هرکاری که بتونیم میکنیم!!!:-&
چی جواب بدم؟:104:
نیازی نیست به این ایمیل توجهی کنید دوست عزیز
اگر ایمیلی از مرکز ثبت دامنه براتون اومد،اونو پیگیری کنید مابقی نیازی نیست،به کارتون ادامه بدین
sardarn
July 22nd, 2016, 11:56
سلام
من به جاتون بودم یه فهش هم براش می فرستادم.خیلی پر رو هس.بگو من داخل ایرانم اون وقت هیچ شکایتی نمی تونه بکنه.
اینجا اصلا از این قوانین نیس.بگو تو اومدی ایران تحریم کردی بعد برا دامین میای ز من شکایت کنی؟بگو اون قانونی که گفتی دال امریکا و کشورهای خوش هست و ایران شاملش نمی شه.
بگو دامین اتفاقا تمدید هم می کنم ببینم چی کار می خوای بکنی
mehdisoheili
July 22nd, 2016, 14:16
ممنونم دوستان
جواب دادم به ایمیلشونن که نمیتونم به آدرس شما اعتماد کنم :دی
و اینکه با آدرس های قانونی پی پال بهم پیام بدید :دی
به این نتیجه هم رسیدم آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند!!!!(((البته بلفعل که گ... مارو ))) :دی
من دامین رو میخوام واسه پرداخت های پی پال ،منظور تبادل ارز و فروش ارزهای اینترنتی،یه دوست دارم توی چین زندگی میکنه به کمک اون.
کار میکنیم گور باباشون :دی
سر تایم هم دوباره تمدیدش میکنم ببینم چیکار میخواد کنه××!!!!
دیدم بازم پیگیری کردن به پلیس فتا شکایتشون رو میکنم خخخخخخخخخ
منتظر جوابشون هستم فعلا
OMIDTU5
July 22nd, 2016, 15:29
دوست عزیز این ایمیل فیک هست ! اصلا نیازی به جواب دادن هم نبود