توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Cpanel & WHM نسخه 58 منتشر شد
sitetheme
July 14th, 2016, 01:12
شرکت Cpanel نسخه 58 نرم افزار Cpanel & WHM را منتشر کرد، که اکنون برای دریافت و پیکربندی بروی CURRENT (http://go.cpanel.net/longtermsupport) tier در دسترس است؛ در ادامه به دگرگونی هایی که در این نسخه بوجود آمده نگاه میکنیم!
انتشار نسخه کامل EasyApache 4
EasyApache 4 اکنون کاملا پایدار، قابل اعتماد و قدرتمند تر از همیشه است؛ میتوانید بروی یک سرور تنها با قابلیت Multi-PHP چندین نسخه گوناگون PHP را مورد استفاده قرار بدید و همچنین از بروزرسانی خودکار Apache و PHP لذت ببرید!
AutoSSL
قابلیت AutoSSL به مشتریان مدیران سرور این امکان را میدهد تا گواهی های SSL روی دامنه های خود را تازه سازی و تمدید کنند که این قابلیت بدست شرکت COMODO نیرو گرفته است.
تبدیل Add-on به حساب های جداگانه
این قابلییت این امکان را میدهد تا از یک اکانت موجود هر چه Add-on دامنه وجود دارد را تنها با چند کلیک به حساب های جداگانه تبدیل کند؛ با ابزار تازه Convert Add-on Domains تمام حساب های ایمیل، پایگاه های داده MySQL و رکورد های DNS سپارشی و دیگر موارد یک دامنه Add-on به حساب جداگانه منتقل میشود.
دیگر اطلاعات کامل درباره 58 قابلیت اضافه شده به Cpanel & WHM را میتوانید از پیوند مستندات سی پنل (http://go.cpanel.net/releasenotes) پیدا کنید و همچنین پیش نمایش تازه ترین ویژگی ها و قابلیت ها را میتوانید از پیوند انتشارات سی پنل (http://releases.cpanel.com/) پیدا کنید.
بازگردانی: کاپ کد (http://cupcode.ir/news/%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b4%d8%a7%d8%b1-cpanel-whm-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-58/)
cPanel, Inc. has released cPanel & WHM software version 58, which is now available in the CURRENT tier.
EasyApache 4 is in Full Release
EasyApache 4 is now fully stable, fully reliable, and more powerful than ever before. Utilize multiple versions of PHP on a single server with Multi-PHP and enjoy automatic updates of PHP and Apache.
AutoSSL
Offer your customers automatically renewing SSL certificates on all of their domains with our AutoSSL functionality, powered by COMODO.
Convert Add-on Domains
Extract any add-on domain from an existing account and convert it to its own account in just a few clicks, with the new Convert Add-on Domains tool. Transfer email accounts, MySQL databases, custom DNS records, and so much more.
Detailed information on all cPanel & WHM 58 features can be found at cPanel Documentation. An overview of the latest features and benefits is also available at cPanel Releases.
To ensure that you receive up-to-date product news from cPanel, we encourage you to subscribe to the “Product & Security Notifications” mailing list at cPanel Mailing List.
این آپدیت بر روی CURRENT tier می باشد. پیشنهاد می شود فعلا بر روی 56 بمانید سپس بر روی 58 زمانی که RELEASE قرار گرفت آپدیت کنید.
همیشه آپدیت های سی پنل دارای اشکالاتی بوده که با کانفیگ های سرور ها مطابقت نداشته و در بعضی موارد شاهد افزایش لود سرور یا ... بودیم.
موفق باشید.
salar123-user8
July 16th, 2016, 01:17
نسخه 56 هم مشکلات خودشو داره مثلان بنده از WHM 56.0 (build 24) به اپدیت کردم ram شده 60 درصد WHM 56.0 (build 25) .تو نسخه 22 build سرور لود بالا میرفت. اگه این مشکلات حل شده باشه خوبه.
Kian
July 16th, 2016, 10:36
هر دفعه که نسخه عوض می کنند وضعیت سرور ها و سایتهای مردومو به هم می ریزند ، این سی پنل شورشو در آورده و رسما خودشو مسخره کرده و ما کاربراشو از همه بیشتر ...
هر روز که نسخه عوض نمی کنند، بهتره تغییر نسخه سالی یه بار باشه و بقیه روزا رو بشینند مثل بچه آدم مشکلاتشو برطرف کنند و آپدیت های کوچک بدند ، نسخه جدید رو برای سال بعد حاضر کنند نه هر ماه یه نسخه بیخود جدید !
toltek
July 29th, 2016, 19:13
با سلام
هنوز البته استیبل نشده. با NGinx یه خورده مشکل داره. پیشنهاد میکنم فعلاً آپدیت نکنید. ممکنه هم لود سخت افزاریتون رو افزایش بده و هم با یه سری از پلاگین ها ناسازگاری پیداکنه
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
OmidX
July 29th, 2016, 19:15
من چند روز پیش آپدیت کردم ب 11.58 و EasyApache رو هم ب نسخه 4 آپگرید کردم .
اول همه چیز ب هم ریخت و وب سرور ک لایت اسپید بود داون شد ، ولی بعد از کانفیگ مجدد وب سرور و PHP ها ، الان همه چیز OK هست.
اینقدر درباره EasyApache 4 من مقاله خونده بودم ک واقعا نمی تونستم صبر کنم ، یک شاهکار بی نظیر هست !
فقط فکرش رو یکن ، با یک خط کامند شما PHP 7 رو نصب میکنید اونم در کمتر از یک دقیقه !! یا پروفایل ساختن ش ... واقعا عالیه ... از هر نظر :53:
البته یکسری مشکلات داره این نسخه با cron ها و پکیج های Pecl ک با سی پنل آشنا باشید با ادیت چند فایل قابل حل است.
با تشکر ...
sitetheme
August 25th, 2016, 15:18
شرکت cPanel نسخه 58 از سیستم مدیریت هاستینگ cPanel & WHM را منتشر کرده است که هم اکنون در وضعیت پایدار یا STABLE tier است. در ادامه به بررسی دگرگونی هایی که در این نسخه رخ داده است میپردازیم.
معرفی نسخه پایدار cPanel & WHM 58
انتشار کامل EasyApache 4
EasyApache 4 هم اکنون کاملا پایدار، کاملا قابل اعتماد و نیرومند تر از پیش است؛ تنها بروی یک سرور میتوانید از چندین نسخه PHP بهره ببرید و با ویژگی Multi-PHP نسخه مورد نظر خود را گزینش کنید و همچنین از بروزرسانی خودکار PHP و Apache لذت ببرید!
AutoSSL
این ویژگی به مشتریان شما این امکان را میدهد تا گواهی های SSL را بروی همه دامنه ها با ویژگی AutoSSL خودکار نوسازی (تمدید) کنند؛ این ویژگی بدست COMODO نیرو گرفته است.
Convert Add-on Domains
این ویژگی، دامنه های افزوده شده یا همان Addon Domain های یک اکانت را تنها با چند کلیک به اکانت ها جداگانه و با پنل جداگانه تبدیل میکند؛ با ویژگی تازه Convert Add-on Domains حساب های ایمیل، پایگاه های داده MySQL، رکورد های سپارشی DNS و دیگر بخش ها منتقل میشوند.
این ویژگی ها در نوشته ای دیگر هم گفته شده بود و تنها تازه ای که در این نوشته دیده میشود، پا در میان گذاشتن نسخه پایدار (Stable) است که نگرانی ها درباره مشکلات پس از بروزرسانی را رفع میکند.