توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سایت ایران هاستینگ 24
ourweb
July 13th, 2016, 19:09
سلام دوستان من بخاطر مشکلات و وقت کم میخواهم ایران هاستینگ 24 رو بفروشم ایران هاستینگ 24 دقیقا 1 سال و 6 ماه هست که فعال هست و در ورودی گوگل خیلی خوب عمل کرده کلمه های سرور مجازی امریکا در صفحه دوم گوگل و سرور مجازی المان که به تازگی شروع کردیم صفحه چهارم هست در حال حاضر خوب سایت ورودی خوبی دارد و درآمدی در ماه بین 2 میلیون تا 4 میلیون رو خواهد داد بستگی به کار خود شما دارد .
آدرس سایت : www.irhosting24.com
قیمت رو اعلام کنید.
almandata
July 13th, 2016, 19:15
سلام
هزینه چند هستش؟
ourweb
July 13th, 2016, 19:21
سلام
هزینه چند هستش؟
سلام قیمتی اعلام نکردم شما خودتون رو بزارید جای من چقدر می فروختید؟
almandata
July 13th, 2016, 19:39
سلام قیمتی اعلام نکردم شما خودتون رو بزارید جای من چقدر می فروختید؟
منظور از هزینه (هزینه تمام شده سرورها هستش ینی ماهانه چقدر برای سرورهاتون هزینه میکنید و چه تعداد سرور هستش؟)
ToooPDL
July 13th, 2016, 19:44
سلام
لطفا تمام هزینه های ماهانه یا سالانه که برای سایت می کنید + تمام درآمدهای ماهانه یا سالانه این سایت رو بفرمائید.
ourweb
July 13th, 2016, 20:08
منظور از هزینه (هزینه تمام شده سرورها هستش ینی ماهانه چقدر برای سرورهاتون هزینه میکنید و چه تعداد سرور هستش؟)
درآمد ماهیانه 3 میلیون هست در مورد هزینه سرور ها در حد بین 800 تا 900 هست
فرستاده شده از ALE-L02ِ من با Tapatalk
ali-rezam
July 13th, 2016, 20:12
لطفا سرویس هایی که ارائه میکنید ، تعداد مشتری ها و سرویس های فعال به همراه درآمد و خرج ماهیانه ، تعداد سرور ها و لوکیشن اعلام کنید
قصد دارید کل سایت رو به فروش برسونید یا مشتری و سرور ها رو هم جداگانه واگذار میکنید ؟
ourweb
July 14th, 2016, 00:47
لطفا سرویس هایی که ارائه میکنید ، تعداد مشتری ها و سرویس های فعال به همراه درآمد و خرج ماهیانه ، تعداد سرور ها و لوکیشن اعلام کنید
قصد دارید کل سایت رو به فروش برسونید یا مشتری و سرور ها رو هم جداگانه واگذار میکنید ؟
کلا من همه رو واگذار میکنم هم سایت و اکانت ها و سرور ها رو 6 میلیون تومان در مورد تعداد و نوع درامد در تلگرام در ارتباط باشید با بنده
viasky
July 14th, 2016, 17:14
جلب رضایت کاربران شاکی با خریدار خواهد بود؟
ourweb
July 15th, 2016, 17:39
مرسی از دوستان بابت همکاری در این تاپیک وب سایت فروخته شد .