توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دایرکت یک دامنه بر روی یکی دیگه
milads2
July 13th, 2016, 16:08
با سلام
یه سوال داشتم من یه دامنه اکثرا اونو دوستام بلدن بعد یه دامنه جدید گرفتم چطوری باید کاری کنم که او دامین قدیمی رو بزنند به جدید دایرکت بشن
یه کم دست و پا شکسته گفتم ولی یه کمک کنید
Reza G
July 13th, 2016, 16:18
با سلام
یه سوال داشتم من یه دامنه اکثرا اونو دوستام بلدن بعد یه دامنه جدید گرفتم چطوری باید کاری کنم که او دامین قدیمی رو بزنند به جدید دایرکت بشن
یه کم دست و پا شکسته گفتم ولی یه کمک کنید
سلام
کنترل پنل هاست تون چی هست؟
به کنترل پنل هاست تون برید. گزینه ریدایرکت دارند. اگه بگید چی هست دقیقتر راهنمایی می کنم
milads2
July 14th, 2016, 09:13
سلام
کنترل پنل هاست تون چی هست؟
به کنترل پنل هاست تون برید. گزینه ریدایرکت دارند. اگه بگید چی هست دقیقتر راهنمایی می کنم
یه cpanel دارم اگه میشه یه کمک کنید
Reza G
July 14th, 2016, 09:24
یه cpanel دارم اگه میشه یه کمک کنید
خب کار خیلی راحته. به سی پنل وارد شید. مطابق تصویر پیوست و در بخش domains یک گزینه به اسم redirects دارید. روش کلیک کنید
چهار تا فیلد داره که باید تکمیل شه.
فیلد اول Type: نوع ریدایرکت که دائمی (301) و یا موقتی (302) باشه
فیلد دوم از بین دامنه های موجود که روی سی پنل تنظیم شدند، اونی که میخواید ریدایرکتش کنید رو انتخاب کنید.
فیلد سوم به شما این اختیار رو میده که یا خود دامین یا پوشه خاصی رو ریدایرکت کنید. اگه میخواید کل دامین ریدایرکت شه، فیلد سوم رو خالی بگذارید.
فیلد چهارم دامین مقصد رو وارد کنید که میخواید به اون آدرس ریدایرکت بشه.
در پایین یه دکمه رادیویی هست که تعیین می کنید با www یا بدون www ریدایرکت شه
نهایتاً اگه تمایل دارید هر فایلی در دامین 1 به فایل متناظرش در دامین 2 منتقل شه، گزینه wild card هم تیک بزنید.
milads2
July 14th, 2016, 09:35
خب کار خیلی راحته. به سی پنل وارد شید. مطابق تصویر پیوست و در بخش domains یک گزینه به اسم redirects دارید. روش کلیک کنید
فیلد دوم از بین دامنه های موجود که روی سی پنل تنظیم شدند، اونی که میخواید ریدایرکتش کنید رو انتخاب کنید.
فیلد سوم به شما این اختیار رو میده که یا خود دامین یا پوشه خاصی رو ریدایرکت کنید. اگه میخواید کل دامین ریدایرکت شه، فیلد سوم رو خالی بگذارید.
نهایتاً اگه تمایل دارید هر فایلی در دامین 1 به فایل متناظرش در دامین 2 منتقل شه، گزینه wild card هم تیک بزنید.
دوست عزیز هاست من فقط می تونه یه دامین دشات باشه
Reza G
July 14th, 2016, 09:37
دوست عزیز هاست من فقط می تونه یه دامین دشات باشه
الان دامین مقصد روش هست یا دامین مبدأ؟
PER$IA
July 25th, 2016, 14:39
با سلام
نمی خواستم بی خودی تاپیک بزنم ، با اجازه همینجا سوالمو می پرسم
من تو پنل دامینم یه همیچین چیزی دارم :
این دامنه ، کوتاه شده ی دامنه سایت اصلی هستش ، می خوام لینک کوتاه ریدایرکت بشه به اصلی ، باید همون 301 رو انتخاب کنم ، اون گزینه ی آخری که گفتید اینجا نداره ، باید تو کنترل پنل هاست برم یا مهم نیست ؟ با همین همه ی دامنه اصلی همراه با ساب دامین ها بالا میاد دیگه ؟
kandohost.com
July 25th, 2016, 23:17
با سلام تو کادر Destination URL دامنه ای که می خواهید در نهایت باز بشه وارد کنید . دامنه ای که می خواهید با زدن اون به سایت اصلی ریدایرکت بشید(دامنه مبدا ) باید روی هاست شما به عنوان دامین اصلی پارک شده باشه
PER$IA
July 26th, 2016, 14:05
با سلام تو کادر Destination URL دامنه ای که می خواهید در نهایت باز بشه وارد کنید . دامنه ای که می خواهید با زدن اون به سایت اصلی ریدایرکت بشید(دامنه مبدا ) باید روی هاست شما به عنوان دامین اصلی پارک شده باشه
متاسفانه نشد
دو تا دامنه دارم ،که از دو جای مختلف گرفتم
مثلا دامنه اصلی : name.com
دامنه فرعی : na.me
دی ان اس هاست رو ، روی دامنه اصلی ست کردم
اما واسه فرعی دی ان اس ست نکردم
دامنه فرعی کارش کوتاه سازی لینکهاست ، ریدایرکت میشه روی اصلی
توی پنل دامنه فرعی همونطور که تو عکس بالا نشون دادم گزینه ی ریدایرکت داره که مثلا آدرس دامنه رو میدی از طریق 301 یا 302 ریدایرکت میشه روی اون
حالا من همینکارو کردم تو پنل na.me از قسمت Destination URL آدرس دامنه اصلی رو که name.com باشه وارد کردم
اما اینجا یه مشکلی هست , هر آدرس زده بشه فقط name.com میاره , مثلا na.me/abc زده بشه , بجای name.com/abc فقط name.com میاره
احتمالا این روش بالا کارساز نمیتونه باشه و باید از داخل هاست اینکار انجام بشه , برای این حالت چیکار باید کرد؟
negarnovin
July 26th, 2016, 14:22
سلام چندین راه وجود داره از طریق کد htacess
از طریق ریدایت کردن هاست
از طریق افزونه
toltek
July 26th, 2016, 16:23
با سلام
راه حل دوستان جامع بود. فقط تا حدودی تکمیل می کنم
راه حل اول :
-------1- ست کردن دی ان اس دامنه های دوم و سوم مشابه دی ان اس دامنه ی اصلی
-------2- وارد کنترل پنل دامنه ی اصلی خود شوید و از بخش پارک دامنه ، دیگر دامنه ها را پارک کنید
راه حل دوم :
آپلود کردن فایل ایندکس بر روی هاست دو دامنه ی دیگر. کدهای ایندکس زیر
متاسفانه نشد
دو تا دامنه دارم ،که از دو جای مختلف گرفتم
مثلا دامنه اصلی : name.com
دامنه فرعی : na.me
دی ان اس هاست رو ، روی دامنه اصلی ست کردم
اما واسه فرعی دی ان اس ست نکردم
دامنه فرعی کارش کوتاه سازی لینکهاست ، ریدایرکت میشه روی اصلی
توی پنل دامنه فرعی همونطور که تو عکس بالا نشون دادم گزینه ی ریدایرکت داره که مثلا آدرس دامنه رو میدی از طریق 301 یا 302 ریدایرکت میشه روی اون
حالا من همینکارو کردم تو پنل na.me از قسمت Destination URL آدرس دامنه اصلی رو که name.com باشه وارد کردم
اما اینجا یه مشکلی هست , هر آدرس زده بشه فقط name.com میاره , مثلا na.me/abc زده بشه , بجای name.com/abc فقط name.com میاره
احتمالا این روش بالا کارساز نمیتونه باشه و باید از داخل هاست اینکار انجام بشه , برای این حالت چیکار باید کرد؟
گزینه wild card هم تیکش رو زدید؟
PER$IA
July 26th, 2016, 19:07
گزینه wild card هم تیکش رو زدید؟
متاسفانه نکته اصلی همینه که این گزینه تو کنترل پنل دامنه نیست
kandohost.com
July 26th, 2016, 20:33
متاسفانه نکته اصلی همینه که این گزینه تو کنترل پنل دامنه نیست
سایتتان وردپرسی است؟
کدهای PHP و افزونه های مختلفی برای ریدایرکت کردن لینک های یک سایت وردپرس وجود دارند ولی بهترین روش استفاده از کد زیر در فایل htaccess موجود در ریشه وب سایت وردپرس قدیم یا مبداء می باشد .
نکته : قبل از انجام دادن اینکار بهتر است همه افزونه های سایت وردپرس قدیم را غیرفعال کنید .
هشدار : قبل از تغییر دادن فایل .htaccess از آن نسخه پشتیبان تهیه کنید .
RewriteEngine on
RewriteRule (.*) http://www.newdomain.com/$1 [R=301,L]
در کد بالا آدرس سایت جدید وردپرس را با newdomain.com جایگزین کنید .