PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر ریداریرکت کردن دامنه بر سئو

gosafir
July 13th, 2016, 09:07
با سلام و سپاس
ریدارکت کردن دامنه چه تاثیر مثبتی میتونه بر روی سئو داشته باشد.

hegza
July 29th, 2016, 18:22
با سلام و سپاس
ریدارکت کردن دامنه چه تاثیر مثبتی میتونه بر روی سئو داشته باشد.

لطفا واضع تر سوالتون رو بپرسید. یک مثال بزنید.
پ.ن:اگر منظورتون اینه ترافیک یک سایت رو بندازی روی سایت دیگه. باید عرض کنم فقط رنک آلکسا رو بهبود میده و در سئو به من کلمه تاثیری نداره

toltek
July 29th, 2016, 19:04
با سلام
سئو فقط به یه مورد ربط نداره. فرض کنید 100 تا فاکتور روی سئوی یک سایت تاثیر مثبت یا منفی داره.
یکی از مواردی که توی سئو فاکتور مثبت به حساب میاد ، تعداد دومین های مشابه هست که روی دامنه ی اصلی پارک شده است. مطمئناً ریدایرکت هم به دلیل ورودی به سایت ارزش دارد ولی نه ارزش بالا! شاید جزو نکات آخری سئو محسوب شود.

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

vahid13713
July 29th, 2016, 19:07
منفی اگه منظورتون ریدایرکت یک سایت روی ادرس جدیده دلیلشم از دست دادن بک لینکاتونه البته اگه داشته باشید

kouroshez
July 29th, 2016, 19:07
ببینید ریدایرکت یه سری معایب داره!‌مثل
سرعت لود میاد پایین و خب در سئو تاثییر گذاره
ولی خب در کل اگر از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید مشکلی برای سئو وبسایت پیش نمیاد و به دامین جدید شما منتقل میشه

upnull50
July 31st, 2016, 18:50
با سلام
سئو فقط به یه مورد ربط نداره. فرض کنید 100 تا فاکتور روی سئوی یک سایت تاثیر مثبت یا منفی داره.
یکی از مواردی که توی سئو فاکتور مثبت به حساب میاد ، تعداد دومین های مشابه هست که روی دامنه ی اصلی پارک شده است. مطمئناً ریدایرکت هم به دلیل ورودی به سایت ارزش دارد ولی نه ارزش بالا! شاید جزو نکات آخری سئو محسوب شود.

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

دوست عزیز می شه لطفا" توضیح بدی دقیقا" منظور شما چیه؟ من تا الان اصلا" در مورد تاثیر پارک دامین روی سئو نشنیده بودم... فایده این کار برای سئو چیه؟