PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه كردن چند گزينه ديگر به پيكر بندي محصول در بخش vps

milads2
July 13th, 2016, 08:18
با سلام
يه سوال داشتم ديدم هيچ انجمني مثل شما نيست به هر حال

دوستان يه وسال دارم ببينيد وقتي سرور مجازي خريد ميشه 4 تا فيلد داره يكي کلمه عبور اصلی Root يكي ديگه نام هاست يكي ديگه NS1 Prefix و NS2 Prefix

خب من مي خواهم چندتا ديگه اضافه كنم به اين يعني مثلا سيستم عامل دلخواه و نوع اينترنت يا اينترانت و همين جور براي محصولات ديگه كه به اين فيلد ها نياز دارم

اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم

negarnovin
July 13th, 2016, 09:38
سلام کاری نداره از قسمتی که محصول ادد می کنی می توانی فیلد اضافه کنید هر فیلد دلخواهی که می خواهید

milads2
July 13th, 2016, 09:49
سلام کاری نداره از قسمتی که محصول ادد می کنی می توانی فیلد اضافه کنید هر فیلد دلخواهی که می خواهید

با سلام خدمت دوست عزيز
ميهش يه كم بيشتر توضيع بديد

sarvar
July 13th, 2016, 09:53
با سلام
يه سوال داشتم ديدم هيچ انجمني مثل شما نيست به هر حال

دوستان يه وسال دارم ببينيد وقتي سرور مجازي خريد ميشه 4 تا فيلد داره يكي کلمه عبور اصلی Root يكي ديگه نام هاست يكي ديگه NS1 Prefix و NS2 Prefix

خب من مي خواهم چندتا ديگه اضافه كنم به اين يعني مثلا سيستم عامل دلخواه و نوع اينترنت يا اينترانت و همين جور براي محصولات ديگه كه به اين فيلد ها نياز دارم

اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام
براي مواردي كه فرمودين بايد از اين بخش اقدام كنيد
http://docs.whmcs.com/Addons_and_Configurable_Options

sadecohost
July 13th, 2016, 10:10
با سلام خدمت دوست عزيز
ميهش يه كم بيشتر توضيع بديد
درود, به زبان ساده اگر میخواید فیلد باشه که مشتری هرچی میخواد بزاره و هزینه ای دریافت نشه (مثلا سیستم عامل, لوکیشن, غیره...) تو کانفیگ محصول تب Custom Fields میتونید اضافه کنید.

اگر میخواید آپشنی باشه مثلا 1 کور سی پی یو اضافه که 7000تومن هم بیاد رو قیمت سرور, از Configurable options باید استفاده کنید.

milads2
July 13th, 2016, 10:29
درود, به زبان ساده اگر میخواید فیلد باشه که مشتری هرچی میخواد بزاره و هزینه ای دریافت نشه (مثلا سیستم عامل, لوکیشن, غیره...) تو کانفیگ محصول تب Custom Fields میتونید اضافه کنید.

اگر میخواید آپشنی باشه مثلا 1 کور سی پی یو اضافه که 7000تومن هم بیاد رو قیمت سرور, از Configurable options باید استفاده کنید.

ممنون دوستان عزيز مشكلم حل شد