توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر رنگ متن در اجزا مختلف قالب وردپرس
alirad
July 13th, 2016, 01:40
سلام خواهش میکنم سوالمو جواب بدین این آدرس سایتمه serat.see5.ir اسم برگه هایی که ایجاد کردم در ورد پرس دفتر و کتاب هست از افزونه فایرباگ فایرفاکس با کلی ور رفتن تونستم از css وردپرس رنگ فونت دفتر و کتاب رو قرمز کنم ولی اگه بخوام فونت دفتر قرمز باشه و کتاب آبی باشه باید چکار کنم؟رنگو عوض میکنم همشون عوض میشه می خوام واسه هرکدوم یه رنگ جداگانه تعریف کنم تورو خدا کمک کنید
saeed.spore
July 13th, 2016, 02:03
سلام دوست من امید وارم خوب باشی
دوست من
وارد فایل style.css قالب بشید
این کد را در stylesheet ها اضافه کن
.page-item-58{
color : red;
}
.page-item-53{
color : blue;
}
اگه باز دسته اضافه کردید
ببینید در سورس قالب page-item-idcategory
idcategory = کد هر دسته میباشد
alirad
July 13th, 2016, 14:25
سلام دوست من امید وارم خوب باشی
دوست من
وارد فایل style.css قالب بشید
این کد را در stylesheet ها اضافه کن
اگه باز دسته اضافه کردید
ببینید در سورس قالب page-item-idcategory
idcategory = کد هر دسته میباشد
داداش خیلی ممنونم ازت که جواب دادی خیلی لطف کردی اما در فایل style.css پیدا نکردم stylesheet رو ولی در فایل سربرگ پوسته stylesheet زیاده اما نمی دونم کجا وارد کنم چیکار کنم داداش؟
vpsman
July 13th, 2016, 14:47
داداش خیلی ممنونم ازت که جواب دادی خیلی لطف کردی اما در فایل style.css پیدا نکردم stylesheet رو ولی در فایل سربرگ پوسته stylesheet زیاده اما نمی دونم کجا وارد کنم چیکار کنم داداش؟
کدی که دوستمون دادن رو توی style.css فقط paste کن همین
alirad
July 13th, 2016, 15:25
کدی که دوستمون دادن رو توی style.css فقط paste کن همین
ممنون داداش جواب دادی خیلی آقایی کدو آخر style.css پیست کردم نشد به جای رنگ کدرنگ# نوشتم بازم نشد چیکار کنم به نطرت داداش؟
vpsman
July 13th, 2016, 15:57
.page_item.page-item-53 > a { color: rgb(128, 128, 128);}
.page_item.page-item-58 > a {
color: rgb(128, 128, 128);}
کد رنگ خودتو جایگزین کن
Reza G
July 13th, 2016, 16:25
اگر به صورتی که دوستان گفتند جواب نداد، override کنید. به صورت زیر:
.page_item.page-item-53 a {color: #ff0000 !important;}
alirad
July 13th, 2016, 17:50
اگر به صورتی که دوستان گفتند جواب نداد، override کنید. به صورت زیر:
.page_item.page-item-53 a {color: #ff0000 !important;}
آقا رضا دمت گرم خیلی مردی درست شد فقط همین حرکت واسه سایز فونت هم میگی؟یعنی سایز یه دونه منو عوض شه سایز منوهای دیگه عوض نشه مثلا سایز همون item53 عوض شه ممنون پیشاپیش
- - - Updated - - -
.page_item.page-item-53 > a { color: rgb(128, 128, 128);}
.page_item.page-item-58 > a {
color: rgb(128, 128, 128);}
کد رنگ خودتو جایگزین کن
داداشم دمت گرم اینم جواب داد خیلی ممنون چقدر سایت خوبیه اینجا خیلی سریع به ماها که چیزی سردر نمیاریم جواب میدید بازم ممنون داداش
Reza G
July 13th, 2016, 18:06
آقا رضا دمت گرم خیلی مردی درست شد فقط همین حرکت واسه سایز فونت هم میگی؟یعنی سایز یه دونه منو عوض شه سایز منوهای دیگه عوض نشه مثلا سایز همون item53 عوض شه ممنون پیشاپیش
بله. اگر دیدید استایلی اعمال نمیشه میتونید از اون عبارت important! استفاده کنید.
alirad
July 14th, 2016, 00:52
بله. اگر دیدید استایلی اعمال نمیشه میتونید از اون عبارت important! استفاده کنید.
ببخشید متوجه منظورتون نشدم می خوام مثل کدی که واسه تغییر رنگ منوها دادید واسه تغییر اندازه فونت منوها هم یه کد محبت کنید بدید فقط میخوام سایزو عوض کردم همشون یه سایز نشه یعنی واسه هر منو یه سایز جداگانه تعریف کنم اگه سایتمو ببینید مثلا 2 تا منو دارم یکی دفتر یکی کتاب مثلا سایز فونت دفتر 15 بشه سایز فونت کتاب 30 بشه serat.see5.ir آدرس سایتمه ممنون
Reza G
July 14th, 2016, 00:56
ببخشید متوجه منظورتون نشدم می خوام مثل کدی که واسه تغییر رنگ منوها دادید واسه تغییر اندازه فونت منوها هم یه کد محبت کنید بدید فقط میخوام سایزو عوض کردم همشون یه سایز نشه یعنی واسه هر منو یه سایز جداگانه تعریف کنم اگه سایتمو ببینید مثلا 2 تا منو دارم یکی دفتر یکی کتاب مثلا سایز فونت دفتر 15 بشه سایز فونت کتاب 30 بشه serat.see5.ir آدرس سایتمه ممنون
خب دیگه همونجا که کلاس مربوطه رو تعریف کردید، ویرایش کنید به این صورت مثلاً
.page_item.page-item-53 a {color: #ff0000 !important; font-size:13px;}
alirad
July 14th, 2016, 01:38
خب دیگه همونجا که کلاس مربوطه رو تعریف کردید، ویرایش کنید به این صورت مثلاً
.page_item.page-item-53 a {color: #ff0000 !important; font-size:13px;}
خیلی خیلی ممنون اینم درست شد واقعا لطف کردید 5 روز بود هی ور میرفتم درست نمیشد راحت شدم الان
Reza G
July 14th, 2016, 08:56
خیلی خیلی ممنون اینم درست شد واقعا لطف کردید 5 روز بود هی ور میرفتم درست نمیشد راحت شدم الان
خواهش میکنم. بازم سوالی داشتید من خوشحال میشم کمک کنم
alirad
July 14th, 2016, 17:14
خواهش میکنم. بازم سوالی داشتید من خوشحال میشم کمک کنم
آقا رضا شرمنده 2 تا سوال دیگه برام پیش اومد:
1-همون سوال قبلی این دفعه بخوام فونت منوها رو عوض کنم یعنی هر منویی یه فونت جداگانه داشته باشه به کدی که فرمودید چی اضافه کنم؟الان کدی که فرمودید رنگ و سایز رو شامل هست می خوام نوع فونت هم داخلش باشه
2-اگه بخوام بعضی لینک ها در تب جدید باز بشه چکار کنم؟مثلا یه منویی رو کلیک کنی در تب جدید بیاره ولی منویی دیگه کلیک کرد تو همون تب بمونه
ممنونم
Reza G
July 14th, 2016, 18:45
آقا رضا شرمنده 2 تا سوال دیگه برام پیش اومد:
1-همون سوال قبلی این دفعه بخوام فونت منوها رو عوض کنم یعنی هر منویی یه فونت جداگانه داشته باشه به کدی که فرمودید چی اضافه کنم؟الان کدی که فرمودید رنگ و سایز رو شامل هست می خوام نوع فونت هم داخلش باشه
2-اگه بخوام بعضی لینک ها در تب جدید باز بشه چکار کنم؟مثلا یه منویی رو کلیک کنی در تب جدید بیاره ولی منویی دیگه کلیک کرد تو همون تب بمونه
ممنونم
خواهش میکنم. دشمنتون شرمنده
1- دستور لازم برای تصحیح فونت، font-family هست که میتونید به مجموعه دستورهای هر کلاس اضافه کنید. مثلا اگه میخواید فونت تاهوما باشه font-family:tahoma رو اضافه کنید به اون کلاس
2- برای باز شدن لینک ها در تب جدید باید کد html لینک تون رو به صورتی که میگم اصلاح کنید. این ربطی به css نداره. مثلا اگه لینک شما به صورت زیر هست:
<a href="http://somewhere.com/">Link</a>
اونو به صورت زیر باید ویرایش کنید:
خواهش میکنم. دشمنتون شرمنده
1- دستور لازم برای تصحیح فونت، font-family هست که میتونید به مجموعه دستورهای هر کلاس اضافه کنید. مثلا اگه میخواید فونت تاهوما باشه font-family:tahoma رو اضافه کنید به اون کلاس
2- برای باز شدن لینک ها در تب جدید باید کد html لینک تون رو به صورتی که میگم اصلاح کنید. این ربطی به css نداره. مثلا اگه لینک شما به صورت زیر هست:
<a href="http://somewhere.com/">Link</a>
اونو به صورت زیر باید ویرایش کنید:
آقا رضا خیلی ممنون سوال اولم هم درست شد
واسه سوال دوم داخل ورد پرس از کجا html رو ویرایش کنم؟
Reza G
July 14th, 2016, 19:57
آقا رضا خیلی ممنون سوال اولم هم درست شد
واسه سوال دوم داخل ورد پرس از کجا html رو ویرایش کنم؟
وردپرس چون یه اسکریپت مبتنی بر php هست شما باید کدهای html که در فایلهای php پوسته تون به کار رفته رو ویرایش کنید.
برای مشاهده فایلهای php مربوطه میتونید به آدرس wp-content/theme/yourtheme مراجعه کنید یا این که از داشبرد وردپرس، به قسمت نمایش، ویرایشگر برید.
کدهای هر قسمت داخل یه فایل قرار گرفتند. مثلا محتویات پانوشت سایت در فایل footer.php هستند و محتویات سربرگ سایت در فایل header.php ذخیره شدند.
شما باید متناسب با محتوایی که میخواید ادیت کنید، یکی از فایلها رو انتخاب و تغییرات لازم رو اعمال کنید.
alirad
July 14th, 2016, 21:34
وردپرس چون یه اسکریپت مبتنی بر php هست شما باید کدهای html که در فایلهای php پوسته تون به کار رفته رو ویرایش کنید.
برای مشاهده فایلهای php مربوطه میتونید به آدرس wp-content/theme/yourtheme مراجعه کنید یا این که از داشبرد وردپرس، به قسمت نمایش، ویرایشگر برید.
کدهای هر قسمت داخل یه فایل قرار گرفتند. مثلا محتویات پانوشت سایت در فایل footer.php هستند و محتویات سربرگ سایت در فایل header.php ذخیره شدند.
شما باید متناسب با محتوایی که میخواید ادیت کنید، یکی از فایلها رو انتخاب و تغییرات لازم رو اعمال کنید.
آقا رضا ممنون که حوصله می کنید و جواب میدید شرمندم که سوالای مبتدی میپرسم
من همه فایل های php رو گشتم اصلا آدرسی از سایتم داخلش نیست اسم منو های سایت هم نیست تنها آدرس هایی که هست داخل فایل ها اینه http://fonts.googleapis.com
Reza G
July 14th, 2016, 22:04
آقا رضا ممنون که حوصله می کنید و جواب میدید شرمندم که سوالای مبتدی میپرسم
من همه فایل های php رو گشتم اصلا آدرسی از سایتم داخلش نیست اسم منو های سایت هم نیست تنها آدرس هایی که هست داخل فایل ها اینه http://fonts.googleapis.com
نه خب فایلهای php به صورت داینامیک هستند و معمولاً به صورت متغیر آدرس رو نمایش میدند.
در صورتی که تمایل دارید داخل پرتال مشتریان ما عضو شید و اطلاعات رو تیکت کنید.
به رایگان براتون انجام میشه
alirad
July 14th, 2016, 23:02
نه خب فایلهای php به صورت داینامیک هستند و معمولاً به صورت متغیر آدرس رو نمایش میدند.
در صورتی که تمایل دارید داخل پرتال مشتریان ما عضو شید و اطلاعات رو تیکت کنید.
به رایگان براتون انجام میشه
آقا رضا ممنون تیکتو ارسال کردم ولی در کل راهی هست که خودم آدرس لینک هارو به php تبدیل کنم و بالعکس که بتونم پیدا کنم داخل فایل header.php چون این سایتی که ساختم آزمایشیه و دارم وردپرسو یاد میگیرم بعدا تو سایت اصلی بخوام منوها رو اضافه یا حذف کنم یا لینکی رو بسازم خودم بلد باشم که انجام بدم
Reza G
July 14th, 2016, 23:40
آقا رضا ممنون تیکتو ارسال کردم ولی در کل راهی هست که خودم آدرس لینک هارو به php تبدیل کنم و بالعکس که بتونم پیدا کنم داخل فایل header.php چون این سایتی که ساختم آزمایشیه و دارم وردپرسو یاد میگیرم بعدا تو سایت اصلی بخوام منوها رو اضافه یا حذف کنم یا لینکی رو بسازم خودم بلد باشم که انجام بدم
بله این قابلیت جزء خود وردپرس هست.
توی تیکت توضیح دادم خدمت تون.
از اون روش که برید، هر آیتمی از فهرست رو میتونید به شکل دلخواه تنظیم کنید.
من خیال کردم لینک خاصی رو میخواید توی تب جدید باز کنید.
alirad
July 15th, 2016, 00:09
بله این قابلیت جزء خود وردپرس هست.
توی تیکت توضیح دادم خدمت تون.
از اون روش که برید، هر آیتمی از فهرست رو میتونید به شکل دلخواه تنظیم کنید.
من خیال کردم لینک خاصی رو میخواید توی تب جدید باز کنید.
خیلی ممنون منوها با روشی که گفتین درست کردم ولی محبت کنید یه روشم بگید که آدرس لینک هارو به php تبدیل کنم که بتونم تو فایل php پیدا کنم ممنون میشم چون شاید یه روز لازم شد لینک خاصی رو انجام دادم.یا مثلا الان تو سایتم از ووکامرس یه محصول اضافه کردم به صفحه اصلی به اسم خودکار روش که کلیک میکنم تو خود صفحه باز میشه می خوام تو تب جدید باز بشه ببخشید این دیگه آخرین سوالمه دیگه سوال نمی پرسم