توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال فایل بین دو دایرکت ادمین
Ricardo
July 12th, 2016, 18:36
سلام دوستان
چطوری میشه بین دو تا دایرکت ادمین چند گیگ فایل رو منتقل کرد؟ دسترسی به هاست user level هست از میهن وب هاست که میخوام منتقل کنم به سروری که دسترسی root دارم و هر دو دایرکت ادمین هستند!
الان فایل ها در پوشه file قرار دارند ، میخوام دقیقا در دایرکت ادمین دومی در همین پوشه قرار بگیرند !
اگه فکر میکنید که بهتره سرور ویندوز بگیرم و این انتقال رو انجام بدم هم بگید .
ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری میشه این کار رو کرد !
OmidX
July 12th, 2016, 18:41
سلام دوستان
چطوری میشه بین دو تا دایرکت ادمین چند گیگ فایل رو منتقل کرد؟ دسترسی به هاست user level هست از میهن وب هاست که میخوام منتقل کنم به سروری که دسترسی root دارم و هر دو دایرکت ادمین هستند!
الان فایل ها در پوشه file قرار دارند ، میخوام دقیقا در دایرکت ادمین دومی در همین پوشه قرار بگیرند !
فایل ها رو در سرور اول (user level) زیپ و در سرور دوم (root access) با دستور wget دانلود کنید.
taghikhani
July 12th, 2016, 18:47
سلام دوستان
اگر فضای هاست اول اجازه میده یه بکاپ بگیرید و از سرور دوم از بخش ریستور مشخصات ftp بدید و ریستور کنید.
اگر فضا اجازه نده چاره ای نیست جز اینکه فایلهارو زیپ نشده از طریق ftp روی یک سرور واسط بیارید و از اونجا منتقل کنید به سرور جدید و تنظیمات رو دستی تغییر بدید.
peym@n
July 12th, 2016, 18:50
درود
اپ کنید در این ور wget دانلود نمائید.
موفق باشید
a.e
July 12th, 2016, 18:56
با سلام و عرض ادب
علاوه بر راهنمایی های دوستان؛
شما میتوانید ftp تعریف کنید و فایل ها را از طریق سرور ویندوز یا ... که دارای سرعت بالا می باشند نسبت به انتقال فایل ها اقدام نمایید.