ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادی به دوستانی که سایت پربازدید یا کانال تلگرامی با اعضا بالا دارند

Mr_mehran
July 12th, 2016, 17:32
اپلکیشن از من ، تبلیغ از شما ، سود به صورت شراکتی !

سلام دوستان ، وقت بخیر .
من یه اپلکیشن برای «سوالات تخصصی رشته نرم افزار » نوشتم که در عین سادگی و کم حجم بودن واقعا برنامه زیبایی شده
و تصورم اینکه به دلایل زیر می تونه در صورت تبلیغ برنامه پرفروشی بشه

1- مشابه این برنامه تو مارکت ها نیست ، یعنی با وجود اینکه 800 سوال و 500 لغت تخصصی IT داخل این برنامه گنجونده شده اما حجم این برنامه فقط 676 کیلوبایته !

2- برنامه حالت فلش کارت داره و مثل پی دی اف نیست که طرف مجبور باشه برای دیدن جواب سوال به اخر PDF رجوع کنه و برگرده به سوالی که می خونه ، از طرف دیگه جواب سوال هم پوشیده است

http://forum.persiantools.com/attachments/screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6-%DB%B0%DB%B7-%DB%B1%DB%B0-%DB%B0%DB%B0-%DB%B2%DB%B4-%DB%B0%DB%B3-png.947460/

3- بازار هدفش هم داوطلبایی هست که برای کنکور ارشد میخونن و هم برای افرادی که میخوان تو آزمون استخدامی شرکت کنن (بزودی هم یه ازمون استخدامی جامع توسط سنجش برگزار میشه !)

4- برنامه به صورت پرداخت درون برنامه ای هست ، کاربر تو هر درس تا 10 سوال رو به صورت رایگان می تونه مطالعه کنه ولی از سوال 10 به باید مبلغ 50000 ریال پرداخت کنه

5- اخرین سوالی که کاربر تو هر درس میخونه تو حافظه برنامه می مونه و در مراجعات بعدی کاربر می تونه مطالعه اشو از همون سوال به بعد مرور کنه

devilboy09
July 12th, 2016, 21:30
چقدر حاضرید هزینه کنید ؟

Mr_mehran
July 12th, 2016, 23:22
چقدر حاضرید هزینه کنید ؟

من که توضیح دادم میخوام هزینه های تبلیغ با یکی دیگه باشه و اپ از بنده !( یعنی همین وقت و انرژی که صرف تهیه محتوا و برنامه نویسی این برنامه شده ، هزینه است دیگه ! غیر از اینه ؟! )

devilboy09
July 14th, 2016, 23:21
فکر نکنم کسی حاضر باشه اینطوری با شما همکاری کنه

برای تبلیغات باید هزینه کنید

hamed7157
August 1st, 2016, 09:38
وب سایت ما اماده همکاری با شماست
09215411389 ایرانپور