PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اسپم شدن و ارسال نشدن ایمیل ها - ای پیم توی بلک لیسته چه کنم ؟

acc1374
July 12th, 2016, 15:19
سلام سرور سی پنل هست با وب سرور لایت اسپید
مشکل دارم ایمیل ها ارسال نمیشه یا میره توی اسپم
اینجا هم گفتن وضعیت whmcs به چه صورته و ارسال نمیشه
اینم توی لیست بلک لیست ها چک کردم ببین عکسو
32376
یه جا رفته توی بلک لیست
چطوری از بلاک درش بیارم و اینکه از کجا بفهمم مشکل چیه و چر بلاک شده ؟

a.e
July 12th, 2016, 15:22
با سلام و عرض ادب

بر روی Details کلیک کنید و سپس در پایین صفحه باز شده یک لینک برای ثبت درخواست remove کردن موجود است که پس از ثبت درخواست 24 الی 48 ساعت زمان نیاز است تا از بلک لیست خارج شوید.

kouroshez
July 12th, 2016, 15:43
درود
به سایت زیر مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنید
http://www.spamsources.fabel.dk/delist

acc1374
July 12th, 2016, 15:43
با سلام و عرض ادب

بر روی Details کلیک کنید و سپس در پایین صفحه باز شده یک لینک برای ثبت درخواست remove کردن موجود است که پس از ثبت درخواست 24 الی 48 ساعت زمان نیاز است تا از بلک لیست خارج شوید.

دلیل این که چرا بلاک شده رو از کجا بفهمم ؟ و چطوری مشکل رو حل کنم

a.e
July 12th, 2016, 15:58
دلیل این که چرا بلاک شده رو از کجا بفهمم ؟ و چطوری مشکل رو حل کنم

پس از کلیک کردن بر روی Details که در جدول و در عکس که قرار داده اید مشخص است، دلیل بلک لیست شدن و لینک برای ثبت درخواست remove کردن IP موجود است.

acc1374
July 12th, 2016, 16:07
ای ئی از بلاک اومد بیرون
Checking ip against 95 known blacklists...
Listed 0 times with 1 timeouts

فقط یه جا زده تایم اوت
توی
SEM BACKSCATTER

الان با این که توی بلک لیست نیست بازم فایده نداره و میره توی اسپم ایمیل های ارسال :(
چه کنیم ؟

a.e
July 12th, 2016, 16:11
لطفاً توجه داشته باشید اگر آی پی شما در بلک لیست باشد شما امکان ارسال ایمیل ندارید؛ اما با توجه به این موضوع که می فرمایید ایمیل ارسال میشود اما اسپم میشود این موضوع باید از سمت تنظیمات و کانفیگ سرور مانند Type های TXT و MX و ... بررسی شود.

acc1374
July 12th, 2016, 16:21
لطفاً توجه داشته باشید اگر آی پی شما در بلک لیست باشد شما امکان ارسال ایمیل ندارید؛ اما با توجه به این موضوع که می فرمایید ایمیل ارسال میشود اما اسپم میشود این موضوع باید از سمت تنظیمات و کانفیگ سرور مانند Type های TXT و MX و ... بررسی شود.

میشه بگید دقیقا کدوم قسمت ها ؟

m_dg_farari
July 12th, 2016, 16:27
سلام.
بلک لیست Fabel رو که کلا بهش توجه نکنید... هیچ مرجعی نیست تقریبا (هیچ یک از ISP های بزرگ مثل Google , Yahoo , Microsoft و... اهمیتی نمیدن بهش) یکی از آی پی های اس ام تی پی سرور گوگل رو هم چک کنید توی این لیست هست!

در مورد آیپی سرورتون
اصلی ترین مورد برای اینباکس شدن ایمیل ها ، Reputation آی پیتون هست
وقتی شما یکبار به بلک لیست برید (عمدتا بلک لیست های Spamhouse بیشترین تاثیر رو داره) به شدت روی Reputation آی پی شما تاثیر میذاره
اگر از سرور شما اسپم ارسال میشه (و خودتون هم ازش مطلع هستید) یا بهتره بگیم Unsolicited Email یعنی ایمیل ناخواسته (تبلیغاتی و...) که خوب اسپمر هستید و توقع نداشته باشید سرورتون به خوبی کار کنه
در غیر این صورت ، برای اکانت ها تعداد ایمیل محدود ست کنید در روز . نهایتا 200 تا
همچنین این موارد رو حتما بررسی کنید
1- Reverse DNS Zone: حتما Reverse Zone مربوط به هاست نیم خودتون رو داشته باشید... Reverse Zone های عمومی که دیتا سنتر هایی مثل OVh و Hetzner به صورت پیشفرض ست میکنن مناسب نیست
همینطور حتما حتما در نظر داشته باشید که برای هاست نیمی که Reverse رو روی اون ست میکنید ، A Record ایجاد کنید.
2- SPF: عمدتا به صورت پیشفرض اکثر کنترل پنل ها این رکورد رو برای هر اکانت جدیدی میسازن. ولی بررسی بکنید که حتما وجود داشته باشه
3- DKIM: حتما توجه بکنید که کانفیگ MTA شما طوری باشه که تمامی ایمیل های خروجی رو با DKIM امضا (یا Sign) کنه. رکوردش هم داخل DNS هر دامین باشه
4- DMARC : حتما این رکورد رو ایجاد کنید که آخرین اپدیت هایی که من خاطرم هست گوگل و یاهو داشتن ، این مورد هم جزء موارد ضروری Email Delivery حساب میشه.

در اخر اگر همه موارد فوق رو چک کردید و مشکلی ندیدید ، اگر میخواین سریع به جواب برسید باید آی پی Mail Server رو تغییر بدید.
اما عمدتا بین 48 تا 72 ساعت بعد از اینکه ارسال اسپم از یک سرور متوقف بشه و سرور هم از بلک لیست ها خارج بشه ، اگر ایمیل های solid و بدون مشکل ارسال شه از سرور ، Reputation سرور کمی افزایش پیدا میکنه و مجدد ایمیل هاتون اینباکس میشن.

نیاز به بررسی بیشتر داشتید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید با بنده

acc1374
July 12th, 2016, 18:00
سلام.
بلک لیست Fabel رو که کلا بهش توجه نکنید... هیچ مرجعی نیست تقریبا (هیچ یک از ISP های بزرگ مثل Google , Yahoo , Microsoft و... اهمیتی نمیدن بهش) یکی از آی پی های اس ام تی پی سرور گوگل رو هم چک کنید توی این لیست هست!

در مورد آیپی سرورتون
اصلی ترین مورد برای اینباکس شدن ایمیل ها ، Reputation آی پیتون هست
وقتی شما یکبار به بلک لیست برید (عمدتا بلک لیست های Spamhouse بیشترین تاثیر رو داره) به شدت روی Reputation آی پی شما تاثیر میذاره
اگر از سرور شما اسپم ارسال میشه (و خودتون هم ازش مطلع هستید) یا بهتره بگیم Unsolicited Email یعنی ایمیل ناخواسته (تبلیغاتی و...) که خوب اسپمر هستید و توقع نداشته باشید سرورتون به خوبی کار کنه
در غیر این صورت ، برای اکانت ها تعداد ایمیل محدود ست کنید در روز . نهایتا 200 تا
همچنین این موارد رو حتما بررسی کنید
1- Reverse DNS Zone: حتما Reverse Zone مربوط به هاست نیم خودتون رو داشته باشید... Reverse Zone های عمومی که دیتا سنتر هایی مثل OVh و Hetzner به صورت پیشفرض ست میکنن مناسب نیست
همینطور حتما حتما در نظر داشته باشید که برای هاست نیمی که Reverse رو روی اون ست میکنید ، A Record ایجاد کنید.
2- SPF: عمدتا به صورت پیشفرض اکثر کنترل پنل ها این رکورد رو برای هر اکانت جدیدی میسازن. ولی بررسی بکنید که حتما وجود داشته باشه
3- DKIM: حتما توجه بکنید که کانفیگ MTA شما طوری باشه که تمامی ایمیل های خروجی رو با DKIM امضا (یا Sign) کنه. رکوردش هم داخل DNS هر دامین باشه
4- DMARC : حتما این رکورد رو ایجاد کنید که آخرین اپدیت هایی که من خاطرم هست گوگل و یاهو داشتن ، این مورد هم جزء موارد ضروری Email Delivery حساب میشه.

در اخر اگر همه موارد فوق رو چک کردید و مشکلی ندیدید ، اگر میخواین سریع به جواب برسید باید آی پی Mail Server رو تغییر بدید.
اما عمدتا بین 48 تا 72 ساعت بعد از اینکه ارسال اسپم از یک سرور متوقف بشه و سرور هم از بلک لیست ها خارج بشه ، اگر ایمیل های solid و بدون مشکل ارسال شه از سرور ، Reputation سرور کمی افزایش پیدا میکنه و مجدد ایمیل هاتون اینباکس میشن.

نیاز به بررسی بیشتر داشتید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید با بنده

وضعیت روی توی اینتو دی ان اس چک کردم ببینید
32384

Reverse DNS Zone خطا داده

miladtnt
July 12th, 2016, 18:01
مشکل من : با mail() نمیفرسته با roundcube میفرسته!

acc1374
July 12th, 2016, 18:20
(http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=32384&d=1468330234)32385

m_dg_farari
July 12th, 2016, 19:05
(http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=32384&d=1468330234)32385

خوب به دیتا سنتر / جایی که ازش سرور مجازی گرفتید اطلاع بدید تا رکورد reverse براتون ست کنه
بر روی هاست نیمتون باید رکورد ست بشه. مثل: server1.domain.tld
که server1 هاست نیمتون هست

acc1374
July 12th, 2016, 19:17
خوب به دیتا سنتر / جایی که ازش سرور مجازی گرفتید اطلاع بدید تا رکورد reverse براتون ست کنه
بر روی هاست نیمتون باید رکورد ست بشه. مثل: server1.domain.tld
که server1 هاست نیمتون هست

غیر از این مشکل میتونه ازچیز دیگه ای باشه ؟

m_dg_farari
July 12th, 2016, 19:18
غیر از این مشکل میتونه ازچیز دیگه ای باشه ؟

بله فکر میکنم توی پست اولم مطلقا هر مشکلی که ممکنه وجود داشته باشه رو توضیح دادم...