سلام , امیرحسین ۲۸ کارشناس نرم افزار از شیراز هستم.
همین الان به این انجمن پیوستم و با توجه به مطالب مفیدی که در اینجا می بینیم ، مطمعن هستم وقت زیادی را در اینجا سپری خواهم کرد. مطالب بسیار تخصصی و ارزشمند هست. آفرین =D>
دوستان تخصص من بیشتر در زمینه مدیریت پروژه ، توسعه نرم افزارهای دات نت و آی او اس است. البته تخصص که نه و بهتره بگم آشنایی من با بیشتر با مباحث مذکور است.
وقتی مباحث شبکه و سرور مطرح میشه ، سعی می کنم از اساتید و متخصصین مربوطه کمک بگیرم.
یه مشکلی داشتم ، لطفا راهنمایی کنید.
دو سه ماه پیش به دنبال تنوع طلبی از خریداری هاست اشتراکی امتناع کردم و یک VPS با سیستم عامل ویندوز سرور ۲۰۱۲ از دیتاسنتر Hertzen خریدم و تصمیم دارم تبدیلش کنم به وب سرور شخصی خودم.
الان حدود ۱۵ گیگ فایل روش دارم :"> که می خوام روی لپ تاپ ام دانلودشون کنم. (عملیات استخراج)
۱) می خوام با FileZilla دانلودشون کنم ! کدوم ورژن نصب کنم ؟ کلاینت یا سرور ؟ HostName و PortNumber و PublicKey و PrivateKey و ... را کجای دلم بزارم ؟
۲) آیا از طریق ServerManager و یا پاورشل FTP را از زیرگروه IIS نیز باید فعال کنم ؟ چون درحال حاضر فعال نیست و فقط IIS نصب شده !
۳) آیا پیشنهاد می کنید کنترل پنل نصب کنم ؟ ( VPS شخصی است و نمی خوام به کسی هاست بفروشم ولی خودم سه تا وب سایت آنلاین خواهم کرد. )
۴) از اونجایی که بیشتر با دنیای مهندسی نرم افزار آشنایی دارم ، از پیشنهادات سازنده شما مهندسین شبکه و ادمین های عزیز استقبال میکنم. کار من راه بیوفته ، کار یه ملت را راه انداختی !
۵) یه مختصر در مورد DNS هم برام بگید ! چطور سه تا دامنه مجزا برای سه تا وب سایت مجزا داشته باشیم. اون فایل معروف در System32 ویرایش بشه حله؟
مرسی
farhadhelix
July 13th, 2016, 16:07
سلام
مدیریت وب سایتاتون رو با چی انجام دادید روی سرور؟iis یا wamp ای چیزی نصب کردید؟
برای دانلود هم filezilla server مناسبه من خودم از این استفاده میکنم اون مقادیر رو هم نیازی نیست دست بزنید بزارید پیش فرض باشه
data20
July 13th, 2016, 17:08
سلام
موارد 1 / 2/ 3 »
IIS به تنهای نیاز شمارو برطرف می کنه و نیازی به filezila , .... نیست
برای کار هم فایل های مورد نظر با فرمت zip بزارید در آدرس
C:\inetpub\wwwroot
اگر فرمت های mkv , ... بخواید باید در mime types اضافه کنیدش (IIS)
مورد 5 هم اگر منظور DNS server که نیازی به system32 , ... نیست خود dns راه اندازی و تنظیم کنید سایت ها بالا میاد اموزش اولیه هم داخل انجمن و یوتیوب موجود
AmirShirazi
July 13th, 2016, 22:40
دوستان گل ( farhad و data20 ) خیلی ممنون از پاسخ و Feedback
حالا ببینید چه کار کردم ! بعد از کلی جستجو و خوندن Tutorial های گوناگون به این نتیجه رسیدم که راه اندازی تنظیمات FTP Server پیشفرض ویندوز سرور ۲۰۱۲ و ساختن User و تنظیم Permission ها خیلی کار مشکلی هست (حداقل برای یکی مثل من)
FileZilla Server را روی Server2012 VPS نصب کردم ، یک Group و در درون آن یک User ساختم. پسورد و Permission ست کردم. روی لپ تاپ هم نسخه Client نرم افزار FileZilla برای macOS X را نصب کردم و باورم نمیشد به همین سادگی یک FTPServer راه اندازی شد. چقدر این FileZilla خوبه. اوایل کار سرعت انتقال پایین بود که با اعمال تنظیماتی که از گوگل سرچ کردم تا 500KiB سرعت داشتم. توی یه شب تا صبح ۵ گیگ Transfer کردم و خیلی خوب بود. البته فکر می کنم راه حل امنی نبود و در جاها و موقعیت های حساس قابل هک شدن باشه ، چرا که اینطور که من اطلاع دارم هیچگونه Encryption انجام نمیشه. به هر حال خدا خیر تیم توسعه FileZilla بده.
فرهاد جان من سه تا وب سایت طراحی کردم ( توی ویژوال استودیو ) که همگی بر اساس .NETFramework 4.5 هست و به وب سرور IIS نیاز دارند. چون پروژه های کوچیک و شخصی خودم هست موندم کنترل پنل نصب کنم یا نه ؟ بدون کنترل پنل ، IIS بیارم بالا و سه تا AppPool تعریف کنم.
مثلا یکشون سیستم ارتباط با مشتری CRM شرکت نوپای خودمه و آماتور هست و بازدید کننده زیادی نخواهد داشت.
بچه ها آموزش DNS خوب برای ویندوز سرور ۲۰۱۲ سراغ داشتید لینگ معرفی کنید.
taghikhani
July 14th, 2016, 15:36
سلام , امیرحسین ۲۸ کارشناس نرم افزار از شیراز هستم.
همین الان به این انجمن پیوستم و با توجه به مطالب مفیدی که در اینجا می بینیم ، مطمعن هستم وقت زیادی را در اینجا سپری خواهم کرد. مطالب بسیار تخصصی و ارزشمند هست. آفرین =D>
دوستان تخصص من بیشتر در زمینه مدیریت پروژه ، توسعه نرم افزارهای دات نت و آی او اس است. البته تخصص که نه و بهتره بگم آشنایی من با بیشتر با مباحث مذکور است.
وقتی مباحث شبکه و سرور مطرح میشه ، سعی می کنم از اساتید و متخصصین مربوطه کمک بگیرم.
یه مشکلی داشتم ، لطفا راهنمایی کنید.
دو سه ماه پیش به دنبال تنوع طلبی از خریداری هاست اشتراکی امتناع کردم و یک VPS با سیستم عامل ویندوز سرور ۲۰۱۲ از دیتاسنتر Hertzen خریدم و تصمیم دارم تبدیلش کنم به وب سرور شخصی خودم.
الان حدود ۱۵ گیگ فایل روش دارم :"> که می خوام روی لپ تاپ ام دانلودشون کنم. (عملیات استخراج)
۱) می خوام با FileZilla دانلودشون کنم ! کدوم ورژن نصب کنم ؟ کلاینت یا سرور ؟ HostName و PortNumber و PublicKey و PrivateKey و ... را کجای دلم بزارم ؟
۲) آیا از طریق ServerManager و یا پاورشل FTP را از زیرگروه IIS نیز باید فعال کنم ؟ چون درحال حاضر فعال نیست و فقط IIS نصب شده !
۳) آیا پیشنهاد می کنید کنترل پنل نصب کنم ؟ ( VPS شخصی است و نمی خوام به کسی هاست بفروشم ولی خودم سه تا وب سایت آنلاین خواهم کرد. )
۴) از اونجایی که بیشتر با دنیای مهندسی نرم افزار آشنایی دارم ، از پیشنهادات سازنده شما مهندسین شبکه و ادمین های عزیز استقبال میکنم. کار من راه بیوفته ، کار یه ملت را راه انداختی !
۵) یه مختصر در مورد DNS هم برام بگید ! چطور سه تا دامنه مجزا برای سه تا وب سایت مجزا داشته باشیم. اون فایل معروف در System32 ویرایش بشه حله؟
مرسی
سلام
امیرحسین جان بهت تبریک میگم بابت ورودت به این رشته
1- filezilla server رو روی سرور نصب کن و کلاینتش رو روی سیستمت. کانفیگ بخش سرورش بسیار ساده است ولی اگر نتونستی حتما بپرس
2- نیازی نداری نصب کنی
3- اگر قرار نیست هاست بفروشی خودتو اذبت نکن. روی ویندوز بدون کنترل پنل که کار کنی زودتر مهارت پیدا میکنی. سعی کن میل سرور و وب میل رو هم نصب کنی که دستت راه بیفته.
5- شما نیازی به ادیت هیچ فایلی ندارید. نرم افزار Microsoft DNS رو باز میکنی و از اونجا از طریق رابط دوست داشتنی ویندوز به راحتی دامینهارو اضافه میکنی و رکوردهارو توش تعیین میکنی. البته گفتن نداره که قبلش باید نیم سرورها و چیلد نیم سرورها روی دامین ست شده باشه از طریق پنل دامین.
بهترین راه برای یادگیری علوم کامپیوتر اینه که برای خودت چالش درست کنی. یعنی خودتو تو دردسر بندازی و سعی کنی ازش بیرون بیای. پس هیچوقت جواب نمیتونم رو به خودت و دیگران نده و همیشه فقط بگو میتونم و بعدش شروع کن به اینکه بفهمی چطوری باید اون کارو انجام بدی.
AmirShirazi
July 16th, 2016, 07:44
ممنون از شما. البته ، دقیقا همینطور هست که شما فرمودید. جز با تمرین کردن آموزه ها و قرار گرفتن در چالش و اراده قوی در یافتن راه حل ، نمیشه چیزی یادگرفت و رمز موفقیت در این رسته هم همین فرمایش جنابعالی بود.
FileZilla Server را نصب و Config کردم ، خیلی ساده بود و به همه کاربرانی که هدف انتقال فایل از سرور ویندوزی ، را دارند پیشنهاد می کنم به جای راه اندازی FTP پیشفرض سرور ویندوزی ، از FileZilla نسخه سرور استفاده کنند. متاسفانه نسخه سرور این نرم افزار عالی فقط بزای ویندوز تولید شده و ای کاش برای سایر OS سرورها هم وجود داشت.
نظریه شما منطقی هست و کار کردن بدون کنترل پنل بر روی سرور ویندوز ممکنه که پیچیده تر باشه ، ولی باعث کسب مهارت Administration میشه. ممنون که این اطمینان را بهم دادید.
در مورد میل سرور و وب میل به اطلاعات بیشتری نیاز دارم اما در حوزه DNS شروع به یادگیری کردم و به صورت تئوری مطلب را درک کردم ، اما ایشالا باید به صورت تمرینی توی پنل آیرنیک NameServer ها را که Edit کنم و یک A Record اضافه کنم و تنظیمات به بهترین شکل اعمال بشه.
ممنون و متشکر از دوستانی که Feedback دادن به پرسش های من
برقرار باشید
taghikhani
July 16th, 2016, 11:55
ممنون از شما. البته ، دقیقا همینطور هست که شما فرمودید. جز با تمرین کردن آموزه ها و قرار گرفتن در چالش و اراده قوی در یافتن راه حل ، نمیشه چیزی یادگرفت و رمز موفقیت در این رسته هم همین فرمایش جنابعالی بود.
FileZilla Server را نصب و Config کردم ، خیلی ساده بود و به همه کاربرانی که هدف انتقال فایل از سرور ویندوزی ، را دارند پیشنهاد می کنم به جای راه اندازی FTP پیشفرض سرور ویندوزی ، از FileZilla نسخه سرور استفاده کنند. متاسفانه نسخه سرور این نرم افزار عالی فقط بزای ویندوز تولید شده و ای کاش برای سایر OS سرورها هم وجود داشت.
نظریه شما منطقی هست و کار کردن بدون کنترل پنل بر روی سرور ویندوز ممکنه که پیچیده تر باشه ، ولی باعث کسب مهارت Administration میشه. ممنون که این اطمینان را بهم دادید.
در مورد میل سرور و وب میل به اطلاعات بیشتری نیاز دارم اما در حوزه DNS شروع به یادگیری کردم و به صورت تئوری مطلب را درک کردم ، اما ایشالا باید به صورت تمرینی توی پنل آیرنیک NameServer ها را که Edit کنم و یک A Record اضافه کنم و تنظیمات به بهترین شکل اعمال بشه.
ممنون و متشکر از دوستانی که Feedback دادن به پرسش های من
برقرار باشید
در مورد میل سرور پیشنهاد میکنم MailEnable نسخه رایگان رو امتحان کنی. کانفیگ ساده و در عین حال حرفه ای داره و نسخه کاملیه.
هر پرسش دیگه ای هم بود من هم اینجا هم پیام خصوصی در خدمتم.
اینجا بهتره چون بقیه دوستان هم بعدا میتونن مطالعه کنن.