PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای درمورد پک اپ گرفتن از اکانت های whm

parsnod
July 11th, 2016, 10:58
سلام

بنده در یکی از اکانت های رسلری خودم برروی سرور المان نزدیک به 150 تا اکانت دارم و نیاز دارم از این سرویس ها به صورت منظم روزانه / هفتگی / ماهانه بک اپ تهیه کنم ولی الان مشکلی که دارم استکریپتی پیدا نکردم که بتونم برروی لینوکس یا ویندوز نصب کنم که به صورت اتوماتیک هر روز بک اپ تهیه کنه و این امکانم برام وجود نداره که هر روز دستی این تنظیمات رو انجام بدم و از همه 150 اکانت بک اپ بگیرم از دوستان امکان داره در این مورد راهنمایی کنند و اسکریپتی یا راه حلی بدن که این کارو انجام بده که بدونم بدون دغدغه هر روز بک اپ تهیه کنم از تمامی سرویس هام .

از دوستان و سروران عزیز و اساتید محترم اگر راحلی دارن ممنون میشم این مورد که اموزش بدن یا اسکریپت خاصی معرفی کنند .

dc.saeed
July 11th, 2016, 12:13
سلام
این تاپیک میتونه کمکتون کنه : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=87793

allbert
July 12th, 2016, 14:18
برای تهیه بکاپ از اکانت ریسلری باید توسط root این مجور به شما داده شده باشد، در صورتی که دسترسی شما در WHM روت باشد میتوانید از نرم افزار های قدرتمند نظیر R1Soft که جهت همین منظور طراحی شده استفاده نمایید.

kouroshez
July 12th, 2016, 14:52
باید دسترسی روت داشته باشید تا بتونید بکاپ گیری whm رو تنظیماتش رو انجام بدید تا روی یک اف تی پی به صورت روزانه و ماهانه و هفتگی بکاپ بگیره براتون
غیر از اون روشی نیست متاسفانه