ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید هایبرد سرور یا وی پی اس ؟

hldden
July 10th, 2016, 18:05
با سلام دوستان . من قصد راه اندازی سایت فیلم رو داشتم هاست جدا برا بالا اومدن سایت گرفتم . برای دانلود فایل ها اونجوری تو انجمن گشتم و خوندم دوستان گفتن وی پی اس بهتره .برای همین می خوام وی پی اس بگیرم
فقط یه سوال تو سایت پارس یک از خدماتش هایبرد سروره ( اونجوری که می گن همون سرور اختصاصیه ) بنظرتون چطوره بجای وی پی اس از هایبرد سرور استفاده کنم . ؟
یکی از پلن هاش اینه :

2GB RAM 2CPU Cores 100GB HDD 1000GB BW 1 IP
این میشه 129000 ت
این مشخصات اولیشه که من چند تا چیز اضافه می کنم . +
1 ترابایت هارد که می دونم کم میاد برا سایتم حالا بهشون تیکت زدم که می تونن بهم بیشتر بدن یا نه ( 1 ترا میشه 60 ت)
ویندوز سرور 2012 ( 10 ت)
1 هسته cpu بیشتر 25 ت
پهنای باند . فعلا چون ماه اوله و می دونم زیاد دانلود ندارم و نمی خوام بهم زیاد فشار مالی بیاد 1 ترا بیشتر گرفتم میشه 20ت
1 آیپی اضافه 5 ت
که جمعا میشه 249000 ت . البته 15 درصد تخفیف تابستانه داره با تخفیف : 212000 ت
اگرم هاست دانلود بخوام بگیرم که از هاست دی ال بگیرم اونجوری که گفتن : هر 1 ترا 180 ت برام میوفته که با احتساب یه وی پی اس معمولی هم براش باید بگیرم واسه دانلود و آپلود فایل همون 220 یا 230 میشه .
( در ظمن می تونستم از جا های دیگه وی پی اس با همین هارد بگیرم خیلی هم ارزون تر ولی ترجیح می دم از یه جای مطمئن باشه )

نظرتون رو بگین لطفا (اگرم پیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم بدونم) ....

- - - Updated - - -

در ظمن دوستانی که پیام خصوصی دادن :دی ....
من فک کنم چون تازه واردم نمی تونم پیام خصوصی تونو جواب بدم . لطفا یا پیغامتون رو همینجا بگید یا با ایدی تلگرامم در ارتباط باشید .
tele : @Hldden

ممنون عزیزان:53::53::53:

RoobinaServer
July 10th, 2016, 18:24
با سلام دوستان . من قصد راه اندازی سایت فیلم رو داشتم هاست جدا برا بالا اومدن سایت گرفتم . برای دانلود فایل ها اونجوری تو انجمن گشتم و خوندم دوستان گفتن وی پی اس بهتره .برای همین می خوام وی پی اس بگیرم
فقط یه سوال تو سایت پارس یک از خدماتش هایبرد سروره ( اونجوری که می گن همون سرور اختصاصیه ) بنظرتون چطوره بجای وی پی اس از هایبرد سرور استفاده کنم . ؟
یکی از پلن هاش اینه :

2GB RAM 2CPU Cores 100GB HDD 1000GB BW 1 IP
این میشه 129000 ت
این مشخصات اولیشه که من چند تا چیز اضافه می کنم . +
1 ترابایت هارد که می دونم کم میاد برا سایتم حالا بهشون تیکت زدم که می تونن بهم بیشتر بدن یا نه ( 1 ترا میشه 60 ت)
ویندوز سرور 2012 ( 10 ت)
1 هسته cpu بیشتر 25 ت
پهنای باند . فعلا چون ماه اوله و می دونم زیاد دانلود ندارم و نمی خوام بهم زیاد فشار مالی بیاد 1 ترا بیشتر گرفتم میشه 20ت
1 آیپی اضافه 5 ت
که جمعا میشه 249000 ت . البته 15 درصد تخفیف تابستانه داره با تخفیف : 212000 ت
اگرم هاست دانلود بخوام بگیرم که از هاست دی ال بگیرم اونجوری که گفتن : هر 1 ترا 180 ت برام میوفته که با احتساب یه وی پی اس معمولی هم براش باید بگیرم واسه دانلود و آپلود فایل همون 220 یا 230 میشه .
( در ظمن می تونستم از جا های دیگه وی پی اس با همین هارد بگیرم خیلی هم ارزون تر ولی ترجیح می دم از یه جای مطمئن باشه )

نظرتون رو بگین لطفا (اگرم پیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم بدونم) ....

- - - Updated - - -

در ظمن دوستانی که پیام خصوصی دادن :دی ....
من فک کنم چون تازه واردم نمی تونم پیام خصوصی تونو جواب بدم . لطفا یا پیغامتون رو همینجا بگید یا با ایدی تلگرامم در ارتباط باشید .
tele : @Hldden

ممنون عزیزان:53::53::53:

با سلام و احترام

هر دو تقریبا یه قیمت هستند و فرق آنچنانی برای شما ندارند چون حجم درخواستی هاردتون بالا هست هارد 99% اختصاصی هست باید از میزبانتون سوال کنید.

در هر صورت از ایران میتوانید آفر های خوبی کلا دریافت کنید.

باتشکر

mohammad933
July 10th, 2016, 20:06
سلام
فرق زیادی ندارن که
در ضمن از ایران نگیر که پشیمون میشی،از 7 جای مطمئن ایران گرفتم هر 24 ساعت تقریبا 7،8 ساعت قطعی داشت و در روز حدودا 10 ساعت افت سرعت و...