توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره روند گوگل وب مستر تولز
negarnovin
July 9th, 2016, 14:52
سلام و روز بخیر خدمت همه دوستان من یه سوال داشتم من سایتم رو وب مستر تولز ادد کردم کد هم فایل رو تو هاستم آپلود کردم همه چیز اوکی سایت ثبت شد بعد سایت مپ اینارو ادد کردم داره صفحات ایندکس میشه
سوالم این هستش که حالا کار خاصی هم باید انجام بدم؟ دیگه به غیر از اینا کاره دیگه ای لازم هست تو وب مستر انجام بدم یا خیر
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند با تشکر.
dollar
July 10th, 2016, 08:38
برای ادد کردن گویا همین کارها کافی هست . البته یه قسمت داره لوکیشن که اگر سایتت برای ایران هست را ایران بزار.
فایل robot.txt هم گذاشتی توی هاستت؟
negarnovin
July 10th, 2016, 11:52
برای ادد کردن گویا همین کارها کافی هست . البته یه قسمت داره لوکیشن که اگر سایتت برای ایران هست را ایران بزار.
فایل robot.txt هم گذاشتی توی هاستت؟
فایل robot.txt رو برای ناحیه کاربری client گذاشتم خود سایت هم وردپرس هست واسه روت وردپرس هم درست کنم بزارم؟
dollar
July 10th, 2016, 12:02
فایل robot.txt رو برای ناحیه کاربری client گذاشتم خود سایت هم وردپرس هست واسه روت وردپرس هم درست کنم بزارم؟
روبوت برای معرفی به موتورهای جستجو هست و همان روت کافی هست .
در ضمن وردپرس پلاگین داره سرچ کنی هم نقشه سایت و هم روبوت پلاگین داره و خودش هم اتومات میسازه ...
- - - Updated - - -
میگم لوکیشن از کجاها داری؟
negarnovin
July 10th, 2016, 13:37
روبوت برای معرفی به موتورهای جستجو هست و همان روت کافی هست .
در ضمن وردپرس پلاگین داره سرچ کنی هم نقشه سایت و هم روبوت پلاگین داره و خودش هم اتومات میسازه ...
- - - Updated - - -
میگم لوکیشن از کجاها داری؟
دمت گرم که گفتی همون وردپرس yoast رو نصب کردم روبوت هم اوکی می کنم
لوکیشن بازدیدهای ورودی منظورته؟
بیشترش ایران هستش با امارات و انگلستان اینا زیاد هستش ولی 70 درصدش ایرانه
dollar
July 10th, 2016, 13:40
دمت گرم که گفتی همون وردپرس yoast رو نصب کردم روبوت هم اوکی می کنم
لوکیشن بازدیدهای ورودی منظورته؟
بیشترش ایران هستش با امارات و انگلستان اینا زیاد هستش ولی 70 درصدش ایرانه
نه بابا .. سایتت را میگم که ارائه میدی.. امریکا کدوم شهر داری؟ ترکیه داری یا نه؟
negarnovin
July 10th, 2016, 13:48
آمریکا اوهایو - اترکیه استانبول - انگلیس لندن - آلمان برلین - کانادا - فرانسه - هلند از این 7 لوکیشن میدیم
dollar
July 10th, 2016, 13:51
آمریکا اوهایو - اترکیه استانبول - انگلیس لندن - آلمان برلین - کانادا - فرانسه - هلند از این 7 لوکیشن میدیم
ترکیه لوکیشن واقعی هست یا ازین جئو آی پی ها هست که همه لوکیشن ها در یک سرور هست؟
اهایو از xlhost هست؟
negarnovin
July 10th, 2016, 13:54
آره اوهایو xlhost isja
ترکیه هم مستقیم بود جدیدا پی پال تحریم کرده به مشکل خوردیم نمیتونیم پرداخت کنیم
dollar
July 10th, 2016, 13:56
درست.. لوکیشن واقعی نباشه گوگل سرور اصلی را نشون میده و به کارم نمیادش...
اهایو الان سفارش میدم ..