PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بربید سرور ||فروش سرور مجازی ایران رم 1 گیگ فقط و فقط 24900 تومان||رم دو گیگ 34900 تومان||پارس آنلاین

berbidvps
July 9th, 2016, 14:38
با سلام خدمت تمامی کاربران انجمن تخصصی وبهاستینگ تالک
بربید سرور این بار با آفر ویژه از کشور ایران دیتاسنتر پارس آنلاین در خدمت شما کاربران گرامی میباشد.
قیمت ها بصورت دائمی میباشد و تا زمانی که کاربر سرویس خود را تمدید نماید با همین قیمت فاکتور خواهد شد.
مشخصات پلان های ما به صورت زیر است::112:

Ram 1 G

رم : 1024 مگابایت DDR3
سی پی یو : 1200 MHZ
هارد : 15 گیگ
ترافیک: 30 گیگ
کشور : ایران
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:به دلخواه کاربر
24,900 تومان ماهانه

سفارش دهید (https://berbidvps.ir/cart.php?gid=7)
------------------------------------------------------
Ram 2 G

رم : 2048 مگابایت DDR3
سی پی یو : 2600 MHZ
هارد : 25 گیگ
ترافیک:40 گیگ
کشور :ایران
34,900 تومان ماهانه

سفارش دهید (http://berbidvps.ir/cart.php?gid=7)
--------------------------------------------------------------
Ram 4 G

رم : DDR3 4 G
سی پی یو : 3600 MHZ
هارد : 35 گیگ
ترافیک:50 گیگ
59,900 تومان ماهانه

سفارش دهید (http://berbidvps.ir/cart.php)
--------------------------------------------------------------
Ram 8 G

رم : DDR3 8 G
سی پی یو : 5200 MHZ
هارد : 50 گیگ
ترافیک:60 گیگ
99,900 تومان ماهانه

سفارش دهید

(http://berbidvps.ir/cart.php)

*با یک بار خرید قطعا مشتری همیشگی ما خواهید شد*

تمامی سیستم عامل ها دارای پنل ریبوت تحت وب می باشد.

قیمت هر 1 گیگ رم اضافه 15 تومان

چند نکته در مورد سرور :
1- پشتیبانی کاملا" واقعی از طریق تلفن - تیکت - یاهو و تلگرام انجام میشه و مشکلات در اکثر موارد در 20 دقیقه الی 1 ساعت حل خواهد شد.
2- اکثر کانفیگ ها به صورت رایگان انجام می شود و می تواند هنگام خرید کانفیگ های مورد نیاز خود را انتخاب بفرمایید تا در صورت امکان کانفیگ گردد.
3- سرور های مورد نظر در ایران میباشد و دیتاسنتر به قوانین اتک , DDos و .... حساس است.
4- سیستم عامل انتخابی خود را می توانید در هنگام سفارش ذکر بفرمایید.
5-تحویل سرور ها بین 20 دقیقه الی 3 ساعت خواهد بود.
6 - تمامی منابع پلان ها اختصاصی بوده
7- برگشت وجه تا 24 ساعت در صورت نارضایتی
---------------------------------------------------------------------------------

راه های ارتباطی :
جهت خرید از سایت اقدام نمایید.
www.berbidvps.ir (http://www.berbidvps.ir)
شماره تماس دفتر:07132304349 (فقط در ساعات اداری)
همراه:09357118988
ارادتمند شما محمودی

mahdi4187
July 17th, 2016, 19:17
من یه سرور از ایشون گرفتم بعد یه مدت کاملا پاک شد هیچ گونه جوابی هم ندادند فقط جنبه اطلاع رسانی بود

berbidvps
July 18th, 2016, 10:49
من یه سرور از ایشون گرفتم بعد یه مدت کاملا پاک شد هیچ گونه جوابی هم ندادند فقط جنبه اطلاع رسانی بود
سرور بی دلیل پاک نمیشود
مگر اینکه مشکل فنی پیش بیاد و اینکه از سمت خودتون سرور دچار مشکل شده باشد
موفق باشید

hhhhffff
October 21st, 2016, 17:50
سلام دوستان من حمید هستم
من از شرکتی سرور مجازی گرفتم که این شعارش بود
بربید سرور = کیفیت را فدای قیمت نکنید||سرور مجازی با ارزان ترین قیمت و بالا ترین کیفیت||پشتیبانی را با ما تحربه کنید و فریب این حرف رو خوردم و به شرط کیفیت از ایشان سرور مجازی خریدم و شرط کردم که اگر شعارش کذب باشد اطلاع رسانی می کنم که افراد دیگر مسخره این دروغ نشوند.
دو سایت داشتم که قول انتقال انرا داده بودند که بعد از یک هفته معطلی نتوانستند عمل کنند و خودم دست بکار شدم. دو سایت من قبل از انتقال در هاست اشتراکی بود و دو سایت ما در صفحه اول گوگل در کلمات کلیدی مرتبط بود و من برای بهبود کیفیت تصمیم این کار رو گرفته بودم. خلاصه کنم بعد از 20 روز فروش اینترنتی مشتری ما به نصف رسید و بعد از تحقیق فهمیدم که اصلا سایتهای ما از گوگل حذف شدند و دلیل این بود که سرور اجازه جمع اوری اطلاعات رو به گوگل نمی داد و برای یکسری از ای پی های امریکا بسته بود. (البته این نتایج رو روی یک صفحهhtml iهم تست شد چون بهانه هاستینگ اسکریپت بود)
ایشان بهانه های زیادی اوردند که در نهایت مشکل سرورشان را قبول کردند و گفتند باید سیپنل بگیری و سرور رو عوض کنیم. من با توجه به ضرر زیادی که دیده بودم راضی شدم که هزینه مجدد سرور رو پرداخت کنم بهمراه هزینه لایسنس. ولی خیلی جالب بود که ایشان گفتند هزینه کانفیگ سرور رو باید مجدد پرداخت کنم. این دیگه خیلی بی انصافی بود ایشان یکبار هزینه کانفیگ و سرور و لایسنس گرفتند و بابت مشکل سرورشان باید دوباره هزینه بدم حتی کانفیگ.
دقیقا معنی تضمین رو نفهمیدم
حالا به غیر از این مشکل از سرعت و کیفیت هم ناراضی بودم
سرعت افتضاح. تایم اوت. پینگ افتضاح.
الان با توجه به اینکه از بربید سرور سرور دارم از جای دیگه خریداری کردم که پیوست می کنم ببینید چه تفاوتی بین سرور ها بود
فقط پبنگها رو ملاحظه کنید
محیط کاربری رو هم میفرستم که فکر نکنید من رقیبم و دنبال تخریب هستم .
اینها رو فرستادم که به شعار بربید سرور عمل کنید. کیفیت را فدای قیمت نکنید.
یا علی

berbidvps
October 21st, 2016, 20:52
سلام دوستان من حمید هستم
بربید سرور = کیفیت را فدای قیمت نکنید||سرور مجازی با ارزان ترین قیمت و بالا ترین کیفیت||پشتیبانی را با ما تحربه کنید

و فریب این حرف رو خوردم و به شرط کیفیت از ایشان سرور مجازی خریدم و شرط کردم که اگر شعارش کذب باشد اطلاع رسانی می کنم که افراد دیگر مسخره این دروغ نشوند.
دو سایت داشتم که قول انتقال انرا داده بودند که بعد از یک هفته معطلی نتوانستند عمل کنند و خودم دست بکار شدم. دو سایت من قبل از انتقال در هاست اشتراکی بود و دو سایت ما در صفحه اول گوگل در کلمات کلیدی مرتبط بود و من برای بهبود کیفیت تصمیم این کار رو گرفته بودم. خلاصه کنم بعد از 20 روز فروش اینترنتی مشتری ما به نصف رسید و بعد از تحقیق فهمیدم که اصلا سایتهای ما از گوگل حذف شدند و دلیل این بود که سرور اجازه جمع اوری اطلاعات رو به گوگل نمی داد و برای یکسری از ای پی های امریکا بسته بود. (البته این نتایج رو روی یک صفحهhtml iهم تست شد چون بهانه هاستینگ اسکریپت بود)
ایشان بهانه های زیادی اوردند که در نهایت مشکل سرورشان را قبول کردند و گفتند باید سیپنل بگیری و سرور رو عوض کنیم. من با توجه به ضرر زیادی که دیده بودم راضی شدم که هزینه مجدد سرور رو پرداخت کنم بهمراه هزینه لایسنس. ولی خیلی جالب بود که ایشان گفتند هزینه کانفیگ سرور رو باید مجدد پرداخت کنم. این دیگه خیلی بی انصافی بود ایشان یکبار هزینه کانفیگ و سرور و لایسنس گرفتند و بابت مشکل سرورشان باید دوباره هزینه بدم حتی کانفیگ.
الان با توجه به اینکه از بربید سرور سرور دارم از جای دیگه خریداری کردم که پیوست می کنم ببینید چه تفاوتی بین سرور ها بود
یا علی

با سلام و احترام خدمت کاربر گرامی
دوست عزیز همانطور که در متن قوانین اورده شده است سرویس ها ما مدیریت نشده میباشند و سرویس بصورت خام تحویل داده میشود و بابت نصب و کانفیگ موارد نرم افزاری هزینه جداگانه دریافت میشود.ما هم طبق این قانون از شما هزینه نصب دایرکت ادمین و لایسنس آن را دریافت نمودیم.ما هیچ مشکلی از سرور را نپذیرفتیم و فقط عنوان نمودیم مشکل از سمت اسکریپت شما میباشد این مورد که بعضی از ای پی های آمریکا دسترسی به سایت شما را نداشتند مشکل نرم افزاری میباشد مه 1001 دلیل میتواند داشته باشد و رفع و عیب یابی آن به عهده ما نیست و این مورد باید توسط خودتان بررسی گردد چون سرور های ما مدیریت نشده میباشند و سرور خام تحویل داده میشود.
مورد بعدی که فرمودین جهت سیپنل ما فقط هزینه لایسنس آن را خدمتتان عرض نمودیم که دریافت میشود و هیچ هزینه ای بابت نصب مجدد سیستم عامل دریافت نمیشود فقط هزینه لایسنس که این هزینه لایسنس هم تو جیب شرکت سیپنل یا دایرکت ادمین میرود و هیچ سودی برای ما ندارد پس دلیل نمیشود شما چون لایسنس دایرکت ادمین خرید نمودین هزینه سیپنل را نباید بپردازید.
مورد بعدی در مورد کیفیت سرور که شما عکس را ضمیمه نمودین واقعا نمیدانم شما با چه اینترنتی پینگ گرفتید یا ممکن است ان لحظه سایتتان زیر اتک باشد یا 1001 دلیل دیگر میتوانید داشته باشد برای بالا بودن پینگ سرور اما هم اکنون که سرویس شما هنوز تمام نشده است و من از سرور شما پینگ
میگیرم و عکس را در همینجا اپلود میکنم تا هم شما و هم خوانندگان این عکس را مشاهده نمایند و ببیند واقعا مشکل از سمت سرور ما میباشد یا مشکل زا سمت شماست
http://s6.uplod.ir/i/00829/smmkbg53up7q.png

خودتان قضاوت کنید

masteryi
October 21st, 2016, 21:34
سلام دوستان من حمید هستم
بربید سرور = کیفیت را فدای قیمت نکنید||سرور مجازی با ارزان ترین قیمت و بالا ترین کیفیت||پشتیبانی را با ما تحربه کنید

و فریب این حرف رو خوردم و به شرط کیفیت از ایشان سرور مجازی خریدم و شرط کردم که اگر شعارش کذب باشد اطلاع رسانی می کنم که افراد دیگر مسخره این دروغ نشوند.
یا علی

درود
جناب باید قبل از خرید تحقیق می کردید
یه نگاه به تاپیک های فروش قبلیشون می انداختید متوجه میشدید
یکی از دوستان بنده هم ازشون یه سرور خریده بود که افتضاح بود
موفق باشید

magicpowers
October 21st, 2016, 22:22
من از سرویس هاشون استفاده کردم مشکلی نداشت فقط جواب تیکتو خیلی دیر میدادن

berbidvps
October 21st, 2016, 22:40
من از سرویس هاشون استفاده کردم مشکلی نداشت فقط جواب تیکتو خیلی دیر میدادن
تشکر میکنم از شرکت شما در این تاپیک
تیکت ها از ده دقیقه تا حداکثر 3 ساعت پاسخ داده میشن
حتی ایام تعطیل
بستگی به زمان ارسال تیکت دارد
در ساعت کاری حداکثر نیم ساعته پاسخ داده میشه

hhhhffff
October 22nd, 2016, 01:09
دوست عزیز همانطور که در متن قوانین اورده شده است سرویس ها ما مدیریت نشده میباشند و سرویس بصورت خام تحویل داده میشود و بابت نصب و کانفیگ موارد نرم افزاری هزینه جداگانه دریافت میشود.ما هم طبق این قانون از شما هزینه نصب دایرکت ادمین و لایسنس آن را دریافت نمودیم.ما هیچ مشکلی از سرور را نپذیرفتیم و فقط عنوان نمودیم مشکل از سمت اسکریپت شما میباشد این مورد که بعضی از ای پی های آمریکا دسترسی به سایت شما را نداشتند مشکل نرم افزاری میباشد مه 1001 دلیل میتواند داشته باشد و رفع و عیب یابی آن به عهده ما نیست و این مورد باید توسط خودتان بررسی گردد چون سرور های ما مدیریت نشده میباشند و سرور خام تحویل داده میشود.
مورد بعدی که فرمودین جهت سیپنل ما فقط هزینه لایسنس آن را خدمتتان عرض نمودیم که دریافت میشود و هیچ هزینه ای بابت نصب مجدد سیستم عامل دریافت نمیشود فقط هزینه لایسنس که این هزینه لایسنس هم تو جیب شرکت سیپنل یا دایرکت ادمین میرود و هیچ سودی برای ما ندارد پس دلیل نمیشود شما چون لایسنس دایرکت ادمین خرید نمودین هزینه سیپنل را نباید بپردازید.
مورد بعدی در مورد کیفیت سرور که شما عکس را ضمیمه نمودین واقعا نمیدانم شما با چه اینترنتی پینگ گرفتید یا ممکن است ان لحظه سایتتان زیر اتک باشد یا 1001 دلیل دیگر میتوانید داشته باشد برای بالا بودن پینگ سرور اما هم اکنون که سرویس شما هنوز تمام نشده است و من از سرور شما پینگ
میگیرم و عکس را در همینجا اپلود میکنم تا هم شما و هم خوانندگان این عکس را مشاهده نمایند و ببیند واقعا مشکل از سمت سرور ما میباشد یا مشکل زا سمت شماست
http://s6.uplod.ir/i/00829/smmkbg53up7q.png

خودتان قضاوت کنید

1. من نخواستم که سرویس من را مدیریت کنید. این جواب من نبود. اگر شما نباید کیفیت افتضاح سرورتان را پاسخگو باشید پس کی باید پاسخ دهد.
2. بنده نگفتم چرا هزینه گرفتید گفتم وقتی که قبول کردید حق با من هست و سرور مشکل دارد و قرار شد سرور دیگری بدهید چرا دوباره باید هزینه کانفیگ و ... پرداخت کنم. (عکس پیوست تیکت بربید است که حرف من را قبول کرده. و در ادرس دامین های ذکر شده هیچ اسکریپتی نصب نبود که بگیم مشکل از اسکریپت بوده)
3. شما هزینه نصب نمیگیرید. چرا دروغ می گویید. من از تمام مکالمات با شما سند دارم. پس این هزینه راه اندازی اولیه که 89 تومن گفتید چیست!!!!!
4. شما در بالا گفتید که با چه اینترنتی پینگ گرفتم!!! و سایتمان زیر اتک بوده! اینم جوک سال بود. دوست من هنگام پینگ یک فایل 32 ارسال میشه و ربطی به اینترنت 10 میگ من نداره. و نکته بعدی من هیچ سایتی رو سرور شما ندارم که زیر اتک باشه. همینی هم که خودتون فرستادین فکر کردین خیلی خوبه؟؟؟ 297ms از نظر شما یعنی کیفیت. هاست اشتراکی الان 95ms
فکر کنم شما معنی کیفیت رو نمیدونید
5.من قبل از خرید با شما شرط کردم که اگر کیفیت طبق ادعاتان نباشد من در این انجمن به همه اونهایی که اهل تحقیق جهت خرید هستند کیفیت را اعلام می کنم. الان من از شرکتی دیگر سرور گرفتم و سایتها با بهترین حالت ممکن در حال کار هستند. بهتر است شعارتان را تغییر دهید.
دوستان مدارک بیشتر هم لازم باشد دارم که ادعای کیفیت بیشتر روشن شود
به قول دوستمان خودتان قضاوت کنید.

berbidvps
October 23rd, 2016, 00:33
1. من نخواستم که سرویس من را مدیریت کنید. این جواب من نبود. اگر شما نباید کیفیت افتضاح سرورتان را پاسخگو باشید پس کی باید پاسخ دهد.
2. بنده نگفتم چرا هزینه گرفتید گفتم وقتی که قبول کردید حق با من هست و سرور مشکل دارد و قرار شد سرور دیگری بدهید چرا دوباره باید هزینه کانفیگ و ... پرداخت کنم. (عکس پیوست تیکت بربید است که حرف من را قبول کرده. و در ادرس دامین های ذکر شده هیچ اسکریپتی نصب نبود که بگیم مشکل از اسکریپت بوده)
3. شما هزینه نصب نمیگیرید. چرا دروغ می گویید. من از تمام مکالمات با شما سند دارم. پس این هزینه راه اندازی اولیه که 89 تومن گفتید چیست!!!!!
4. شما در بالا گفتید که با چه اینترنتی پینگ گرفتم!!! و سایتمان زیر اتک بوده! اینم جوک سال بود. دوست من هنگام پینگ یک فایل 32 ارسال میشه و ربطی به اینترنت 10 میگ من نداره. و نکته بعدی من هیچ سایتی رو سرور شما ندارم که زیر اتک باشه. همینی هم که خودتون فرستادین فکر کردین خیلی خوبه؟؟؟ 297ms از نظر شما یعنی کیفیت. هاست اشتراکی الان 95ms
فکر کنم شما معنی کیفیت رو نمیدونید
5.من قبل از خرید با شما شرط کردم که اگر کیفیت طبق ادعاتان نباشد من در این انجمن به همه اونهایی که اهل تحقیق جهت خرید هستند کیفیت را اعلام می کنم. الان من از شرکتی دیگر سرور گرفتم و سایتها با بهترین حالت ممکن در حال کار هستند. بهتر است شعارتان را تغییر دهید.
دوستان مدارک بیشتر هم لازم باشد دارم که ادعای کیفیت بیشتر روشن شود
به قول دوستمان خودتان قضاوت کنید.
اقای محترم همان طور که در پاسخ قبلی خدمتتان عرض کردم باز نشدن سایت بر روی بعضی از ای پی های خارح به 1001 دلیل ربط دارد و بررسی این موضوع به عهده ما نیست
89 تومان هزینه بابت نال کردن سیپنل است و ما هزینه ای بابت نصب مجدد سیستم عامل و کانفیگ آن دریافت نکردیم این هزینه که همان طور هم قبلا خدمتتان عرض نمودم فقط جهت نال کردن سیپنل است
کیفیت سرویس ما همانطور هم که در عکس خدمتتان ضمیمه کردم شما ادعا نمودین پینگ سرور بالای هزار است در صورتی که بنده از همان ای پی پینگ گرفتم و عکسش را ضمیمه کرد 150 بود اینم از دروغ شما
شما ابتدا مدیریت هاستینگ را بیاموزید سپس اقدام به خرید سرور نمایید تا بتوانید آن را مدیریت نمایید

hhhhffff
October 24th, 2016, 23:21
شما عکسی که گذاشتید رو مثل اینکه خودتان دقت نکردید که 297 هم داشتید چند سری پینگ گرفتید که به قول خودتان به 150 رسید. اصلا 150 شما قبول. شما پینگ 150 را خوب می دانید!!!! مدیریت سرور بربید شما از سرعت سرور چی میدونید. سرعت باید زیر 100 باشه. من الان از هاست اشتراکی شرکت طلاهاست پینگ می گیرم ببین. سرعتش شد 98 . سرورهای شما به هاست اشتراکی هم نمیرسه.
برای کیفیت سرویس تان دیگر نیازی نمی بینم که حرفی بزنم چون اگر کسی اهل تحقیق باشد و منطق داشته باشد از مکالمات من و شما نتیجه لازم را گرفته و به قول شما کیفیت را فدای قیمت نمی کند :))
برای مدیریت سرور هم عرض کنم درست می فرمایید بنده عالی نیستم ولی اگر بیاد دارید دو مشکل پیش امده را نتوانستید خودتان حل کنید و به خودم واگذار کردید
شما توانایی انتقال سایتهای من را به سرور خود نداشتید و بعد از یک هفته ناتوانی به خودم محول کردید. و مشکل دوم از بلاک بودن سرورتان هنگام استفاده از هات ا س پ وت شیلد را شما متوجه نشدید بنده متوجه شدم. و از ان 1001 دلیل که میفرمایید خودتان هیچ نمیدانستید و راه حل تان تعویض سرور بود. اینکه در این دو مورد خیلی توانا بودید برای مدیریت سرور بر ما پوشیده نیست.
بلاخره هر کسی را بحر کاری ساختند بهتر نیست نسبت به توانایی هایتان مدعی باشید.

5500055
October 25th, 2016, 19:03
سلام دوستان ، من از پریروز مشتری ایشون شدم ، دقیقا حقیقت رو می خوام بگم ، ازشون وی پی اس ایران گرفتم تو پشتیبانی گفتن سی پانل نصب میشه بعد موقع نصب به ارور خورد سرور و مشکل داشت وقتی گفتم ایشون گفتن نباید سی پنل نصب می کردید (در صورتی که تو پشتیبانی گفتن ایرادی نداره) خلاصه ایراد از سرور بود ایشون خیلی سریع تیکت ها رو جواب میدادن و بدون هیچ هزینه ای برام مجدد centos ریختن ، دوباره هم به مشکل خورد و مجدد بدون هیچ هزینه ای کلا سرور المان دادن بهم ، آی پی تو یک بلک لیست بود بلافاصله در کمتر از 10 دقیقه برام یه سرور دیگه ساختن از یه دیتا سنتر دیگه و با ایپی خوب و پینگ خوب ، در مورد پشتیبانیشون واقعا نمیشه گلایه ای کرد ، بی تعارف میگم تو پشتیبانی بی نظیر هستن ، ضمنا من 8 ساله کارم اینه ، به همه ی دوستان میگم پشتیبانی خوب از سرور خوب خیلی بهتره ، ایشون هم سرورهاش نسبت به پولی که داریم میدیم خوبه ، ما نباید از سرور ایران 25 تومنی انتظار سرور 70 تومنی رو داشته باشم ، این طبیعیه ، من کاری به نظرات دوستان ندارم ، اما ناراحت شدم دیدم یک دوستی نوشتن پشتیبانیشون خوب نیست ، من حاضرم عکس تیکت هامو بزارم ببینید پاسخگوییشون واقعا عالی بوده ، روز همگی بخیر

- - - Updated - - -

راستی یه نکته ، دوستان پینگ فقط و فقط و فقط تضمین کیفیت شبکست که چون زیر یک ثانیه هست تاثیراتشو ما خیلی به چشم نمی بینیم ، بهتره رو موضوعات دیگه هم دقت کنید ، مثل دیتا لودینگ ، رندرینگ ، ریکوئست های اچ تی تی پی و و و

5500055
October 27th, 2016, 15:46
سلام مجدد ، دوستان ایشون پشتیبانیشون خوبه ، اما کمی کلک تو کارشونه ، بنده از طریق دسترسی هایی که دارم متوجه تخلفات مکرر ایشون شدم ، تمامی سرور های ایشود اورسل شده هست ، وقتی هم که بگویید این مورد رو میگن پول بدید من کانفیگ کنم ، وقتی پول کانفیگ رو بدید منابع رو افزایش میدن و سرعت خوب میشه ، ولی یعدش مجددا منابع رو کم می کنن و میگن خودتون خراب کردید سرور رو و ما مسئولیتی نداریم ، یعنی علنا کلاهبرداری ، ایشون تمامی راه های کلاهبرداری رو بلد هستن ، اول با فریب دادن مشتری میگیرن ، شما اگر بکید اقا من یه سرور می خوام که با ادم حرف هم بزنه میگن بله ما داریم ، صرفا برای گرفتن پول از مردم ، این موضوع رو توسط چند نفر بررسی کردیم که از افراد سرشناس و متخصص هستن ، ضمنا آدرسی که اشون گذاشتن ادرس واقعی نیست ، بنده به ایشون اخطار دادم که باید تا شب مرجوع بکنن ، برای من رقمش مهم نیست اما جلوی کلاهبرداری ایشون رو میگیرم ، همینطور که بعضیاتون که منو میشناسید سال 94 جلوی کلاهبرداری یکی از فروشنده های متخلف همین سایت رو گرفتم (عبدلی) ، هر کسی از این اقا شکایت داره و پرداختی داشته فورا از تیکت هاش فیلم بگیره با گوشیش ون این آقا پاک می کنه ، ضمنا برای بنده شمارشو پیام کنه تو سایت من میدم وکیلم پیگیر بشه ، هزینه ی وکیلشم با خودم هست ، نهایتا ایشون محکوم بشه باید هزینه های وکیل و ریدگی به دعوی رو بده ، روز همگی بخیر

berbidvps
October 27th, 2016, 17:27
سلام مجدد ، دوستان ایشون پشتیبانیشون خوبه ، اما کمی کلک تو کارشونه ، بنده از طریق دسترسی هایی که دارم متوجه تخلفات مکرر ایشون شدم ، تمامی سرور های ایشود اورسل شده هست ، وقتی هم که بگویید این مورد رو میگن پول بدید من کانفیگ کنم ، وقتی پول کانفیگ رو بدید منابع رو افزایش میدن و سرعت خوب میشه ، ولی یعدش مجددا منابع رو کم می کنن و میگن خودتون خراب کردید سرور رو و ما مسئولیتی نداریم ، یعنی علنا کلاهبرداری ، ایشون تمامی راه های کلاهبرداری رو بلد هستن ، اول با فریب دادن مشتری میگیرن ، شما اگر بکید اقا من یه سرور می خوام که با ادم حرف هم بزنه میگن بله ما داریم ، صرفا برای گرفتن پول از مردم ، این موضوع رو توسط چند نفر بررسی کردیم که از افراد سرشناس و متخصص هستن ، ضمنا آدرسی که اشون گذاشتن ادرس واقعی نیست ، بنده به ایشون اخطار دادم که باید تا شب مرجوع بکنن ، برای من رقمش مهم نیست اما جلوی کلاهبرداری ایشون رو میگیرم ، همینطور که بعضیاتون که منو میشناسید سال 94 جلوی کلاهبرداری یکی از فروشنده های متخلف همین سایت رو گرفتم (عبدلی) ، هر کسی از این اقا شکایت داره و پرداختی داشته فورا از تیکت هاش فیلم بگیره با گوشیش ون این آقا پاک می کنه ، ضمنا برای بنده شمارشو پیام کنه تو سایت من میدم وکیلم پیگیر بشه ، هزینه ی وکیلشم با خودم هست ، نهایتا ایشون محکوم بشه باید هزینه های وکیل و ریدگی به دعوی رو بده ، روز همگی بخیر
بنده به تمامی سو ظن های شما بصورت خلاصه و مفید پاسخ خواهم داد
تمامی منابع سرور اختصاصی میباشد و ما میتوانیم با دادن پنل وی ام ویر به کاربر این مورد را ثابت نماییم هر موقع شما درخواست پنل نمودین ما به شما ندادیم میتوانید این ادعا را در مورد سرویس های ما بکیند این از مورد اول که اشاره نمودین
در مورد ادرس که فرمودین این ادرس همان طور که در نماد اعتماد درج شده است توسط وزارت صنعت و معدن و تجارت قبلا وریفای شده است و به بربید سرور نماد اعتماد داده شده است پس بی دلیل و بدون اطلاع و اگاهی تایپ نکنید چون این انگشتان شما که این کلمات را تایپ میکنند اون دنیا باید جواب پس دهند.
و اما در مورد بازگشت وجه که فرمودین
طبق قانون 27 قوانین سایت ما برگشت هزینه داریم ولی طبق قوانین نه تحت هر شرایطی
قوانون برگشت وجه:
» بند بیست و هفت: شرایط بازپرداخت وجه
1 - مشتري به مدت 7روز کاري از تاريخ تسليم کالا به مصرف کننده يا از تاريخ انعقاد قرارداد در صورتی که بربید سرور تعهدات خود را انجام نداده حق انصراف دارد تمامی مبالغ عینا برگردانده می شود
2 - بازگشت وجه به معنای بازگشت هزینه به حساب کاربری فرد می باشد نه بازگشت به حساب بانکی.

از انجایی که بنده با توجه به تیکتی که ارسال نموده بودین و سرویس شما را چک نمودم و هیچ مشکل فنی در سرویس شما مشاهده ننمودیم و تنها مشکلی که داشتید همانطور هم که در تیکت به شما پاسخ داده شد خاموش کردن سرویس از طریق پنل تحت وب موجود در ناحیه کاربری توسط خودتان بوده اما متاسفانه شما این مورد را اطلاع نداشتید و نمیدانستید که سرویس را خاموش کردین که پینگ نداریدو از طریق همان پنل هم میتوانید سرویس را روشن کنید (این مورد دقیقا شبیه به این میمونه که کنتور برق خونتون را بزنید و برق منزلتون قطع بشه و شما با اداره برق تماس گرفته و ادعا نمایید که به دلیل بی مسئولیتی شما برق خانه ما قطع میباشد)
پس این مورد برگشت هزینه هم منتفی شد و هیچ هزینه ای به شما تعلق نخواهد گرفت.
اگر واقعا بازم حس میکنید در این وسط به شما ظلم نموده ایم میتوانید موضوع را از طریق دادگاه پیگیری نمایید و در این مورد به هیچ عنوان کوتاهی نکنید.
موفق باشید
امضا:محمد جواد محمودی
مدیریت بربید سرور

iran20host
October 28th, 2016, 13:14
با سلام و احترام
شما اگر همان ابتدا برای این پول بی ارزش و ناچیز مودبانه و با احترام متقابل درخواست عودت وجه میدادین شک نکنید هزینه برای شما برگشت داده میشد چرا که ما خداروشکر گیر 20 تومان شما نیستیم.
ولی با این رفتارهای تهدید آمیز و بی ادبانه به هیچ عنوان هزینه شما برگشت داده نخواهد شد.چرا که سرور هیچ مشکلی ندارد و بنده حاضر هستم سرور شما در اختیار فردی بی طرف وصادق در همین انجمن قرار دهم که سرور را بررسی کنندو سرور را تست نمایند و نتیجه را در همین تاپیک اطلاع دهند که مشخص شود مشکل از شما است یا از ما.
بنده هم خدمتت عرض کردم اگر حقی از شما ضایع شده به هیچ عنوان کوتاهی نکنید.
موفق باشید
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
ایشون یک کلاه بردار هستند و بنده از ایشون سرور خریدم فاکتورشم می توانم در صورت نیاز آپلود کنم .
ایشون به شدت بی ادب و بد دهن هستند .
بنده از ایشون سرور گرفتم بعد از 1روز رمز عبور سرور رو عوض کردند تیکت زدم بهشون می گفتند عوض نکردیم,در نهایت باهاشون تماس گرفتیم و با حرف های رکیک و فوش جواب مارو دادند.
پیشنهاد می کنم اصلا استفاده نکنید .

berbidvps
October 28th, 2016, 17:03
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
ایشون یک کلاه بردار هستند و بنده از ایشون سرور خریدم فاکتورشم می توانم در صورت نیاز آپلود کنم .
ایشون به شدت بی ادب و بد دهن هستند .
بنده از ایشون سرور گرفتم بعد از 1روز رمز عبور سرور رو عوض کردند تیکت زدم بهشون می گفتند عوض نکردیم,در نهایت باهاشون تماس گرفتیم و با حرف های رکیک و فوش جواب مارو دادند.
پیشنهاد می کنم اصلا استفاده نکنید .

لطفا با مدرک صحبت کنید
ما هیچ موقع به هیچ احد ناسی توهین نکرده ایم چه برسه به فحاشی

hhhhffff
November 3rd, 2016, 01:02
بربید هاست هیچ موقع قانع نخواهد شد همیشه حرف برای گفتن داره. الان بگی ماست سفید هست در جواب میگه نه سرورهای با کیفیت ما ماست رو سیاه تشخیص دادند. بلاخره افراد سودجو وجود دارند که با همون بیست تومان های ما به پول رسیدند و حالا میگن بیست تومن چیه. بیست تومن هیچی نیست ولی بلاخره باید فرق بین خوب و بد رو بقیه بفهمند. بدرود

5500055
November 3rd, 2016, 14:19
آقا رامین ، مدیریت محترم ، شما که میای پست های اعتراضی رو حذف می کنی خبر داری تو دادگاه این کارت مشارکت در ارتکاب جرمه؟ من با شما دشمنی ندارم اما اگر این پیام هم حذف بشه حتما یه لایحه رو پرونده ی ایشون میزارم و از شما هم بعنوان شریک ایشون شکایت می کنم ، شما باید یا کل مبحث رو حذف کنید ، یا بزارید همه اعتراضشون رو بگن تا ایشون نتونه مجددا اقدام به کلاهبرداری کنه ، اگرم کسی از فروشنده ها بهتون پیام داده در جریان باشید که خود ایشون هستن و 3 دوستشون که با 3 برند دیگه مشغول کلاهبردارین ، در صورت نیاز پ خ بدید تا شماره پرونده ایشون رو بدم خدمتتون که در جریان باشید ایشون پرونده در حال رسیدگی دارن تا الانم نه به تماس از دادسرا جواب میدن نه از پلیس فتا

saeed.5570
November 11th, 2016, 01:13
آقا رامین ، مدیریت محترم ، شما که میای پست های اعتراضی رو حذف می کنی خبر داری تو دادگاه این کارت مشارکت در ارتکاب جرمه؟ من با شما دشمنی ندارم اما اگر این پیام هم حذف بشه حتما یه لایحه رو پرونده ی ایشون میزارم و از شما هم بعنوان شریک ایشون شکایت می کنم ، شما باید یا کل مبحث رو حذف کنید ، یا بزارید همه اعتراضشون رو بگن تا ایشون نتونه مجددا اقدام به کلاهبرداری کنه ، اگرم کسی از فروشنده ها بهتون پیام داده در جریان باشید که خود ایشون هستن و 3 دوستشون که با 3 برند دیگه مشغول کلاهبردارین ، در صورت نیاز پ خ بدید تا شماره پرونده ایشون رو بدم خدمتتون که در جریان باشید ایشون پرونده در حال رسیدگی دارن تا الانم نه به تماس از دادسرا جواب میدن نه از پلیس فتادرود به شرفت دوست عزیز که ازش شکایت کردی . تا خودمون دست به کار نشیم امثال اینا ملتو میچاپنو هی انکار میکنن . بنظرم من وب هاستینگ موظفه از فعالیت این افراد جلوگیری کنه نه که پیامای اعتراضی رو پاک کنه

Eniyac
July 6th, 2017, 21:22
بنده هم تاپیکی ایجاد کرده بودم که متاسفانه حذف شد. من این تاپیک رو اگر قبلا دیده بودم دستم رو داغ می کردم سرور ازشون نمی خریدم .. سرور 2 هسته ای سفارش میدی 1 هسته ای میدن .. سرور ایران بهت میدن پینگش 150 تا میره ... میگیم لینوکس مینیمال نصب کنید سرور کانفیگ شده میدن.. میگیم پولمونو پس بدین بهونه میارن میرن یک سرور دیگه به زور میسازن میدن بهت... و از همه افتضاح تر به خاطر اشتباهات خودشون تیکت زیاد زدیم با کمال بی احترامی میگن " شما 2 روزه سرور خریدین به اندازه کل کاربرامون تیکت بی مورد زدین " .....
من تاپیک بلند بالایی امروز زده بودم در انجمن به همراه مدرک از حرفام.. تمام تیکت هایی که باهاشون رد و بدل کرده بودم رو عکسش رو گذاشته بودم داخل تاپیک که رامین جان حذفش کردن تاپیک رو متاسفانه .. رامین جان پاک کردن این تاپیک ها یعنی کمک به شخصی مثل ایشون که جیب مردم رو خالی کنه و سرویس آشغال ارائه کنه.. 35000 تومان پولی نیست که بابتش شکایت کنم. از گلوشون در میاد بعدا .. ولی وقتی فضاحت های ذکر شده داخل این تاپیک رو دیدم حاضرم در هر دادگاهی علیه ایشون باشم. من نمی فهمم این پولا چه جوری برای این جور اشخاص لذت داره.. کسی که حوصله جواب دادن تیکت رو هم نداره چه طور به خودش اجازه میده وارد کاری بشه که پایش بر اساس چکوچونه زدن با مردم هست. سرویست اگه ایراد نداشت که انقدر شاکی نداشتی.. بهشون میگم چرا cpu 1 core به من دادید من 2 هسته ای سفارش دادم.. میگه سرورای ما قویه 1 هسته کاره 2 هسته رو انجام میده.. آخه مگه ما از پشت کوه اومدیم.. دوستان هرکسی می خواد از ایشون شکایت کنه من رو هم در جریان بذاره همراهش هستم.. امثال این افراد اجازه انجام این کارارو نباید داشته باشن.

Genral X2
July 6th, 2017, 21:38

نه قصد تخریب نه چیزی عین حقیقت و بدون انکار پشتیبانیشون عالیه عزیز این حرفو نزنید ، سال پیش یه سرور گرفتیم با کلی کانفیگ رو سرور که پسوردو عوض کردیم متاسفانه یادممون رفت چی گذاشتم درخواست ریسیت کردم مبلغ 47 هزارتومان درخواست کردند که کلا بیخیالش شدم برا یه سرور 14 هزار تومانی

Eniyac
July 6th, 2017, 21:41
دروغگویی برای این افراد راحته.. خیلی راحت منکر همه کاراشون میشن.. البته ایندفعه نمی تونن منکر بشن چون من از خط به خط تیکت هام با ایشون اسکرین شات دارم.. بربیدسرور اگر دقت کرده باشید 2 تا سایت هم داره .. .com و .ir .. توی یکیش بری نویشته cpu 1600mhz مثلا توی اونیکی بری همون پلان رو نوشته cpu 2600mhz

Genral X2
July 6th, 2017, 21:44
دروغگویی برای این افراد راحته.. خیلی راحت منکر همه کاراشون میشن.. البته ایندفعه نمی تونن منکر بشن چون من از خط به خط تیکت هام با ایشون اسکرین شات دارم

ما که سپردیمش به اون بالای ، شما هم بیخیال بشید پست ها هم صد در صد الان دیلیت میشه به علت اسپم پس تلاش نکنید اینجا اینطوریه

mohsensharifi
July 8th, 2017, 23:52
تست هم دارید؟

Eniyac
July 9th, 2017, 00:23
تست هم دارید؟

دوست من ما میگیم کلاه بردارن شما سرور تست می خواید ؟! سرور تست که بهتون نمیدن هیچی .. هر مشکلی هم داشته باشه پولتونو پس نمیدن.. می تونید بخرید خودتون متوجه میشید.. ولی قید پولتونو بزنید. اگه دوست داشتید بگید تیکت هامو اینجا آپلود می کنم عکسشون رو که بهتر درک کنید اینا کلاه بردارن.. حتی از طریق پلیس فتا هم امروز ازشون شکایت کردم به خاطر گستاخیشون..

gharche
October 7th, 2017, 10:51
من هم از این شرکت 4 تا سرور تهیه کردم و کاملا نا راضی هستم. مستندات مربوط به تعداد سرور ها و تیکت های رد و بدل شده فی مابین هم موجوده، اگر کسی خواست براش می فرستم و یا اینجا قرار میدم. متاسفانه افرادی کاملا کم سواد و تجربه که حتی توانایی رفع مشکلات جزئی را هم ندارند.

Genral X2
October 8th, 2017, 01:35
*با یک بار خرید قطعا مشتری همیشگی ما خواهید شد*

با سلام

واقعا جالب زدید این تیتر رو :| یک بار از شما سرور گرفتیم برا 7 پشت ابا و اجدادمون کافیه :|

live
October 8th, 2017, 01:57
امروز چه خبره تو انجمن ، واقعا اگر حقیقت داشته باشه باعث تعجب هست چرا که دوستان اعتبار خودشونو خراب میکنن در صورتی که تو این انجمن جا افتاده بودن ، حداقل بیان از خودشون دفاع کنن اگر کسی کاری کرده بگن یا اگر دفاعی ندارن که محکوم هستن

moh007
October 9th, 2017, 21:11
دوستان ما هم یکبار سرور از شما خریدند به جای اینکه مشتری شما بشن دیگه کلا از اینجا از کسی سرور نخریدند!!!
واقعا تیتر رو خوب اومدی که با یکبار خرید مشتریتون میشن.
واقعا اگه ادم بخواد کار کنه مگه با این 10 تومنها که بگیره و جواب مردومو نده چقدر میتونه در بیاره؟؟؟
ولی اگر جواب اینها رو میدادید الان کلی مشتری داشتید. اخه یکی دو تا شاکی ندارید که!!!

maysam7026
October 4th, 2018, 12:14
ای کاش من هم زودتر این تاپیک و تاپیکهای مربوط به ایشون رو دیده بودم که واقعا یه کلاهبردار به تمام عیارن8-|

- - - Updated - - -

ای کاش من هم زودتر این تاپیک و تاپیکهای مربوط به ایشون رو دیده بودم که واقعا یه کلاهبردار به تمام عیارن8-|

nofozgar
October 9th, 2018, 13:46
منم سرور از ایشان خریداری کردم متاسفانه همش هنگ میکنه و میگن باید هی ریست کنید اینم کیفیت سرویس

ourweb
October 10th, 2018, 16:29
عجب وضعیت بدی هست همه ناراضی یک نفر هم قبول نکرده این چه روش کار کردن هست؟